-
Πιστεύετε ότι μετά την αλλαγή της μέτρησης εκπομπών ρύπων co2, θα έχουμε μια επιστροφή σε μεγαλύτερους κυβικά κινητηρες; Υπάρχει και ένα σχετικό άρθρο στο 4troxoi όπου αναφέρει ότι το downsizing πεθαίνει ενοχή του νέου συστήματος μέτρησης co2
Sent from my Pixel XL using Tapatalk
-
αυξησεις στις τιμες του καροκ στο επίσημο site της skoda και καταργηση του 1.0 tsi DSG.
http://www.skoda.gr/other/prices -
Το karoq 1.6 tdi ambition ακρίβυνε κατά 70 ολόκληρα ευρώ. Μάλλον απορροφήθηκε η οποιαδήποτε αύξηση. Προσωπικά συμπεραίνω πως, στην έως τώρα τιμολόγηση, υπήρχε περιθώριο για χαμηλότερη τιμή ώστε να εξοπλισθεί έστω με αυτόματο κλιματισμό...
Conclusion,
Λάθος πολιτική, διαφοροποίηση από άλλα μοντέλα του group ή περισσότερη προμήθεια στην τσέπη??
-
Συμφωνω για τον κλιματισμο.εκτος και αν (που δεν το νομιζω) αλλαξανε οι τιμες στα εξτρα και χωραει ο κλιματισμος...
Στάλθηκε από το HTC One A9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μακάρι να χωράει αν και μου φαίνεται χλωμό. Η τιμή προ φόρων για το ambition έπεσε 20€. Πρέπει να δούμε και το κόστος των extra.
-
θα υπάρχουν και άλλες αλλαγές απο σύντομη μετάφραση απο φορουμKAROQ-Product changes for week 31/2018
Overview:
• New available -Active -motors 1,0 TSI and 1,6 TDI
• Temporarily cancelled 1,0 TSI DSG (until 45/2018)
• New equipment:
• Crew Protect Assist
• Side back airbaigs
• Safety pack
• Progressive driving-probably wheel
• Seat cover – Suedia/leather (PLA)
• Standard backseat covered with textile/leather or Suedia/leather. You can order elbow rest or back rest as well.
VarioFlex pro ambition including mobile LED light
Extra luggage in the luggage compartment equipped with LED light – code for Ambition version = PKR
Aeration (air) of backdoors-I don’t know what is it.Button for cellphone controlling on right side of wheel – now replaced with button for controlling of monitor od main desk.
Cleaner/scraper to remove ice from windscreen
-
Αυτό που είδα είναι πως η 1.0 έκδοση βενζίνης αυξήθηκε 400 ευρώ, ενώ η επόμενες εκδόσεις σε ambition και style στα 1.5 είχαν μειώσεις 20€ και 120€ αντίστοιχα. Δε ξέρω από πού προκύπτει η αύξηση αυτή στην βασική έκδοση στον βασικό κινητήρα. Αυτά τα 400 ευρώ αύξηση φερνει 1000€ αύξηση τελικής τιμής
-
Η πτώση της τιμής, προ φορων, για το ambition είναι ο;ντως 120€. Μένει να δούμε αν σε αφήνει να βάλεις και clima εκτός από μεταλλικό χρώμα.
-
Απο 4 Ιουνιου υποτιθεται στο τελωνειο το Karoq (παραγγελοα 20 Δεκεμβριου) και μεχρι Παρασκευη 14 Ιουνιου η εταιρια στην οποια ανατεθηκε ο εκτελωνισμος δεν ειχε ιδεα, δηλαδη δεν ειχε απο την Kosmocar τα σχετικα έγγραφα που εστειλα για ατελεια λογω τριτεκνιας. Μηπως τελικα το αυτοκινητο δεν ειναι καν στο τελωνειο και μου πουλανε φουμαρα? Ουτε αρ. πλαισιου μου εχουν δωσει. Μονο το οτι εφτασε στο τελωνειο (αρχικα μου ειχαν πει οτι εφτασε στο τελωνειο 1η Ιουνιου).
Sent from my LG-H850 using Tapatalk
-
+6 μήνες και βλέπουμε...τελικά τι ακριβώς πουλάνε σε μερικές αντιπροσωπείες; Η Σκόντα πάντως διαβάζω έχει τρομερό πρόβλημα στην παραγωγή. Ψάχνει ξένο εργοστάσιο εκτός ομίλου γιατί δεν προλαβαίνουν με τίποτα. Καρογκ 6-7 μηνες και βλέπουμε το κοντιακ εξαφανισμένο για όλο το 2018....
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
+6 μήνες και βλέπουμε...τελικά τι ακριβώς πουλάνε σε μερικές αντιπροσωπείες; Η Σκόντα πάντως διαβάζω έχει τρομερό πρόβλημα στην παραγωγή. Ψάχνει ξένο εργοστάσιο εκτός ομίλου γιατί δεν προλαβαίνουν με τίποτα. Καρογκ 6-7 μηνες και βλέπουμε το κοντιακ εξαφανισμένο για όλο το 2018....Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σωστο κι αυτο. Εγω βεβαια αναφερομαι στην περιπτωση να μην ειναι καν στο τελωνειο το αυτοκινητο...
-
Έδωσες προκαταβολή;
Δε ρώτησες τι θα γίνει με τον αριθμό πλαισίου;Κάτι μου λέει πως πλαίσιο θα πάρεις μετά την εξόφληση...
-
Προκαταβολη εδωσα.Πριν απο αυτο πηρα ενα 'δελτιο επίσκεψης' με τα στοιχεια της παραγγελιας και τον αρ. λογαριασμου για την προκαταβολη. Για τον αρ. πλαισιου καμια ενημέρωση. Βασικα περιμενω απο την Παρασκευη ενημερωση, αλλα τιποτα (αν τη Δευτερα δε μου πει αρ. πλαισου θα εχουμε ομορφιες).
-
Ο χρήστης KIR2 έγραψε:
Προκαταβολη εδωσα.Πριν απο αυτο πηρα ενα 'δελτιο επίσκεψης' με τα στοιχεια της παραγγελιας και τον αρ. λογαριασμου για την προκαταβολη. Για τον αρ. πλαισιου καμια ενημέρωση. Βασικα περιμενω απο την Παρασκευη ενημερωση, αλλα τιποτα (αν τη Δευτερα δε μου πει αρ. πλαισου θα εχουμε ομορφιες).Πόση προκαταβολή σου ζήτησαν?
-
Ο χρήστης Γιώργος_i20 έγραψε:
Προκαταβολη εδωσα.Πριν απο αυτο πηρα ενα 'δελτιο επίσκεψης' με τα στοιχεια της παραγγελιας και τον αρ. λογαριασμου για την προκαταβολη. Για τον αρ. πλαισιου καμια ενημέρωση. Βασικα περιμενω απο την Παρασκευη ενημερωση, αλλα τιποτα (αν τη Δευτερα δε μου πει αρ. πλαισου θα εχουμε ομορφιες).
Πόση προκαταβολή σου ζήτησαν?
4000
-
Περίεργο. Συνήθως ζητάνε το 10%, δηλαδή κάνα 2000-2500€
-
Έχεις ξεπεράσει τον χρόνο που σου είχαν πει; Πόσο επιπλέον;
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρονος αλλαζε κατα καιρους αλλα για το διαστημα μεχρι και την υποτιθεμενη (οπως εικαζω) αφιξη στο τελωνειο μπορω να ριξω το φταιξιμο στο εργοστασιο, και σε αλλες χωρες εχουν παρομοια θεματα. Απλα θεωρω υπερβολη το να καθεται ηδη 14 ημερες τελωνειο και να περιμενουμε ακομα 'να βγει καθαρο ωστε να εκτελωνιστει'. Πιθανον δηλαδη να μην εχει ερθει καν και απλα να κερδιζουν κι αλλο χρονο. Δεν μπορει εξι μηνες μετα, και ενω ειναι, λεμε τωρα, τελωνειο, να ειμαστε χωρις ουσιαστικη πληροφορηση. Μαλιστα μου ειχαν πει οτι απαξ και φτασει τελωνειο σε μια εβδομαδα θα το εχω. Ε περασαν 2 και δεν εχει καν εκτελωνιστει...
-
Ενώ στην προκαταβολα του 20% δεν νομίζω να υπήρχε καμία καθυστέρηση;! Αν θα αργουσες μια μέρα θα σε έπαιρναν τηλέφωνο για να στο θυμίσουν! Αλλά για την αργοπορία φταίει η μεγάλη ζήτηση, τα εργοστάσια, η παραγωγή, τα τελωνεία, η κρίση , το κράτος , όλοι εκτός από αυτόν που τσακωσε το τετραχιλιαρο και υποσχέθηκε ότι θα κάνουν το καλύτερο δυνατόν!
Πάντως όταν κάποιος παίρνει τόσο μεγάλο χρόνο παράδοσης θα πρέπει να ζητά να του δωθεί ο μοναδικός αριθμός πλαισίου ώστε να γνωρίζει ότι πράγματι το αμάξι του δρομολογείται.
Αλήθεια γνωρίζει κανείς ποιος είναι ο πραγματικός χρόνος παραγωγής ένας συμβατικού αμαξιού; Δλδ πόσο χρόνο χρειάζονται σε ένα σύγχρονο εργοστάσιο από το 0 στο να το οδηγήσουν εκτός εργοστάσιου;
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Για το Karoq διανασα 10 ημερες, αλλα δε θυμαμαι που, παντως σε ξενο site. Για τον αρ. πλαισιου θα το ζητησω αυριο. Ηδη περιμενω και απο Kosmocar ενημερωση, παραλληλα με αυτή του dealer. Οφειλω να πω οτι ο (ευγενεστατος και πολυ εξυπηρετικος) υπαλληλος της Kosmocar μου ειπε οτι ειναι πολλοι σαν κι εμενα, χωρις ενημέρωση, και Δευτερα απογευμα το πολυ θα ξερει να μου πει, ακομα και χωρις να του δωσω αρ. πλαισιου (μεσω των χαρτιων που κατεθεσα για την τριτεκνια, εχει ιχνη απο εκει δηλαδη). Θα ποσταρω οταν εχω ενημερωση γιατί προβλεπω πως γύρω στα τελη Ιουλιου, πολλοι θα ειναι σε αναμμένα καρβουνα αν περιμένουν αυτοκινητο, λογω των διακοπων του Αυγούστου που ακολουθουν.
Skoda Karoq