-
Πλησιάζει ο καιρός που θα πάρω αγροτικό 4χ4 και είμαι ανάμεσα στα ναβαρα D22 και ναβαρα D40.H χρήση τους είναι κατα κύριο λόγο αγροτική(χωράφια,φορτώματα κτλ κτλ).Πέρα από το θέμα της καρότσας με ενδιαφέρει και η οικονομία αλλά και τα τεχνικά προβλήματα που βγάζει το κάθε μοντέλο.Για καθημερινή χρήση πήγαινε-έλα στο χωράφι είναι πιο οικονομικό με τα 133 άλογα ή με τα 170?
-
Πλησιάζει ο καιρός που θα πάρω αγροτικό 4χ4 και είμαι ανάμεσα στα ναβαρα D22 και ναβαρα D40.H χρήση τους είναι κατα κύριο λόγο αγροτική(χωράφια,φορτώματα κτλ κτλ).Πέρα από το θέμα της καρότσας με ενδιαφέρει και η οικονομία αλλά και τα τεχνικά προβλήματα που βγάζει το κάθε μοντέλο.Για καθημερινή χρήση πήγαινε-έλα στο χωράφι είναι πιο οικονομικό με τα 133 άλογα ή με τα 170?
-
-
Ο χρήστης pointer έγραψε:
Πλησιάζει ο καιρός που θα πάρω αγροτικό 4χ4 και είμαι ανάμεσα στα ναβαρα D22 και ναβαρα D40.H χρήση τους είναι κατα κύριο λόγο αγροτική(χωράφια,φορτώματα κτλ κτλ).Πέρα από το θέμα της καρότσας με ενδιαφέρει και η οικονομία αλλά και τα τεχνικά προβλήματα που βγάζει το κάθε μοντέλο.Για καθημερινή χρήση πήγαινε-έλα στο χωράφι είναι πιο οικονομικό με τα 133 άλογα ή με τα 170?ΈΛΑ μωρέ, όλα αυτά τα αγροτικά βγάζουνε προβλήματα? Αν το θες για εργασίες αναρωτήσου. Θα βγαίνει εκτός δρόμου? Κι αν ναι, για τί εδάφη μιλάμε? Με μεγάλη κλίση? Ίσια? Πάρε εμένα για παράδειγμα. Με 138 άλογα και μια καλή τετράδα λάστιχα 50/50 κάνω πολύ καλά τη δουλειά μου.
Αν τώρα ήθελες το κάτιτίς παραπάνω, πραγματικά κι εγώ δεν ξέρω. Κάνει μεγάλη διαφορά ( για τη δουλειά λέμε πάντα) να έχεις περισσότερη δύναμη? Μήπως τελικά όλα είναι στο λάστιχο? -
Δεν με ενδιαφέρει τόσο η δύναμη όσο η οικονομία στο καύσιμο.Δηλαδη μην πάρω ένα Ναβαρα με 170 άλογα και μου τρώει ένα σκασμό λεφτά για να πάω στο χωράφι,ενώ αντίθετα ένα με 133 είναι πιο οικονομικό.Για λάστιχα οκ,θα βρω να βάλω κάτι καλό και για το κυνηγι.Μετά σκέφτομαι ότι με τα 170 είναι πιο καινούργιο αλλά αξίζει να το προτιμήσω?
-
Για εκτός δρόμου δεν θες πολλή δύναμη, αρκεί να έχεις κοντές σχέσεις, λάστιχα off road και γνώσεις. Με Jeep 50 ίππων περνούσαμε από παντού με τα κοντά. Δύναμη θα χρειαστείς μόνο για γκάζια εντός δρόμου και για να τραβήξεις τεράστια φορτία.
Πάρε όποιο βρεις σε καλύτερη κατάσταση.
-
Κανένα νεότερο έχουμε?
-
Τι πήρες τελικα;
Navara D22 vs Navara D40