-
Καλησπέρα παιδιά έχω ένα Micra και μου παρουσιάζει το εξής περίεργο πρόβλημα, όταν πατάω γκαζι και ανάψω το αριστερό φλας κόβεται το γκάζι, δηλαδή δίνει κόβεται ξαναδινει κόβεται πατωντας σταθερό το γκάζι, μόλις σβήσω το φλας δίνει κανονικά.
Το παρατήρησα γιατί κάθε φορά που πήγαινα να κάνω προσπεραση το παθαινε και δεν ανεπτυε ταχύτητα με αποτέλεσμα να μην μπορώ να προσπερασω.
Έχει κανείς καμιά ιδέα; -
Καλησπέρα παιδιά έχω ένα Micra και μου παρουσιάζει το εξής περίεργο πρόβλημα, όταν πατάω γκαζι και ανάψω το αριστερό φλας κόβεται το γκάζι, δηλαδή δίνει κόβεται ξαναδινει κόβεται πατωντας σταθερό το γκάζι, μόλις σβήσω το φλας δίνει κανονικά.
Το παρατήρησα γιατί κάθε φορά που πήγαινα να κάνω προσπεραση το παθαινε και δεν ανεπτυε ταχύτητα με αποτέλεσμα να μην μπορώ να προσπερασω.
Ο χρήστης fragchan έγραψε:
Έχει κανείς καμιά ιδέα;Κάποιο καλώδιο μάλλον έχει ξεγυμνωθεί και ακουμπάει κάνοντας σώμα, ίσως να είναι μέσα στο τιμόνι η ζημιά, αυτό που λες το κόβει ξαναδίνει κλπ είναι σύμφωνα με το οn - off του ρελέ των φλάς, πρέπει να το ψάξει ηλεκτρολόγος, βγάλε το τιμόνι και αν είναι από καλώδιο θα φανεί.
-
Έχω διαβάσει 1-2 φορές για παρόμοια βλάβη σε Qashqai αλλά δυστυχώς δε θυμάμαι που οφείλεται....
Ίσως κάτι παίζει με καμένο λαμπάκι ή ασφάλεια.
Απλή λύση νομίζω.
Δυστυχώς δε θυμάμαι ακριβώς.
Ίσως κάποιος από το qashqaiclubgr αν διαβάζει σε βοηθήσει. -
Πρεπει να ναι η πιο κουλη ζημια που εχω διαβασει ποτε μου
-
Ο χρήστης Andreas-Qashqai έγραψε:
Έχω διαβάσει 1-2 φορές για παρόμοια βλάβη σε Qashqai αλλά δυστυχώς δε θυμάμαι που οφείλεται....
Ίσως κάτι παίζει με καμένο λαμπάκι ή ασφάλεια.
Απλή λύση νομίζω.
Δυστυχώς δε θυμάμαι ακριβώς.
Ίσως κάποιος από το qashqaiclubgr αν διαβάζει σε βοηθήσει.Σε κάποια Qashqai που είχε όντως συμβεί ακριβώς το ίδιο, το πρόβλημα ήταν με κάποια επαφή στη φύσα της πλακέτας με τις λάμπες στο πίσω αριστερό φανάρι. Λύθηκε εύκολα με παράλληλη κόλληση της προβληματικής επαφής της φύσας κατευθείαν πάνω στην πλακέτα.
-
Στη πλακέτα του φαναριου είναι το πρόβλημα. Βραχυκυκλωνει με το ντουι των λαμπων των φρενων. Γνωστό πρόβλημα και στα ibiza 2 γενιές πίσω.
Έτσι είναι τα ηλεκτρογκαζα που παίρνουν δεδομένα απο τα πάντα για να λειτουργησουν. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Πρεπει να ναι η πιο κουλη ζημια που εχω διαβασει ποτε μουΌντως, αλλά επίσης κουλό είναι, πως υπάρχει club για το κασκάϊ...
-
Υπο ποια εννοια το εννοεις αυτο?
-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Όντως, αλλά επίσης κουλό είναι, πως υπάρχει club για το κασκάϊ...Πράγματι για πες γιατί σε πειράζει??
-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Πρεπει να ναι η πιο κουλη ζημια που εχω διαβασει ποτε μου
Όντως, αλλά επίσης κουλό είναι, πως υπάρχει club για το κασκάϊ...
Και δεν είναι μόνο ένα!!!!
-
4 νομίζω είναι εδώ στην Ελλάδα.
Τα 2 όμως, το QGC που περιλαμβάνει όλα τα crossovers της Nissan και το HellenicQQ του iceman σαν πιο ειδικό για το QQ J11 (2ης γενιάς) έχουν και ουσιαστικό λόγο ύπαρξης πέρα από ... το παρειστικο. Επίλυση θεμάτων ή προβλημάτων, τεχνικές λύσεις κλπ.Ειδικά clubs υπάρχουν παντού ιδίως σε καλοπουλημενα και εμπορικά αυτοκίνητα και πέρα από τα καγκουροclubs.
-
Κώστα υπερβαλλεις βρε, απλα γράφω πολύ εκεί (αφού δεν γούσταραν οι παλιοσειρες στο παλιο που έκραζα τα κακως κείμενα της εταιρείας).
[emoji1] [emoji1] -
Είμαστε ... λίγο off topic αλλά το ότι υπάρχει αμιγώς forum για το j11 είναι εξίσου καλό όπως υπήρχε/υπάρχει για το j10. Τα πως έγινε, γιατί δημιουργήθηκε και ποιος το έφτιαξε μου είναι αδιάφορα.
-
Παρακαλώ, τέλος το
-
Έχεις δίκιο και εκτιμώ πολύ τον τρόπο που βλέπεις το θέμα!!
Προσωπικά καθε φορα που έρχεται η κουβέντα σε αυτά μου έρχεται μια έντονη πίκρα!
Nissan Micra