-
Έχω ένα μηχανάκι που το δουλεύω μόνο το καλοκαιρι.
Για την αποθήκευση το χειμωνα..του γεμιζω το ρεζερβουαρ...για να μην σκουριαζει..έτσι έχω διαβάσει..
Όταν ξεκινώ να το δουλέψω το επόμενο καλοκαίρι...καταλαβαίνω ότι δεν παίρνει καλά μπροστά..κάτι δε μου αρέσει στη λειτουργία του κινητήρα.
Μόλις αδειάσει και του βάλω νέα βενζίνη...η λειτουργία του αλλάζει..παίρνει μπροστά κανονικά...αυτή είναι η προσωπική μου εμπειρία.Ας μας πει ο Λευτέρης..το βιβλίο του Seat ibiza tgi τι γράφει για την βενζίνη..;;
-
Είναι λογικό να ζορίζεται στην αρχή αφού είχε να πάρει μπρος 9 μήνες. Και με καινούρια βενζίνη το ίδιο θα έκανε.
-
Όχι μόνο στην αρχή...γενικά μέχρι να τελειώσει το ρεζερβουαρ ..έχει θέμα..
Μόλις βάλω νέα βενζίνη..τέλος η περίεργη λειτουργία..Αλλά κάτι νομίζω ότι γράφουν τα βιβλία σε αυτά τα αυτοκίνητα..
Η 3 ή 6 μήνες για την βενζίνη...ότι πρέπει να ανανεωθεί.. -
Για όποιον θέλει να διαβάσει για τις 3 δεξαμενες στο πόλο..
https://www.motor-talk.de/forum/vw-polo ... 67149.html
-
Εννοείται ότι το παραπάνω λινκ ισχύει και για το ιμπιζα..αφού είναι ίδια αυτοκίνητα..
Κι εδώ έχουμε πολύ καλά νέα για την εξάπλωση του δικτύου φυσικού αερίου..http://www.capital.gr/epixeiriseis/3300 ... a?amp=true
-
Μακάρι
-
Λευτέρη τι γράφουν τα βιβλία του ιμπιζα για την βενζίνη και την κατανάλωση της..την ανανέωση της; ;
Γράφουν τίποτα; ; -
Ο χρήστης jimptso έγραψε:
Λευτέρη τι γράφουν τα βιβλία του ιμπιζα για την βενζίνη και την κατανάλωση της..την ανανέωση της; ;
Γράφουν τίποτα; ;Το Ελληνικό που έχω στα χέρια μου , όχι δεν αναφέρει κάτι , στο manual που είχα κατεβάσει αναφέρε
Vehicles with natural gas engines and hybrids Every 6 months it is necessary to run on petrol until the control lamp switches off and then the tank must be refilled. This is necessary to ensure that the system works properly, as well as the fuel quality required for driving with petrol.Όπως και για τα οκτάνια αναφέρει ότι προτείνεται αυτά με τον αριθμό που γράφει στη τάπα του ρεζερβουάρ (95 ) αλλά
λένε ότι και η '98αρα' είναι οκ ... -
http://www.gazzetta.gr/in-motion/news/a ... ta-soy?amp
-
Δε μας τα λέει και πολύ καλά.
Πρώτον, αναφέρει ότι μέχρι το τέλος της χρονιάς θα υπάρχουν 25-30 σταθμοί ανεφοδιασμού, τη στιγμή που έχουμε μόνο 11. Υποτίθεται ότι περιμένουμε έναν στον Άλιμο-Ηλιούπολη, ότι κάποια στιγμή θα γίνει ένας στον Ασπρόπυργο και κααααάποια στιγμή, δύο ακόμα στον αυτοκινητόδρομο Αθήνας-Πάτρας. Να βάλουμε και αυτόν στα Γιάννενα; Πώς προέκυψαν οι 25-30 στο επόμενο εξάμηνο;
Δεύτερον, η μετατροπή σε φυσικό αέριο θέλει 1.500 ευρώ, λέει. Την τελευταία φορά που το είχα ψάξει, ήθελες κοντά στα δυόμιση. -
1800 για ζαβολι με 10κιλη δεξαμενη..2000 ευρω εβαλε φιλος μου σε 1800αρι σιβικ με 12κιλη..στη ζαβολι
κι εγω το βλεπω πολυ υπερβολικο οι 25-30 σταθμοι..
φτιαχνουν κι ενα στα Τρικαλα τωρα..
Στη Λαρισα υπαρχουν 2 πρατηρια.
Υπαρχουν 3 εταιρειες που φτιαχνουν πρατηρια πλεον.
Τα πρατηρια αυτα δεν φαινονται στο χαρτη της fisikon..μεγαλη μακακια αυτο..
Υπαρχει κι αλλο πρατηριο στη θεσσαλονικη,,κοντα στα ΤΕΙ που ειναι απο αλλη εταιρεια. -
Έχεις κάποιο λινκ για τα πρατήρια που δεν είναι της Fisikon; Νόμιζα ότι ήταν μονοπώλιο.
Το Civic του φίλου σου δουλεύει σωστά; Είναι ευχαριστημένος από την ποιότητα και το αποτέλεσμα; -
Θα προσπαθήσω να βρω το λινκ της εταιρείας.
Το ίδιο σιβικ έχω και εγώ με φυσικό αέριο από άλλον εγκαταστατη.
2200 με δύο 6κιλες δεξαμενές πλήρωσα εγώ πριν 2 χρόνια.4 κιλά καίω εγώ και 5 κιλά ο φίλος μου γιατί το τρέχει αυτός..
Μία χαρά πάνε τα αμάξια..
Αν έχεις χώρο για δεξαμενή ψαξτο.
Ποιο αμάξι έχεις; ; -
Αυτή εδώ είναι η εταιρία που έχει ένα πρατηριο κοντά στα ΤΕΙ στη Θεσσαλονίκη και ένα στη Λάρισα πίσω από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο. Αν έχει φτιάξει άλλο δε ξέρω.
Δεν είναι κακή ιδέα να πάρουμε ένα τηλέφωνο αύριο..Αυτό που γίνεται τώρα στα Τρίκαλα είναι εκεί κοντά στα κτελ. Μου είπαν ότι το φτιάχνει 3η εταιρεία αλλά δεν ξέρω ποια.
-
Εγώ έχω μια Corolla Verso του 2005 αλλά έβαλα υγραέριο πριν 10Κ χιλιόμετρα, δε δίνω τώρα άλλα χρήματα. Έπρεπε να το είχα κάνει εξαρχής, αν ήταν...
Στείλε μου όμως το όνομα της εταιρίας σε μήνυμα, μήπως πείσω τον πατέρα μου.
Είδες πτώση στην απόδοση του κινητήρα; -
Της 3ης εταιρειας εννοεις να σου στειλω ?
Δε τη γνωριζω και δεν ξερω πως να την ψαξω.
Θα προσπαθησω ομως.. να τη βρω..Πτωση δυναμης υπαρχει με το φυσικο αεριο και γινεται με τα timing advance prossesor της AEB ρυθμιζουν το αβανς αυτα,,διορθωνει καπως αυτη τη πτωση..
Αλλα πρεπει να βρεις καλο εγκαταστατη να ασχοληθει με το εξαρτημα αυτο..
Λιγοι ασχολουνται ,,δε το βαζουν.. -
Ο χρήστης jimptso έγραψε:
Αυτή εδώ είναι η εταιρία που έχει ένα πρατηριο κοντά στα ΤΕΙ στη Θεσσαλονίκη και ένα στη Λάρισα πίσω από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο. Αν έχει φτιάξει άλλο δε ξέρω.
Δεν είναι κακή ιδέα να πάρουμε ένα τηλέφωνο αύριο..Αυτό που γίνεται τώρα στα Τρίκαλα είναι εκεί κοντά στα κτελ. Μου είπαν ότι το φτιάχνει 3η εταιρεία αλλά δεν ξέρω ποια.
Στη Λάρισα πίσω από το νοσοκομείο φαίνεται έτοιμο, αλλά δεν νομίζω να δουλεύει ακόμα. Μηπως εχει μπλέξει με τη γραφειοκρατεία...
Στάλθηκε από το SM-T335 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το όνομα του εγκαταστάτη που έβαλε φυσικό αέριο στο δικό σου και του φίλου σου κι είστε ευχαριστημένοι.
-
Όντως είναι κλειστό αυτό το καιρό.
Πριν 2 βδομάδες περνουσα από εκεί και βρήκα κόσμο.
Ήταν το συνεργειο και έκαναν ρυθμίσεις..άκουγα να μιλούν στο τηλέφωνο με Ιταλό..
Ρώτησα γιατί είναι κλειστό και μου είπαν ότι δεν είχε κίνηση και ότι θα βάλουν και υγρά καύσιμα. Σε ένα μήνα θα ανοίξει μου είπαν.
100 αυτοκίνητα όλα κι όλα μέχρι στιγμής με φυσικό αέριο στην ΛάρισαΑυτό το ίδιο συνεργειο που ήταν εκεί φτιάχνει και το πρατηριο στα Τρίκαλα.
Πάντως μαθαίνω ότι το ιμπιζα και πόλο με φυσικό πουλάει πολύ καλά...
-
Έχει τόσα φυσικού αερίου η Λάρισα; Θα ορκιζόμουν ότι 100 δεν έχει ούτε η Αθήνα.
Seat Ibiza 2017 (Mk 5)