-
καλησπερα στην παρεα,
με λενε Γιωργο και βρισκομαι Αθηνα.
Οπως λεει και ο τιτλος, θα ηθελα αν μπορειτε,να με διαφωτισετε στο παρακατω ερωτημα:
Υπαρχει καποιο πραγματικα δυνατο αμαξι, που να ειναι με εμπροσθια κινηση και να ειναι
με ημιαυτοματο σασμαν και paddles? η που να παιρνει paddles....Ευχαριστω πολυ,
περιμενω την απαντηση σας. -
καλησπερα στην παρεα,
Οπως λεει και ο τιτλος, θα ηθελα αν μπορειτε,να με διαφωτισετε στο παρακατω ερωτημα:
Υπαρχει καποιο πραγματικα δυνατο αμαξι, που να ειναι με εμπροσθια κινηση και να ειναι
καλησπερα στην παρεα,
Με την λέξη 'ημιαυτόματο' εννοείς κιβώτιο διπλού συμπλέκτη?
-
ναι, ειτε διπλου συμπλεκτη η ειτε οποιουδηποτε αυτοματου κιβωτιου που να δινει επισης την λειτουργεια των paddle shifters στο αμαξι....
-
Υπάρχουν τότε αρκετά, όπως bmw Active Tourer, Mini Cooper S, πολλά του group VAG (Leon, Audi) μου έρχονται πρόχειρα στο μυαλό.
-
ειναι εμπροστοκινητα? υπαρχει καποια λιστα που θα μπορουσα να τα δω ολα? το πιο δυνατο ποιο ειναι?
-
Λίστα; Δε νομίζω ότι κανείς κάθεται και ασχολείται με κάτι τόσο περίεργο ώστε να κάνει και λίστα με προσθιοκίνητα με paddles.
Στην Ελληνική αγορά πάντως το ισχυρότερο που μου έρχεται στο μυαλό είναι το Leon Cupra DSG των 290 ίππων. Στην Αμερική έχουν και το μεγάλο σεντάν, Maxima V6, με 300+ άλογα.
-
ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις σας.
Σε Audi, Mercedes, Bmw η Volvo, τι υπαρχει? (αλλα αρκετα δυνατο...)
βεβαια δεν μιλαω για τελειως προσφατα μοντελα...
Υπαρχει αυτοματο FWD αμαξι μe Paddle Shifters?