-
Σαν να σου λέει.... Την γλυτωσες και απόψε.....
Φτου φτου
-
Ωραίο το Crossland (κάτοχος) αλλά έχει και ψιλοθεματάκια του. Όταν η εξωτερική θερμοκρασία περιβάλλοντος πέσει στους 3< βαθμούς κανονικά πρέπει στο καντράν να σε δείξει ενημέρωση παγετού ή σε αγγλική έκδοση 'rick of ice'.
Στο δικό μου crossland δεν έχω τέτοια ενημέρωση...αλλά έχω όταν την ώρα που σβήνω τον κινητήρα για ελάχιστα δευτερόλεπτα βλέπω την ένδειξη 'rick of ice'. Δεν ξέρω αν ισχύει και για εσάς , αλλά στην αντιπροσωπεία 'αγρόν αγοράζουνε'. Ακόμα περιμένω απάντηση.
Στο 3 αιρκρός μόλις η θερμοκρασία έφτασε στο 3 , έβγαλε μήνυμα στην οθόνη και η θερμοκρασία έχει την νιφάδα πάνω από το σήμα Κελσίου .
-
pikos wrote:
Ωραίο το Crossland (κάτοχος) αλλά έχει και ψιλοθεματάκια του. Όταν η εξωτερική θερμοκρασία περιβάλλοντος πέσει στους 3< βαθμούς κανονικά πρέπει στο καντράν να σε δείξει ενημέρωση παγετού ή σε αγγλική έκδοση 'rick of ice'.
Στο δικό μου crossland δεν έχω τέτοια ενημέρωση...αλλά έχω όταν την ώρα που σβήνω τον κινητήρα για ελάχιστα δευτερόλεπτα βλέπω την ένδειξη 'rick of ice'. Δεν ξέρω αν ισχύει και για εσάς , αλλά στην αντιπροσωπεία 'αγρόν αγοράζουνε'. Ακόμα περιμένω απάντηση.
Στο 3 αιρκρός μόλις η θερμοκρασία έφτασε στο 3 , έβγαλε μήνυμα στην οθόνη και η θερμοκρασία έχει την νιφάδα πάνω από το σήμα Κελσίου .
Το ίδιο και σε μένα (καινούργιο crossland x), μόλις η θερμοκρασία πέσει στους 3 βαθμούς, εμφανίζεται μια γαλάζια νιφάδα ακριβώς από πάνω. Αυτό το παρατήρησα σήμερα, που η θερμοκρασία έπεσε κάτω από το μηδέν. Κάτι άλλο δεν παρατήρησα!
Να σημειώσω πως έχω εγκαταστήσει όλες τις τελευταίες ενημερώσεις στo infotainment!
Ενημέρωση! Φεύγοντας απόψε και με τη θερμοκρασία να είναι στους 3 βαθμούς, μόλις γύρισα το κλειδί για να ξεκινήσω τη μηχανή, έβγαλε στο board computer για μερικά δευτερόλεπτα την ένδειξη: Προσοχή, Κίνδυνος Παγετού.
-
πολλα θεματακια διαβαζω κατι που δε διάβασα στο c3 aircross ρε παιδια, σε εμενα αρέσει το c3 στη γυναίκα το crossland.
μας έχουν ταλαιπωρήσει δυο οπελ στην οικογένεια 1200 βενζίνη 2007 και το αλλο 1300 πετρέλαιο του 2013.
το πρώτο συνέχεια χαζοβλαβες καιει λαμπες, αναβουν λαμπακια, τωρα τελευταία έβγαλε κολώνα τιμονιού
το δεύτερο καποια βλαβη ανοιχτή στο καντράν και το τραγικό στην εθνική σε ταξιδι πληρώνω διόδια και βλέπω ένδειξη χαμηλής σταθμης λαδιού κανω δεξια απο κατω γεμάτο λάδια επαθα σοκ, εν πασει περίπτωση ειχε τρυπήσει το ψυγείο λαδιού καιντα εμπλεξε με τα νερα και τα εφτυνε απο την υπερχείλιση του παγουριου.
βλέπω συνεχίζει η Όπελ οποτε θα φαει άκυρο η γυναίκα και με βλέπω για κορεατη..
-
Τι εννοείς; Πλέον η Opel δεν έχει καμία σχέση με τις αμαρτίες του παρελθόντος. Εδώ και κάτι χρόνια ανήκει στον όμιλο PSA και νομίζω το Crossland ήταν το 1ο που βγήκε μετά την εξαγορά, δεν έχει σχέση με GM και Fiat και τα λοιπά.
Ίδιο αυτοκίνητο με το C3 Aircross είναι, τα 'φτιασιδια' αλλάζουν. Πλατφόρμα, κινητήρες, κιβώτια, όλα είναι ίδια. Τα κουμπιά και τα ύφασματα αλλάζουν.
-
...... Και το set up των αναρτήσεων.
-
...... Και το set up των αναρτήσεων.
Ναι, το set up, μάλιστα στο facelift Crossland λένε ότι είναι βελτιωμένες.
-
Τι εννοείς; Πλέον η Opel δεν έχει καμία σχέση με τις αμαρτίες του παρελθόντος. Εδώ και κάτι χρόνια ανήκει στον όμιλο PSA και νομίζω το Crossland ήταν το 1ο που βγήκε μετά την εξαγορά, δεν έχει σχέση με GM και Fiat και τα λοιπά.
Ίδιο αυτοκίνητο με το C3 Aircross είναι, τα 'φτιασιδια' αλλάζουν. Πλατφόρμα, κινητήρες, κιβώτια, όλα είναι ίδια. Τα κουμπιά και τα ύφασματα αλλάζουν.
περισσότερο στα ηλεκτρολογικά αναφέρομαι, εκει εχω ακούσει πονανε, ο κινητήρας ξερω πως ειναι δοκιμασμένος, τα περιφερειακά ομως;
ο φιλος σου τελικα κατέληξε σε crossland? εγω ηταν να πάω χθες αλλα έμπλεξα καινοσως πάω αυριο μεθαύριο να παρω τιμή απο κοντά. επιση πριν λιγο ειδα αυτο
https://www.opel.gr/prosfores-ypiresies/index/evretirio/-more-opel.html
εξτρα δωρεαν εξοπλισμός.
-
Ναι, βασικά 1800€ συνολική έκπτωση, γι'αυτό σου είπα ότι η τιμή που πήραμε από Πάτρα ήταν πολύ μικρότερη από αυτό που μου είπες.
Πάρτε τηλέφωνο Πάτρα να δεις.
Αν ανέβεις στην Ομεγα Αγίας Παρασκευής, παραδίπλα έχει και Opel.
Δεν είναι να τρελαίνεσαι, 2 παρόμοια αυτοκίνητα είναι. Πάρε προσφορές, σύγκρινε εξοπλισμό, κάνε ένα td και διάλεξε!
Σε ένα απόγευμα πρέπει να έχεις τελειώσει!
-
Πάντως οι τιμές που βλέπω στο διαμορφωτη είναι πολύ ακριβότερες απ τα αντίστοιχα Aircross, με πλεονέκτημα μόνο τα χειριστήρια κλιματισμού και τους LED λαμπτήρες στα φανάρια ενώ λείπουν πολλά σημαντικα όπως τα συρόμενα καθίσματα. Δε βλέπω το λόγο να το προτιμήσει κανείς, αν και ξέρω πως αρκετοί έχουν -αδικαιολόγητα- ψηλά τη μάρκα Opel. Οικονομοτεχνικα όμως δεν έχει κανένα νόημα.
-
Πάντως οι τιμές που βλέπω στο διαμορφωτη είναι πολύ ακριβότερες απ τα αντίστοιχα Aircross, με πλεονέκτημα μόνο τα χειριστήρια κλιματισμού και τους LED λαμπτήρες στα φανάρια ενώ λείπουν πολλά σημαντικα όπως τα συρόμενα καθίσματα. Δε βλέπω το λόγο να το προτιμήσει κανείς, αν και ξέρω πως αρκετοί έχουν -αδικαιολόγητα- ψηλά τη μάρκα Opel. Οικονομοτεχνικα όμως δεν έχει κανένα νόημα.
νομίζω είναι στις ίδιες τιμες περίπου οι αντίστοιχες εκδόσεις.
π.χ. η πιο φθηνή έκδοση του οπελ πετρέλαιο κοστίζει 19000 ευρω ενω στο aircross η αντίστοιχη feel ειναι στα 18900, με το οπελ με το πρόγραμμα more opel να σου δινει κάποια έξτρα μεσα στην τιμη οπως κλιματισμό που το σιτροεν εχει απλο air condition.
συρόμενα καθίσματα και grip control υπάρχει στην φουλ έκδοση του crossland νομίζω λέγεται ultimate οπως αντίστοιχα υπάρχει στην shine του aircross.
οσον αφορα την Όπελ σαν εταιρία εχω κακή εμπειρία οπως εχω γραψει και πιο πανω, πλεον εδω και 3 χρόνια βρίσκεται κατω απο τις φτερούγες του PSA group και πιστεύω πως αλλαξε προς το καλύτερο.
-
Ισχύει έκπτωση στις αντιπροσωπείες σε όλα τα Crossland.
Με τις εκπτώσεις τελικά το fl Crossland έβγαινε φθηνότερο από τις αντίστοιχες Aircross.
Για τσεκαρετε.
-
19500, Εlegance diesel (2η έκδοση) manual τελική με λευκό χρώμα (+170 δηλαδή, το πορτοκαλί είναι δωρεάν, 500 τα υπόλοιπα) και μαύρη οροφή, δώρα 800ευρώ (500ευρώ δώρα η πρώτη έκδοση, 700 η Ultimate), προσφορά μέχρι τέλος του μήνα.
Από ότι κατάλαβα, τα Opel More (τα δώρα) θα μείνουν και μετά το τέλος του μήνα, αλλά η υπόλοιπη έκπτωση (θεωρητική 1700-1800ευρώ, ξέρετε τώρα εκπτώσεις που δίνει Citreon/Opel/Peugeot σε παλιότερα μοντέλα) δεν είναι σίγουρο αν θα διατηρηθεί (λογικά θα μείνει, αφού για να είναι ανταγωνιστικά, ίσως θα πρέπει να ΡΙΞΟΥΝ τις τιμές, όχι να τις αυξήσουν).
Πολύ καλές τιμές για τίμιες επιλογές.
Γνώμη μου; προτιμήστε τα καινούργια PSA, με 1.000 - 2.000 παραπάνω ευρώ παίρνετε ολοκληρωτικά καλύτερα αυτοκίνητα, περιμένετε τουλάχιστον να δείτε το Mokka και C4 και 2008, για μικρότερο lifestyle B Mokka, μεγαλύτερο B suv με καλό χώρο αποσκευών 2008, και μεγαλύτερο μέσα, λίγο μικρότερο χώρο αποσκευών, C4. Δεν μπορεί, κάποιο από τα 3 θα σας κάνει!
Τα Crossland/Aircross είναι ακόμη γοητευτικά με καλές τιμές και ΑΡΙΣΤΟΥΣ χώρους, αλλά υστερούν σχεδόν στα πάντα από τα καινούργια (εκτός από αποσκευές, αναλογικά του μεγέθους τους). Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Κοιτάξτε τα όλα, και αποφασίζετε.
-
πήγα οπελ σημερα, το εκλεισα τελικά παιδιά. το καινούριο facelift, έκδοση elegance 1500 πετρέλαιο χειροκίνητο και με το πρόγραμμα more opel εχει εξτρα εξοπλισμό χωρις χρέωση μαύρη οροφή, safety pack, εξτρα τριτο προσκέφαλο, προβολείς ομίχλης νκαι κάμερα πισω σε χρώμα λευκό.
20300 με το κλειδί στο χερι.
-
πήγα οπελ σημερα, το εκλεισα τελικά παιδιά. το καινούριο facelift, έκδοση elegance 1500 πετρέλαιο χειροκίνητο και με το πρόγραμμα more opel εχει εξτρα εξοπλισμό χωρις χρέωση μαύρη οροφή, safety pack, εξτρα τριτο προσκέφαλο, προβολείς ομίχλης νκαι κάμερα πισω σε χρώμα λευκό.
20300 με το κλειδί στο χερι.
Μία χαρά, συγχαρητήρια, αλλά ρε συ, Πάτρα μας έδωσαν 19.400 και Αθήνα 19.500, γιατί το πληρώνεις ακριβότερα;
Λευκό με μαύρη οροφή (δώρο) νομίζω είναι ο καλύτερος συνδιασμός για το αυτοκίνητο.
-
είσαι σίγουρος ότι είναι το Facelift και έκδοση elegance?? ειναι μεγαλη διάφορα. μιλαμε για το 1500 diesel?
19450 μου εδιναν αθηνα το προηγούμενο μοντέλο 1500 102 αλογα έκδοση x-xclusive.
-
είσαι σίγουρος ότι είναι το Facelift και έκδοση elegance?? ειναι μεγαλη διάφορα. μιλαμε για το 1500 diesel?
Μόλις πήρε προσφορά, και είδα και το αμάξι.
Στο λέω τόσες μέρες, πάρε ένα τηλέφωνο!
Πάρε και τώρα. Best Αγίας Παρασκευής και στην Πάτρα δεν θυμάμαι πως τον λένε, αλλά είναι χρόνια.
-
some1 wrote:
Μόλις πήρε προσφορά, και είδα και το αμάξι.
Στο λέω τόσες μέρες, πάρε ένα τηλέφωνο!
Πάρε και τώρα. Best Αγίας Παρασκευής και στην Πάτρα δεν θυμάμαι πως τον λένε, αλλά είναι χρόνια.
εχεις δίκιο πηρα τηλ αγια Παρασκευή μου ειπαν 19500 του ειπα 15 φορές οτι αφορα έκδοση elegance με τα εξτρα του more opel πετρέλαιο, ναι μου ειπε. του ειπα να μου το στείλουν σε μειλ την προσφορά και αν ισχύει Δευτέρα παω για παραγγελία. 800-900 ευρω είναι πολλα και η αθηνα ειναι δυο ώρες μακριά.
-
Πολύ μεγάλη διαφορά , πόσα χρόνια εγγύηση έχει η οπελ?
Αντε με το καλό να παραλάβεις !Μπράβο και στο Dublin που ενημέρωσε
-
Πολύ μεγάλη διαφορά , πόσα χρόνια εγγύηση έχει η οπελ?
Αντε με το καλό να παραλάβεις !Μπράβο και στο Dublin που ενημέρωσε
Μα για αυτό κάνουμε τέτοιες ομάδες για να διαδίδουμε τις πληροφορίες!
5 χρόνια έχει από ότι μου είπαν.
Είναι πολύ καλή προσφορά και περιέχει σχεδόν τα πάντα που χρειάζεται κάποιος σε ένα σύγχρονο αυτοκίνητο (και το safety pack με τα βασικά βοηθήματα).
Opel Crossland X