-
Καλησπέρα και απο εμένα.
Οτι λέει ο τίτλος .Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2 μοντέλα για αγορά καινούργιου . Βενζηνη γιατί είμαι γύρω στα 15000χιλ +- τον χρονο και στα 12000 13000€ περίπου. η αλήθεια είναι οτι κλίνω προς το Baleno σαν πιο ολοκληρωμένο πακέτο. Η γνώμη σας γενικά και για τα 2?
-
Καλησπέρα και απο εμένα.
Οτι λέει ο τίτλος .Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2 μοντέλα για αγορά καινούργιου . Βενζηνη γιατί είμαι γύρω στα 15000χιλ +- τον χρονο και στα 12000 13000€ περίπου. η αλήθεια είναι οτι κλίνω προς το Baleno σαν πιο ολοκληρωμένο πακέτο. Η γνώμη σας γενικά και για τα 2?
-
Καλησπέρα και απο εμένα.
-
Εγώ θα κοιτούσα και Kia Rio που έχει 7ετη εγγύηση. Το baleno δε θα το έβλεπα ούτε σε περιοδικό.
-
i20 για αισθητικους λογους.
-
Και τα δύο είναι καλές επιλογές.
Το Suzuki έχει μεγαλύτερους χώρους.
Από κινητήρες και τα δυο δίνουν καλές επιλογές. Ενδιαφέρον ο νέος της Suzuki με υβριδικά χαρακτηριστικά.
Το Hyundai είναι ίσως καλύτερο ποιοτικά, αλλά και τα δύο πολύ αξιόπιστα.
Από τιμές το έχεις ψάξει??Sugarman, τα επιχειρήματά σου δεν σηκώνουν αμφισβήτηση.
-
Πανομοιότυπα αυτοκίνητα. Ενδιαφέρον και το ΚΙΑ RIO.
Το θέμα αισθητικής είναι καθαρά προσωπικό θέμα.
Από εκεί και πέρα ρόλο παίζουν οι τελικές τιμές, οι χρόνοι παράδοσης, οι εγγυήσεις, το after sales και φυσικά ο παρεχόμενος εξοπλισμός.Το Baleno δεν ξέρω αν έχει βγει ακόμη στο δρόμο. Το έχει δει κανένας;
Τα προηγούμενα i20 κυκλοφορούν αρκετά. Το καινούριο εγώ δεν το έχω δει.Αν ήταν να επιλέξω εγώ θα έκανα test drive και τα δύο και θα κοίταζα πολύ την βιωσιμότητα της αντιπροσωπείας. Για παράδειγμα η Hyundai δεν τα πάει και πολύ καλά. Οι εμπορίες έχουν καταντήσει 'φαντάσματα' και έτοιμες για λουκέτο. Η Suzuki αντέχει και πουλά καλά.
υ.γ. και κάτι τελευταίο. Εγώ θα κοίταζα και άλλα αυτοκίνητα γιατί θεωρώ ότι με τα ίδια λεφτά αγοράζεις και άλλα αυτοκίνητα.
-
Sugarman1975 τι kia rio δεν με ενθουσίασε εσωτερικά και τα 7 χρονιά είναι 5+2 από την αντιπροσωπία . το i20 χάνει ενατι του baleno σε εσωτερικούς χώρους και πορτ μπαγκαζ( μονο το jazz εχει εφάμιλλους χώρους αλλά δεν το φτάνω στην τιμή) και δίνει καλύτερη εργοστασιακή κατανάλωση το Baleno. Το baleno εχει 5 χρόνια και είναι ακρκετα καινούργιο μοντέλο με οτι θετικό και αρνητικό συνεπάγεται . τι αλλο προτείνετε? Κάτι το οποίο εχς σκοπό να το κρατήσω τουλάχιστον 10 χρόνια και να μην εχω θέματα....οσο το δυνατόν
-
Η ΚΙΑ δίνει 7 χρόνια πλήρη εργοστασιακή εγγύηση
-
C4 diesel?
-
c4 είναι πάνω από το budget μου... και το φοβάμαι το diesel εδώ στην Ελλάδα.....εξαλου 15000χλι τον χρόνο κάνω δεν νομίζω να αξίζει να δώσω παραπάνω χρήματα για πετρέλαιο .
-
Τι τιμές έχεις πάρει για το Baleno και το i20; Και για ποιες εκδόσεις;
Ξεκινούν από χαμηλά οι τιμές τους, αλλά με ελλειπή εξοπλισμό.
-
baleno gl1,2 θα μου βγει 12500 με το κλειδί στο χέρι
και hyudai i20 1.2 comfort 12920 με το κλειδί στο χέρι
και τα 2 σε αυτό το επίπεδο εξοπλισμού είναι ικανοποιητικά για έμενα. και οι 2 μου κάνουν δώρο συναγερμό και αισθητήρες παρκαρισματος . και όπου καταλήξω θα ζητήσω και υποβραχιονιο οδηγού. Η αλήθεια είναι οτι κλίνω προς το baleno... -
Ο χρήστης niktac έγραψε:
baleno gl1,2 θα μου βγει 12500 με το κλειδί στο χέρι
και hyudai i20 1.2 comfort 12920 με το κλειδί στο χέρι
και τα 2 σε αυτό το επίπεδο εξοπλισμού είναι ικανοποιητικά για έμενα. και οι 2 μου κάνουν δώρο συναγερμό και αισθητήρες παρκαρισματος . και όπου καταλήξω θα ζητήσω και υποβραχιονιο οδηγού. Η αλήθεια είναι οτι κλίνω προς το baleno...Εγώ βρίσκω το baleno μια χαρά αυτοκίνητο. Νέο μοντέλο πλήρες και οικονομικό. Το ι20 δεν θα το σκεφτόμουν ειδικά με τα προβλήματα της Hyundai. Επίσης οι χώροι του Suzuki κορυφαίοι.. Και σε κατανάλωση πρέπει να είναι πολύ καλό..
-
Baleno έχω δει να κυκλοφορούν 2-3 εδώ στη Γλυφάδα, ασημί και μπλέ, όλα με διακοσμητικά nickel.
Το έχω ξαναγράψει ότι το αδικούν οι φωτογραφίες είναι καλό από κοντά.
Σε χώρους πλησιάζει την επόμενη κατηγορία.
Η αντιπροσωπεία είναι αξιοπρεπής και δε λέει δικαιολογίες αν χρειασθεί κάτι εντός εγγυήσης. -
Το παλιό Baleno ήταν ένα μικρομεσαίο αυτοκίνητο. Το καινούριο μοντέλο με διαστάσεις σούπερ μίνι έχει καταφέρει να έχει χώρους μικρομεσαίου και αν κρίνω από τις φωτογραφίες φαίνεται και σαν μικρομεσαίο.
Η έκδοση GL όμως για μένα έχει ελλείψεις στον εξοπλισμό που πιθανά το αντίστοιχο i20 Comfort να προσφέρει. Π.χ. υποβραχιόνιο, προβολείς ομίχλης, ηλεκτρικά παράθυρα πίσω, usb (?) , bluetooth, cruise control κλπ...
-
Ειχα δει ενα απο κοντα παρκαρισμενο προ εβδομαδων στα Πατησια. Επουδενι δε το περνας για μικρομεσαιο, απλα για ενα λιγο μεγαλυτερο supermini. Το βασικο προβλημα του ομως ειναι οτι δε βλεπεται...
-
Καλημέρα, τι γνώμη έχετε για το baleno στην έκδοση με τον κινητήρα του λίτρου με turbo; Και ένα σχόλιο γενικότερα για αυτή την κατηγορία κινητήρων;
Είναι αξιόπιστοι; Έχουν ακριβά service;
Ευχαριστώ -
αν εχεις χρημα για το 1.0Τ χτυπα τον, ειναι ολοκαινουριος αμεσου ψεκασμου με εξαιρετικα χαρακτηριστικα, επιδοσεις-καταναλωση-ρυπους
-
Το χρήμα είναι το πρόβλημα. Έχω τα μισά και σκέφτομαι να βάλω δόσεις ή να μείνω με το daihatsu yrv και να το βουλώσω.
suzuki baleno 1,2 vs hyundai i20 1,2