-
Το ιδιο ακριβως και στο ρενω κλιο. Μα ακριβως το ιδιο με τις 17 αρες.
Εχει να κανει πιατευω με τα συνεμπλοκ.
Γιατι στα 10 και χιλιαδες χιλιομετρα κοπανει φοβερα ενω στην αρχη το θαυμαζα -
Στο c3 με 20000χμ, πολυ smooth αναρτηση, απορροφαει αθορυβα. Επισης και το νεο φιεστα δεν νιωθει απο λακουβες παροτι πιο σπορ.
Στάλθηκε από το ONEPLUS A6000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
137,5χλμ/ημέρα!!!!
diesel ήθελες...... -
Φίλε Lap αν είχα και τις 17αρες να πω εντάξει..Με τις 16αρες είναι η δίκη μου έκδοση...Ενώ είναι τόσο ευχαριστημένος σε σύνολο από το αμάξι,με χαλάει παρά πολυυυυ το κοπάνημα....
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
137,5χλμ/ημέρα!!!!
diesel ήθελες......Diesel είναι... [emoji12][emoji12]
-
Ο χρήστης emminad έγραψε:
Φίλε Lap αν είχα και τις 17αρες να πω εντάξει..Με τις 16αρες είναι η δίκη μου έκδοση...Ενώ είναι τόσο ευχαριστημένος σε σύνολο από το αμάξι,με χαλάει παρά πολυυυυ το κοπάνημα....Sent from my iPhone using Tapatalk
Μπορείς να μειώσεις 2-3 PSI τις πιέσεις των ελαστικών.
-
137,5χλμ/ημέρα!!!!
diesel ήθελες......Diesel είναι... [emoji12][emoji12]
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Φίλε Lap αν είχα και τις 17αρες να πω εντάξει..Με τις 16αρες είναι η δίκη μου έκδοση...Ενώ είναι τόσο ευχαριστημένος σε σύνολο από το αμάξι,με χαλάει παρά πολυυυυ το κοπάνημα....
Μπορείς να μειώσεις 2-3 PSI τις πιέσεις των ελαστικών.
Πωωωωωω!Τι μαγικό είπες τώρα;;;;Και άμα σου πω ότι άρχισε να κοπανάει πιο έντονα από τότε που πήγα για service και μου φούσκωσαν και τα λάστιχα..Είδα ότι βάλανε +4 και +6 μπροστά και πίσω αντίστοιχα αλλά λόγω αγνοιας δεν έδωσα σημασία και δεν μου πήγε με τίποτα το μυαλό εκεί...
-
Πήγαινε σε ένα βουλκανιζατέρ (γιατί τα βενζινάδικα έχουν ακαλιμπράριστα μονόμετρα) και βάλε τις εργοστασιακές πιέσεις. Μπορείς από τις εργοστασιακές να πέσεις άφοβα 2-3 PSI, χωρίς να έχεις θέμα. Παίζει ρόλο και ο τύπος του ελαστικού. Ορισμένα έχουν σκληρά πλαϊνά και κοπανάνε περισσότερο.
-
...τις ηλεκτρονικες ενδειξεις (οι οποιες στι micra ειναι ακριβεις,τσεκαρισμενο σε βουλκανιζατερ) για την πιεση ελαστικων δεν τις τσεκαρες οταν σου εβαλαν +6psi?
Το δικο μας 0,9 βενζινη, ειναι προς σκληρο θα ελεγα για μικρο αυτοκινητο πολης,αλλα δεν ειναι ενοχλητικο...ωστοσο στριβει πολυ καλα... -
Και το diesel έχει καλύτερο στήσιμο λένε
-
...δεν νομιζω καθως ο 1,5dci ειναι πολυ βαρυς,και ελαφρωνει πολυ το πισω μερος...
-
Ο χρήστης vagelisb έγραψε:
...τις ηλεκτρονικες ενδειξεις (οι οποιες στι micra ειναι ακριβεις,τσεκαρισμενο σε βουλκανιζατερ) για την πιεση ελαστικων δεν τις τσεκαρες οταν σου εβαλαν +6psi?Ναι,τις είδα και για την ακρίβεια ήταν παραπάνω απ όσο ανέφερα πριν..το τσέκαρα ξανά το πρωί και μπροστά μου είχαν 2.6 και πίσω 2.9 ενώ πριν είχα 2.1 και 1.8 ...απλά όπως ανέφερα και πριν λόγω άγνοιας δεν έδωσα σημασία στις πιέσεις,είπα ότι για να βάζουν τόσο ,τόσο θα πρέπει να είναι..
-
...τις ηλεκτρονικες ενδειξεις (οι οποιες στι micra ειναι ακριβεις,τσεκαρισμενο σε βουλκανιζατερ) για την πιεση ελαστικων δεν τις τσεκαρες οταν σου εβαλαν +6psi?
Ναι,τις είδα και για την ακρίβεια ήταν παραπάνω απ όσο ανέφερα πριν..το τσέκαρα ξανά το πρωί και μπροστά μου είχαν 2.6 και πίσω 2.9 ενώ πριν είχα 2.1 και 1.8 ...απλά όπως ανέφερα και πριν λόγω άγνοιας δεν έδωσα σημασία στις πιέσεις,είπα ότι για να βάζουν τόσο ,τόσο θα πρέπει να είναι..
Σε επίσημο σέρβις σου κάνανε τις πιέσεις ότι να ναι;;;;
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Σε επίσημο σέρβις σου κάνανε τις πιέσεις ότι να ναι;;;;
Κι όμως....Πραγματικά κάτι τέτοια βλέπω και δεν εμπιστεύομαι κανέναν από τα επίσημα και εξουσιοδοτημένα..
-
@REALZEUS Σ ευχαριστω!!
Έβγαλα αέρα και πραγματικά ένιωσα τόσο χαζός που δεν έδωσα σημασία στο γεγονός ότι είχα άλλες πιέσεις..Κι ως δια μαγείας το έντονο κοπάνημα εξαφανίστηκε..Δεν έγινε και οδοστρωτήρας το αυτοκίνητο αλλά η διαφορά είναι αισθητή..Όποτε το ένα λύθηκε..Τώρα μένει αυτό το βουητό που ακούγεται σαν να μπαίνει αέρας από το παράθυρο του οδηγού ..Μάλλον κάτι παίζει με τα λαστιχακια εκεί.Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Παλι καλα, για το δευτερο τωρα παρε ενα σπρεϋ σιλικονης για τσιμουχες, και ψεκασε καλα τα λαστιχα, αλοιψε τα με ενα πανακι να παει παντού. Θα μαλακωσουν μετα και ισως ενωνονται καλύτερα λογω του ελαχιστου λαδιου αναμεσα τους.
Στάλθηκε από το ONEPLUS A6000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
...αυτο με το παραθυρο το κανει και στο δικο μας,στο παραθυρο του οδηγου μονο,και στα πισω πολλες φορες κατεβαινουν λιγο απο μονα τους...
-
Ο χρήστης vagelisb έγραψε:
...αυτο με το παραθυρο το κανει και στο δικο μας,στο παραθυρο του οδηγου μονο,και στα πισω πολλες φορες κατεβαινουν λιγο απο μονα τους...Κι εμένα μόνο στου οδηγού το κάνει και είναι πολύ ενοχλητικό δίπλα στο αυτί μου..Θα δοκιμάσω αυτό που μου πρότεινε ο barimagas..
-
Επανέρχομαι στο θέμα..Το παράθυρο συνεχίζει και τρίζει..Είχα βάλει σπρέι σιλικόνης ,σταμάτησε για κανα μήνα αλλά από τότε συνεχίζει και πλέον έχει γίνει πολύ μα πολύ ενοχλητικό.Μιλησα με το συνεργείο πριν 10 ημέρες το είδαν ,βάλανε κι αυτοί σπρέι σιλικόνης αλλά τίποτα.Σε δεύτερη φάση είπαν θα μου αλλάξουν την τσιμουχα του παραθύρου και αν δεν γίνει πάλι τιποτα,θα ανοίξουν ταπετσαρίες κλπ να το δουν από μέσα μήπως έχει τίποτα με τον μηχανισμό.Το θέμα είναι ότι τρίζει και το κάθισμα του οδηγού!Ολα τα στραβά τύχανε στον στραβό ανθρωπο που έχω τεράστιο κόμπλεξ με τριγμους(ναι,ξέρω micra πήρα των 17000€ όχι αουντι).Αφησα λοιπόν 2 μέρες το αμάξι στην αντιπροσωπεία για το παράθυρο και να δουν και το κάθισμα.Βγαλανε κάθισμα οδηγού συνοδηγού τα λαδωσανε.Ολα κομπλε για 5 ημέρες και μετά αρχίσανε πάλι οι τριγμοί.Τωρα τι κάνουμε;Είναι έντονοι τριγμοί,και ακούγονται στο μπες βγες εννοείται και κάθε φορά που επιταγχυνω.Το αυτοκίνητο είναι 1 έτους.Οι υπόλοιποι κάτοχοι micra (αν υπάρχουν ) έχετε παρατηρήσει τίποτα τέτοιο;
Νέο Nissan Micra 2017