-
Εχω μπερδευτει με τα σερβις,στις αντιπροσωπειες λενε ελα οταν συμπληρωσεις χρονο η στα 20.000,που δεν τα πιανεις ουτως η αλλως,στα συνεργεια μου λενε αλλαγη λαδιων στα 7.500 και γενικο σερβις μετα απο αλλα 7.500.
Θυμηθηκα αυτο που ειχε πει ο Ζeus οτι θελουν να μας τρωνε λεφτα για να πληρωνουμε λαδια καθε λιγο και λιγακι,ενω οι αντιπροσωποι σε αφηνουν αργοτερα για να τα παιρνουν απο τις ζημιες οταν τελειωνουν οι εγγυησεις.
Btw, εαν εκανα μια αγορα σημερα στην κατηγορια αυτη,1.0-1.2,θα επελεγα ibiza 1.0 115ps FR DSG,πιο επιθετικο design και ανεση με το διπλοσυμπλεκτο κιβωτιο,καλο και το ST line ακριβο ομως.
-
Ό,τι προβλέπει ο κατασκευαστής και γράφει στο βιβλίο συντήρησης. Στο δικό μου Ford είναι ένας χρόνος ή 20.000 χλμ, όποιο έρθει πρώτο.
-
Ένα χιλιάρι ecoboost με 100hp, τιτανιουμ, με μεταλλικό χρώμα περίπου σε τι τιμή σας βγήκε? Δε μου κόβουν ούτε ευρώ.
-
Οι τριγμοί συνεχίζουν να υφίστανται? Είναι ενοχλητικοί ή ανεπαίσθητοι?
-
Φιλε chris85,
Δεν ξερω τι πολιτικη ακολουθουν τωρα για τις τιμες αλλα στο πρωτο λανσαρισμα ειχαν μια καποια εκπτωση.. Εμενα για παραδειγμα στο 125αρι ST-Line λευκο μου εκανε μια εκπτωση της ταξης των 300-400 ευρω αν θυμαμαι καλα. μπορει και λιγο παραπανω.
Θυμαμαι φιλος απο εδω που πηρε το λευκο 100αρι Τιτανιουμ στο πρωτο λανσαρισμα του εκαναν γεναια εκπτωση και το πηρε γυρω στα 15.500 με το κλειδι στο χερι.
Τωρα μπορει να τις εκοψαν τις γεναιες εκπτωσεις μια και πουλαει καλα το αυτοκινητο αποτι δειχνει.Οσον αφορα τους τριγμους, στην αρχη ειχαν αναφερθει αρκετοι..
Εγω στο δικο μου επειτα απο 10.000 χλμ δεν εχω ακουσει κιχ ακομα.. και μακαρι να συνεχιστει ετσι..!!Εσενα τι τιμη σου δινουν δηλαδη? τι προσφορα πηρες? και με τι δωρακια?
Πιεσε τους.. αναφερε και αλλες αντιπροσωπειες.. προσφορες που εχεις παρει και απο αλλους αντιπροσωπους και θα δεις πως πεφτουν οι τιμες.. -
Εγώ μέσα στο μάρτιο που είχα πάρει κάποιες προσφορές μου έκανα λν εκπτώσεις από 500-800€ ανάλογα την αντιπροσωπεία.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Καμία έκπτωση, μόνο συναγερμό εξτρα.
Επαρχία γαρ, δεν έχουμε πολλούς αντιπροσώπους.
-
Ίσως αξίζει τότε να έρθει μια βόλτα από αθήνα μεριά γιατί 800€ διαφορά είναι πολύ. Δώρα εδώ έδιναν συναγερμό, φιμέ, δαπεδο χώρου αποσκευών και κεραία μικρή.
-
Καλησπέρα! Είμαι νέος στο forum, στις αρχές του μήνα πήγα και παράγγειλα το St line 125hp είχα καταλήξει σε άσπρο αλλά όταν είδα και το κόκκινο από κοντά ερωτευτηκα.. το μόνο έξτρα το B&O, η αεροτομή πίσω μου είπε ότι βγαίνει με την μεγάλη, δώρο xenon.. 25 Απριλίου θα είναι έτοιμο από εκεί και στις 15 Μαΐου θα είναι Ελλάδα, το μόνο που με αγχώνει είναι οι τριγμοί..
-
Απλώς για ενημέρωση των απανταχού Fordάκηδων. Την Κυριακή 22-4-2018 στις 11:00π.μ. το CFH δίνει ραντεβού στο πάρκινγκ του Σείριου στο ρεύμα προς Αθήνα, όποιος θέλει έρχεται για να γνωριστούμε
-
Ο χρήστης Drtzekos έγραψε:
Καλησπέρα! Είμαι νέος στο forum, στις αρχές του μήνα πήγα και παράγγειλα το St line 125hp είχα καταλήξει σε άσπρο αλλά όταν είδα και το κόκκινο από κοντά ερωτευτηκα.. το μόνο έξτρα το B&O, η αεροτομή πίσω μου είπε ότι βγαίνει με την μεγάλη, δώρο xenon.. 25 Απριλίου θα είναι έτοιμο από εκεί και στις 15 Μαΐου θα είναι Ελλάδα, το μόνο που με αγχώνει είναι οι τριγμοί..Καλησπερα φίλε και καλώς ήρθες στη παρέα μας. Με το καλό να παραλάβεις!
Είσαι σίγουρος ότι βγαίνει με την μεγάλη αεροτομή; Εγώ άπ'οσο ξέρω με την κανονική βγαίνει.. εγώ έχω το ίδιο με το δικό σου αλλά σε άσπρο και το μόνο έξτρα που έβαλα το εργοστασιακό υποβραχιόνιο.. και μου ήρθε με την κανονική αεροτομή... πάρε ένα τηλ και ρώτησε καλύτερα μη βρεθείς προ εκπλήξεως.. δες μερικά ποστ πιο πάνω που λέμε για την 'σωστή' πληροφόρηση των αντιπροσώπων....
Όσο για τα xenon εντύπωση μου κάνει... εγώ εδώ τους τα ζήταγα σαν δώρο γιατί τα ήθελα και τα θελω ακόμα σαν τρελός και κανένας δεν μου τα έδινε! Κάποια στιγμή δεν θα μου τη γλυτώσουν!! Χεχε..
Σε ποια αντιπροσωπεία το έκλεισες και σου τα έδωσαν;ΥΓ. Και όπως είπε και ο Αντώνης πιο πάνω ελάτε όσοι θέλετε την Κυριακή να γνωριστούμε!!
-
Ίσως αξίζει τότε να έρθει μια βόλτα από αθήνα μεριά γιατί 800€ διαφορά είναι πολύ. Δώρα εδώ έδιναν συναγερμό, φιμέ, δαπεδο χώρου αποσκευών και κεραία μικρή.
Ολα μαζι η να διαλεξεις καποια απο αυτα?
-
Ο χρήστης andreasg έγραψε:
Ολα μαζι η να διαλεξεις καποια απο αυτα?
Και όμως όλα μαζί...Περιμένω να δω τι θα γίνει και με τα full led! Εάν θα μπουν και στις άλλες εκδόσεις..
-
Παιδιά υπάρχει κάποια πληροφόρηση για το ποιος έμπορος δίνει την titanium γύρω στα 15.500? Το hill hold ανήκει στον βασικό εξοπλισμό?
-
Ο χρήστης chris85 έγραψε:
Παιδιά υπάρχει κάποια πληροφόρηση για το ποιος έμπορος δίνει την titanium γύρω στα 15.500? Το hill hold ανήκει στον βασικό εξοπλισμό?To Hill Assist ειναι στανταρ σε ολες τις εκδοσεις!
-
Και όμως μου έκαναν δώρο τα Xenon από την αντιπροσωπία του Βόλου... , όσο αφορά για την μεγάλη αεροτομή, αυτός μου είπε οτι θα έρθει με την μεγάλη χωρίς να τον ρωτήσω.. και μου το τόνισε και τις δυο φορές που πήγα, χωρίς να μου την χρεώσει, έτσι βγαίνει μου είπε τι να σου πω θα ξανά πάω από εκεί αυτήν την βδομάδα και θα τον ρωτήσω πάλι...
-
Κανένα νέο για τους τριγμούς έχει κάποιος?
-
Ο χρήστης Drtzekos έγραψε:
Και όμως μου έκαναν δώρο τα Xenon από την αντιπροσωπία του Βόλου... , όσο αφορά για την μεγάλη αεροτομή, αυτός μου είπε οτι θα έρθει με την μεγάλη χωρίς να τον ρωτήσω.. και μου το τόνισε και τις δυο φορές που πήγα, χωρίς να μου την χρεώσει, έτσι βγαίνει μου είπε τι να σου πω θα ξανά πάω από εκεί αυτήν την βδομάδα και θα τον ρωτήσω πάλι...Καλημέρα παιδιά, όταν λέτε δώρο τα xenon εννοείτε τα καινούργια φανάρια τα full led της Ford ή custom xenon after market?? Και αν είναι το δεύτερο πώς μπορεί να είσαι σίγουρος για το αποτέλεσμα??
-
Ο χρήστης css03027 έγραψε:
Κανένα νέο για τους τριγμούς έχει κάποιος?Εγώ δεν έχω κάτι ακόμα, δεν το έχω πάει άλλη φορά βέβαια στο service. Εξακολουθούν να υφίστανται, μόνο στην οθόνη στην δική μου περίπτωση.
-
Ο χρήστης djepoxy έγραψε:
Και όμως μου έκαναν δώρο τα Xenon από την αντιπροσωπία του Βόλου... , όσο αφορά για την μεγάλη αεροτομή, αυτός μου είπε οτι θα έρθει με την μεγάλη χωρίς να τον ρωτήσω.. και μου το τόνισε και τις δυο φορές που πήγα, χωρίς να μου την χρεώσει, έτσι βγαίνει μου είπε τι να σου πω θα ξανά πάω από εκεί αυτήν την βδομάδα και θα τον ρωτήσω πάλι...
Καλημέρα παιδιά, όταν λέτε δώρο τα xenon εννοείτε τα καινούργια φανάρια τα full led της Ford ή custom xenon after market?? Και αν είναι το δεύτερο πώς μπορεί να είσαι σίγουρος για το αποτέλεσμα??
Καλημερα.
Φανταζομαι εννοει κατα 99,999 % (Ηθελα να γραψω 1000% αλλα κραταω την πισινη.. χεχε) ενα aftermarket xenon kit.
Δεν υπαρχει καν η επιλογη για εργοστασιακα xenon ή εστω τα καινουργια full LED εδω στην Ελλαδα.
Οσο για το αποτελεσμα, δεν μπορεις να το ξερεις 100% αλλα μπορεις να εχεις μια ιδεα αν αναλογιστεις οτι ηδη θα εχει projectors οποτε και με ενα αξιοπρεπες kit να του βαλουν θα εχει καλο αποτελεσμα.
Η αληθεια ειναι το σκεφτομαι και εγω σοβαρα.Οταν με το καλο παραλαβεις φιλε Drtzekos περιμενω τις εντυπωσεις σου γενικα και απο το αυτοκινητο αλλα και συγκεκριμενα απο τα xenon. Αν αξιζουν τελικα, αν γινεται καλη διαχυση του φωτισμου, αν υπαρχουν μαυρες περιοχες φωτισμου, κ.α
Ford Fiesta 2017