-
Πάντως αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι του χρόνου τέτοια εποχή θα βλέπουμε Kodiaq εκεί έξω σε συχνότητα Toyota Yaris [emoji23]
-
Άσχετο, αλλά βρίσκω αυτή την διαφήμιση της Μερσεντές στη σελίδα των 4τροχών και του φόρουμ, τουλάχιστον εκνευριστική....
-
-
Ο χρήστης Στρατoς έγραψε:
Άσχετο, αλλά βρίσκω αυτή την διαφήμιση της Μερσεντές στη σελίδα των 4τροχών και του φόρουμ, τουλάχιστον εκνευριστική....Ποσο συμφωνώ
-
Μήπως κάποιος έχει προσπαθήσει να λειτουργήσει το Media Command στο Amundsen γιατί σε μένα βγάζει αυτό το μήνυμα:
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Με BW 51, έχω official ενημέρωση πλέον ότι το αυτοκίνητο θα είναι έτοιμο προς παραλαβή από 10 εώς 15 Δεκεμβρίου
-
Ο χρήστης Thanoss έγραψε:
Με BW 51, έχω official ενημέρωση πλέον ότι το αυτοκίνητο θα είναι έτοιμο προς παραλαβή από 10 εώς 15 ΔεκεμβρίουΚανε υπομονη και παρτο αρχες
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Με BW 51, έχω official ενημέρωση πλέον ότι το αυτοκίνητο θα είναι έτοιμο προς παραλαβή από 10 εώς 15 Δεκεμβρίου
Κανε υπομονη και παρτο αρχες
Δεν έχεις κι άδικο, αλλά δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω
-
Το χεις!!!
-
Θανάση θα πάμε μαζί στους Kodiacs Anonymous για απεξάρτηση και θα τα καταφέρουμε [emoji23]
-
εκτός από την έκδοση κελεπούρι (τιμολογιακά) 1,4 ambition, πήρε κανένας τετρακίνητο να γράψει δύο λόγια? εκεί πόσο πάνε οι τιμές/εκδόσεις με-το-κλειδί-στο-χέρι ?
-
Το 4x4 βγαίνει 28 παρά αν θυμάμαι καλά που και πάλι είναι VFM σε αυτή τη τιμή με αυτά που προσφέρει.
Η μόνη διαφορά από το 1.4 4x2 είναι στα τέλη κυκλοφορίας. Επειδή οι ρύποι είναι παραπάνω είναι και τα τέλη είναι παραπάνω όπως επίσης και η κατανάλωση λόγο τετρακίνησηςSent from my iPhone using Tapatalk
-
Ετοιμαστείτε για το 22.000 να γίνεται 25.000 σε λίγο καιρό
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
με 22800 το παίρνεις με το κλειδί στο χέρι βασικά και αυτά περί 25k δεν τα πιστεύω.
Η μόνη περίπτωση του να γίνει κάτι τέτοιο είναι με κάποιο έξτρα εξοπλισμό, που και πάλι δεν το πιστεύω ότι θα γίνει διότι αυτή τη στιγμή είναι το απόλυτο vfm της αγοράς και πουλάει σα ζεστό ψωμί.Γιατί να το χαλάσει αυτό το πράγμα;
-
Γιατί είναι η πιο φτηνή τιμή της Ευρωπαϊκής ένωσης. Τώρα που ακριβώς αποσκοπούσε αυτή η κίνηση δε ξέρω. Ίσως κάποιο αντάλλαγμα που την ανέλαβε η κοσμοκάρ. Κανείς δε ξέρει το θα γίνει αλλά φαίνεται λογικό (που θα έλεγε και ο Σποκ) να ανεβεί η τιμή. Εξάλλου δεν είναι πολλά. 150€ αέρα έχει μόνο μέχρι να αλλάξει η φορολογική κλιμακα
-
Άρα δεν έχει λογική να χαλάσει την καλή τιμή ο εισαγωγέας με μοναδικό κερδισμένο την εφορία!
-
Δημοσίευσηαπό cmak » 02 Δεκ 2017 18:53
Το 4x4 βγαίνει 28 παρά αν θυμάμαι καλά που και πάλι είναι VFM σε αυτή τη τιμή με αυτά που προσφέρει.
Η μόνη διαφορά από το 1.4 4x2 είναι στα τέλη κυκλοφορίας. Επειδή οι ρύποι είναι παραπάνω είναι και τα τέλη είναι παραπάνω όπως επίσης και η κατανάλωση λόγο τετρακίνησηςμιλάς για βενζίνη ή πετρέλαιο? και πόσα κυβικά?
-
με το κλειδί στο χέρι είναι στα 28800 και μιλάει για το 1.4 150hp βενζίνη 4χ4 ambition
-
για 2-λιτρο πετρέλαιο στα 190 άλογα πόσο φτάνει? όλες οι εκδόσεις είναι διαθέσιμες σε 7-θέσια διάταξη?
τα όρια στη λιανική τιμή ποια είναι για αλλαγή κλίμακας φορολογίας? χωράνε τίποτα άλλο οι εκδόσεις ή πρακτικά ότι έβαλε ο εισαγωγέας στην τιμή του πακέτου?
-
Ο χρήστης dr.angelo έγραψε:
για 2-λιτρο πετρέλαιο στα 190 άλογα πόσο φτάνει? όλες οι εκδόσεις είναι διαθέσιμες σε 7-θέσια διάταξη?τα όρια στη λιανική τιμή ποια είναι για αλλαγή κλίμακας φορολογίας? χωράνε τίποτα άλλο οι εκδόσεις ή πρακτικά ότι έβαλε ο εισαγωγέας στην τιμή του πακέτου?
Όλα πρέπει να είναι στα όρια ναι και επίσης όλα παίρνουν έξτρα 3 σειρά καθισμάτων.
Το 2λιτρο στα 190 ξεκινά από τα 35700 στην ambition έκδοση.
Δες εδώ όλες τις τιμές http://www.skoda.gr/SiteCollectionDocum ... anikis.pdf
και πρόσθεσε μεταλλικό χρώμα + πινακίδες που είναι σχεδόν 800 ευρώ.
Skoda Kodiaq