-
- Σιγουρευτηκες ΠΡΩΤΑ οτι το κανει τα πρωϊνα και
- και ΜΕΤΑ δοκιμασες αυτο που ειπα
???
ή
- το δοκιμασες κατευθειαν αφοτου το διαβασες,
- και ΔΕΝ δοκιμασες μια μερα ΧΩΡΙΣ να το κανεις.?
Αν σε μπερδεψα, εδω ειμαι.
-
Το εκανε οποτε του καπνισει!! Συνηθως οταν το αυτοκινητο στεκοταν!!! Για αυτο εφαρμοσα το off on... και παντα μου παιρνει μπροστα με την μια!
-
Ο χρήστης jiminho21 έγραψε:
Το εκανε οποτε του καπνισει!! Συνηθως οταν το αυτοκινητο στεκοταν!!! Για αυτο εφαρμοσα το off on... και παντα μου παιρνει μπροστα με την μια!Αυτο που σου ειπα γεμιζει το κυκλωμα με βενζινη.
Αν πχ αυριο το πρωι (που λογικα θα εχεις προβλημα επειδη εκατσε) ΔΕΝ το δοκιμασεις και ΔΕΝ παιρνει... ενω λες τις αλλες φορες με το 'κολπο' επαιρνε, πεστο στο μηχανικο τι σου ειπα και τι εκανες... μπορει να του ειναι χρησιμο, αυτος θα κρινει.
Αν ειναι θεμα πιεσης, αυτη απο την αλλη μπορει να χανεται απο ενα μπεκ που κατουραει... -
Δυστυχως σημερα δεν πηρε με τον τροπο που λεγαμε, θα του το παω ξανα για ενα γενικο service και ας εχει κανει τωρα προσφατα, να το κοιταξει ξανα με την ησυχια του μηπως βρει το προβλημα~!
-
τί έγινε τελικά?
-
Φιλε μου τιποτα ακομα, δεν το πηγα συνεργειο γιατι δεν περισσευουν την δεδομενη στιγμη δυστυχως... Κανω το κολπο που ειπε ο trident, On, off, και μετα παιρνει κανονικα... Μονο μια φορα στις τελευταιες 10 μερες με δυσκολεψει ακομα και με αυτον τον τροπο... αλλα πηρε...!!!
-
Πες το στο μηχανικο σου ετσι προφορικα, να δεις τι θα σου πει. Αν πχ ειναι κατι τετοιο, μπορει να του βρισκεται καμμια αντλια που να κανει και να τη δοκιμασει, ή να τσεκαρει πιεση στο κυκλωμα καυσιμου...
ή να σου πει να μην ακους τους ασχετους που γραφουν στα φορουμ.
Χαιρομαι τουλαχιστον που μπορεις να κανεις τη δουλεια σου με αυτο που ειπα. Ενημερωσε μας για οτι τελικα ειναι.
-
Ασχετη ερωτηση αλλα μην ανοιξω αλλο ποστ μονο για αυτο, το ψυγειο του αυτοκινητου, σημερα ετυχε να το ελεγξω και ηταν σχεδον αδειο.... Αυτο τι ζημιες-προβληματα μπορει να εμφανιζε στο αυτοκινητο?~
-
Δε μου λες..τα πρωινα οταν παρει μηπως ψιλομπερδευει για λιγο?.?
-
τι εννοεις?
-
Υπαρχει περιπτωση να ειναι η τρομπα βενζινης?
-
Υπαρχει περιπτωση να ειναι η τρομπα βενζινης?Τι σχέση αυτό έχει με το ψυγείο που λές;
-
Καμια, το προβλημα μου ειναι αλλο, το ψυγειο ηταν απλα ενα extra που ηθελα να ρωτησω!!!
-
Ά.
Ναί είναι πιθανό να υπάρχει πρόβλημα στην αντλία. -
Πλεον εβγαλα τα συμπερασματα μου... θα παει για service... και για εναν ελεγχο καλο με ολα τα στοιχεια που εχω στο μηχανικο μου, και ενημερωνω!
-
Δυστυχως λογω φορτου εργασιας δεν εχει παει ακομα στον μηχανικο, αλλα σταματησε να το κανει κιολας, και σκεφτομαι μηπως σε αυτο τελικα εφταιγε η βενζινη του προηγουμενου ιδιοκτητη...
-
Στο ψυγειο συμπλήρωσες παραφλου?Η σταθμη σταθεροποιηθηκε ή ξαναεπεσε?
-
Δυστυχως λογω φορτου εργασιας δεν εχει παει ακομα στον μηχανικο, αλλα σταματησε να το κανει κιολας, και σκεφτομαι μηπως σε αυτο τελικα εφταιγε η βενζινη του προηγουμενου ιδιοκτητη...Πολυ πιθανο......
-
Δυστυχως σημερα ειδα οτι παλι στο ψυγειο ελειπε παραφλου, περιπου 200 Ml... και μιλαμε για 20 μερες...
-
Ποιά χιλιόμετρα έχει το αμάξι; Ή τουλάχιστον σου είπαν ότι έχει κάνει;
Απροσδιοριστο προβλημα!~