-
Τι να σου πω δεν ξέρω, μακάρι να μην έχω τέτοια θέματα θα δούμε.
-
Ο χρήστης petran17 έγραψε:
Το ντεπόζιτο ακούγεται πάντα; Ή μόνο όταν είναι γεμάτο;Sent from my iPhone using Tapatalk
Σίγουρα όταν είναι γεμάτο ακούγεται πολύ. Εγώ είμαι στη μέση τώρα και ίσα που ακούγεται...Στο service μου είπαν ότι θα ακούγεται μέχρι να πέσει στα 3/4, αλλά δυστυχώς ακούγεται και μετά, σταδιακά λιγότερο όμως...
-
Ο χρήστης djepoxy έγραψε:
Το ντεπόζιτο ακούγεται πάντα; Ή μόνο όταν είναι γεμάτο;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Σίγουρα όταν είναι γεμάτο ακούγεται πολύ. Εγώ είμαι στη μέση τώρα και ίσα που ακούγεται...Στο service μου είπαν ότι θα ακούγεται μέχρι να πέσει στα 3/4, αλλά δυστυχώς ακούγεται και μετά, σταδιακά λιγότερο όμως...
Αρα ειναι η σχεδιαση του ντεποζιτου τετοια που κανει τον ηχο μεχρι ενα σημειο περαν του φουλαρισμενου!
-
Ο χρήστης alonso έγραψε:
Εγώ πάντως σε όσα έχω οδηγήσει, είτε γεμάτα είτε μισογεμάτα ακόμα και άδεια δε μου έχει τύχει ποτέ.+1
-
Για όσους έχουν το νέο fiesta θα ήθελα να πουν σχετικά με το auto start stop λειτουργεί κανονικά το σύστημα;
-
Ο χρήστης alonso έγραψε:
Για όσους έχουν το νέο fiesta θα ήθελα να πουν σχετικά με το auto start stop λειτουργεί κανονικά το σύστημα;Εμένα 2 μήνες τώρα δουλεύει κανονικά. Εκτός από κάποιες λίγες φορές που δεν σβήνει αλλά συντρέχουν κάποιοι λόγοι πχ. ανοικτός ο κλιματισμός ή να μην έχει ζεσταθεί το αμάξι. Δεν έχει συμβεί να μην λειτουργήσει για παράδειγμα καθόλου μια ημέρα.
-
Ο χρήστης djepoxy έγραψε:
Για όσους έχουν το νέο fiesta θα ήθελα να πουν σχετικά με το auto start stop λειτουργεί κανονικά το σύστημα;
Εμένα 2 μήνες τώρα δουλεύει κανονικά. Εκτός από κάποιες λίγες φορές που δεν σβήνει αλλά συντρέχουν κάποιοι λόγοι πχ. ανοικτός ο κλιματισμός ή να μην έχει ζεσταθεί το αμάξι. Δεν έχει συμβεί να μην λειτουργήσει για παράδειγμα καθόλου μια ημέρα.
Οι τριγμοί στο ταμπλό είναι συνεχείς, δηλαδή στάνταρ σε λακούβες κτλ, ή μιλάμε για συντονισμό;
-
Ο χρήστης bilchil έγραψε:
Εμένα 2 μήνες τώρα δουλεύει κανονικά. Εκτός από κάποιες λίγες φορές που δεν σβήνει αλλά συντρέχουν κάποιοι λόγοι πχ. ανοικτός ο κλιματισμός ή να μην έχει ζεσταθεί το αμάξι. Δεν έχει συμβεί να μην λειτουργήσει για παράδειγμα καθόλου μια ημέρα.
Οι τριγμοί στο ταμπλό είναι συνεχείς, δηλαδή στάνταρ σε λακούβες κτλ, ή μιλάμε για συντονισμό;
Είναι και τα δύο νομίζω. Εγώ που έχω κοντά στο σπίτι πεζόδρομο πλακόστρωτο, το κάνει συνέχεια σαν συντονισμό. Αλλά και στην Κηφισίας πχ. το κάνει κοφτά σε κάνα φρεάτιο/λακούβα αλλά και σταθερά σε σημεία που είναι πιο άγρια η άσφαλτος.
Δεν το ακούς γενικά από διάφορα σημεία του ταμπλό. Είναι μόνο στην περιοχή της οθόνης, έχει να κάνει με τη βάση της ή το γυαλιστερό πλαστικό από πίσω και είναι επιφανειακό σχετικά. Σταματάει μόλις πιέσεις λίγο την οθόνη. -
Και σε μένα το ίδιο ισχύει με την οθόνη. Και από το δρόμο τρίζει αλλά και από συγχρονισμό. Την οθόνη την πιέζω λίγο πάνω δεξιά και σταματάει το τρίξιμο
-
Στις αντιπροσωπειες σας που το αναφερατε,τι σας ειπαν,οτι ετσι κανει και δεν μπορει να γινει τιποτε?
-
Ίσως λίγο σπρευ σιλικόνης βοηθούσε ανάμεσα στα τριβομενα πλαστικά.....
-
Σήμερα που πήρα τηλέφωνο να μάθω τι συμβαίνει με το συναγερμό που υποτίθεται θα με ενημέρωναν από την Τρίτη, είπα και για την οθόνη και λέει οτι δεν του έχει ξανασυμβεί (λες και κυκλοφόρησαν εκατοντάδες αμάξια) και θέλει να πάμε μαζί βόλτα να το ακούσει. Οπότε Τετάρτη ραντεβού και είμαστε σε αναμονή για το τι θα ακούσουμε.
Για το συναγερμό δεν έχουν λέει νέο, για το start-stop όλα φυσιολογικά, ε τώρα και για την οθόνη θα πουν δε μπορούμε να κάνουμε κάτι....
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Στις αντιπροσωπειες σας που το αναφερατε,τι σας ειπαν,οτι ετσι κανει και δεν μπορει να γινει τιποτε?Εγώ που το πήγα διαπίστωσαν ότι η μια βάση της οθόνης είχε θέμα, έβαλαν μονωτικό, αλλά δεν αποκαταστάθηκε το πρόβλημα.
-
Θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποιος από αυτούς που έχουν αγοράσει το Fiesta και να του έχουν δώσει την εγγύηση (8 έτη) ?
-
Εννοειται οτι στην δινουν.. Μολις χθες παρελαβα για την ακριβεια.
Εξαλλου ειναι στανταρ για το αυτοκινητο η 8ετης.. ασχετα που το λενε οτι τη δινουν σαν δωρο και δεν στην χρεωνουν..
αν θυμαμαι καλα ειναι 3+5 -
έχετε παραλάβει κάποιο έγγραφο που γράφει τί ακριβώς καλύπτει?
-
Η 8ετης ειναι για ηλεκτρολογικα-μηχανολογικα.
Χαρτι ακομα δεν το πηρα γιατι επρεπε να ξερει τις πινακιδες για να το ετοιμασει και τις πινακιδες τις εβγαλα μονος μου οποτε τις εμαθε οταν πηγα να παραλαβω.. Θα το ετοιμασει αμεσα ομως μου ειπε και θα περασω να το παρω τις επομενες μερες. -
Αν σου δώσουν τα χαρτιά τις επόμενες μέρες σε παρακαλώ ενημέρωσε γιατί έμενα ακόμα δεν μου τα έχουν εκδώσει.
-
Εγινε ναι...
Αν και μη φοβασαι φιλε μου... το γραφει στο χαρτι με την παραγγελια για την 8ετης οποτε δεν μπορουν να μην στην δωσουν... -
για alonso
σχετικά με τον συναγερμό ο δικός μου εάν για παράδειγμα έχεις πατήσει το κουμπί για κλείδωμα των πίσω τζαμιών δεν ενεργοποιείται. Επίσης νομίζω ότι όταν άλλαξα την ρύθμιση να μην διπλώνουν οι καθρέφτες πάλι δεν δούλευε.
Κοίτα καμιά τέτοια ρύθμιση μήπως παίξει.
Ford Fiesta 2017