-
Εμείς σαν Ελλάδα πόσα να έχουμε παραγγείλει θα είναι 150-200 δεν νομίζω να είναι παραπάνω. Για το εργοστάσιο στο martorell είναι 2-3 μέρες δουλειάς δεν νομίζω να μας καθυστερισουν.Εδώ οι παραγγελίες εχουν ανοίξει απο τον Σεπτέμβριο, ενω στην υπόλοιπη Ευρώπη απο μεσα Ιανουαρίου και μετά. Πιστεύω οι εδώ υπεύθυνοι της seat να κάνουν κάτι.
-
Λίγο τραγικό δεν είναι να έχετε παραγγείλει αυτοκίνητο και να μην γνωρίζετε ούτε τι σασμάν θα έχει; Ούτε η ίδια η σέατ δεν θα μπορεί να το πιστέψει. Εγώ αν ήμουν σέατ θα σας φόρτωνα τα 5άρια!
-
Πρέπει να έγινε λάθος στη σεατ Ιταλίας..που αναφέρει για 5 ταχύτητες.
Στην Ελλάδα γνωρίζουμε για 6 ταχύτητες..
Όταν παράγγειλα το αμάξι είδα χαρτιά..6F όταν για το 5ταχυτο αρονα με τα 95 άλογα τα χαρτιά έγραφαν για 5F.
Η μαλακια έγινε στην Ιταλία και έγινε αναστάτωση κι εδώ..Δείτε το βίντεο και τον υπεύθυνο της Seat για τα tgi Andrew Shepherd. Στο 3:40 λέει για 6 ταχύτητες.
Youtube Video -
Και δεν είναι πατάκια το σασμαν να φορτωθουν σε αμάξι με ότι μας περισεψε στην αποθήκη..
Αποκλείεται να κάθισαν να ρυθμίσουν το αμάξι 2 φορές..μια για 5 ταχύτητες και μια για 6 ταχύτητες. Κι αν παρατηρήσετε τους κωδικούς των σασμαν..αυτά είναι ίδια..απλώς στο 6αρι μπαίνει ακόμη μια σχέση και κάνουν διάφορες αλλαγές μεταξύ των σχέσεων..ανάλογα την ιπποδύναμη και τη ροπή.Σίγουρα ρυθμίζουν την ecu ..abs..asp και δε ξέρω κι εγώ τι άλλο..
-
Όταν το παραγγείλαμε τον Νοέμβριο ήταν σίγουρο ότι είναι 6αρι.Οπως λέει παραπάνω ο jimptso το μπέρδεμα έγινε στην Ιταλία.Ο δε λόγος που το παραγγείλαμε κάπως βιαστικά χωρίς να το δούμε είναι η τιμή του:16650-1150 επιδότηση=15500+έξοδα.Καταναλωση 4 € στα 100 Χιλ.Δεν υπάρχει ποιο οικονομικό SUV στην αγορά !!!!
-
Οικονομικό ναι, αλλά δεν το λες και suv, λίγο πιο ψηλό Ibiza είναι. Έχουν χάσει οι όροι το νόημα τους, οικονομικό suv είνα ιπχ το τετρακίνητο duster ή το αντίστοιχο vitara.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Όπως τα λέει ο 75Geo είναι παιδιά..
Εγώ το παραγγειλαμάξι 11 Οκτωβρίου..γιατί λέγανε από την σεατ ότι δεν θα υπάρξει επιδοτηση ..αλλά και αν υπάρξει..θα την πάρω...θα το κανονιζαν..
Όσο για την κατανάλωση του duster και του vitara..Τι να πεις..10-12 ευρώ
Παιδιά πρέπει να το ζήσετε για να καταλάβετε πως είναι να πληρώνεις το πολύ 4 ευρώ για κάθε 100χλμ..3 χρόνια κλείνω τώρα με το χόντα και φυσικό αέριο..
Δεν σκέφτεσαι να βάλεις μπροστά το αμάξι.. -
Περί suv, crossover,4x4 για να ξέρουμε τι λέμε.
https://www.google.com/amp/s/www.inside ... elon%3famp -
Οι Ιταλοί βρήκαν το κόλπο να αγοράζουν και αυτοί το seat arona tgi με 6ταχυτο κιβώτιο!!! Απλώς όταν το παραγγέλνουν δεν θα δηλώνουν Ιταλοί αλλά κάποια άλλη ευρωπαϊκή εθνικότητα!!! Η αλήθεια είναι ότι τους έχει ξεσηκώσει η υποψία ότι στην Ιταλία θα εισάγονται μόνο 5ταχυτα!!!
-
Arona και Ibiza tgi και στη Γερμανία με 6 ταχύτητες
https://konfigurator.seat.de/seat-cc/de ... view?msk=1
-
Αλλά στα τεχνικά χαρακτηριστικά στο pdf γράφει 5 ταχύτητες..
Δε υπάρχει λέμε!!! -
Παρουσίαση arona tgi στη Γερμανία 20-24/2/2019
https://www.finanznachrichten.de/nachri ... eu-007.htm -
Από το Ιταλικό φόρουμ..έχουν επιβεβαίωση από εξυπηρέτηση πελατών σεατ ότι το Αρονα tgi έχει 6 ταχύτητες..
παιδιά μου τηλεφώνησε μόλις έδρα την εξυπηρέτηση των πελατών της Ιταλίας είχε καλέσει την περασμένη εβδομάδα για να ζητήσει από το κιβώτιο ταχυτήτων και σήμερα το πρωί μου έδωσαν την επιβεβαίωση ότι η μετάδοση είναι ένα 6-τάχυτο και έχουν λάβει μια πλημμύρα των κλήσεων προς τους ανθρώπους που ήθελαν να μάθουν γιατί είχαν γράψει 5 πορείες
ζήτησε συγγνώμη για το λάθος που διέπραξαν στην περιοχή, φυλλάδια και ακόμα και στις πρώτες εκτιμήσεις κυκλοφορήσει από τις παραχωρησιούχους (είπε ότι εκτός από μένα είχε μια απόκλιση από τους άλλους ανθρώπους που θα ονομάζεται) και έχουν ήδη αρχίσει να καθορίσει φυλλάδια και ότι ο ιστότοπος θα ενημερωθεί το συντομότερο δυνατό!
-
Κι από Seat Ελλάδας επιβεβαίωση..το αρονα εχει 6 ταχύτητες..
-
Έχουμε και επίσημες τιμές ρύπων για arona και ibiza. 98 και 92 αντίστοιχα.
Ξέρει κανείς γιατί ανέβηκε η τιμή των ρύπων του ibiza? Θεωρητικά δεν θα έπρεπε να πέσει?
https://www.seat.gr/content/dam/countri ... 130219.pdf
-
Απο Σεπτέμβριο 2018 εχει διαφοροποιηθει ο τρόπος υπολογισμού καυσαερίων και κατανάλωσης προς το αυστηρότερο euro 6d σύμφωνα με τον κύκλο WLTP.
Βλέπω ανέβηκε και η τιμή λιγο στο arona tgi16905 € -
Αν έχω καταλάβει σωστά το 98 και το 92 του ιμπιζα δεν είναι σκέτο NEDC όπως ο παλιός τρόπος μέτρησης. Είναι μια μίξη με τον WLTP. Για αυτο ανέβηκε το ιμπιζα από το 88 στο 92. Και το πόλο ανέβηκε από το 85 στο 90. Αλλά το πόλο πάλι δε θα πληρώνει.
Από την σεατ στην Αθήνα μου είπαν ότι μέχρι Σεπτέμβρη του 19 τα τελη κυκλοφορίας θα υπολογιζονται με το 98 και 92 του ιμπιζα.
Μετά θα υπολογιζονται με τον WLTP και 104 για το αρονα αν θυμάμαι καλά. -
Παρατήρησα στο νεο κατάλογο του εξοπλισμού που αναρτηθεί απο 13/2/ 19 εχει αφαιρεθεί απο την εκδοση style το cruise control ενω οταν το παράγγειλα υπήρχε όπως και στον προηγούμενο καταλογο.
Να ειναι λάθος; -
Εγώ βλέπω ότι το έχει το Cruise control στη style.
-
Αναφέρομαι στον νέο τιμοκατάλογο και κατάλογο εξοπλισμού που ισχύει απο 13/2/19, οχι στο διαμορφωτή που ειναι απο παλιά.
Seat Arona 2017