-
καλησπερα σε ολο το φορουμ! ονομαζομαι γιαννης και ειμαι 27! ημουν παντα φανατικος μηχανοβιος, εχω αλλαξει καμμια 10αρια η αληθεια ειναι, αμετρητα χλμ σε πιστες και σε βολτες.. το τελευταιο καιρο ομως εχω δει παρα πολλα ασχημα γεγονοτα,θανατους κλαμματα και μπορω να πω οτι εχω ταρακουνηθει πολυ και σκεφτομαι πολυ σοβαρα να μεταβω σε αυτοκινητο! Το θεμα μου ειναι οτι ειμαι τελειως ασχετος με αμαξια (ξερω να οδηγαω εννοειται)!
το budget μου παρα πολυ αισιοδοξα ειναι 10κ!! ειμαι τρελα ερωτευμενος με το scrirroco αλλα η τιμη ποναει αρκετα και δεν ξερω αν θα βρω! ωστοσο δεν ειμαι απολυτος γενικα ψαχνω τετοιου ειδος αμαξι.. η κανα Α3, κανα ωραιο focus,ibiza η κατι τετοιο (ισως ειναι ασχετες σαν κατηγοριες αλα εμενα μου φαινοτναι πανομοιοτυπα )
αυστηρα μεχρι 1600 cc και αν ειναι και πετρελαιο ακομα καλυτερα!
καλως σας βρηκα και περιμενω τη βοηθεια σας!!sry αν το ποσταρα σε λαθος ενοτητα!
-
καλησπερα σε ολο το φορουμ! ονομαζομαι γιαννης και ειμαι 27! ημουν παντα φανατικος μηχανοβιος, εχω αλλαξει καμμια 10αρια η αληθεια ειναι, αμετρητα χλμ σε πιστες και σε βολτες.. το τελευταιο καιρο ομως εχω δει παρα πολλα ασχημα γεγονοτα,θανατους κλαμματα και μπορω να πω οτι εχω ταρακουνηθει πολυ και σκεφτομαι πολυ σοβαρα να μεταβω σε αυτοκινητο! Το θεμα μου ειναι οτι ειμαι τελειως ασχετος με αμαξια (ξερω να οδηγαω εννοειται)!
το budget μου παρα πολυ αισιοδοξα ειναι 10κ!! ειμαι τρελα ερωτευμενος με το scrirroco αλλα η τιμη ποναει αρκετα και δεν ξερω αν θα βρω! ωστοσο δεν ειμαι απολυτος γενικα ψαχνω τετοιου ειδος αμαξι.. η κανα Α3, κανα ωραιο focus,ibiza η κατι τετοιο (ισως ειναι ασχετες σαν κατηγοριες αλα εμενα μου φαινοτναι πανομοιοτυπα )
καλως σας βρηκα και περιμενω τη βοηθεια σας!!sry αν το ποσταρα σε λαθος ενοτητα!
-
-
Καλώς ήρθες.
Σε τι δρόμους κινείσαι κυρίως; Πόλη ή ανοιχτό δρόμο;
Πόσα χλμ υπολογίζεις οτι θα κάνεις το χρόνο;Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
-
Το αμαξι δν θα ειναι μεσο μεταφορας για τη δουλεια..θα υπαρχει παπακι γιαυτο, οποτε θα βγαινει μονο οταν βρεχει,για βραδινες εξοδους και καθε κυριακη εκδρομες, βολτες και ταξιδια οταν υπαρχουν.
-
Ο χρήστης sake1990 έγραψε:
Καλωσόρισες στο forum,Γιάννη!
Με 9-10 χιλιάρικα μπορείς να βρεις αξιοπρεπές αυτοκίνητο μικρό/μικρομεσαίο ή κουπέ αυτοκίνητο με επαρκή γκάζια για να είναι ομαλή η μετάβαση από το χώρο των ss σ'αυτόν των αυτοκινήτων.Θα πρότεινα να μην κινηθείς προς το πετρέλαιο διότι το ρίσκο στα μεταχειρισμένα είναι υψηλότερο + ότι θα απογοητευτείς από τις επιδόσεις.
Αν καταλαβαίνω καλά,ψάχνεις απλά κάτι ασφαλέστερο από μια μοτοσυκλέτα που θα αντικαταστήσει το δίτροχό σου για τις γρήγορες βόλτες χωρίς απαιτήσεις σε χώρους.Αν ναι,τότε μπορείς να ψάξεις είτε για κάποιο MX-5 είτε για κάποιο γρήγορο ibiza,fiesta,207,polo κ.ο.κ. ή για μια καλοδιατηρημένη Giulietta.Και το scirocco που σου αρέσει είναι καλή λύση,αν βρεις στην τιμή που θέλεις.Υπάρχει και το rx8 το οποίο βέβαια καίει πάρα πολύ και επιβάλλεται να ελεγχθεί καλά.
ΥΓ:Τι μοτοσυκλέτες οδηγούσες; -
Δεν προσπαθω να σ πω την αληθεια να αντικαταστησω τα γκαζια απο zx10r 09 που ειχα με αυτοκινητο, γτ θα επρπε να κοιταξω για καποιο supercar και παλι πολυ χλωμο αν θα ειχαν το ιδιο γκαζι χεχε . με νοιαζει να εχω κατι πολυ ομορφο στα ματια μου, γιαυτο αγαπω κ το scirroco ! Θελω κατι ομορφο, ανετο, οικονομικο οσο αναφορα τα παγια εξοδα του μιας και δεν θα κινειται τοσο πολυ, Νταξει δεν θελω και καμμια καταπιωνα καταλαβαινετε πως το λεω! Ενα αμαξι 160 180 αλογα θα ηταν.οτι πρεπει...
-
Ξεκινησα με ενα zx250r μετα ειχα ενα r6 08 (τουμπανο, φιλτρα εξατμισεις προγραμματα) αυτο το ειχα λιωσει στα μεγαρα
Μετα ειχα ενα ktm smc 690, cbr 600,zx10r 09, dorosduro .. -
Ωραία εργαλεία,ιδίως το Ζx-10r!
Αν σου αρέσει τόσο το scirocco,πάλεψέ το...είναι σημαντικό να πάρεις κάτι που θα σου κάνει κέφι να καβαλάς μία στο τόσο και να κάνεις τις βόλτες σου.Καλό είναι όμως να έχεις και 1-2 ακόμα επιλογές σε περίπτωση που δεν καταφέρεις την πρώτη.
Επίσης,θεωρώ πως η εξοικείωσή σου με τις υψηλές ταχύτητες είναι βέβαια ένα προσόν αλλά επειδή δεν έχεις εμπειρία στους 4 τροχούς,επιβάλλεται να δείξεις τον απαραίτητο σεβασμό στο αμάξι που θα πάρεις,όποιο κι αν είναι αυτό -
Supercar δεν χρειάζεσαι, απλά μια καλή και γερή 'βάση' (φτερούγα, RX7, Supra, Skyline) και αρκετά λεφτά για να το φτάσεις σε καλό επίπεδο. Και πάλι βέβαια θες ένα καλό ποσό, περίπου 40-50Κ€ (?) αλλά θα έχεις αντίστοιχο ή και καλύτερο γκάζι...
Γι'αυτό που ψάχνεις, Scirocco με 10Κ€ δύσκολο, και εφόσον έχεις βάλει ταβάνι τα 1600κε, δεν έχεις και πάρα πολλές επιλογές για καλό και γρήγορο. Επίσης προσοχή στο διτούρμπινο 1400αρι του VAG, είναι λόγος ΜΗ αγοράς αυτοκινήτου. Το πετρέλαιο προφανώς το λες για αστείο, θα πάρεις πετρέλαιο για γρήγορο και για να κάνεις λίγα χλμ ?
Όπως σε βλέπω, μάλλον πρέπει να ανέβεις στα 1800κε και να πάρεις κάποιο Ibiza ή Leon, που είναι σβέλτα, ωραία, φτιάχνονται και σχετικά φθηνά....
-
βασικα φιλε μου οπως εγραψα και στο αρχικο ποστ μου, ειμαι τελειως ασχετος.. δεν ξερω τι παιζει ουτε με τα πετρελαιια ουτε με τα γκαζια ουτε τιποτα πρωτη φορα παω να ασχοληθω!
επισης scirroco sto car.gr βρηκα και με 8.5κ δεν ξερω αν ειναι καλο βεβαια αλλα γενικα παιζουν στα 10-11κ -
Αυτά που κάνουν μέχρι 10-11Κ€ είναι τα 1400αρια, είτε τα απλά (122HP) είτε τα διτούρμπινα (160HP) που προανέφερα. Το δεύτερο θέλει ΠΟΛΥ προσοχή και ΚΑΛΟ έλεγχο, αν τύχει και βρεις κάποιο καλό, είναι πιο γρήγορο από το απλό. Και όπως είπες, 2λιτρα δεν κοιτάς (και καλά κάνεις), οπότε δεν τα λαμβάνουμε υπόψη μας. Απλώς λέω ότι στα ίδια λεφτά μπορείς να βρεις ποιο δυνατά και γρήγορα (και ίσως πιο ανθεκτικά) οχήματα....
-
με νοιαζει πιο πολυ να το γουσταρω εξωτερικα , παρα το γκαζι του,,, οποτε δεν με πειραζει αν ειναι τουρμπο η οχι,,, σαν μοντελο γενικα βγαζει προβληματα(εστω το απλο)
νεος