-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Προχθές με τη δυνατή μπορα στη Θεσ/νίκη φοβήθηκα ότι θα μπουν νερά γιατι έπεσα σε μέρη με βρόχινες λιμνοθάλλασες
Ελπίζω να μην θεωρείς ότι η μοκέτα είναι υπεύθυνη για την στεγανοποίηση του εσωτερικού...
Φυσικά και όχι, είπαμε
Αλλά ακούμπησα πλαστικό αντί για λαμαρίνα που περίμενα... -
Μήπως έχει κάποια πλαστική τάπα για να βγουν τα νερά αν μπουν στο εσωτερικό χώρο; ;
Και για αυτό έχει τη σκισμη η μοκετα...Αν σκηψεις από κάτω..μήπως δεις κάτι τέτοιο...κάποια τάπα..στο μέρος περίπου του σκησιματος .
-
Λευτέρη μήπως βρήκες καμία ανηφόρα να δοκιμάσεις να ξεκινήσεις και χωρίς το σύστημα που έχεις αναφέρει; ;
Οι Ιταλοί έχουν μεγάλο πρόβλημα..ιδίως στο πόλο...το αναφέρουν πολύ και έχουν κάνει παράπονα στην εταιρεία..
-
Ο χρήστης jimptso έγραψε:
Λευτέρη μήπως βρήκες καμία ανηφόρα να δοκιμάσεις να ξεκινήσεις και χωρίς το σύστημα που έχεις αναφέρει; ;Οι Ιταλοί έχουν μεγάλο πρόβλημα..ιδίως στο πόλο...το αναφέρουν πολύ και έχουν κάνει παράπονα στην εταιρεία..
Τι είδους παράπονα;Εγω έχω μείνει έκπληκτος με τον μηχανισμό hill hold assist,ίσως γτ ποτέ δε είχα ανάλογη εμπειρία
στα άλλα μου αυτοκίνητα.
Αν και δε με λες οδηγό που το έχει ανάγκη ,έτυχε να παρκάρω σε μια μεγάλη ανηφοριά κι ακόμα κι εκεί ένιωσα αρκετά μεγάλη βοήθεια. -
Όσα χρόνια οδηγώ ποτέ δεν έχω χρησιμοποιήσει χειρόφρενο, όσες φορές χρειάστηκα τώρα με το ibiza το σύστημα με βοήθησε πολύ.
Κρατάει σταθερό το αυτοκίνητο για 1-2 δεύτερα και μετα το ελευθερώνει (αν πάρεις το πόδι από το πεντάλ του φρενου)
Το τσιριγμα που λένε δε μπορώ να καταλάβω πως το εννοούν.
Στις ρυθμίσεις του infotainment δεν έχει κάτι για τα φρένα...
Από κάτω έχει δεξιά αριστερα πλαστικές ποδιές, στο κέντρο έχει την εξάτμιση, έβαλα το χέρι ξανά πιο βαθιά και περιμετρικά της τρύπας μπροστά από το κάθισμα του οδηγού, προς τα δεξιά έχει τοιχώμα πλαστικό, προς τα πίσω έχει μια βίδα (τα πάσα της) αλλά δεν είναι αυτή που κρατάει τη ποδιά... μπροστά και αριστερά δε βρήκα κάτι... μονο μοκέτα και το μονωτικο υλικό, η seat ακόμα απαντάει..
Edit απάντησε :
Σε απάντηση του ερωτήματος που θέσατε επισημαίνουμε ότι, το κάλυμμα σαφώς έχει κάποιες διαμορφώσεις (κοψίματα), για να δέχεται τα υπόλοιπα εξαρτήματα (π.χ. καθίσματα).Εάν όμως παρατηρείται κάτι «ασυνήθιστο», μπορείτε να επισκεφθείτε τον Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη SEAT Service ΚΑΤΑΚΗΣ Α.Ε. για να γίνει έλεγχος ή για να συγκριθεί το κάλυμμα με αντίστοιχο αυτοκίνητο (ούτως ή άλλως θα επισκεφθείτε το Εξ. Συνεργείο για την πραγματοποίηση της καμπάνιας ανάκλησης, για την οποία έχετε λάβει την επιστολή με τίτλο «Ροπή σύσφιξης περικοχλίων σωλήνων αερίου»…επομένως μπορείτε να θέσετε τους προβληματισμούς σας απευθείας στον Τεχνικό Σύμβουλο κατά την επίσκεψή σας).
Παραμένουμε στη διάθεσή σας.
-
Ότι δεν έχει δύναμη το μοτέρ να ξεκινήσει σε μια ανηφόρα..
Το έχουν κάνει μεγάλο θέμα...
Ότι πρέπει να στροφαρουν πολύ το μοτέρ..πάνω από 2000 στροφές για να ξεκινήσει στην ανηφόρα....
Απορώ κι εγώ...δε θα στροφαρεις το μοτέρ σε ανηφόρα....;;;
Με το ρελαντί θα ξεκινήσει; ;;
Τσατιζομαι και εγώ με τις βλακειες που διαβάζω... -
Εδώ σε αυτό το λινκ να δεις τι μακακιες γράφουν οι Ισπανοί για τις αλλαγές στο leon Skoda kai golf με φυσικό αέριο.
Κατηγορούν την εταιρεία που βάζουν 13 λίτρα τεπόζιτο βενζίνης και 3 δεξαμενές φυσικού αερίου...
Γράφουν ότι χαμηλώνουν την αυτονομία...
Έχουν 60 περίπου cng πρατήρια...και φωνάζουν για τα 13 λίτρα βενζίνης.
Ενώ η εταιρεία εξηγεί πως το κάνουν αυτό γιατί αυτός που αγοράζει τέτοιο αμάξι θέλει να καίει μόνο φυσικό αέριο...αυτοί γράφουν μακακιες...πλήρη άγνοια..
Επίσης το αμάξι αυτό γίνεται μονοσθενη και δεν χρειάζεται το φίλτρο μικροσωματιδιον.https://m.forocoches.com/foro/showthrea ... 956&page=5
-
Ας έστελναν και σε εμάς τέτοια οχήματα
Εδώ παρακαλάμε η fysikon να ανεβάσει τη πίεση και να βάζουμε κανα kg παραπάνω , για να είμαστε πιο άνετα ... κι αυτοί παραπονιούνται για 13ltr βενζίνης ; Μακάρι να είχα μόνο τόσα , βενζίνη βρίσκουμε παντού , Φ.Α. όμως έχουμε λίγους σταθμούς .. -
Έτσι ακριβώς είναι Λευτέρη..
Έχουν στη χώρα τους τη κατασκευή τέτοιων οχημάτων...έχω διαβάσει ότι η Seat είναι υπεύθυνη για την εξέλιξη του συστήματος cng σε αυτά τα αυτοκίνητα και αυτοί έχουν πλήρη μεσάνυχτα....
-
60 πρατήρια σε ολόκληρη την Ισπανία; Δεν τα λες και πολλά. Η Γερμανία πρέπει να έχει τετραψήφιο νούμερο.
-
Και εμένα για Ισπανία δεν μου φαίνονται πολλά, Γερμανία όμως που το έκανα οδικώς πριν κανένα μήνα έχει αρκετά και δεν έχεις θέμα. Erdgas νομίζω το λένε και η τιμή ήταν στο 1,20. Όλα αυτά μιας και τελικά παρήγγειλα και εγώ φυσικό αέριο για την σύζυγο το Polo 1.0. Απο οτι ξέρω είναι σχεδόν έτοιμο πρατήριο στον Ασπρόπυργο και πιθανών να ξεκινήσει το Φ.Α μέσα στο 2018.
-
Μπράβο Ανδρέα, εξαιρετική επιλογή! Καλοτάξιδο!
-
Πολύ όμορφο το polo, δυστυχώς ή ευτυχώς (€), η αναμονή σχεδόν 6 μηνών με πήγε στο ibiza
Με το καλό η παραλαβή, καλά, ασφαλή και οικονομικά χιλιόμετρα -
Ευχαριστώ και εσείς καλά και ασφαλή χιλιόμετρα. Η αλήθεια είναι οτι δεν περίμενα να έπαιρνα VW αλλά την δεδομένη στιγμή δεν υπήρχε κάτι άλλο που να άρεσε και στην σύζυγο. Μάλλον σιγά σιγά θα πρέπει να κάνουμε κάποιο πιο ειδικό τοπικ να τα λέμε εμείς με το Φ.Α.
-
Υπάρχει στα τεχνικά θέματα, εκτός και αν εννοείς κάτι πιο συγκεκριμένο
https://www.4troxoi.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=6&t=54420 -
Σε αυτή την σελίδα έχει φώτο το χάρτη της Ισπανίας με τα πρατήρια.
Εμείς στην Ελλάδα...έχουμε 11 πρατήρια..
Έχω 2 χρόνια που ταξιδεύω με φυσικό αέριο με 11-12 κιλά χωρητικότητα φυσικό αέριο.
Δε μου χρειάστηκε βενζίνη...
Αλλά εξαρτάται που πας..
Αλλά πάντα λέω από μέσα μου..μακάρι να ειχα μεγαλύτερη δεξαμενή.
Επίσης για να μην χαλάει η βενζίνη στο τεπόζιτο...πάντα έχουμε 10 με 20 λίτρα ..
Δε κάνει να εχεις περισσότερη βενζίνη.
Ιδίως σε αυτά τα αυτοκίνητα πόλο και ιμπιζα που παίρνουν μπροστά πάντα με φυσικό αέριο...δεν καίγεται με τίποτα η βενζίνη.https://m.forocoches.com/foro/showthrea ... 956&page=4
-
Αντρέα με το καλό να το δεχτείς..
Πότε το παραγγειλες το αμάξι; ;
Πότε σου είπαν ότι θα έρθει; ; -
Το έψαχνα καιρό στο τι θα πάρω ωστόσο μιας και πήγα τελικά σε Φ.Α παρήγγειλα αρχές του μήνα και οπως μου είχαν πει είχαν βάλει προπαραγγελία κάποια κομμάτια σε ενα επίπεδο εξοπλισμού (σχετικά πλούσιο) για μένα. Θεωρητικά θα το έχω τέλος του μήνα (δύσκολο) εως αρχές Ιουλίου. Η τιμή πήγε κοντά στα 17000. Αν έχει μείνει κάτι ακόμη δεν ξέρω απο τις προπαραγγελίες διαφορετικά το βλέπω για νεα παραγγελία κατά το 2019.
-
Υπάρχουν φήμες ότι μετά την 1-9-18 το πόλο και το ιμπιζα θα έχει 3 δεξαμενές με 15-16 κιλα χωρητικότητα και 13 λίτρα τεπόζιτο βενζίνης. Ότι κάνανε και στο γκολφ δηλαδή.
Έχω διαβάσει και για 6η ταχύτητα σε γερμανικό φόρουμ.
Ψέματα αλήθεια δεν γνωρίζω σίγουρα..
Εγώ αυτό περιμένω να μάθω πριν παραγγείλω.. -
Ο χρήστης jimptso έγραψε:
Επίσης για να μην χαλάει η βενζίνη στο τεπόζιτο...πάντα έχουμε 10 με 20 λίτρα ..
Δε κάνει να εχεις περισσότερη βενζίνη.Αστικός μύθος εν πολλοίς. Έχω ξεκινήσει αυτοκίνητο με βενζίνη 5 ετών και δούλευε μια χαρά. Θεωρητικά η βενζίνη υποβαθμίζεται με τον καιρό, αλλά στην πράξη δεν έχεις κανένα πρόβλημα με βενζίνη ακόμα και μερικών ετών.
Seat Ibiza 2017 (Mk 5)