-
Τσιμπιμενες οι τιμες ακομη και με τήν εκπτωση....
Στην πρωτη περιπτωση με τα εξοδα παραδοσης,χρωμα κτλ ας πουμε οτι παει στα 12500€,ενω στη 2η στα 14000€ και μιλαμε για την βασικη εκδοση!!!οπου συνηθως ειναι φτωχη σε εξοπλισμο ανεσης κυριως. -
+1
Ιδίως για το 73αρι που δεν ξέρω τι ενδιαφέρον (not) έχει...Αναμένω να δω διαμόρφωση εκδόσεων και ιδίως διαφορά τιμών μεταξύ τους.
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Τσιμπιμενες οι τιμες ακομη και με τήν εκπτωση....
Στην πρωτη περιπτωση με τα εξοδα παραδοσης,χρωμα κτλ ας πουμε οτι παει στα 12500€,ενω στη 2η στα 14000€ και μιλαμε για την βασικη εκδοση!!!οπου συνηθως ειναι φτωχη σε εξοπλισμο ανεσης κυριως.Οι βασικές εκδόσεις (Εnergy) της Nissan είναι για εταιρείες ενοικιάσεων και για μαρκετίστικο δόλωμα για να δίνει την αίσθηση ότι οι τιμές της είναι χαμηλές.
Θεωρώ ότι μία έκδοση Accenta (που και αυτή έχει ελλείψεις) με ένα κινητήρα που να τραβά και λίγο, άνετα θα ανεβαίνει στα 16000euro με 17000euro.
Αλλά ότι και να λέμε εδώ, (στην Ελλάδα) θα πουλήσει. Οι λόγοι πολλοί και διάφοροι.
-
Πανε οι καιροι οπου οι αγοραστες δεν εδιναν και πολλη σημασια στα 1000€ για να εχουν το νεοαφιχθεν μοντελο στα χερια τους. Εκτιμω οτι δεν θα εχει τις πωλησεις που του αναλογουν βαση εμφανισης και ποιοτητας,εκτος και αν οι καλομαθημενοι απο το qq της νισσαν το ριξουν μετα απο κανα 6μηνο για να σωσουν την παρτιδα.
-
χμμμ... έχω μία υποψία ότι πολλοί νέοι άντρες (από 18 έως 30-33ετών) θα σπεύσουν να το αγοράσουν γιατί έχει 'επιθετική σχεδίαση'.
Επίσης προβλέπω πολλές μαύρες ζάντες, πολλά μαύρα/λευκά/ασημί/κόκκινα χρώματα και σύντομα θα δούμε και χαμηλώματα, αεροτομές, σπόιλερς, μπούκες εξατμίσεων κλπ...κλπ...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
χμμμ... έχω μία υποψία ότι πολλοί νέοι άντρες (από 18 έως 30-33ετών) θα σπεύσουν να το αγοράσουν γιατί έχει 'επιθετική σχεδίαση'.Επίσης προβλέπω πολλές μαύρες ζάντες, πολλά μαύρα/λευκά/ασημί/κόκκινα χρώματα και σύντομα θα δούμε και χαμηλώματα, αεροτομές, σπόιλερς, μπούκες εξατμίσεων κλπ...κλπ...
Οι ηλικιες που λες χτυπανε κοκκινο στην ανεργια........
-
Ο χρόνος θα δείξει...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
χμμμ... έχω μία υποψία ότι πολλοί νέοι άντρες (από 18 έως 30-33ετών) θα σπεύσουν να το αγοράσουν γιατί έχει 'επιθετική σχεδίαση'.Επίσης προβλέπω πολλές μαύρες ζάντες, πολλά μαύρα/λευκά/ασημί/κόκκινα χρώματα και σύντομα θα δούμε και χαμηλώματα, αεροτομές, σπόιλερς, μπούκες εξατμίσεων κλπ...κλπ... [emoji38]
Λογικές οι υποψίες σου αλλά όπως λέει και ο @GGAB αυτό το target group είναι στην ανεργία.
Και από αυτούς που μπορούν μάλλον θα κοιτάξουν σε πιο πραγματικά 'επιθετικά' αυτοκίνητα όπως πχ το Mini που μαζί με τα αυτοκόλλητα θα κοιτάξουν και τα αλογακια και δεν θα τους πειράξει και η υπερκοστολογηση των μπιχλιμπιδιων.
Οι υπόλοιποι ή που θα κοιτάξουν κανα φτηνιαρικο μτχ φάντασμα από σαξοραλο έως Ε46 ή που θα κινηθούν στα ξενερωτα Corsa/Yaris με έμφαση στα diesel για οικονομία.
Την πορεία του Micra την βλέπω παράλληλα του Clio (και των λοιπών γαλλικων), ίσως και λίγο πιο πάνω. Πάνω από τον μέσο όρο αλλά όχι εντυπωσιακά νούμερα.
Πολύ καλά κομμάτια είναι και τα νέα Fiesta και Ibiza που και αυτά θα μονομαχήσουν... -
Σήμερα είδα ένα πορτοκαλί στην Πεύκη, πότε πρόλαβε και το πήρε ... Τώρα που το είδα από κοντά μπορώ με σιγουριά να πω ότι μοιάζει με ποντίκι και δεν αξίζει τα λεφτά που ζητάει! Θέλω να ελπίζω ότι ο κόσμος θα στραφεί αλλού. Με 16κ αγοράζεις clio dci 110 dynamic, να δω πώς θα σταθεί απέναντι στο νέο rio 1.4 diesel... Μην μιλήσω για fiesta, ibiza!
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
-
Στη νισσαν την είδαν κάπως μετά την επιτυχία του qq και νομίζουν ότι θα πιάσουν τον παππα από τα @ρχιδια...
Δεν θέλει πολύ με τα μυαλά που κουβαλάνε να ξαναζήσουν παλιές εποχές. -
Ο χρήστης Vdx έγραψε:
Σήμερα είδα ένα πορτοκαλί στην Πεύκη, πότε πρόλαβε και το πείρε... Τώρα που το είδα από κοντά μπορώ με σιγουριά να πω ότι μοιάζει με ποντίκικαι για το ποντίκι και για το πειρε
-
Δε νομίζω! Και πριν το QQ τα παλιότερα Micra, Almera, Primera κλπ σε τιμές του ανταγωνισμού έπαιζαν.
Δεν είχαν ούτε έχουν εξάλλου λόγο να τα χαρίζουν... -
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Σήμερα είδα ένα πορτοκαλί στην Πεύκη, πότε πρόλαβε και το πείρε... Τώρα που το είδα από κοντά μπορώ με σιγουριά να πω ότι μοιάζει με ποντίκι
και για το ποντίκι και για το πειρε
Fixed. Όσο για το δεύτερο τα τα γούστα είναι υποκειμενικά, εγώ που το περίμενα με μεγάλη ανυπομονησία απογοητεύτηκα και ελπίζω να έχει την τύχη του κ13!
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Λογικές οι υποψίες σου αλλά όπως λέει και ο @GGAB αυτό το target group είναι στην ανεργία.
...Επειδή η λέξη 'ανεργία' αναφέρθηκε δύο φορές και αυτό αφορά άλλο θέμα, δεν θα ήθελα επεκταθώ περισσότερο.
Οι πωλήσεις που αναφέρω αφορά τις συνθήκες που υπάρχουν στην Ελλάδα. Με βάση αυτές τις συνθήκες, νομίζω, ότι το Micra θα πουλήσει ποιο εύκολα σε σύγκριση με άλλα αυτοκίνητα στους νέους άντρες . Ότι είχε γίνει με το Fiesta και το Swift Sport. Αυτοκίνητα δηλαδή επιθετικά, σε νορμάλ τιμές και με απλούς κινητήρες.
Δεν αναφέρομαι σε αυτοκίνητα (τύπου GT/GTi) που είναι τούρμπο και ανεβαίνουν πάνω από 20000euro-21000eurο όπως ήταν το δικό μου το 207. Υπάρχουν ακόμη τέτοια αυτοκίνητα άραγε; Έχω σταματήσει να ασχολούμαι.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Δεν αναφέρομαι σε αυτοκίνητα (τύπου GT/GTi) που είναι τούρμπο και ανεβαίνουν πάνω από 20000euro-21000eurο όπως ήταν το δικό μου το 207. Υπάρχουν ακόμη τέτοια αυτοκίνητα άραγε;Άπειρα! Όλες οι σπορτίβικες εταιρείες βγάζουν κι από ένα. Mito QV, Fiesta ST, 208 GTi, DS3 Performance, Polo GTi, Ibiza Cupra κλπ. Μέχρι και η παππουδίστικη Toyota ανακοίνωσε Yaris Sport!!!
-
Με το clio να ξεκιναει απο τα 10990 λιγο χλωμο το βλεπω το micrακη...
-
To Clio κλείνει 5ετια στην αγορά και όταν εμφανίστηκε ήταν από τα ακριβότερα supermini.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δεν αναφέρομαι σε αυτοκίνητα (τύπου GT/GTi) που είναι τούρμπο και ανεβαίνουν πάνω από 20000euro-21000eurο όπως ήταν το δικό μου το 207. Υπάρχουν ακόμη τέτοια αυτοκίνητα άραγε;
Άπειρα! Όλες οι σπορτίβικες εταιρείες βγάζουν κι από ένα. Mito QV, Fiesta ST, 208 GTi, DS3 Performance, Polo GTi, Ibiza Cupra κλπ. Μέχρι και η παππουδίστικη Toyota ανακοίνωσε Yaris Sport!!!
Ενδιαφέρον. Κάποια στιγμή θα ψάξω να βρω τιμές. Είμαι περίεργος να δω που παίζουν αυτά τα αυτοκίνητα.
-
Ανακοινώθηκαν οι τιμές. Όπως τα είχα προβλέψει...
Η Accenta με τα 90 απλά αλογάκια 14500euro χωρίς χρώμα και λοιπά έξοδα. Άρα άνετα στα 16000euro.
Η αντίστοιχη Diesel άνετα πάνω από 17000euro.
Και αυτή η έκδοση πάλι θα έχει ελλείψεις...http://www.autotriti.gr/data/news/previ ... 145550.asp
-
Αφου οσο και να φουσκωσαμε το qq πουλαγαμε........γιατι να μη κανουμε το ιδιο και με το micra ;;;;
Μολις φανε τη φολα θα αρχισουν οι γεναιες προσφορες....
Νέο Nissan Micra 2017