-
Την επόμενη εβδομάδα παραλαμβάνω και εγώ ένα 1.6 diesel premium και το μόνο που με χάλασε στην όλη ιστορία είναι ότι δεν υπάρχουν ηλ. αναδιπλούμενοι καθρέπτες μιάς και το parking μου είναι κάπως στριμωγμένο .
Στην ερώτηση στον πωλητή για το θέμα ούτε καν μου ανέφερε ότι υπάρχει δυνατότητα της έκδοσης ADAS
-
Την επόμενη εβδομάδα παραλαμβάνω και εγώ ένα 1.6 diesel premium και το μόνο που με χάλασε στην όλη ιστορία είναι ότι δεν υπάρχουν ηλ. αναδιπλούμενοι καθρέπτες μιάς και το parking μου είναι κάπως στριμωγμένο .
Στην ερώτηση στον πωλητή για το θέμα ούτε καν μου ανέφερε ότι υπάρχει δυνατότητα της έκδοσης ADAS
Ωραίος Aekara... welcome to the club - Εντάξει είπαμε στην Κia σου λένε αυτά είναι τα αυτοκίνητα διαλέγεις και παίρνεις (με τις συνοδευόμενες προσφορες βεβαίως) - Βλέπω στο site μια προσφορά για Stonic 1.0Τ 120hp EX Premium privacy glass ADAS ..αλλα μιλάμε για βενζίνη οπότε ΟΚ - Όπως και να έχει θα το γλεντήσεις το τιγράκι ... και είναι και ελευθέρας βοσκής: στον Πειραιά τα βλέπεις καβαλημένα σε πεζοδρόμια, χωμένα σε στενά σε γωνίες, είναι για ελεύθερα πρακτικά πνεύματα το όχημα...
-
Ελεύθερα πρακτικά πνεύματα =κάφροι ?
-
Ελεύθερα πρακτικά πνεύματα =κάφροι ?
Μάλλον ναι,
Βέβαια στον Πειραιά δεν έχουν και πολλές επιλογές. Για νορμάλ παρκάρισμα (προσοχή μιλάω για νορμάλ (όχι καβαλημένα πεζοδρόμια, κλεισμένες ράμπες, σε γωνίες κλπ), όχι νόμιμο που είναι σχεδόν αδύνατα) πρέπει να φύγεις πολύ εκτός. Προσωπικά δεν πάω στον Πειραιά με αμάξι πάρα μόνο για να πάω στο λιμάνι. το κέντρο του κάνει την κυψέλη να μοιάζει παράδεισος για αυτοκίνητα.
ανοίγει μεγάλη κουβέντα.
-
Πειραιά εγώ κινούμε μετά την μετεγγατάσταση που κάναμε στα όρια του λιμανιού πάνω από την στάση του προαστιακού σε μια περιοχή γύρω στα 2-3 τχ μεχρι τα μανιάτικα … εκεί έχει μόνο βιομηχανίες - βιοτεχνίες - logistics και ναυτιλιακές δεν μένει κόσμος, για όσους καταλαβαίνουν τί λεω και έχουν βρεθεί τυχαία ή κυρίως για δουλειά. Διέρχονται βαρέα οχήματα, και συναντάς από μεγάλες mercedes, φορτηγάκια - φορτηγά, Q5, XC 90, 3008, Sportage Stonic και ότι άλλο θες.. λόγω του ιδιόμορφου έχει φαγωμένα/ εγκαταλειμμένα πεζοδρόμια, χωμάτινους όγκους σε τυχαία σημεία παλιές διαλυμμένες ράμπες κτλ > δεν έχει να κάνει δηλαδή με συνθήκες κέντρου πόλης (ή καμένων εγκεφάλων) η περιοχή, ούτε απαγορεύεται κάπου το παρκάρισμα.
Μια χαρά μέρος για να παρκάρεις τέτοια οχήματα ακολουθώντας την πεπατημένη - νομιμα παντα.
-
Aekaras wrote:
Ωραίος Aekara... welcome to the club - Εντάξει είπαμε στην Κia σου λένε αυτά είναι τα αυτοκίνητα διαλέγεις και παίρνεις (με τις συνοδευόμενες προσφορες βεβαίως) - Βλέπω στο site μια προσφορά για Stonic 1.0Τ 120hp EX Premium privacy glass ADAS ..αλλα μιλάμε για βενζίνη οπότε ΟΚ - Όπως και να έχει θα το γλεντήσεις το τιγράκι ... και είναι και ελευθέρας βοσκής: στον Πειραιά τα βλέπεις καβαλημένα σε πεζοδρόμια, χωμένα σε στενά σε γωνίες, είναι για ελεύθερα πρακτικά πνεύματα το όχημα...
privacy glass -ADAS υπάρχει πλέον έκδοση και στο πετρέλαιο , για παράδοση δεν ξέρω αν και δεν πρόκειται να έδεινα 1000 € επιπλέον για το πακέτο ADAS. Το privacy glass σκέτο το πλήρωσα ήδη κανά 100αρι παραπάνω μιας και είναι η μόνη έκδοση που φέρνουν πλέον
-
Καλησπερα σας. Ήθελα να ρωτήσω σε stonic 2019 μοντέλο έκδοση uptown που δεν έχει Navi. Πρέπει να αλλάξει η οθόνη με άλλη για να μπει το Navi η πρέπει να περάσει προγραμμα η εταιρία;
Κάπου είχα διαβάσει ότι το multimedia system της Kia τρέχει Android. Αυτό σημαίνει πως αν το ξεκλειδώσω μπορώ να του εγκατάστησω εγώ οποίο προγραμμα gps θέλω στην υπάρχουσα οθόνη;
Να φανταστω οτι και για καμερα οπισθοποριας θα ισχυει το ιδιο και μπορει να μην μπαινει στην υπαρχουσα οθονη?
-
Καλησπερα σας. Ήθελα να ρωτήσω σε stonic 2019 μοντέλο έκδοση uptown που δεν έχει Navi. Πρέπει να αλλάξει η οθόνη με άλλη για να μπει το Navi η πρέπει να περάσει προγραμμα η εταιρία;
Κάπου είχα διαβάσει ότι το multimedia system της Kia τρέχει Android. Αυτό σημαίνει πως αν το ξεκλειδώσω μπορώ να του εγκατάστησω εγώ οποίο προγραμμα gps θέλω στην υπάρχουσα οθόνη;
Να φανταστω οτι και για καμερα οπισθοποριας θα ισχυει το ιδιο και μπορει να μην μπαινει στην υπαρχουσα οθονη?
Μπορείς να το 'χακάρεις' και είναι όντως android αλλα εκτος απο το πρόγραμμα για το Navi θα χρειαστείς και το hardware (gps) ... Γιατί δεν μένεις στο carplay/ android auto? τα gmaps μπορείς να τα κατεβάσεις και για χρήση offline αν δεν θες να σου τρώει δεδομένα και ομολογουμένως είναι δύσκολο να βρείς κάτι καλύτερο... Και κάμερα μπαίνει αλλα πρέπει να πάς σε μάστορα ή ξεκινάς απο το εξουσιοδοτημένο την ερευνα
-
Ευχαριστω για την απαντηση, αν παω στην αντιπροσωπια η καμερα και το gps ειναι συμβατα με την υπαρχουσα οθονη? η θα μου πουν οτι πρεπει να αλλαξει ολη η οθονη?
Και ακομα μια ερωτηση , ξερετε αν το multimedia ετσι οπως ειναι χωρις σπασιμο εκτος απο mp3 μπορει να παιξει και βιντεο γιατι δεν το βρισκω
-
Ευχαριστω για την απαντηση, αν παω στην αντιπροσωπια η καμερα και το gps ειναι συμβατα με την υπαρχουσα οθονη? η θα μου πουν οτι πρεπει να αλλαξει ολη η οθονη?
Και ακομα μια ερωτηση , ξερετε αν το multimedia ετσι οπως ειναι χωρις σπασιμο εκτος απο mp3 μπορει να παιξει και βιντεο γιατι δεν το βρισκω
Κοίτα εγώ εχω sportage και επειδή η οθόνη είναι εργαλείο για το αυτοκίνητο (clima κτλ ) δεν θα την πείραζα μην έχουμε αλλα θέματα και χάσεις την εγγύηση αν γίνει κάτι και σίγουρα δεν παίζει video γιατί απαγορεύεται (αποσπαση προσοχης κτλ) - Λογικά η κάμερα μπαίνει και θα την βάλεις αργά ή γρήγορα είτε στην αντιπροσωπεία είτε έξω... το gps για να στο βάλουν αυτοί αστο.....θα παει κανα 1500 και θα σε διώξουν- αλλα όσο ψάχνει βρίσκει κανείς και πατέντες υπάρχουν πολλές... Εδώ που τα λέμε εγω αναμένω το wireless carplay και android auto
- και το καλωδιάκι καλό είναι..θα το δείς δεν σου χρειάζεται κάτι άλλο > και μία οθόνη που απο τα specs δεν προορίζεται για βίντεο καλύτερα να την αφήσεις ήσυχη
-
Μου κάνει εντύπωση πάντως αυτό που λες για το βίντεο, γιατί στο car play είδα ότι έχει YouTube , που είναι σχεδόν το ίδιο πράγμα.
το εργοστασιακό gps δεν με ενδιαφέρει τόσο γιατί κάνω την δουλειά κα8 με το apple car play έστω και με καλώδιο όπως είπες , αλλά μικρο το κακό. Όμως την κάμερα την χρειάζομαι και ελπίζω να μπαίνει στην υπάρχουσα οθόνη
-
Κάμερα ναι δεν θα έχεις θέμα αλλα youtube δεν υπάρχει φίλε στο carplay - μόνο στο σπασμένο που δεν θα στο συνιστούσα γενικά αλλα περι ορέξεως .... ΟΚ
-
Ευχαριστω και πάλι. Θα ρωτήσω για την κάμερα και θα σας πω.
μια ακόμα ερώτηση WiFi έχει αν μπω στο μενού του Android και το ενεργοποιήσω? -
Ευχαριστω και πάλι. Θα ρωτήσω για την κάμερα και θα σας πω.
μια ακόμα ερώτηση WiFi έχει αν μπω στο μενού του Android και το ενεργοποιήσω?Δεν εχει οχι bill
-
ρωτησα στην αντιπροσωπια για υποβραχιονιο οδηγου και μου ζητησαν 250 ευρω . καμια αλλη οικονομικοτερη λυση?
-
Τα έχουμε ξανά πει, το αμαξάκι είναι καλό αλλά οι αντιπροσωπειες είναι γτπ
Η Kia θα πήγαινε πολύ καλύτερα αν είχε άλλη διαχείριση
-
Παρέλαβα σήμερα ! Πρώτες εντυπώσεις άριστες. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι σε σχέση με τον ΄΄γέρο΄΄ 307 μέσα στην πόλη θέλει 1 με 2 ταχύτητες πάνω .
Περισσότερα τις επόμενες ημέρες
-
καλοταξιδο...Τι 307 ειχεις πριν ...κινητηρα;;;
-
καλοταξιδο...Τι 307 ειχεις πριν ...κινητηρα;;;
Ευχαριστώ !
1600 cc βενζίνη
-
Καλησπέρα σε όλους,
Χρειάζομαι την βοήθεια σας καθώς φαίνεστε οι περισσότεροι γνώστες. Έκανα κράτηση σε καινούργιο αυτοκίνητο Kia Stonic 1.2 84hps (Μοντέλο 2021).
Δυστυχώς η αντιπροσωπία στην Θεσσαλονίκη δεν είχε το συγκεκριμένο για test drive και έτσι έκανα το 1.0 με 100hps. Γυρίζοντας σπίτι άρχισα να αμφιταλαντεύομαι για την απόδοση του άλλου μοντέλου. Γενικά τόσο σαν σκάφος όσον και αισθητικά είναι το καλύτερο σε αυτή την κατηγορία (προσωπική άποψη).
Έχει κάποιος το μοντέλο με τον συγκεκριμένο κινητήρα? Θα έχω πρόβλημα κατά την ημερήσια χρήση του? Θα είναι αποδοτικό?
Κοίταξα όλα τα αυτοκίνητα αυτής της κατηγορίας και κατέληξα εκεί (Suzuki Swift & Ignis, i10 , Clio , Micra , Polo)
Kia Stonic