-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Αποτυχία ότι κι αν δοκίμασα, να ανοιγοκλείνω το Bluetooth, το αυτοκίνητο,τα δεδομένα, το Siri ,καλώδια άλλα ...
Το κινητό πάντα φορτίζει από usb αλλά δεν ενεργοποιεί το Apple car play
Έστειλα mail στη πεζω, Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν και πότε θα λάβω κάποια απάντηση και αν αυτή θα είναι χρήσιμηΘα σου πουν πως είναι τυπογραφικό λάθος στο πακέτο της κάμερας και θα την βγάλουν λάδι. Αλήθεια, το αναφέρει ακριβώς όπως το έγραψες το πακέτο; Δεν υπήρχε αυτό το πρόσθετο ακριβώς έτσι το 2017.
-
Το πακέτο αναφέρει mirror screen όχι συγκεκριμένα Apple
Η εντύπωση μου είναι ότι κανείς δεν βγάζει τέτοιο σύστημα μόνο για Android ή μόνο για Apple -
Άλλο το mirror, άλλο το Apple. Ούτε το mirror παίζει;
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Εχω την active και συνδεομαι με bluetooth για απλη ομιλια
Εχω ομως ως εξτρα καμερα οπισθοπορειας με mirror• Αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός και πίσω και κάμερα οπισθοπορείας 180° (περιλαμβάνει Mirror Screen)
Βάση του ότι είναι μαζί με τις κάμερες μήπως όταν η Peugeot αναφέρει mirror screen εννοεί το την birds eye εικόνα στην οθόνη?
-
Mirror screen είναι τεχνολογία μόνο για android, ο φίλος από ότι κατάλαβα έχει iPhone.
-
Παιδιά, μήπως έχουμε μπερδέψει το mirror link με το mirror screen της Πεζω που λέει ο Aikibill?
-
Ο χρήστης Neurotica έγραψε:
Παιδιά, μήπως έχουμε μπερδέψει το mirror link με το mirror screen της Πεζω που λέει ο Aikibill?Δικό μου λάθος, αλλά σύμφωνα με αυτό
http://www.peugeot.gr/services-and-accessories/online-services/mirror-screen.htmlmirror screen = mirror link
Απλά μέσα στο mirror screen βάζει και το carplay
Η λειτουργία Mirror Screen διαθέτει τρία πρωτόκολλα για το smartphone σας όσο είναι συνδεδεμένο με την οθόνη αφής
MirrorLink 1.0- Samsung Galaxy S3
- Samsung Galaxy Note 2
MirrorLink 1.1
- Samsung Galaxy S5
- Samsung Note 4
- Samsung Note Edge
- HTC Eye
- HTC One
- HTC 620
- HTC 820
- iPhone 4
- iPhone 4S
Προφανώς το 3ο πρωτόκολλο είναι το carplay. Εκτός αν εννοεί το airplay
-
ωραίο ενημερωτικό. Η λειτουργία mirror screen έχει 3 πρωτόκολλα, τα οποία είναι τα εξής 2
-
Λοιπον για να εχετε την εικονα οπως την βλεπω
Στην πανω εικονα αναμεσα στα δυο εικονιδια υπαρχει ενα κενο,ειναι σβηστο το apple play
Kαι οταν παταω MirrorLink παω στην εικονα που βλεπετε απο κατω,δηλαδη θεωρει μη συμβατο το iphone 6, το iphone 7 τα οποια τα εχω δοκιμασει με 3 διαφορετικα καλωδια και το αποτελεσμα ειναι οτι μονο φορτιζουν αλλα δεν παιζουν με το apple car play
-
Το λέει ξεκάθαρα, εισάγετε συμβατή συσκευή με το MirrorLink. Το MirrorLink δεν υποστηρίζει iPhone, στο https://mirrorlink.com/phones μπορείς να δεις τις συμβατές συσκευές.
-
Σωστα,αρα απο εκει δεν περιμενω κατι,το σκαλιζα πανω στην απελπισια μου
Το περιεργο ειναι που δεν δουλευει at all το Apple Car play -
Δεν δουλεύει το Apple CarPlay καθώς είναι διαθέσιμο σε εκδόσεις Allure και άνω. Έχει γίνει ένα από τα εξής λάθη:
-Στην προσφορά έπρεπε να γράψουν MirrorLink και έγραψαν Mirror Screen
-Στην προσφορά αναφέρει λειτουργία mirror (σκέτο)Το σίγουρο είναι πως έχει γίνει και (άλλο ένα) λάθος στη σελίδα της Peugeot που αναφέρει το iPhone στο MirrorLink 1.1. Η λειτουργία Mirror Screen περιλαμβάνει το MirrorLink, το Android Auto και το Apple Carplay.
Μίλησες με την αντιπροσωπεία; Τι σου είπαν;
-
Η προσφορα λεει σαφως Mirror Screen , το επελεξα εγω απο PDF της (ελληνικης) peugeot που μου εστειλαν
Επισης δεν υπηρχε πουθενα στον καταλογο καποιο εξτρα (για να επιλεχθει) που να αναφερει apple car play
Ο dealer ειναι ακομα πιο ασχετος απο εμενα, μου ελεγε να κατεβασω την εφαρμογη apple car play
Αυτα,νομιζω το κουρασαμε,περιμενω καποια απαντηση απο την αντιπροσωπεια στο e-mail,ελπιζω εντος 2018! -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Η προσφορα λεει σαφως Mirror Screen , το επελεξα εγω απο PDF της (ελληνικης) peugeot που μου εστειλαν
Επισης δεν υπηρχε πουθενα στον καταλογο καποιο εξτρα (για να επιλεχθει) που να αναφερει apple car play
Ο dealer ειναι ακομα πιο ασχετος απο εμενα, μου ελεγε να κατεβασω την εφαρμογη apple car play
Αυτα,νομιζω το κουρασαμε,περιμενω καποια απαντηση απο την αντιπροσωπεια στο e-mail,ελπιζω εντος 2018!Τι να σου πει η αντιπροσωπεία τωρα, το αμάξι το χεις παραλάβει, Apple car play δεν υποστηρίζει.
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ήρθε η ώρα να αλλάξεις κινητό φαίνεται.
-
Έτσι τωρα καρφι για s9+
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Έτσι τωρα καρφι για s9+Sent from my iPad using Tapatalk
Καλύτερα κάποιο με πιο true (καθαρό) Android. Τύπου Google Pixel. Αλλά αν θες το συζητάμε σε άλλο topic.
Να χρησιμοποιηθεί το κινητό σαν access point και το infotainment να παίρνει data από το κινητό, παίζει;;;Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Λοιπον για να εχετε την εικονα οπως την βλεπω
Στην πανω εικονα αναμεσα στα δυο εικονιδια υπαρχει ενα κενο,ειναι σβηστο το apple play
Kαι οταν παταω MirrorLink παω στην εικονα που βλεπετε απο κατω,δηλαδη θεωρει μη συμβατο το iphone 6, το iphone 7 τα οποια τα εχω δοκιμασει με 3 διαφορετικα καλωδια και το αποτελεσμα ειναι οτι μονο φορτιζουν αλλα δεν παιζουν με το apple car play
Μια χαρά θα δουελεψει το apple car play, αρκεί να το ενεργοποιήσεις μέσω Lexia ή Diagbox σε μία αντιπροσωπεία Peugeot.Tα ίδια είχαμε τραβήξει κα εμείς σε citroen c4II όταν όλοι μας έλεγαν ότι δεν διαθέτει τέτοια επιλογή στον εξοπλισμό. Μετά απο ψάξιμο σε όλα τα Ευρωπαϊκά forum βρήκα την λύση και τώρα απολαμβάνω όλες τις ανέσεις που μου προσφέρει η σύφχρονη τεχνολογία
-
Κάποια ενεργοποίηση χρειάζεται, αφού υπάρχει εικονίδιο, σημαίνει ότι είναι εγκατεστημένο άρα υποστηρίζεται. Τώρα το πως, τι , ψάξιμο θέλει
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Ο χρήστης Azan Gorde έγραψε:
Μια χαρά θα δουελεψει το apple car play, αρκεί να το ενεργοποιήσεις μέσω Lexia ή Diagbox
Wtf είναι τούτο?
Peugeot 3008 2016