-
Πεντέλη που ακριβώς; Παλαιά, Νέα; Τι ώρα το έπαθες εσύ; Έπαθαν και άλλα αυτοκίνητα ζημιά εκτός από το δικό σου;
bougos08 έχεις pm.
-
Δεν ξέρω αν το έχεις φτιάξει...αλλά,όπου αλλού και να πάς(πλήν της Καρέντα) σίγουρα θα είναι φθηνότερα!!
υγ.κρίμα που δεν το είχες ασφαλίσει για ζημιές από χαλάζι...αυτά είναι 'εκ των ών ουκ άνευ'... -
Όχι τελικά δεν το έχω φτιάξει γιατί οι μαστορες που ασχολούνται με τη μέθοδο που προανέφερα λείπουν όλοι στο εξωτερικό και θα γυρίσουν από Σεπτεμβρη.Εντωμεταξύ άμα δεν ξέρεις που να κοιτάξεις δεν είναι τόσο έντονο απλά έχω ξέρω που είναι με τρελαίνει
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Για να δωσω μια 'εικονα' στο φορουμ
Auto dent
2.000€ 3 μερεςPcc
1.000€ περιπου χωρις να ναι σιγουρος αλλα απο ΣεπτεμβριοAutobeauty
Απο σεπτεμβριοΣεκα
Απο σεπτεμβριο ο μιχαληςSent from my iPhone using Tapatalk
-
Τι αναλωσιμα χρησιμοποιούνται στην PDR μέθοδο?
Για τα 4000+Ε αναρωτιέμαι πόσο θα κόστιζε να αλλάξεις όλη την οροφή και το καπό
-
Με 4κ σίγουρα το καπό είναι καινούριο. Για την οροφή δεν είμαι σίγουρος
nickthetrib from tapatalk
-
Αυτό που με χάλασε στους 'επαγγελματίες' που συνάντησα ήταν ακριβώς αυτή η αντιμετώπιση..
Το κόστος δεν έχει να κάνει και τόσο με την ζημιά που έχεις αλλά με το πόσο θα σου κόστιζε αν το έφτιαχνες σε φανοποιο..
Δηλαδή οι 5 λακούβες στο φτερό μπορεί να κοστίσουν πχ 150€ (φανοποιός πχ 250€)
για τις ίδιες 5 λακούβες σε φτερό πόρτα και ουρανό θα ζητήσουν 300€ γιατί θα κόστιζε παραπάνω σε όποιονδήποτε άλλο επαγγελματία απευθυνόσουν..και στο λένε για να γνωρίζεις κιόλας. 'Για αυτά θα σου ζήταγαν 500€'
Για να μην τους αδικήσω κιόλας η μέθοδος έχει πολλά πλεονεκτήματα. Χρόνος (γίνεται άμεσα σε σύγκριση με φανοποιούς) δεν απαξιώνεται το αυτοκίνητο σε περίπτωση πώλησης (άντε να εξηγείς γιατί έβαψες το αυτοκίνητο) παραμένεις με εργοστασιακή βαφή κλπ.. Θεωρώ πάντως ότι θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον 20% - 30% αν και αυτό είναι εντελώς υποκειμενικό.. -
Καλησπέρα σε όλους,
να αναφέρω και εγώ την δική μου εμπειρία με την επισκευή βαθουλώματων χωρίς βαφή μέσω PDR. Είχα μια λακκούβα στο πίσω φτερό, όπου και αν πήγα μου είπαν θέλει βαφή. Ένας φίλος με ενημέρωσε για τον Γιακουμπ ( https://www.theopro.gr ), πήγα και ο άνθρωπος κατευθείαν είπε μπορώ να το κάνω και δεν φαίνεται τίποτα.
Υ.Γ Δεν κάνω διαφήμιση απλά και εδώ υπάρχουν επαγγελματίες και μη
-
Πριν καμιά δεκαπενταριά χρόνια σε mx5 που είχα και είχε πέσει χοντρό χαλάζι σε όλη την Αττική είχα πάθει το ίδιο πράγμα.
Ειδικά το καπό που ήταν αλουμινένιο ήταν σά να το είχαν περάσει με σκάγια.
Το έψαξα και ανακάλυψα τότε τη μέθοδο pdr. Τον εμπιστεύτηκα(δε θυμάμαι ποιόν, κάπου στην Γρ. Λαμπράκη στον Κορυδαλλό) και έπαθα πλάκα με το αποτέλεσμα.. Το αμάξι το έκανε όπως ήταν μη πω καλύτερο χωρίς βαψίματα απαξίωση κτλ.
Μέθοδος είναι με ειδικά εργαλεία και τεχνογνωσία, στην ουσία εργατοώρες πληρώνεις. Τότε μάλιστα μου είχε φανεί τσάμπα σε σχέση με βάψιμο. Δε ξέρω τι χρεώνουν πια αλλά το προτείνω ανεπιφύλακτα..
-
Πριν καμιά δεκαπενταριά χρόνια σε mx5 που είχα και είχε πέσει χοντρό χαλάζι σε όλη την Αττική είχα πάθει το ίδιο πράγμα.
Ειδικά το καπό που ήταν αλουμινένιο ήταν σά να το είχαν περάσει με σκάγια.
Το έψαξα και ανακάλυψα τότε τη μέθοδο pdr. Τον εμπιστεύτηκα(δε θυμάμαι ποιόν, κάπου στην Γρ. Λαμπράκη στον Κορυδαλλό) και έπαθα πλάκα με το αποτέλεσμα.. Το αμάξι το έκανε όπως ήταν μη πω καλύτερο χωρίς βαψίματα απαξίωση κτλ.
Μέθοδος είναι με ειδικά εργαλεία και τεχνογνωσία, στην ουσία εργατοώρες πληρώνεις. Τότε μάλιστα μου είχε φανεί τσάμπα σε σχέση με βάψιμο. Δε ξέρω τι χρεώνουν πια αλλά το προτείνω ανεπιφύλακτα..
Τότε είχε πάθει και του πατέρα μου ζημιά ένα 407 αν και πρόλαβα να πετάξω κάτι κουβέρτες από πάνω , το κοντέρ έγραψε 1200ε που τα κάλυπτε η ασφαλιστική που βεβαίως και μετά από 15 μέρες βάρεσε κανόνι ... Dent wizard ή Dent genie λέγανε το συνεργείο ! Μου έχει μείνει η εντύπωση όμως ότι στις 3-4 πολύ μεγάλες λακκούβες (μπαλάκι του πινγκ πονγκ) στην οροφή ,κάτω από το βερνίκι το χρώμα φαίνονταν σαν να είχε αραχνιάσει , ούτε σαν σπάσιμο ούτε σαν θόλωμα ...
-
Χαχα τώρα που το είπες όντως dent genie λεγότανε ! Ιδέα δεν έχω αν υπάρχει ακόμα. Θυμάμαι που τον ρώταγα και ξαναρώταγα και ήμουν δύσπιστος απέναντι του. Και ο χώρος εργασίας του κλειστός στα αδιάκριτα βλέμματα! Η δουλειά του πάντως απίστευτη..
Είχε πέσει τότε χαλάζι τόσο πολύ που τα καινούργια που ήταν στα τελωνεία πάθανε απίστευτες ζημιές, πάρα πολλά αμάξια. Εκείνη τη χρονιά είχανε έρθει συνεργεία από το εξωτερικό λόγω ζήτησης και φόρτου εργασίας!
-
-
Στη Νίκαια δεν ήταν ο Dentgenie???
Υπάρχει ακόμα λογικά
Ναι εκεί το είχα πάει. Τελικά Νίκαια θεωρείται εκεί, όχι Κορυδαλλός, my bad
-
Εγώ πέρυσι είχα πάθει ζημιά από ανεμοστρόβιλο με χαλάζι στο Polo μου στη Χαλκιδική! Ουρανός καπό κ η μία πλευρά ολόκληρη ήταν γαζωμενη... Το πήγα σε δύο συνεργεία και μου είπαν αλλαγή πόρτες κ φτερό κ βάψιμο. Θα μου έφτιαχναν μόνο τα πάνω μέρη του αυτοκινήτου με pdr. Τελικά πήγα σε ένα συνεργείο και μου το φτιάξανε δύο παλικάρια αυθημερόν κιόλας χωρίς να αλλαχτεί κ να βαφτεί τίποτα. Δεν φαίνεται τίποτα!!Θεσσαλονίκη κ νομίζω είναι κ στην Λαμία. (https://pdr-master.gr) Ευτυχώς που είχα ασφάλεια για φυσικά φαινόμενα κ δεν πλήρωσα τίποτα!
Ζημια απο το χθεσινο χαλαζι