-
Ο χρήστης seismic έγραψε:
Όλοι οι πολιτικοί θέλουν το ευρώ γιατί αν πάμε στην δραχμή θα δικαστούν για εσχάτη προδοσία όσοι υπέγραψαν μνημόνια ... δηλαδή σχεδόν όλη η βουλή.
Υπάρχουν δικαστές που έχουν κινήσει τις διαδικασίες και τις έχουν βάλει στα συρτάρια της βουλής
https://www.facebook.com/GreekBurger/vi ... 968159655/Δείτε τι αξία έχει σήμερα ένα χιλιάρικο και κλάψτε!
Τι αγοράζαμε με αυτό το 1999 και τι αγοράζουμε τώρα με 2,93 ευρώ;
Αναλυτικά:
Τσιγάρα: 400 δραχμές.
Τυρόπιτα: 100 δραχμές.
Καφές φραπέ: 500 δραχμές.
Σύνολο χίλιες δραχμές κι όλα αυτά, με… βασικό μισθό 170 χιλιάδες δραχμές (498 €).
Σήμερα (2016) τα ίδια προϊόντα κοστίζουν:
Τσιγάρα: 3,70 – 4,70 ευρώ.
Τυρόπιτα 1,5 ευρώ.
Καφές φραπέ ή freddo: 3 – 4 ευρώ.
Σύνολο 8-9 ευρώ, δηλαδή περίπου τρία χιλιάρικα, με βασικό μισθό 480 ευρώ.
Ο βασικό μισθός σε δραχμές υπολογίζεται ότι είναι 163.000 δρχ (περίπου όσο και το 1999).
Απλά 15 χρόνια μετά, το κόστος ζωής τριπλασιάστηκε.
Ο βασικός μισθός μειώθηκε και για ένα τεράστιο κομμάτι του πληθυσμού δεν υπάρχει καν.
Υπάρχει μόνο η αβάσταχτη φορολογία και ο ΕΜΦΙΑ!
Τα συμπεράσματα δικά σας….
τις 5 τυρόπιτες το ευρώ τις έκανε μία! Ευρώ ευρώ που να το βρώ?Και πριν 50 χρόνια η τυρόπιτα είχε 1,5 δρχ.
Ασε τις μαλακίες που ούτε παιδιά δεν τις λένε σοβαρέψου και ρώτα ποιος είναι ο τυροπιτάς και ο καφετζής.
Γιατί μπορεί να δεις τον διπλανό σου που ανέβασε τις τιμές και όχι τον πούστη με ροδες όπως είπες.Ελπίζω να μην έχεις κανενα δικό σου σε καροτσάκι . -
Ο χρήστης adensa έγραψε:
Όλοι οι πολιτικοί θέλουν το ευρώ γιατί αν πάμε στην δραχμή θα δικαστούν για εσχάτη προδοσία όσοι υπέγραψαν μνημόνια ... δηλαδή σχεδόν όλη η βουλή.
Υπάρχουν δικαστές που έχουν κινήσει τις διαδικασίες και τις έχουν βάλει στα συρτάρια της βουλής
https://www.facebook.com/GreekBurger/vi ... 968159655/Δείτε τι αξία έχει σήμερα ένα χιλιάρικο και κλάψτε!
Αναλυτικά:
Σύνολο χίλιες δραχμές κι όλα αυτά, με… βασικό μισθό 170 χιλιάδες δραχμές (498 €).
Τυρόπιτα 1,5 ευρώ.
Ο βασικό μισθός σε δραχμές υπολογίζεται ότι είναι 163.000 δρχ (περίπου όσο και το 1999).
Ο βασικός μισθός μειώθηκε και για ένα τεράστιο κομμάτι του πληθυσμού δεν υπάρχει καν.
τις 5 τυρόπιτες το ευρώ τις έκανε μία! Ευρώ ευρώ που να το βρώ?Και πριν 50 χρόνια η τυρόπιτα είχε 1,5 δρχ.
Ασε τις μαλακίες που ούτε παιδιά δεν τις λένε σοβαρέψου και ρώτα ποιος είναι ο τυροπιτάς και ο καφετζής.
Γιατί μπορεί να δεις τον διπλανό σου που ανέβασε τις τιμές και όχι τον πούστη με ροδες όπως είπες.Ελπίζω να μην έχεις κανενα δικό σου σε καροτσάκι .Αγράμματος είσαι δεν βλέπεις και το πόσα χρήματα ήταν ο μισθός τότε?
Τον μαλάκα κάνεις το 1999 παίρναμε πιο πολλά και πληρώναμε πιο λίγα.
Αυτό κάνουν οι πολιτικοί μας και αν τους ξαναψηφίσετε είσαστε υπεύθυνοι.
Youtube Video -
Αναλυτικά:
Τυρόπιτα 1,5 ευρώ.
Γιατί μπορεί να δεις τον διπλανό σου που ανέβασε τις τιμές και όχι τον πούστη με ροδες όπως είπες.Ελπίζω να μην έχεις κανενα δικό σου σε καροτσάκι .Αγράμματος είσαι δεν βλέπεις και το πόσα χρήματα ήταν ο μισθός τότε?
Τον μαλάκα κάνεις το 1999 παίρναμε πιο πολλά και πληρώναμε πιο λίγα.
Αυτό κάνουν οι πολιτικοί μας και αν τους ξαναψηφίσετε είσαστε υπεύθυνοι.
Youtube VideoΘα σου εξηγούσα αλλά θα σου έσκαγα το συννεφάκι που ζεις.Μείνε στο 99 εσύ ευτυχισμένος.
-
Άσε τα συννεφάκια αυτά έχουν διαλυθεί ....
Εγώ σου το λέω στα ίσια ότι όταν σου πάρουν το σπίτι γιατί θα μας πάρουν σε όλους και τα σώβρακα το μόνο σίγουρο ....τότε θα έρθεις μαζί μας.
Αλλά τότε **δεν θα έχεις πια σπίτι ** -
Λογο ηλικιας η μνημη πλεον δε με βοηθαει, οποτε φιλε seismic βοηθησε με λιγο να τα βαλω σε μια σειρα οσα θυμαμαι και οσα απο αυτα ειναι σωστα.
Εισαι συνταξιουχος και ναι απο ποια ηλικια?
Συνεχιζεις να εργαζεσαι και αν ναι πληρωνεις τις καταλληλες εισφορες με ταυτοχρονη διακοπη της συνταξης σου?
Τετοια εντυπωση εχω σχηματισει αλλα στο ξαναλεω ισως δεν τα θυμαμαι σωστα. -
-
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Όταν δουλεύεις σε μερεμέτια στην οικοδομή δεν υπάρχει περίπτωση να σε ασφαλίσουν ούτε για μια μέρα.
Αν το απαιτήσεις δεν θα έχεις δουλειά. -
Μιλαω α) για τη πεποιθηση σου οτι η επιστροφη στη δραχμη συνδεεται με τον οποιοδηποτε τροπο με το τι θα παθουν οι πολιτικοι (δεν θα παθουν απολυτως τιποτα, γιατι η συνδεση που κανεις πολυ απλα δεν γινεται - οπως σου εγραψα και σε αλλο ποστ το οποιο εσυ εκανες οτι δεν ειδες ή/και απαντησες αλλα αντι αλλων), και β) για τη χρηση ως κριτηριο περι καλης δραχμης και κακου ευρω, το τι κοστιζαν τα πραγματα τοτε και το τι μισθους παιρναμε.
το μοναδικο σωστο πραγμα που εχεις γραψει σε ολο το τοπικ ειναι περι μετατροπης της ΕΕ σε 'ηνωμενες πολιτειες της ευρωπης' το οποιο ομως ταυτοχρονα ειναι και παντελως ανεφικτο.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Μιλαω α) για τη πεποιθηση σου οτι η επιστροφη στη δραχμη συνδεεται με τον οποιοδηποτε τροπο με το τι θα παθουν οι πολιτικοι (δεν θα παθουν απολυτως τιποτα, γιατι η συνδεση που κανεις πολυ απλα δεν γινεται - οπως σου εγραψα και σε αλλο ποστ το οποιο εσυ εκανες οτι δεν ειδες ή/και απαντησες αλλα αντι αλλων), και β) για τη χρηση ως κριτηριο περι καλης δραχμης και κακου ευρω, το τι κοστιζαν τα πραγματα τοτε και το τι μισθους παιρναμε.το μοναδικο σωστο πραγμα που εχεις γραψει σε ολο το τοπικ ειναι περι μετατροπης της ΕΕ σε 'ηνωμενες πολιτειες της ευρωπης' το οποιο ομως ταυτοχρονα ειναι και παντελως ανεφικτο.
Στον Καζάκη να απαντήσεις αν συνδέεται όχι σε εμένα. https://www.youtube.com/watch?v=9h8qWmrKf0s
-
:metalo:Σε ευχαριστω πολυ για τη σοβαροτητα.
-
Ο χρήστης Ηλιας Α έγραψε:
:metalo:
Σε ευχαριστω πολυ για τη σοβαροτητα.
Το άφησα λίγα λεπτά και το έσβησα γιατί είχα προσωπικά στοιχεία.
Δεν θα βγω ποτέ σε σύνταξη, γιατί δεν έχω ένσημα, πληρώνω χωρίς να έχω δουλειά γιατί με φορολογούν με τεκμήρια.
Είμαι 59 ετών. -
Άσε τα συννεφάκια αυτά έχουν διαλυθεί ....
Εγώ σου το λέω στα ίσια ότι όταν σου πάρουν το σπίτι γιατί θα μας πάρουν σε όλους και τα σώβρακα το μόνο σίγουρο ....τότε θα έρθεις μαζί μας.
Αλλά τότε **δεν θα έχεις πια σπίτι **Mαζί σας; Ποιοι είστε εσείς δηλαδή;
-
Δεν θα βγω ποτέ σε σύνταξη, γιατί δεν έχω ένσημα, πληρώνω χωρίς να έχω δουλειά γιατί με φορολογούν με τεκμήρια.
Είμαι 59 ετών.Άρα δουλεύεις μαύρα.
Αλλιώς πως ζεις??
Γιατί για να πληρώσεις τεκμήριο θα έχεις πιθανότατα αυτοκίνητο ή/και σπίτι τα οποία συνεπάγονται έξοδα.Για να ξέρουμε δηλαδή αν φταίει το Ευρώ....
-
Ο χρήστης Andreas-Qashqai έγραψε:
Αλλιώς πως ζεις??
Γιατί για να πληρώσεις τεκμήριο θα έχεις πιθανότατα αυτοκίνητο ή/και σπίτι τα οποία συνεπάγονται έξοδα.Για να ξέρουμε δηλαδή αν φταίει το Ευρώ....
Και για να σε πιάνουν τα τεκμήρια και να μη μπορείς να κανείς ανάλωση κεφαλαίου, σημαίνει ότι πάνω από 5ετια δουλεύεις μαύρα. Τι δουλειά είναι αυτή ρε φίλε που συντηρείς σπίτι αυτοκίνητο και τον εαυτό σου και έχεις μια 5ετια να δουλέψεις ; Να μας την πεις να την κάνουμε και εμείς.
Το χειρότερο είναι ότι έχουμε χρεωκοπήσει νοητικά. Τα υπόλοιπα δεν τα φοβάμαι.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
https://www.youtube.com/watch?v=4shQ2SL ... u.be&t=260
Μπορεί κάποιος να το δει ολόκληρο, αλλά για εμένα μετά το 1:08:20 είναι η ουσία. -
Αλλιώς πως ζεις??
Πληρώνω 6000 ευρώ κάθε χρόνο Εσύ πόσα πληρώνεις?
Το ποιος φταίει θα το δούμε στις εκλογές. -
Η απάντηση σου απλά επιβεβαιώνει ότι δουλεύεις μαύρα και κλέβεις το κράτος.
Μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος.... για να μη λες ότι φταίει το ΕυρώΌσο για εμένα μην ανησυχείς, είμαι ιδιωτικός υπάλληλος / μισθωτός και πληρώνω αρκετά παραπάνω από εσένα.
Δεν μπορώ να κρύψω τίποτα.Στις εκλογές πως πιστεύεις ότι θα το δούμε το ποιός φταίει??
Γίνε συγκεκριμένος, μη ντρέπεσαι -
Η απάντηση σου απλά επιβεβαιώνει ότι δουλεύεις μαύρα και κλέβεις το κράτος.
Μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος.... για να μη λες ότι φταίει το ΕυρώΌσο για εμένα μην ανησυχείς, είμαι ιδιωτικός υπάλληλος / μισθωτός και πληρώνω αρκετά παραπάνω από εσένα.
Δεν μπορώ να κρύψω τίποτα.Στις εκλογές πως πιστεύεις ότι θα το δούμε το ποιός φταίει??
Γίνε συγκεκριμένος, μη ντρέπεσαιΑν δεν μου απαντήσεις πόσα πληρώνεις είσαι κατάμαυρος.
Το τι είμαι εγώ δεν σου πέφτει λόγος γιατί είναι προσωπικά δεδομένα -
Χαχαχα
Είσαι μεγάλο troll τελικά καλά έλεγαν παραπάνω, δε συνεχίζω.Πάντως ακόμα περιμένω να πεις ποιός θα κερδίσει τις εκλογές για να δούμε και ποιός φταίει.
Έλα μη ντρέπεσαι, μεταξύ μας θα μείνει
Ευρώ ή δραχμή?