-
πηρα τις απαντησεις
λοιπον
Full link 250€
Υποβραχιόνιο 210€ το οποίο δεν υπάρχει άμεσα διαθέσιμο(1μήνας περίπου)
Cruise control δεν μπαινει
-
Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο και την απάντηση
Υποβραχιονιο πανάκριβο...
Full link δε ξέρω αν αξίζει...
Δυστυχώς το cruise control που αξίζει δε μπαίνει...λένε
13:15 full γέμισμα πήρε μόνο 9.9kg...
Το intertainment μου λέει ότι έχει διάθεση αναβάθμιση... -
Ο χρήστης panormus772 έγραψε:
Δυστυχώς το cruice control δεν μπαίνει μετά στο συνεργείο.
Κρίμα...
Μερικά περίεργα για μένα; μετά από 10 ημέρες και 1500χλμ
Δε ξέρω τι γίνεται αν έχει αλλάξει για κάποιο λόγο, σε ένα από τα ντουζάκια που το έκανα διαπίστωσα ότι οι βραχίονες των μπροστινων υαλοκαθαριστηρων δεν σηκώνονται... βρίσκουν στο καπό όταν είναι κλειστό..Έτσι ήταν και στη Giulietta που είχα.Αν θες να τους σηκώσεις για να καθαρίσεις από κάτω το τζάμι,πρέπει να τους λειτουργήσεις και να τους σταματήσεις τη στιγμή που είναι όρθιοι στο παρμπρίζ.
Δεν είναι έτσι.
Κλείνεις μίζα και πατάς μια κάτω το μοχλό από τους υαλοκαθαριστηρες. Έρχονται σε όρθια θέση -
Ελπιζω να μη τους τραβαγες τους καθαριστηρες για να τους σηκωσεις.....
Εμενα μου το χαν πει απο την παραδοση πως λειτουργουν, οπως κεει ο Νικος
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης terry308 έγραψε:
Full link δε ξέρω αν αξίζει...
Έχεις στην οθόνη του αυτοκινήτου το δικό σου gps, Spotify/SoundCloud/E-Radio για την μουσική σου και την εφαρμογή για να παρκάρεις και να πληρώνεις με κάρτα. Εύκολα και συμμαζεμένα. Γιατί να μην αξίζουν τα 250€ για όλα αυτά;
-
Ο χρήστης Jorge_greek έγραψε:
Γιατί να μην αξίζουν τα 250€ για όλα αυτά;Προσωπικα μιλώντας πάντα :
250€ = χοντρικά 25 full γεμίσματα cng ~ 7500km ~3 μήνες έξοδα μετακίνησης δε θα χαλούσα σε κάτι τέτοιο.
Gps έχω ήδη , αν το ψάξω και βάλω sygic ok, αν όχι θα το δω από το κινητό, αν της seat(ginius driver don't panic ) δεν βοηθήσει.
Εφαρμογές μουσικής που αναφέρεις δεν λειτουργώ, ραδιόφωνο και mp3 σε usb stick .
Parking επί πληρωμή δεν... είμαι επαρχία -έχω πυλωτή - parking όπου βρω στο κέντρο της πόλης μου, σε 1 σταθμό parking στη πόλη μου έχω παρκάρει 2 φορές;; σε 10 χρόνια , Θεσσαλονίκη πόλη που δουλεύω και πάω αγορά βόλτες κτλ δεν έχω χρειαστεί ποτέ να χρησιμοποιήσω εφαρμογή.
παρκάρω είτε στα εμπορικά, είτε σε δρόμο, 1 φορά σε επί πληρωμή parking.
Εφαρμογές που δουλεύω και θα ήθελα να φαίνονται στην οθόνη δεν έχω... και δε θέλω να ασχολούμαι με την οθόνη ενώ οδηγώ και να αποσπάται η προσοχή μου.
οι λοιποί επιβάτες.. στο κινητό τους..., αν θέλουν πχ. ταινία στην οθόνη, τη φορτώνω σε usb.
Πιο χρηστικό μου είναι το cruise control που όπως έγραψε ο φίλος δυστυχώς δεν μπαίνει μετά... και ο τεμπέλης.. που θα ήθελα αλλά κοστίζει πολύ ακριβά και πάλι... 10 χρόνια και 300.000χλμ δεν είχα στο προηγούμενο αυτοκίνητο μου. -
Μήπως είσαι ο νέος ιδιοκτήτης των ικεα?
-
To full link αξίζει μόνο και μόνο για τα google maps. Κατά τα άλλα τόσο το android auto όσο και το carplay είναι φοβερές ευκολίες. Χώρια που δεν κρεμάς πια κινητά ή gps και γίνεται το εσωτερικό κοτέτσι με καλώδια και βάσεις.
Εγώ θα επιμείνω πάντως ότι άσχετα με το τι υποστηρίζουν οι αντιπροσωπείες, το cruise control μπαίνει και μάλιστα πολύ εύκολα.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Εγώ θα επιμείνω πάντως ότι άσχετα με το τι υποστηρίζουν οι αντιπροσωπείες, το cruise control μπαίνει και μάλιστα πολύ εύκολα.
Αν μπορείς να βγάλεις άκρη ή ξέρεις κάποιον που μπορεί να το πετύχει ενημέρωσε μας.
-
Αυτές οι δουλειές θέλουν προσωπική ενασχόληση. Γι' αυτό δεν ασχολούνται και οι αντιπροσωπείες.
To Ιbiza που συζητάμε είναι το JK?
-
KJ νομίζω.
-
Σωστά. JK είναι άλλος και μόνο με Ibiza δεν ασχολείται.
-
Υπαρχει παρολα ταυτα το speed limiter αλλα δεν ξερω κατα ποσο αφορα το θεμα μας.
δεν το πολυ εψαξα αλλα λειτουργει.σε σχεση με το full link, απο την αντιπροσωπεια αφησαν να εννοηθει οτι αν εχεις apple αξιζει , αν εχεις android 'ελα να σου κανουμε μια παρουσιαση με το κινητο σου, για να δεις αν σε βολευει'. Εγω μιας και χρησιμοποιω παρα πολυ τα διαθεσιμα apps οποτε με αφορα.
και κατι τελευταιο, με καλεσαν ηδη για να δουμε τους σωληνες αεριου με επισημη επιστολη απο τη SEAT : 'Ως κομματι της παρακολουθησης του προιοντος, η SEAT S.A. εντοπισε οτι, σε ορισμενα οχηματα κατασκευασμενα εντος συγκεκριμενης χρονικης περιοδου, ειναι πιθανο τα περικοχλια στους σωληνες αερίου να μην εχουν τη σωστη ροπη συσφιξης. Για λογους ασφαλειας το αυτοκινητο σας πρεπει να ελεγχθει.'
-
Ίσως γιατί επισήμως δεν είναι διαθέσιμο το android auto στη χώρα μας, άσχετα αν το .apk μπορεί να βρεθεί εκτός play και φυσικά να λειτουργεί κανονικά. Καλός φίλος σε Leon FR το έβαλε κι αυτός στα 250€ και συνέδεσε κάμποσα από τα κινητά του (P20 Pro, S9+) και είναι σα να έχει άλλο infotainment πια. Αν δούλευε και ασύρματα αυτό το σύστημα τότε θα γίνονταν εντελώς άχρηστα τα built-in navi.
-
Μόλις έλαβα και εγώ την επιστολή με speedex
-
Αραγε για αυτο το λογο σας εστειλαν βρε παιδια αυτη την επιστολη για τα σωληνακια ??!!
Κριμα...https://m.forocoches.com/foro/showthrea ... 727&page=7
https://mobile.twitter.com/framos_112/s ... 88832?s=21
-
άκλαυτο θα παει..
-
Με τα ιταλικα δεν εβγαλα ακρη @jimptso
Για το αλλο αυτοκινητο στο twitter link που εδωσες, δεν ειναι tgi αλλα FR. Κυκλοφορουν FR φυσικου αεριου στο εξωτερικο ή ειναι μετατροπη μετα την αγορα;
-
Σε αλλα νεα, σημερα εχω τα πρωτα στοιχεια καταναλωσης κτλ.
Το φουλαρα το σαββατο(ημουν στη μεση του αεριου) και εφυγα ταξιδακι (αρα εθνικη και μετα στα βουνα της βορειας ευβοιας)
Οι αριθμοι που εχω εως τωρα ειναι οι παρακατω
-γεμισμα απο αδειο 9,95 κιλα (8,85 ευρω) στα 368χλμ - πολη -
-φουλαρισμα απο μεση με 6,8 κιλα (6,05 ευρω) στα 492χλμ - εκτος πολης -
-αδειασε πληρως στα 821χλμΑρα προς το παρον τα αποτελεσματα ειναι
-453χλμ με 16,75 κιλα φυσικου αεριου // πραγματικο
-αυτονομια εκτος πολης 329χλμ // πραγματικο
-
Υπάρχουν και άλλες εκδόσεις Tgi στο εξωτερικό , δυστυχώς οι αυτοκινητοβιομηχανίες στέλνουν μόνο μια σε εμάς
Για τα σωληνάκια θα πάρω να κλείσω ραντεβού αργότερα , είμαι ήδη στη 2η εβδομάδα και δεν εχω παραλάβει πινακίδες .... θέλω να τα συνδυάσω .
Σήμερα το πρωί 7 η ώρα γέμισα με 11 κιλά από άδειος
Πέμπτη μεσημέρι είχα πάρει μόνο ~9.9kg και μου έβγαλε 270χλμ με λίγα από αυτά με a/c
Seat Ibiza 2017 (Mk 5)