-
Ο χρήστης opiou έγραψε:
Ο terry που εχει to ibiza tgi μπορεί να μας πει για την συμπεριφορά του κινητήρα?
Όπως ; στο θέμα του ibiza έχω γράψει αρκετά , από κει και πέρα αν έχετε άλλες απορίες
Το 'πρόβλημα' με το σβήσιμο διορθώθηκε ... έμαθα να το οδηγάω -
Διαβάστε λίγο εδώ..έχει περισσότερα τεχνικά..
Ελαφρύτερος στροβυλοσυμπιεστης..Τι να εννοεί; ;;υπάρχει βελτίωση από τα μέχρι τώρα ιμπιζα και πόλο tgi ?https://www.4troxoi.gr/epikairotita/kos ... seat-arona
-
Οι Ιταλοί τους έχουν κραξει για το πρόβλημα των πόλο και ιμπιζα στις αναφορές..
Συν το 6αρι κιβώτιο...κάτι έχουν αλλάξει..Επίσης, όπως ανακοινώνει η Seat, ο στροβιλοσυμπιεστής είναι ελαφρύτερος, για μικρότερη αδράνεια, ώστε ο κινητήρας να αποδίδει τη μέγιστη απόδοσή του πιο ομαλά.
-
Το θέμα με τις ανηφορες εννοώ..
Τώρα θα περιμένουμε να μάθουμε και τις αλλαγές στο ιμπιζα και πόλο.
Οι 3 δεξαμενές είναι σίγουρες..το 6αρι δε γνωρίζει κανείς..έχει γραφτεί στο διαδίκτυο οτι θα εχει 6αρι ..αλλά δεν είναι ακόμη σίγουρο. -
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Το περίμενα στο εικοσάρικο. Όταν είδα την τιμή (16.650), κάτι σκίρτησε μέσα μου. 'Τόσο υπάρχει τώρα στο car.gr στα Γιαννιτσά σε λευκό...
Δυστυχώς δεν ξέρω αν είναι όντως με φα ή ένα απλό arona και απλά έβαλε τις φωτογραφίες για να δημιουργήσει την αγγελία...δε φαίνεται το κιβώτιο... Αλλά στο ιταλικό forum του φα, στο θέμα του arona cng αναφέρει 6αρι κιβώτιο..Η αντιπροσωπεία που πήρα εγώ το ibiza (Κατακης) στο ibiza λέει έως 6 μήνες παράδοση... Το Arona ποτε θα ξεκινήσει να είναι διαθέσιμο; ρώτησε κάνεις πιθανή ημερομηνία παράδοσης / κυκλοφορίας;
-
Δεκέμβριο η καλύτερα Ιανουάριο τα πρώτα Arona στην Ελλάδα..
-
Ο χρήστης opiou έγραψε:
Σωστά...έχεις δίκιο φίλε μου
13228 ειναι προ φόρων
Συνεπώς το αμάξι με τα αξεσουαρ που ειπα παει 20 χιλιαρικα...η τιμή του φτανει κοντά στα leonΤο (νέο) Leon 2019 είναι ήδη μέσα στη καρδιά μου... και θα το προτιμούσα έναντι του arona , ειδικά στην έκδοση tgi 1.5 130hp...
Βέβαια άλλο σκάφος το ένα και άλλο το άλλο... -
Σε μένα είπε ότι οι παραγγελίες του Σεπτεμβρίου θα παραδοθούν τον Φεβρουάριο.
-
Εμένα αντιπρόσωπος σε προσφορά μού είπε αν παραγγείλουμε τώρα, το Arona θα είναι εδώ το Μάρτιο.
-
Εμένα με ξεκίνησαν με Δεκέμβριο και μετά είπαν τον Ιανουάριο..
Τώρα λένε Μάρτιο!!!!!;;;;
Σούπερ!!! -
Καλό είναι κρατάμε μικρό καλάθι. Το γκρουπ έχει σοβαρό πρόβλημα με το WLTP και έχει φτάσει να έχει παγώσει παραγωγή, πράγμα πρωτάκουστο για τέτοιες βιομηχανίες.
Ως εκ τούτου, το κενό που θα υπάρξει αυτούς τους μήνες, τούς οδηγεί σε κάθετη πτώση πωλήσεων, επηρεάζεται το γκρουπ ακόμα και με απώλειες πάνω από 1,5 δις ευρώ.
Οι πωλητές θα κάνουν τα πάντα για να πουλήσουν και θα πουλήσουν φούμαρα και ψεύτικες υποσχέσεις για να «κλειδώσουν» παραγγελίες και να πετύχουν στόχους.
Προσωπικά δεν πρόκειται να προχωρήσω σε παραγγελία, πριν σκάσουν μύτη τα πρώτα πραγματικά αυτοκίνητα στη χώρα. Παραγγελία από «καταλόγους» κάνουν σε αυτοκίνητα μόνο οι βιαστικοί, που συχνά κάνουν και λάθη.
-
Το Arona στα 90ps, νομίζω θα είναι αρκετά οριακό σε ισχύ/ροπή, εφόσον χρησιμοποιείται ως μεταφορέας 4 ατόμων, ενίοτε και με αποσκευές.
Έχοντας μια πρόσφατη θετική εντύπωση από ένα 1,000αρι Tsi Αrona 115ps, θεωρώ ότι η αποδεκτή CNG έκδοση για αυτό το αμάξωμα θα πρέπει να είναι με τον 1.5/130ps, εάν και εφόσον τοποθετηθεί... -
Δεν υπάρχει περίπτωση να μπει ο 1.5 κινητήρας στο Arona παιδιά..
Μέχρι τώρα πάντα σε κάθε μοντέλο τους..έναν κινητήρα tgi είχαν. -
Ωστόσο, ακόμα το γκρουπ από τη στιγμή που ανακοίνωσε τον Απρίλιο τον 1.5 TGI (130ps), δεν έχει ανακοινώσει σε ποιά μοντέλα θα τον βάλει.
Άρα, η καλύτερη στάση προς το παρόν είναι η αναμονή τουλάχιστον ενός 6μήνου, ώστε να αφήσει το WLTP πίσω του το γκρουπ, να έχουν ξυπνήσει οι μηχανές στα εργοστάσια και να δούμε ανακοινώσεις εντός του 2019 για τα νέα μοντέλα και το συνδυασμό κινητήρων ανά μοντέλο.
-
Πιθανολογώ και το Golf.
Από εκεί και πέρα τα σημαντικά ερωτήματα που θα καθορίσουν αγοραστικά κριτήρια, είναι αν θα τον φορέσουν το Arona που συζητάμε, το δίδυμο T-Cross που έρχεται, καθώς και τα δίδυμα T-Roc και Ateca.
-
To arona στην εκδοση φα με τις 3 δεξαμενες θα ζυγίζει σίγουρα 100kg παραπάνω απο το ibiza tgi
Ακόμη αν μπει το 6χυτο κιβωτιο σημαινει οτι θα μακρυνουν οι σχεσεις οποτε ακομη χειροτερα...
Όπως λεει κ ο φιλος παραπανω χωρις test drive καμια παραγγελια... -
Γιατί να μακρύνουν οι σχέσεις με το εξάρι;
-
Το βάρος από το ιμπιζα με βενζίνη 95 άλογα είναι 1122 κιλά.
Το βάρος από το αρονα με βενζίνη 95 άλογα είναι 1165 κιλά.
43 κιλά η διαφορά. Τα tgi θα είναι ακριβώς τα ίδια. Ιδιες δεξαμενές θα έχουν..το σασμαν του ιμπιζα δε γνωρίζουμε ακόμη.
Γιατί να έχουν διαφορά 100 κιλα;;Επίσης το 6αρι σασμαν θα έχει πιο κοντες σχέσεις. Γιατί να είναι μακριές; ;
-
Το θέμα για μένα είναι πιο μοντέλο να επιλέξει κάποιος που θέλει να πάρει seat με φυσικό αέριο. Το Seat ibiza ή το Seat Arona??
Έχω οδηγήσει πριν μήνες και τα δύο..το ιμπιζα ήταν άριστο..και τις λακουβες τις καταπινε με ευκολία..
Το αρονα το κατάλαβα να έχει πιο σκληρη ανάρτηση..και σαν να κουνουσε πιο πολύ σαν πιο ψηλό που είναι..
Κάτι δε μου άρεσε τότε στο αρονα ..και είχα πει ιμπιζα δαγκωτό..
Αλλά βλέποντας την τιμή με την ελάχιστη διαφορά με το ιμπιζα...με στέλνει στο αρονα.Ποιος έχει το αρονα να μας πει εντυπώσεις; ;
-
Αν δε θες το στυλ του τζιποειδούς, την ψηλότερη θέση οδήγησης, το ευκολότερο μπες-βγες, δεν έχεις λόγο να πας στο Arona.
Seat Arona 2017