-
Το Kaddet όμως και το 127 ήταν 800 κιλά και όχι 1100 που είναι τα σημερινά σουπερμίνι.
-
Ο χρήστης kostasSC έγραψε:
Μήπως είσαι λιγουλάκι υπερβολικός; εμείς μεγαλώσαμε σε seat 127 και kaddet 1200 και γυρνούσαμε όλοι την Ελλάδα οικογενειακός και με τροχοσκηνη πίσω... Μια χαρά ταξίδι κανεις με 82 άλογα...Και εμείς με 120Υ και Fiat128, και οικογενειακώς και φορτωμένοι...και όχι, δεν κάνεις μια χαρά ταξίδι με 82 άλογα, ούτε χωράς οικογενειακώς σε mini/supermini. Το ότι τις δεκαετίες '70-'80 είχαμε τέτοια αυτοκίνητα για 'οικογενειακά' δεν σημαίνει ότι όντως ήταν οικογενειακά, απλώς ότι εμείς ήμασταν τότε πολύ φτωχοί για να έχουμε κανονικά οικογενειακά.
Μάλιστα όταν ο πατέρας μου αντιλήφθηκε το πόσο επικίνδυνο είχε γίνει πλέον το οικογενειακό ταξίδι με τέτοια αυτοκίνητα (5 άτομα και φορτωμένοι), μετά από ένα πολύ συγκεκριμένο συμβάν σε Ε.Ο. παρήγγειλε την επόμενη βδομάδα το καινούριο Passat, χωρίς καν δεύτερη σκέψη...
-
Μήπως είσαι λιγουλάκι υπερβολικός; εμείς μεγαλώσαμε σε seat 127 και kaddet 1200 και γυρνούσαμε όλοι την Ελλάδα οικογενειακός και με τροχοσκηνη πίσω... Μια χαρά ταξίδι κανεις με 82 άλογα...Και εμείς με 120Υ και Fiat128, και οικογενειακώς και φορτωμένοι...και όχι, δεν κάνεις μια χαρά ταξίδι με 82 άλογα, ούτε χωράς οικογενειακώς σε mini/supermini. Το ότι τις δεκαετίες '70-'80 είχαμε τέτοια αυτοκίνητα για 'οικογενειακά' δεν σημαίνει ότι όντως ήταν οικογενειακά, απλώς ότι εμείς ήμασταν τότε πολύ φτωχοί για να έχουμε κανονικά οικογενειακά.
Μάλιστα όταν ο πατέρας μου αντιλήφθηκε το πόσο επικίνδυνο είχε γίνει πλέον το οικογενειακό ταξίδι με τέτοια αυτοκίνητα (5 άτομα και φορτωμένοι), μετά από ένα πολύ συγκεκριμένο συμβάν σε Ε.Ο. παρήγγειλε την επόμενη βδομάδα το καινούριο Passat, χωρίς καν δεύτερη σκέψη...
-
Όπως βολεύεται ο καθένας.. Εγώ κάνω Αθήνα Σέρρες με c3 hdi 68ps με 130km/h και ούτε το μοτέρ έχει πάθει κάτι ούτε τα πίσω ταμπουρα...
-
Όπως βολεύεται ο καθένας.. Εγώ κάνω Αθήνα Σέρρες με c3 hdi 68ps με 130km/h και ούτε το μοτέρ έχει πάθει κάτι ούτε τα πίσω ταμπουρα...Κατανάλωση ;
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Φίλε στα τελευταία 9000χλμ που δεν έχω μηδενίσει το τριπ μου γράφει 4,7 και με αστικά χλμ μέσα ... με 130 επειδή έχει κοντό σαζμαν, να καίει γύρω στα 5,5 περίπου...
-
Μέσα στην Αθήνα θα είναι Ok. με τα 82 αλογάκια.
Αλλά αν σκάσει ταξίδι πολύωρο τότε τα πράγματα μάλλον θα είναι δύσκολα και θα πιεσθούν αρκετά ο κινητήρας και τα φρένα (ταμπούρα πίσω).Μήπως είσαι λιγουλάκι υπερβολικός; εμείς μεγαλώσαμε σε seat 127 και kaddet 1200 και γυρνούσαμε όλοι την Ελλάδα οικογενειακός και με τροχοσκηνη πίσω... Μια χαρά ταξίδι κανεις με 82 άλογα...
Δεν νομίζω να είμαι υπερβολικός. Και εγώ έχω κάνει πάμπολλα ταξίδια με αυτοκίνητα της δεκαετίας του 70 και του 80. Μέχρι και με Yugo 45, το οποίο τα έφτυσε μετά το ταξίδι (καρμπυρατέρ γιοκ.)
Απλά ψάχνω την καλύτερη δυνατή επιλογή με τα χρήματα που θα διαθέσω που να καλύπτει κάποια θέματα όσο γίνεται καλύτερα.
Τα 82ps τα θεωρώ λίγα για χρήση σε ταξίδια. Όχι μόνο για την πολύωρη χρήση σε μεγάλη ταχύτητα (π.χ. 140Km/h-150km/h) αλλά και για την δύναμη που θα χρειαστεί κάποια στιγμή για προσπέραση. Η Citroen δίνει τελική ταχύτητα 168km/h (που λογικά θα μπαίνει και κάποιος κόφτης κάποια στιγμή). Αναρωτιέμαι πως θα συμπεριφέρεται ο κινητήρας και πως θα ακούγεται στα 150km/h...
-
Storm ειχες αναφερει το ceed στα 15.000. Οταν παιρνεις μικρομεσαιο αντι για c3, φιεστα, πολο, κορσα ειναι προτιμοτερο σαν καροτσα ειδικα για ταξιδια, επαρχιακο.
Αν εχεις και διτροχο κιολας δε το συζηταμε -
Δεν θα το προλάβω το Ceed.
Βγαίνει καινούριο και θα είναι ακριβότερο. -
Είπα να μην γράψω , αλλά το τραβάει ο οργανισμός σας . Εχετε λυσσάξει με το κάροκ που τα 115 αλόγατα έχουν την ίδια αναλογία σε κιλά ανά ίππο με 82 και βέβαια σε περίπτωση φορτώματος με 200 κιλά το μικρό και με 350 το μεγάλο αφού για αυτό το παίρνεις τότε το μικρό έχει 14,14 κ/ΗΡ και το σκόντα 14,04 , αλλά χειρότερη αεροδυναμική και περπάτημα .
Οπότε μια χαρά για κάποιον συνειδητοποιημένο με μικρές ανάγκες σε χώρους είναι το 82άρι .
Και μην ξεχνάμε ότι πριν 20 μόλις χρόνια τα γκόλφ είχαν 55 άλογα στα ίδια κιλά με το 3άρι....
-
Ο χρήστης AMarinos έγραψε:
Και εμείς με 120Υ και Fiat128, και οικογενειακώς και φορτωμένοι...και όχι, δεν κάνεις μια χαρά ταξίδι με 82 άλογα, ούτε χωράς οικογενειακώς σε mini/supermini. Το ότι τις δεκαετίες '70-'80 είχαμε τέτοια αυτοκίνητα για 'οικογενειακά' δεν σημαίνει ότι όντως ήταν οικογενειακά, απλώς ότι εμείς ήμασταν τότε πολύ φτωχοί για να έχουμε κανονικά οικογενειακά.
.Πές τα χρυσοστομε.
Πενία τέχνας κατεργάζεται και κάνουμε το σκατό μας παξιμάδι είναι η χρήση σουπερμινι για οικογενειακό. -
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Για πες ποιά ?.Leon,focus,pulsar,ceed,rapid,tipo,c4.
Στο ερώτημα μικρομεσαία κάτω από 17Κ. -
Είπα να μην γράψω , αλλά το τραβάει ο οργανισμός σας . Εχετε λυσσάξει με το κάροκ που τα 115 αλόγατα έχουν την ίδια αναλογία σε κιλά ανά ίππο με 82 και βέβαια σε περίπτωση φορτώματος με 200 κιλά το μικρό και με 350 το μεγάλο αφού για αυτό το παίρνεις τότε το μικρό έχει 14,14 κ/ΗΡ και το σκόντα 14,04 , αλλά χειρότερη αεροδυναμική και περπάτημα .Οπότε μια χαρά για κάποιον συνειδητοποιημένο με μικρές ανάγκες σε χώρους είναι το 82άρι .
Και μην ξεχνάμε ότι πριν 20 μόλις χρόνια τα γκόλφ είχαν 55 άλογα στα ίδια κιλά με το 3άρι.... [emoji38]
Αλλο ροπη τουρμπο στο καροκ και αλλο τα 82 ατμοσφαιρα.
Τι γινονταν πριν 20 ή 100 χρονια δε σημαινει τιποτα -
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Για πες ποιά ?.
Leon,focus,pulsar,ceed,rapid,tipo,c4.
Στο ερώτημα μικρομεσαία κάτω από 17Κ.Είπα 10 μοντέλα με ειδικές εκδόσεις .
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Είπα να μην γράψω , αλλά το τραβάει ο οργανισμός σας . Εχετε λυσσάξει με το κάροκ που τα 115 αλόγατα έχουν την ίδια αναλογία σε κιλά ανά ίππο με 82 και βέβαια σε περίπτωση φορτώματος με 200 κιλά το μικρό και με 350 το μεγάλο αφού για αυτό το παίρνεις τότε το μικρό έχει 14,14 κ/ΗΡ και το σκόντα 14,04 , αλλά χειρότερη αεροδυναμική και περπάτημα .
Οπότε μια χαρά για κάποιον συνειδητοποιημένο με μικρές ανάγκες σε χώρους είναι το 82άρι .
Και μην ξεχνάμε ότι πριν 20 μόλις χρόνια τα γκόλφ είχαν 55 άλογα στα ίδια κιλά με το 3άρι.... [emoji38]
Αλλο ροπη τουρμπο στο καροκ και αλλο τα 82 ατμοσφαιρα.
Τι γινονταν πριν 20 ή 100 χρονια δε σημαινει τιποταΑπλά ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ . Γιατί το ατμοσφαιρικό τα βγάζει χαμηλά και με λογική κατανάλωση , ενώ το τούρμπο θέλει πάτημα και κάψιμο...
Τα 20 σύγκρινε τα και με τα 1000 χρόνια . Τότε είχαν γκόλφ κάρο(κ) -
Για πες ποιά ?.
Leon,focus,pulsar,ceed,rapid,tipo,c4.
Στο ερώτημα μικρομεσαία κάτω από 17Κ.Είπα 10 μοντέλα με ειδικές εκδόσεις .
Τι εννοείς ειδικές εκδόσεις? τι το ειδικό έχει πχ το leon style 1.0 tsi η το pulsar 1.2 turbo accenta?κανονικότητες εκδόσεις είναι.
-
Εννοώ φτωχές εκδόσεις . Νομίζω τα έγραψα πιο πάνω και επαναλαμβάνομαι πλέον και δεν το θέλω .
-
Αν ξεπεράσεις το αισθητικό θέμα του σουζούκι , φαίνεται καλή αγορά . Αλλά και αυτό 90 άλογα έχει . Οπότε κάνε ένα τέστ να το δεις .Εγώ έκανα ως επιβάτης σε 3άρι με τα 82 και είμασταν μέσα 3 άτομα ύψους από 1,82-1,94 και συνολικού βάρους 350 περίπου...
Στην Κηφισσίας μια χαρά πήγαινε . Οπότε έχει σημασία και τι φορτίο αναμένεται να έχει συνήθως...
Δοκίμασα το 82αρι με τρία άτομα σε ανηφόρα μεγαλη από τα διηλυστιρια μέχρι πάνω λεωφόρο Αθηνών στο Χαϊδάρι και ανέβαινε τέρμα 130 χιλιομετρα. Οπότε μια χαρά τα πάει και σε ανοιχτούς δρόμους. Αργεί λίγο να τα πιάσει αλλά τα κρατάει μετά.
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Διαθέσιμο test drive μόνο diesel. Για βενζίνη ούτε λόγος.Μέσα στην Αθήνα θα είναι Ok. με τα 82 αλογάκια.
Αλλά αν σκάσει ταξίδι πολύωρο τότε τα πράγματα μάλλον θα είναι δύσκολα και θα πιεσθούν αρκετά ο κινητήρας και τα φρένα (ταμπούρα πίσω).Είναι μονόδρομος τα 110 άλογα ώστε να μπορεί να πει κάποιος ότι το βγάζει άνετα και σε ταξίδι.
Citroen τουρκοχωριτης στην Ελευσίνα έχει 82 αρι για δοκιμή. Ενημερωσε τους ότι θα πας. Αξιοπρεπέστατο μοτέρ το έκανα και γω δοκιμή γιατί δεν πίστευα ότι θα μπορούσε να ανταπεξέλθει.
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ok. Θα το έχω υπόψη, να πάω να κάνω test drive.
Νέο Citroen C3 2017