-
Ολο θεματακια,μια τα τριξιμα στην οθονη,μια θορυβοι απο δω απο κει,καλυτερα περιμενετε το facelift.
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Ολο θεματακια,μια τα τριξιμα στην οθονη,μια θορυβοι απο δω απο κει,καλυτερα περιμενετε το facelift.Μην υπερβάλουμε... Κανένα ουσιαστικό θέμα - πρόβλημα δεν έχει εμφανιστεί προς το παρόν στο τελευταίο Fiesta.
-
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
Ολο θεματακια,μια τα τριξιμα στην οθονη,μια θορυβοι απο δω απο κει,καλυτερα περιμενετε το facelift.
Μην υπερβάλουμε... Κανένα ουσιαστικό θέμα - πρόβλημα δεν έχει εμφανιστεί προς το παρόν στο τελευταίο Fiesta.
Αυτοι που τους εχουν εμφανιστει τα συγκεκριμενα θεματακια,ας μας πουν αν τελικα εχουν βρει οριστικη λυση η απλα συμβιβστηκαν οτι ειχαν ατυχες παρτιδες.Ουσιαστικο-σοβαρο προβλημα οχι δεν ειχε.
-
Επιμένω ότι δημιουργείς θέμα εκ του μη όντως... Να περιμένουν το facelift για να μην τους τύχει να τρίξει η οθόνη;
-
Και αν κρίνουμε απ το φόντο προφίλ του ken11 δεν νομίζω ότι σε παίρνει να μιλάς για προβλήματα από άποψη αξιοπιστίας του Group γενικότερα και όχι του δικού σ αυτοκινήτου !!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Τώρα ξεφεύγεις εσύ όμως. Το πόσο αξιόπιστο ή όχι είναι το προσωπικό αυτοκίνητο καθενός, δε νομίζω ότι αποτελεί κριτήριο για το αν μπορεί να εκφέρει άποψη για την αξιοπιστία άλλων αυτοκινήτων.
-
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
Τώρα ξεφεύγεις εσύ όμως. Το πόσο αξιόπιστο ή όχι είναι το προσωπικό αυτοκίνητο καθενός, δε νομίζω ότι αποτελεί κριτήριο για το αν μπορεί να εκφέρει άποψη για την αξιοπιστία άλλων αυτοκινήτων.Σε καμία περίπτωση δε μιλάω προσωπικά για το αυτοκινήτου του προσωπικά και το ανέφερα κιόλας!!Εγω μίλησα καθαρά φιλικά και για χαβαλέ έτσι, όχι ότι ακούμε λίγα για το group και δε μίλησα συγκεκριμένα ούτε για το αυτό κινητό του ούτε για Volkswagen μόνο!!
Φιλικά πάντα !!
-
Εννοείται φιλικά!
Δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε, άσχετο αν το ξεχνάμε ενίοτε...
-
Το fiesta είναι μια χαρά αμάξι για την κατηγορία του.
Ανταποκρίνεται πολύ καλά και σε ταξίδι και στην πόλη.
Όλα αυτά στα πλαίσια της κατηγορίας που ανήκει. Από εκεί και πέρα τα προβλήματα που παρουσιάζει θα συμφωνήσω με τον Χάρη δεν είναι σημαντικά. Αλλοίμονο μιλάμε για ένα ford και αυτός ήταν ο λόγος που το επέλεξα και εγώ. Τώρα στα όποια προβλήματα, μικρά ή μεγαλύτερα, υπάρχουν επιμένω ότι είναι θέμα τον επισήμων αντιπροσωπειών να τα αντιμετωπίσουν γρήγορα και αποτελεσματικά και να μην λένε ό,τι νά 'ναι (ανοησίες) στους πελάτες. -
Ford Fiesta ST vs Rivals - Track test by DRIVE Magazine
Απο τα καλυτερα βιντεο-συγκριτικα θεωρω.. και πολυ 'petrolhead' σχολιασμο οπως πρεπει να ειναι...
-
Καλησπέρα σε όλους και όλες. Έχω ερωτευθεί το fiesta st line και είμαι έτοιμος για την αγορά του στα 140 άλογα βενζίνη όσοι το έχετε οδηγήσει μπορείτε να μου πείτε την γνώμη σας? Επίσης η τιμή που το βρίσκω με μεταλλικό χρώμα είναι στα 18.300 με δώρο την 8ετη εγγυηση. Μπορώ να απαιτησω κάποιο δωρο? Τι να προσέξω? Ευχαριστώ πολύ!
-
Καληπέρα και καλή χρονιά!
Έχει κανει κανεις το πρώτο service των 30.000km για τον κινητήρα diesel?
Γνωρίζει κανεις πόσο περίπου κοστίζει και τι περιλαμβάνει? -
Ο χρήστης dimitris.kalaitzakis έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους και όλες. Έχω ερωτευθεί το fiesta st line και είμαι έτοιμος για την αγορά του στα 140 άλογα βενζίνη όσοι το έχετε οδηγήσει μπορείτε να μου πείτε την γνώμη σας? Επίσης η τιμή που το βρίσκω με μεταλλικό χρώμα είναι στα 18.300 με δώρο την 8ετη εγγυηση. Μπορώ να απαιτησω κάποιο δωρο? Τι να προσέξω? Ευχαριστώ πολύ!Γιατι δεν κοιτας και το st με τα 200 αλογα?
-
Εγώ φίλε μου το έκανα στα 18.542, βάζω σαν όριο τα 20.000 όχι τα 30.000 !! Και άλλαξα λάδια φίλτρο λαδιού φίλτρο καμπίνας και μου κόστισε 118 ευρώ!! Επίσης εκείνη τη μέρα επειδή δεν υπήρχε παραγγείλαμε φίλτρο αέρα προαιρετικά ήθελα να το αλλάξω και όχι να μ το φυσήξουν, και μ κόστισε + 25 ευρώ περίπου !!!
-
Είχα κάνει και μια αλλαγή λαδιού και φίλτρου λαδιού στα 8.900 και μ κόστισε σχεδόν 70 ευρώ!!
-
Ο χρήστης alexandros.K έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους και όλες. Έχω ερωτευθεί το fiesta st line και είμαι έτοιμος για την αγορά του στα 140 άλογα βενζίνη όσοι το έχετε οδηγήσει μπορείτε να μου πείτε την γνώμη σας? Επίσης η τιμή που το βρίσκω με μεταλλικό χρώμα είναι στα 18.300 με δώρο την 8ετη εγγυηση. Μπορώ να απαιτησω κάποιο δωρο? Τι να προσέξω? Ευχαριστώ πολύ!
Γιατι δεν κοιτας και το st με τα 200 αλογα?
Γιατί βγαίνει 24 χιλιάρικα και ξεπερνάει τα χρήματα που θέλω να δώσω κατα πολύ. Συν ότι τα άλογα είναι υπερβολικά πολλά
-
https://www.ford.gr/content/dam/guxeu/g ... L-Cars.pdf
Συμφωνα με αυτον τον τιμοκαταλογο βγαινει καπου στα 21,000€ η εκδοση ST1
Εσυ κοιτας το 3πορτο ή το 5πορτο?
Τα αλογα δεν ειναι υπερβολικα. Βασικα, τα συνηθιζεις
Αν μπορεις κανε τεστ ντραιβ και τα 2 και αποφασισε μετα
Αν δεν θελεις κατι εξτρα στον εξοπλισμο ωστε να το ζητησεις σαν δωρο, μπορεις να παρεις προσφορες απο πολλες αντιπροσωπειες, ωστε να πετυχεις την καλυτερη δυνατη τιμη ( και με λιγο πιεση ) -
Παιδιά εμένα με ενδιαφέρει η st line έκδοση με τα 140 άλογα έχει κάποιος να με συμβουλέψει και να μου πριν γνώμη του? Μην ξεφεύγουμε από την αρχική μου ερωτηση
-
Ο χρήστης dimitris.kalaitzakis έγραψε:
Παιδιά εμένα με ενδιαφέρει η st line έκδοση με τα 140 άλογα έχει κάποιος να με συμβουλέψει και να μου πριν γνώμη του? Μην ξεφεύγουμε από την αρχική μου ερωτησηπερίμενε σε λίγο θα σου προτείνουν και τα ΜΜΜ
-
Σιγα ρε μαγκα εσυ...Να παρει την καλυτερη εκδοση του προτεινα, δεν του ειπα κατι κουφο
Δημητρη παρε το st line, κανενα προβλημα, αλλά θα με θυμηθεις καποια στιγμη
Ford Fiesta 2017