-
Καλησπέρα στο φόρουμ. Θα ήθελα τη βοήθειά σας σε κατι. Έχω αντικαταστήσει τον πίσω προφυλακτήρα μετά απο μικροατύχημα με ιμιτασιόν και μετα απο ενα χρονικό διάστημα διαπίστωσα πως το χρώμα 'φουσκώνει' και σε κάποιες περιπτώσεις σπάει και εμφανιζεται το μαύρο πλαστικό. Αφού μάλωσα με το φαναποιό γιατι δεν μου είπε εξ αρχής οτι ενας υποτιθεται φτηνότερος προφυλακτήρας θα μου κόστιζε τελικα το ίδιο με εναν γνησιο αν τον έβαφα...κάθε 3μηνο απευθυνθηκα σε άλλο φανοποιό ο οποίος τελικα αφου προσπάθησε να τον αποκαταστήσει μετά απο λίγο καιρό είχαμε τα ίδια αποτελέσματα. Εν ολίγοις μου είπε οτι φταει το υλικό που είναι φτιαγμένος ο προφυλακτήρας και δεν πιάνει το χρώμα. Θα ήθελα τη συμβουλή όποιου γνωρίζει, γιατί αν αυτό αληθεύει σκέφτηκα και την επιλογή να βρω μεταχειρισμένο ανταλλακτικό, μιλάμε για ενα chevrolet cruze 1,6 2010 μοντέλο, μόνο που και σε εκεινη την περίπτωση θα χρειαστεί επεξεργασία εφόσον δεν είναι το ίδιο χρώμα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
Καλησπέρα στο φόρουμ. Θα ήθελα τη βοήθειά σας σε κατι. Έχω αντικαταστήσει τον πίσω προφυλακτήρα μετά απο μικροατύχημα με ιμιτασιόν και μετα απο ενα χρονικό διάστημα διαπίστωσα πως το χρώμα 'φουσκώνει' και σε κάποιες περιπτώσεις σπάει και εμφανιζεται το μαύρο πλαστικό. Αφού μάλωσα με το φαναποιό γιατι δεν μου είπε εξ αρχής οτι ενας υποτιθεται φτηνότερος προφυλακτήρας θα μου κόστιζε τελικα το ίδιο με εναν γνησιο αν τον έβαφα...κάθε 3μηνο απευθυνθηκα σε άλλο φανοποιό ο οποίος τελικα αφου προσπάθησε να τον αποκαταστήσει μετά απο λίγο καιρό είχαμε τα ίδια αποτελέσματα. Εν ολίγοις μου είπε οτι φταει το υλικό που είναι φτιαγμένος ο προφυλακτήρας και δεν πιάνει το χρώμα. Θα ήθελα τη συμβουλή όποιου γνωρίζει, γιατί αν αυτό αληθεύει σκέφτηκα και την επιλογή να βρω μεταχειρισμένο ανταλλακτικό, μιλάμε για ενα chevrolet cruze 1,6 2010 μοντέλο, μόνο που και σε εκεινη την περίπτωση θα χρειαστεί επεξεργασία εφόσον δεν είναι το ίδιο χρώμα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
-
Δε μπορω να καταλαβω πως γινεται αν τριφτει απο το φανοποιο σωστα πως γινεται να μη πιασει το χρωμα.
-
Υποτίθεται πως μιλάμε για εναν καινούργιο μη γνήσιο προφυλακτήρα...και εγω αναρωτιέμαι πως τους πουλάνε αν έχουν ελαττώματα...εκτός αν μας δουλευουν οι φανοποιοί...
-
Χωρις να ειμαι ειδικος αυτο που ξερω ειναι οτι για να πιασει το χρωμα παμω στο πλαστικο πρεπει πρωτα να ασταρωθει καινα τριφτει σωστα και μετα να βαφτει στο φουρνο
Sent from my SM-G800F using Tapatalk
-
Καταρχήν και ο γνήσιος και ο imitation έρχονται άβαφοι, άρα και τους δύο θα έπρεπε να τους βάψεις. Εκτός και αν έπεφτες στην περίπτωση και έβρισκες μεταχειρισμένο γνήσιο στο ίδιο ακριβώς χρώμα και χωρίς ζημιές.
Κατά δεύτερον, δεν υπάρχει 'κακό' υλικό, υπάρχει κακή προετοιμασία και βαφή. Άμα ήταν 'κακό υλικό', τότε κανένα imitation ανταλλακτικό (λαμαρίνα) δεν θα υπήρχε για κανένα αυτοκίνητο. Άρα ο αρχικός φανοποιός είτε βαριόταν είτε δεν χρησιμοποίησε σωστά υλικά, ενώ ο δεύτερος φανοποιός μάλλον προσπάθησε να διορθώσει 'από πάνω', αλλά το πρόβλημα προφανώς βρίσκεται 'από κάτω', και γι'αυτό και δεν λύθηκε το πρόβλημα.
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Καταρχήν και ο γνήσιος και ο imitation έρχονται άβαφοι, άρα και τους δύο θα έπρεπε να τους βάψεις. Εκτός και αν έπεφτες στην περίπτωση και έβρισκες μεταχειρισμένο γνήσιο στο ίδιο ακριβώς χρώμα και χωρίς ζημιές.Κατά δεύτερον, δεν υπάρχει 'κακό' υλικό, υπάρχει κακή προετοιμασία και βαφή. Άμα ήταν 'κακό υλικό', τότε κανένα imitation ανταλλακτικό (λαμαρίνα) δεν θα υπήρχε για κανένα αυτοκίνητο. Άρα ο αρχικός φανοποιός είτε βαριόταν είτε δεν χρησιμοποίησε σωστά υλικά, ενώ ο δεύτερος φανοποιός μάλλον προσπάθησε να διορθώσει 'από πάνω', αλλά το πρόβλημα προφανώς βρίσκεται 'από κάτω', και γι'αυτό και δεν λύθηκε το πρόβλημα.
Συμφωνω απολυτα
Sent from my SM-G800F using Tapatalk
-
Ευχαριστώ για την ενημέρωση, ο υποθέτω πως ο προφυλακτήρας ήρθε αβαφος αφού ετσι ενημερώθηκα...μετα απο αυτά εχω την υποψία οτι καποιοι δεν έκαναν καλα τη δουλειά τους...τι θα μου προτεινατε; να βρω αλλο φανοποιό; Θα ήταν κρίμα να πεταξω καινουργιο προφυλακτήρα.
-
Ο χρήστης Giannis4791 έγραψε:
Ευχαριστώ για την ενημέρωση, ο υποθέτω πως ο προφυλακτήρας ήρθε αβαφος αφού ετσι ενημερώθηκα...μετα απο αυτά εχω την υποψία οτι καποιοι δεν έκαναν καλα τη δουλειά τους...τι θα μου προτεινατε; να βρω αλλο φανοποιό; Θα ήταν κρίμα να πεταξω καινουργιο προφυλακτήρα.Δεν τον πετας. Θα πρεπει να τον τριψουν και να τον ξαναβαψουν σωστα.
Βαφή προφυλακτήρα