-
Τελικά η ambition έχει η δεν έχει αυτόματα φώτα? Μας μπέρδεψε ο φίλος...μπορεί να επιβεβαιώσει κάποιος που έχει πάρει ambition?
-
Εγω παντως πληρωσα εξτρα για light & rain assist για να βαλω αυτοματο διζωνικο. Και υποτιθεται παρηγγειλα 2018 edition. Οταν με το καλο μου ερθει σε 5-6 χρονια θα σας πω.
Sent from my LG-H850 using Tapatalk
-
Να ρωτήσω κάτι άλλο σε σχέση με τις διαστάσεις; Ποιο είναι το legroom εμπρός και πίσω;
Sent from my Pixel XL using Tapatalk
-
Παίδες, εσείς με karoq πως είναι η ποιότητα κύλισης και άνεσης σε σχέση με το octavia?
Έχει περίεργες πλευσεις επειδή είναι suv? Αεροδυναμικοι θόρυβοι? Αν βρω χρόνο θα το οδηγήσω, αλλά ένας συνάδελφος με octavia μου έκανε παράπονα που το οδήγησε και με προβλημάτισε ενώ είχα καταλήξει.
Τέλος του χρόνου πρέπει να παραγγείλω γιατί λήγει το lease στο octavia και δε ξέρω αν θα πάρω octavia station 1,5 style ή karoq 1,5 ambition.
Όριο τα 17.500 λτπφ.
Sent from my G8141 using Tapatalk
-
Ξαναλέω,, έχω την ambition και είχε αυτόματη λειτουργία φώτων στα στάνταρ. Δεν έχω βάλει ΤΠΤ άλλο έξτρα
-
Μια χαρά είναι οδηγικά το karoq αλλά σίγουρα υστερεί σε σχέση με την octavia. Τώρα, αν βάλεις στην εξίσωση και το επίπεδο εξοπλισμού style vs. ambition νομίζω ότι όσες φορές και να με ρωτούσες, πάντα θα διάλεγα την octavia!
-
Ο χρήστης fidelio έγραψε:
Ξαναλέω,, έχω την ambition και είχε αυτόματη λειτουργία φώτων στα στάνταρ. Δεν έχω βάλει ΤΠΤ άλλο έξτραΑρα κατι εχει αλλαξει στον εξοπλισμο το οποιο βεβαια στους επισημους καταλογους δεν εχει ακομα περαστει.η ambition που πηρες ειχε κλιματσμο ή απλο αιρκοντισιον;
Στάλθηκε από το HTC One A9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Η έγινε ένα ευτυχές λάθος κατά την κατασκευή του συγκεκριμένου αυτοκινήτου
-
Σχετικά με την ποιότητα κύλισης εγώ μπορώ να σου πω σε σχέση με άλλο suv (QQ) πως είναι πολύ καλή. Αθόρυβο με αίσθηση premium ευχαριστιεσαι να το οδηγείς. Πολύ καλή αίσθηση στο τιμόνι και εξαιρετική ευκρίνεια. Η ανάρτηση είναι κατά ένα τρόπο πιο μαλακά στημένη ειδικά στην εθνική που αυτό σημαίνει μεγαλύτερη κλίση στις στροφές αλλά όχι σε σημείο να ανησυχεί. Ταυτόχρονα είναι λίγο σφιχτή στις εγκαρσιες ανωμαλίες για να μην τα λέμε όλα τέλεια.. Δεν ξέρω πως επιτυγχανονται και τα δύο με την ανάρτηση . Μπορεί να φταίει λίγο το γεγονός ότι είναι καινούργιες ακόμα και λίγο το στήσιμο -ρύθμιση της αντιστρεπτικης πίσω. Τώρα σε σχέση με ένα άλλο αυτοκίνητο άλλης κατηγορίας όπως το octavia μην περιμένεις να είναι το ίδιο και ούτε θα μπορούσε λόγο ύψους στησίματος και διαφορετικής χρήσης. Αν θες στροφιλικια, δεν είναι το αυτοκίνητο που ψάχνεις. Μείνε σε octavia. Αν ψάχνεις ένα ασφαλές, άνετο και ταυτόχρονα περιπετειωδες (λόγο του πολύ καλού ως φαίνεται κινητήρα ) αυτοκίνητο που δε θα φοβάσαι τους χωματοδρομους και τους κακής ποιότητας 'ασφαλτροδρομους', τότε είσαι στη σωστή επιλογή.
-
Ο χρήστης klaus έγραψε:
Η έγινε ένα ευτυχές λάθος κατά την κατασκευή του συγκεκριμένου αυτοκινήτουΛες;;;;;μακαρι να γινονται και σε αλλους τετοια λαθη
Στάλθηκε από το HTC One A9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και στο τεστ drive, και στο εκθεσιακό είχα δει πως ο διακόπτης είχε την επιλογή auto αλλά είχα ξεχάσει να ρωτήσω. Κατά την παράδοση μου είπε ο ίδιος ο πωλητής πως έχει. Μπορεί να το έβαλαν στα στάνταρ από κάποιο σημείο και μετά και να μην έχουν ενημερώσει τον κατάλογο. Ας μας πει και ένας πιο παλιός κάτοχος αν έχει το δικό του.
-
Καλησπέρα σας,πρώτη φορά γράφω στο forum αν κι σας παρακολουθώ αρκετά το τελευταίο διάστημα.Ενδιαφέρομαι για ambition 1,6 diesel.Οι κάτοχοι μπορούν να μου πουν με το navigation μέσω κινητού αν σας είναι εύχρηστο?έχετε καποια δυσκολία?και αν είστε ευχαριστημένοι με τις αντιπροσωπείες.Γιατί έχω πάει 2 φορές και δεν ξέρουν να μου απαντήσουν σε τεχνικά θέματα?Π.χ δεν ήξερε ο πωλητης αν χρειάζεται κάμερα οπισθοπορείας μαζι με το park assist....και αν στην απλη έκδοση έχει φλας στους καθρέφτες.
Ευχαριστώ! -
Για μένα που έχω samsung είναι μονόδρομος η εφαρμογή car mode της Samsung. Με αυτή έχω καταφέρει να δουλέψει μόνο το sygic, το οποίο το κατεβάσεις δωρεάν και είναι γενικά πολύ καλό.
Σαν χρήση, από την στιγμή που το συνδέεις είναι σαν να είναι built in στην μονάδα του αυτοκινήτου και από εκεί γίνονται όλοι οι χειρισμοί. -
Καλό είναι όποιος τις επόμενες ημέρες επισκεφθεί αντιπροσωπεία για προσφορά, αν μπορεί και έχει το χρόνο ας μας διευκρινίσει τι τελικά ισχύει με τον εξοπλισμό της ambition, γιατί νομίζω ότι η skoda μας έχει μπερδέψει αρκετά.
-
Καλημέρα σας,
Τα αυτόματα φώτα είναι προαιρετικός εξοπλισμός στην έκδοση Ambition.
Όσα Karoq έχουν πουληθεί μέχρι στιγμής το πιο πιθανανό είναι να προέρχονται από ετοιμοπαράδοτα μοντέλα τα οποία εξαρχής έχουν έχουν έρθει με αυτόματα φώτα και έτσι δεν χρεώνονται από τον αντιπρόσωπο. Και τα ετοιμοπαράδοτα μοντέλα νομίζω ότι έχουν και εξαντληθεί καθώς αυτή τη στιγμή ο χρόνος παράδοσης είναι άνω του 5μήνου.
Κατά την ίδια λόγική 10-12 T-Roc Advance είχαν έρθει με φώτα LED και τα οποία δεν χρεωθήκαν στην τελική τιμή.
Συνάδελφός μου επίσης είχε πάρει το 2010 VW Tiguan με DCC το οποίο επίσης δεν του το χρέωσαν καθώς δεν το ήθελε και τότε απλά τον ένοιαζε να πάρει άμεσα αυτοκίνητο. Του είπαν λοιπόν ότι υπάρχει το τάδε ετοιμοπαράδοτο με DCC το οποίο και δεν θα το χρεωνόταν.
Με λίγα λόγια, μερικά από τα extra έχουν τόσο μικρό επιπλέον κατασκευαστικό κόστος που πολύ απλά το χρεωνόμαστε εμείς πολύ παραπάνω για να 'χτίζεται' με αυτόν το τρόπο η λεγόμενη τιμολογιακή πολιτική. Δεν είναι πάντα κακό αυτό. Κακό είναι όταν για ένα extra των 300 ευρώ πρέπει να πληρώσεις τελικά 1.500 ευρώ επιπλέον επειδή άλλαξες κλίμακα ΑΛΤΠΡΦ.
-
Νομίζω ότι είναι πολύ λογικό αυτό που γράφεις και εξηγεί ακριβώς τι έχει συμβεί.
Συμφωνω απόλυτα με τα περί αλλαγής κλίμακας κτλ. -
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Λίγο υπερβολικό σε βρίσκω.
Βοήθησε με να καταλάβω που;
-
Σχετικά με τον φόβο ότι τα φρένα και τα λάστιχα θα είναι προβληματικά μετά από 5 μήνες σχετικης ακινησίας.
-
Άνθρακες ο θησαυρός. Ίσως και να ήμουν ο πρώτος στο γκρουπ που ανέφερα την παραγγελία του KAROQ, τον Δεκέμβριο. Τελικά, μετά από πολύ κι επίμονο ψάξιμο, αποδείχθηκε ότι έμπλεξα με απατεώνα που έφαγε τα χρήματα της προκαταβολής και καμία παραγγελία αυτοκινήτου KAROQ δεν έγινε ποτέ εκ μέρους του για λογαριασμό μου. Μάλιστα αποδείχθηκε ότι δεν είχε καν την αντιπροσωπεία της SKODA εδώ στη Ρόδο, αλλά συνεργάζεται με dealer στην Αθήνα ( κοινώς ο εισαγωγέας τον γείωσε κανονικά). Τόσο οι υπάλληλοι της Kosmocar όσο και του παραπάνω Dealer στην Αθήνα, μου φέρθηκαν άψογα και με ενημέρωσαν ενδελεχώς για τα πάντα. Σε αντίθεση με τον απατεώνα καταστηματάρχη και τον υπάλληλό του εδώ. Τώρα θα ξεκινήσω με αγωγή και μήνυση για εξαπάτηση, και σε αστικό και σε ποινικό δικαστήριο δηλαδή, αλλά επειδή αυτά θα πάρουν καιρό, θα του ετοιμάσω και άλλες όμορφες εκπλήξεις που λόγω της δουλειάς μου θα μπορέσω να του προσφέρω, για να τον ευχαριστήσω κι εγώ με τη σειρά μου και να του μάθω να φέρεται αξιοπρεπώς. Για όποιον μένει Ρόδο λοιπόν, ελπίζω να μάθατε κάτι από τα παραπάνω και να αποφύγετε με κάθε τρόπο την Ι. ΚΑΛΛΙΓΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. (WWW.AUTOMOTOKALLIGAS.GR) στην Ρόδου - Λίνδου. Φέρνει (λέμε τώρα) και αυτοκίνητα της HONDA. Αν κάποιος έχει καμιά ωραία ιδέα να του κάνω τη ζωή πιο ενδιαφέρουσα, θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως. Μην το δείτε τόσο σαν προσωπική εξυπηρέτηση, σκεφτείτε και τους μελλοντικούς πελάτες.
-
Καλά ξεμπερδέματα σου εύχομαι και με την (δικαστική) νίκη.
Skoda Karoq