-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Συγνωμη με βενζινη αυτη η καταναλωση;Ναι φιλε μου. Τον 1.0 Ecoboost 125PS φοραω.
-
Σε κατηφορα;
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Σε κατηφορα;Χαχαχα... ειδες φιλε μου.. τα ιδια εχω με ολους.. χαχα Σε οποιον τα λεω κανεις δεν με πιστευει...
Θα το ξαναγραψω ισως να μην το εχεις διαβασει σε προηγουμενα ποστ μου.
Το 80-90% των χιλιομετρων μου ειναι σε επαρχιακο δρομο. Ανοιχτες ευθειες ως επι το πλειστον, με ελαχιστες ανηφοροκατηφορες και το υπολοιπο 10-20% γινεται σε πολη. -
Μαλλον για τα μερη σου και τους δρομους που οδηγεις, ειναι ο καλυτερος κινητηρας που μπορουσες να παρεις. Σωστη αγορα.
-
Φιεστα και Σουιφτ έχουν πολυ οικονομικούς βενζινοκινητήρες. Και εγώ παρόμοιες τιμές με τον petran17 πετυχαίνω ( Σουιφτ 1.0 112 boosterjet). Σε κανονική κίνηση (και με κατηφόρες) μα χαλαρή οδήγηση άνετα τα 5.κάτι. Για πλάκα καμια φορά κατεβαίνω απο κέντρο κάτω Φάληρο πάαααρα πολύ χαλαρά και αν δε με πιασει κάποιο σταματα/ξεκίνα φιλελλήνων κλπ, μπορεί να το ρίξω και κατω απο 5 (4.8, 4.9). Για να παω στα 6 φεύγα ή 7 μιλάμε για κίνηση σε στυλ απεργία τρενα/αεροπλάνα/ποδήλατα και Τραμπ στην Αθήνα.
-
σε επαρχιακή εθνική οδό (περί τα 90-100 χλμ) πετυχαίνω κ εγώ κάπου 4,5 στο trip. Εντός επαρχιακής πολης όμως χτυπάω άνετα 8ρι.... Μεγάλη η διαφορά... Βέβαια ακόμη δεν εχω φτάσει τα 2000 χλμ οπότε προσδοκώ πτώση σιγά σιγα. Πάντως με αυτό που έβλεπα στη στιγμιαία κατανάλωση δοκιμάζοντας να βάζω/βγαζω στην πορεία το eco θεωρούσα ότι μπορεί να εριχνε 2-3 λίτρα. Σε κανονική μέτρηση όμως δε μου δείνχει κάτι τέτοιο. Μάλλον δεν αξίζει διότι όντως είναι πολύ ψόφιο
-
Καλα σε σουζουκι ναι το γνωριζω καθως εχει το νεο πατωμα tect το οποιο ειναι σκανδαλωδως πολυ ελαφρυ και πετυχαινει τρελα νουμερα αλλα για το φιεστα περιμενα υψηλοτερα νουμερα (ακομα και σε επιπεδες διαδρομες) με βαση το προηγουμενο μεντελο.
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Μαλλον για τα μερη σου και τους δρομους που οδηγεις, ειναι ο καλυτερος κινητηρας που μπορουσες να παρεις. Σωστη αγορα.Ακριβως.. δεν το εχω μετανιωσει στιγμη... Περιμενα οτι θα μου εβγαινε καπως ετσι και τελικα οντως ετσι βγηκε.. διαμαντι..
και μη σου πω οτι μετανιωσα που δεν πηρα και το 140αρι...Φιεστα και Σουιφτ έχουν πολυ οικονομικούς βενζινοκινητήρες. Και εγώ παρόμοιες τιμές με τον petran17 πετυχαίνω ( Σουιφτ 1.0 112 boosterjet). Σε κανονική κίνηση (και με κατηφόρες) μα χαλαρή οδήγηση άνετα τα 5.κάτι. Για πλάκα καμια φορά κατεβαίνω απο κέντρο κάτω Φάληρο πάαααρα πολύ χαλαρά και αν δε με πιασει κάποιο σταματα/ξεκίνα φιλελλήνων κλπ, μπορεί να το ρίξω και κατω απο 5 (4.8, 4.9). Για να παω στα 6 φεύγα ή 7 μιλάμε για κίνηση σε στυλ απεργία τρενα/αεροπλάνα/ποδήλατα και Τραμπ στην Αθήνα.
Οσον αφορα αυτο που λες Αλεξανδρε, για το Fiesta κραταω μια επιφυλαξη.. δεν νομιζω οτι θεωρειται και απο τους πιο οικονομικους.. βλεπουμε παραδειγματα απο αλλους οδηγους (βλεπε the_ace (1.0 100PS) -> 10 χαλαρα λεει, merlin (ιδιος κινητηρας με εμενα) -> 7,9 λεει στην υπογραφη του) που δεν ξερω αν οντως ειναι οικονομικος.
Ειναι το πως θα τον οδηγεις.. Εμενα μου εδεσε-εκατσε απιστευτα καλα παντως και εχω χαμηλα νουμερα.. Αν οδηγουσα σε αλλες διαδρομες θα ειχα υψηλοτερα νουμερα θεωρω. -
Υποψιν το φιεστα απο οσο ξερω εχει λογο τιμονιου ιδιο με BMW m3, στο st ποσο πιο σπορ γινεται
-
Ο χρήστης andres007 έγραψε:
σε επαρχιακή εθνική οδό (περί τα 90-100 χλμ) πετυχαίνω κ εγώ κάπου 4,5 στο trip. Εντός επαρχιακής πολης όμως χτυπάω άνετα 8ρι.... Μεγάλη η διαφορά... Βέβαια ακόμη δεν εχω φτάσει τα 2000 χλμ οπότε προσδοκώ πτώση σιγά σιγα. Πάντως με αυτό που έβλεπα στη στιγμιαία κατανάλωση δοκιμάζοντας να βάζω/βγαζω στην πορεία το eco θεωρούσα ότι μπορεί να εριχνε 2-3 λίτρα. Σε κανονική μέτρηση όμως δε μου δείνχει κάτι τέτοιο. Μάλλον δεν αξίζει διότι όντως είναι πολύ ψόφιοΝα πω την αληθεια και εγω ετσι νομιζα για το ECO.. ελεγα στον ανοιχτο δρομο θα το ενεργοποιουσα για να εχω καλυτερη καταναλωση.. αλλα τελικα διαβασα οτι δεν δουλευει ετσι και γιαυτο δεν το εχω δοκιμασει ακομα... καποια στιγμη ομως θα το τεσταρω..
Καλα σε σουζουκι ναι το γνωριζω καθως εχει το νεο πατωμα tect το οποιο ειναι σκανδαλωδως πολυ ελαφρυ και πετυχαινει τρελα νουμερα αλλα για το φιεστα περιμενα υψηλοτερα νουμερα (ακομα και σε επιπεδες διαδρομες) με βαση το προηγουμενο μεντελο.
Ειναι το πως θα το πας τελικα.. Ισως βοηθαει και το 6αρι σασμαν... τι να πω..
Επισης να πω οτι ταξιδευω συνεχεια με CC λογω της φυσης του δρομου.. ανοιχτη ευθεια χωρις αποτομες στροφες με 6η και CC στα 100χλμ και περιπου 2.100-2.200 σαλ. -
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Υποψιν το φιεστα απο οσο ξερω εχει λογο τιμονιου ιδιο με BMW m3, στο st ποσο πιο σπορ γινεταιΑστο φωτια θα γινεται..
-
Ααα, ενα ενα τα ομολογεις
- Περι st.... ερωτας.
Εχοντας οδηγησει το πρπηγουμενο 125 ειχα μεινει τρελα εντυπωσιασμενος φανταζομαι το νεο st...αφορμη να μαζευει κανεις κεφαλαιο.
- Περι st.... ερωτας.
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Ααα, ενα ενα τα ομολογειςΧαχα
Για το CC λες και το 6αρι?? Αφου το ειπα κινουμαι σε σε επαρχιακους δρομους σαν αυτους που αναφερω παραπανω και οδηγω επισης ετσι ... -
petran 17, πάει καλά το cc σε επαρχιακή οδο? Εγώ το δοκιμασα 2-3 φορες αλλά ούτε σε κατανάλωση με βοήθησε ενώ με το να βρίσκω συχνα μπροστά μου άλλα αυτοκίνητα πατούσε φρένο κ αποσυντονιζόταν. Οποτε κατέληξα ότι μόνο σε μεγάλες εθνικές οδούς θα είναι χρήσιμο
-
https://youtu.be/gQ_0xOTITbQ
Καλε τιν τουτο; σαν 106 ραλλυ σηκωνει ροδα -
Ο χρήστης andres007 έγραψε:
petran 17, πάει καλά το cc σε επαρχιακή οδο? Εγώ το δοκιμασα 2-3 φορες αλλά ούτε σε κατανάλωση με βοήθησε ενώ με το να βρίσκω συχνα μπροστά μου άλλα αυτοκίνητα πατούσε φρένο κ αποσυντονιζόταν. Οποτε κατέληξα ότι μόνο σε μεγάλες εθνικές οδούς θα είναι χρήσιμοΦιλε Ανδρεα μια χαρα παει.. Ειναι να του βρεις τα κουμπια του. Χωρις πλακα. Εγω επειδη το δουλευω συνεχεια και τους 2 πρωτους μηνες το διαβασα το πως δουλευει.. και πλεον το εχω μαθει ακριβως πως δουλευει, σε ποιες ευθειες σκαναρει ποτε ακριβως θα φρεναρει.. ολα.. ακομα και προσπερασεις κανω με CC παιζοντα λιγο με τις νοητες ευθειες που σκαναρει ωστε να μην με φρεναρει... ελπιζω να με καταλαβαινεις..
https://youtu.be/gQ_0xOTITbQ
Καλε τιν τουτο; σαν 106 ραλλυ σηκωνει ροδαΟταν το ειδα και το ποσταρα πιο πανω... ειπα παθει πλακα.. μου ειχε στραβωσει το στομα.. χαχα
-
Αγριοκατσικο ειναι το ατοιμο. Τι τσαλιμια και τι αλλαγες δεξια αριστερα σαν μυγα κανει. ΤΡΟΜΕΡΟ! Περιμενουμε δοκιμες αλλα οπως φαινεται θα ειναι ενα μικρο αγωνιστικο με πολιτικα ρουχα
Πραγματικα σκεφτομαι πως θα ταν να το ειχα.
Θα εβλετπα τι καιρο κανει εξω, θα φορτωνα τις δουλειες δεξια και αριστερα θα επαιρνα το κελιδι οπως ειμαι χωρις δευτερη σκεψη, θ εβαζα στο hi fi με τα 600 watt δυνατες ροκιες και αντε καλη χρονια -
Ο χρήστης petran17 έγραψε:
Οσον αφορα αυτο που λες Αλεξανδρε, για το Fiesta κραταω μια επιφυλαξη..Οντως, έχεις δίκιο, βλέπω διακυμάνσεις αλλά όπως λες και εσύ παίζει ρόλο πως και που οδηγείς. Σίγουρα και εγω αν μείνω κολλημένος σε κέντρο, σε ανηφόρες, δε θα βλεπω 5αρια αλλά όπως είπα 7αρια.
Φοβερό το ST -
Η Rica ανακοίνωσε remap για το Ford Fiesta 2018
-
Πότε να περιμένουμε καμία καλή έκπτωση η επιδότηση εξοπλισμού εμείς που δεν το έχουμε άμεσα ανάγκη το αμάξι μιας και προς το παρόν υπάρχει εταιρικό;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ford Fiesta 2017