-
Gadam Ουσιαστικά τη μέρα που άνοιξε η επιδότηση γιατι η αρχική παραγγελία ήταν Σεπτέμβριο.
-
keyman, εμένα μου είχαν πει για Μάιο αλλά μπορεί ο δικός σου πωλητής να ξέρει κάτι περισσότερο.
-
Στο διεθνές σαϊτ για 5 ή 6 ταχύτητες γράφει; ; το 5F εννοεί 5 ταχύτητες; ;
Πολύ μπέρδεμα λέμε..
-
Gadam,το πρόβλημα δεν είναι στο cruise control γιατί σε κάθε χώρα είναι διαφορετικός ο εξοπλισμός.Εδω το έχουν το cruise control στην έκδοση style.Το αλαλούμ είναι με τα τεχνικά χαρακτηριστικά στο seat.com τελική 169 , 0-100 σε 13,2' καί κιβώτιο MQ200-5F.
Μέχρι να το βάλει η εδώ seat επίσημα στο site θα βλέπουμε διάφορα. -
Εγώ άκουσα ότι το seat arona tgi με το 6ταχυτο κιβώτιο είναι απλά ένας αστικός μύθος!!! Ξέρει κάποιος περισσότερα;;;
-
Εγω ακουσα εναν αλλο αστικο μυθο, οτι ολα τα tgi θα εχουν αυτοκολλητο με τη φατσα του Ζηκου διπλα στο καπακι με την υποδοχη της αντλιας.
Ο Ζηκος λεει θα ειναι σημαδι ωστε να ξερουν οι υπαλληλοι του πρατηριου καυσιμου πως προκειται για οχημα φυσικου αεριου.
Δεν γνωριζω αν αληθευει -
Εκτός από της Ισπανίας διαμορφωτη που λέει για 6 ταχύτητες..έχεις βρει κάποιον άλλον; ;
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Εγω ακουσα εναν αλλο αστικο μυθο, οτι ολα τα tgi θα εχουν αυτοκολλητο με τη φατσα του Ζηκου διπλα στο καπακι με την υποδοχη της αντλιας.Ο Ζηκος λεει θα ειναι σημαδι ωστε να ξερουν οι υπαλληλοι του πρατηριου καυσιμου πως προκειται για οχημα φυσικου αεριου.
Δεν γνωριζω αν αληθευειΧαχαχα, ισχύει, το έχω ακούσει κι εγώ.
-
Μπραβο ρε φιλε,,μπραβο...super εισαι !!!
Εχει και τις σχεσεις μεταδοσης !!!https://www.seat.se/content/dam/countri ... tioner.pdf
-
και για το ιμπιζα
https://www.seat.se/content/dam/countri ... tioner.pdf
-
παιδια ποιος γνωριζει απο σασμαν..και τα νουμερα μεταδοσης ?
Στα παραπονα λινκ η τελικη σχεση μεταδοσης (ετσι τη λενε ?) στο αρονα ειναι 5,076 και στο ιμπιζα 4,357 ...
Στου αρονα ειναι πιο κοντη απο το ιμπιζα ? -
Σωστο αυτο που γραφεις..
-
Και στο site της seat στην Τσεχία το εχει με 6 ταχύτητες, τελική 180 ,0-100 12,1, και CO2 92 γρ.Να δούμε που θα κάτσει η μπίλια στην Ελλάδα.
https://www.seat.cz/o-znacce-seat/konta ... delu/arona
Jimptso γράφεις στο Ιταλικό site; -
ναι τους γραφω..
-
Εχουν μπερδεψει λιγο τις επιδοσεις του ιμπιζα με αρονα ,,αλλα δε πειραζει
-
Το κατάλαβα ότι αυτός που τους γράφει απο Ελλάδα είσαι εσύ γιατι είσαι καλά ενημερωμένος.
Εχουν τρελαθεί οι Ιταλοί που εκει το εχουν με 5 ταχύτητες. Και είναι και πολύ ποιο ακριβό απο εδώ. -
Τους εβαλα και τις τσεχιας !! εχουν παθει πλακα λεμε..!!
Πρεπει να εχει γινει λαθος στη σεατ Ιταλιας,,εγω αυτο πιστευω -
Το είδα. Δεν ξέρω αν είναι λάθος η κοιτάει η seat σε μια μεγάλη αγορά να ξεφορτωθεί τα 5αρια σασμάν. Γιατί απ ότι βλέπω έχει γινει μεγάλη συζήτηση εκεί , θα εχουν πάρει και τηλέφωνο κάποιοι δεν θα το ειχαν διορθώσει;
-
Τι να πω...δε ξέρω..θα δούμε αυτή τη βδομάδα αν θα αλλάξει κάτι..
Πάντως φοβάμαι ότι εμείς θα κλαψουμε με μαύρο δάκρυ στο τέλος..βλέπω να πηγαίνουν πιο γρήγορα τα αρονα στην Ιταλία..
-
Οι φήμες που είχα διαβάσει ότι θα βάλουν 6αρι σασμαν στο πόλο και στο ιμπιζα ήταν από τα τέλη του 2017..δε πιστεύω να είχαν αποθέματα σε 5αρια. Θα είχαν κάνει κουμάντο.
Και το αρονα..από την πρώτη στιγμή..είπαν για 6αρι σασμαν.
Seat Arona 2017