-
Ο χρήστης Andreas-Qashqai έγραψε:
Ε καλά δεν μπορείς να εξηγήσεις μήπως το καταλάβω από πριν και δεν την πατήσω;
Περίμενε λίγο, θα ακούσεις ιστορίες περί ποιότητας και τριγμών
Το ότι το qq είναι λαχείο και μπορεί να ταλαιπωρείσαι from day one με ηλιθια προβλήματα είναι αναμφισβητητο. Μπορεί εσένα να μην σου έτυχε ή να έχεις το προηγούμενο μοντέλο αλλά πολλοί έχουν ταλαιπωρηθει.
-
Εγω θα ελεγα Kadjar (δηλαδη qq χωρις τα θεματα του qq, μαλλον) ή Tiguan.
Οπωσδηποτε θα βαλεις τα Led οποιο και να παρεις. Ειναι πιο σημαντικα απο την π.χ γυαλινη οροφη. -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Αν δίνεις τα 27000 που θέλει το tiguan πας σε αυτό και αγοράζεις το καλύτερο που κυκλοφορεί.
Αν κινείσαι πιο φθηνά και μέχρι 25000 πας στο qq και στον 1,5
Είναι πολλά τα 27000+ για το qq. Δεν τα αξίζει με την καμία, όπως και δεν αξίζουν τα λεφτά που ζητάει το 3008....
Λαμβάνοντας ως δεδομένο ότι κανένα αμάξι δεν είναι αντικείμενικα κακό και όλα έχουν θεματακια, τον αγοραστή τελικά κερδίζει το value for money.+50000000000000
Ε καλά δεν μπορείς να εξηγήσεις μήπως το καταλάβω από πριν και δεν την πατήσω;
Περίμενε λίγο, θα ακούσεις ιστορίες περί ποιότητας και τριγμών
Το ότι το qq είναι λαχείο και μπορεί να ταλαιπωρείσαι from day one με ηλιθια προβλήματα είναι αναμφισβητητο. Μπορεί εσένα να μην σου έτυχε ή να έχεις το προηγούμενο μοντέλο αλλά πολλοί έχουν ταλαιπωρηθει.
Δεν αγοραζεις ενα ακριβοτερο ςπειδη δεν εχει τριγμους αλλα συνολικα ποιοτητα-σημασια στη λεπτομερεια-εργονομια-ονομα και στη συγκεκριμενη περιπτωση χωρους,στοιβαροτητα σαν χρηματοκιβωτιο και αλλα που τα ξερει ο Αντρεας
-
Το Peugeot το απέρριψα μόλις ανακοινώθηκαν οι τιμές! Ήδη ακύρωσα και το test drive! Θα κοιτάξω το Tiguan αν και αισθητικά δεν μου αρέσει καθόλου και με μια πρόχειρη ματιά είδα ότι για να βάλω όσα ζητάω από ηλεκτρονικά δεν είναι πολύ φθηνότερο!
Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Celestus έγραψε:
Το Peugeot το απέρριψα μόλις ανακοινώθηκαν οι τιμές! Ήδη ακύρωσα και το test drive! Θα κοιτάξω το Tiguan αν και αισθητικά δεν μου αρέσει καθόλου και με μια πρόχειρη ματιά είδα ότι για να βάλω όσα ζητάω από ηλεκτρονικά δεν είναι πολύ φθηνότερο!Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παραπανω ηλεκτρονικα εχει απο το πεζω. Το θεμα ειναι ομως να σου αρεσει και αυτο που εχεις στο γκαραζ σου
-
Νίκο ξέρω κάτι όντως και το έχω πει επανηλειμμένα. Η VW δεν αξίζει τα παραπάνω λεφτά που ζητάει.
Όπως δεν τα αξίζει και η Πεζό που θέλει τώρα να κάνει το ίδιο.Πέρα από αυτο, είχα δύο golf και τα δύο έτριζαν, το ένα μου έβγαλε πολλά προβλήματα.
Για την αίσθηση χρηματοκιβωτίου.Αυτή τη στιγμή βλέπω τον κατάλογο το Tiguan 1,6d advance 115άλογα κοστίζει €27.650 και το QQ 1,6dci 130άλογα accenta premium κοστίζει €27.400
Τώρα αν το vw έχει πλεονέκτημα στους χώρους και την πολυχρηστικότητα, το χάνει κατά κράτος στον κινητήρα.
Αν το συγκρίνεις με το 1,5dci παρόμοιας ιπποδύναμης η διαφορά στην τιμή είναι μεγάλη καθώς το νισσάν έχει €2.500 φθηνότερα.Και για μη λέω μόνο για νισσαν, το tuscon comfort navi με 115 άλογα €26.000. Που σίγουρα το προτιμώ....
-
Τα αυτοκίνητα είναι στα ίδια περίπου λεφτά και επειδή έχω εικόνα και από τα δύο, το tiguan είναι σαφώς καλύτερο.
27000 για νισσαν είναι πάρα πολλά λεφτά. -
Ο χρήστης Celestus έγραψε:
Το Peugeot το απέρριψα μόλις ανακοινώθηκαν οι τιμές! Ήδη ακύρωσα και το test drive! Θα κοιτάξω το Tiguan αν και αισθητικά δεν μου αρέσει καθόλου και με μια πρόχειρη ματιά είδα ότι για να βάλω όσα ζητάω από ηλεκτρονικά δεν είναι πολύ φθηνότερο!Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δε κοιτάς και το skoda kodiaq. Αισθητικά τουλάχιστο για μένα είναι πιο όμορφο από το Tiguan, ποιοτικά δεν θα υστερεί και από τιμή θα ναι ελπίζω πιο φθηνό
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Τα αυτοκίνητα είναι στα ίδια περίπου λεφτά και επειδή έχω εικόνα και από τα δύο, το tiguan είναι σαφώς καλύτερο.
27000 για νισσαν είναι πάρα πολλά λεφτά.ΟΚ, απόψεις είναι αυτές.
Κάποιοι λένε (όπως έλεγε και ο Clarkson ) οτί είναι τόσα πολλά όσο για VW -
Χρόνια πολλά Ανδρέα!
-
Νίκο ξέρω κάτι όντως και το έχω πει επανηλειμμένα. Η VW δεν αξίζει τα παραπάνω λεφτά που ζητάει.
Όπως δεν τα αξίζει και η Πεζό που θέλει τώρα να κάνει το ίδιο.Πέρα από αυτο, είχα δύο golf και τα δύο έτριζαν, το ένα μου έβγαλε πολλά προβλήματα.
Για την αίσθηση χρηματοκιβωτίου.Αυτή τη στιγμή βλέπω τον κατάλογο το Tiguan 1,6d advance 115άλογα κοστίζει €27.650 και το QQ 1,6dci 130άλογα accenta premium κοστίζει €27.400
Τώρα αν το vw έχει πλεονέκτημα στους χώρους και την πολυχρηστικότητα, το χάνει κατά κράτος στον κινητήρα.
Αν το συγκρίνεις με το 1,5dci παρόμοιας ιπποδύναμης η διαφορά στην τιμή είναι μεγάλη καθώς το νισσάν έχει €2.500 φθηνότερα.Και για μη λέω μόνο για νισσαν, το tuscon comfort navi με 115 άλογα €26.000. Που σίγουρα το προτιμώ....
Αντρεα εμενα το γκολφ που ειχα 10 χρονια ξερεις γιατι ετριζε ενω φιλου μου οχι?
Γιατι στο δικο μου εβαλαν χερι τα μαστορια της Ελλαδας (συναγερμο-ραδιοcd 1din δωρο) και αν τυχει να δεις τι κανουν στο αμαξι για να μπουν αυτα θα απορουσες αν δεν ετριζε μετα.
Η αισθηση οτι σε περιβαλλει κατι σαν χρηματοκιβωτιο(κλεισιμο πορτας,διπλα και τριπλα λαστιχα σ αυτην,μεντεσεδες θεριά) αφου ειχες θα τη ξερεις. Οπως επισης θα ξερεις τη προσοχη στη λεπτομερεια-εργονομια που δινουν ενω αλλοι οχι.
Value το νισσαν ειναι τωρα που εχουν 24.000 στην εκδοση αξεντα κον σε 1.5 λευκο που αν εβγαινε πριν παρω το δικο μου θα το 'χτυπαγα' εκτος αν εκανα πισω τελευταια στιγμη λογω πορτμπαγκαζ.
Ο 1.6d της νισσαν ειναι φοβερος αλλα 27+ για νισσαν για να εχεις μονο ενα καλο κινητηρα εγω δε τα δινω και εννοειται 26.000 στο χιουνται δε τα πεταω -
Σε hyundai με 5 χρόνια και άπειρα χλμ εγγύηση δεν τα πετάς,ενω σε vw με 2 ( και πάρτε τα @@ μας) τα επενδύεις.
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Σε hyundai με 5 χρόνια και άπειρα χλμ εγγύηση δεν τα πετάς,ενω σε vw με 2 ( και πάρτε τα @@ μας) τα επενδύεις.Ας ρωτησουμε τον megane98 που εχει δωρεαν σερβις εφ ορου και του κανει το παγωνι η χιουνται και ελα μετα να μου πεις οτι δε τα πετας δινοντας και ενα σεβαστο ποσο
-
Χρόνια πολλά Ανδρέα!Ευχαριστώ πολύ Στέφανε!!
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
και εννοειται 26.000 στο χιουνται δε τα πεταωΜόνο γιαυτό θα ανταπαντήσω, κρίμα που έχεις τέτοια άποψη. Δε συμφωνώ
Και μου κάνει επιπλέον εντύπωση γιατί αν θυμάμαι καλά έχεις και Hyundai -
και εννοειται 26.000 στο χιουνται δε τα πεταω
Μόνο γιαυτό θα ανταπαντήσω, κρίμα που έχεις τέτοια άποψη. Δε συμφωνώ
Και μου κάνει επιπλέον εντύπωση γιατί αν θυμάμαι καλά έχεις και HyundaiΩπ χρονια πολλα Αντρικο!
Σωστα θυμασαι. Εχω ενα i10 1.2 και μαλιστα ειχα δωσει 12.000 ευρω (για μικρο πολης πολλα λεφτα για 2ο)γιατι ηθελα το πιο εξοπλισμενο(ειχε esp οταν οι αλλοι δε το ειχαν ουτε στα εξτρα).
Τη βλεπω ομως τη ποιοτητα του καθημερινα και δε με ενθουσιαζει ουτε στο ελαχιστο. Η τοπικη αντιπροσωπεια μου εχει σταθει σε μια ατυχια και οφειλω να το αναγνωρισω αυτο -
Καλα οχι οτι μπορεις να συγκρινεις την ποιοτητα του i10 με αυτη του Tucson. Ειναι σαν να συγκρινεις ποιοτητα tiguan με Up. Λογικο να ειναι μερα με νυχτα. Αν και το tucson δεν το χω δει ουτε εχω μπει μεσα. Τωρα για την εγγυηση να εχομαστε να μη μας τυχει τιποτα γιατι καμια εταιρεια δεν θα αναγνωρισει τα παντα με ευκολια. Ουτε η Hyundai ουτε η Vw ουτε κανεις.
-
Δεν είναι συγκρισιμα τα tiguan και qq. Το tiguan είναι 3 κλικ επάνω κυρίως σε μέγεθος.
-
Ο χρήστης dactilidis.john έγραψε:
Καλα οχι οτι μπορεις να συγκρινεις την ποιοτητα του i10 με αυτη του Tucson. Ειναι σαν να συγκρινεις ποιοτητα tiguan με Up. Λογικο να ειναι μερα με νυχτα. Αν και το tucson δεν το χω δει ουτε εχω μπει μεσα. Τωρα για την εγγυηση να εχομαστε να μη μας τυχει τιποτα γιατι καμια εταιρεια δεν θα αναγνωρισει τα παντα με ευκολια. Ουτε η Hyundai ουτε η Vw ουτε κανεις.Δεν έχετε δοκιμάσει τογιοτα μάλλον, γι αυτό τα λέτε αυτά!
-
Ο χρήστης Sugarman1975 έγραψε:
Δεν είναι συγκρισιμα τα tiguan και qq. Το tiguan είναι 3 κλικ επάνω κυρίως σε μέγεθος.Ίδια είναι και ίδιας κατηγορίας. Ελάχιστα μεγαλυτερο πορτ μπαγκαζ και χώροι πίσω λόγω του συρόμενου πίσω καθίσματος στο τιγκουαν. Τα έχω δοκιμάσει και τα δύο...
Peugeot 3008 2016