-
Μα αυτο λέω.. το FB ειναι απλα κράχτης... ουσία δεν θα δεις εκει. Θες υποδομή απο πίσω..
[emoji41] -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Μα αυτο λέω.. το FB ειναι απλα κράχτης... ουσία δεν θα δεις εκει. Θες υποδομή απο πίσω..
[emoji41]Η υποδομή υπάρχει προς το παρών και είναι εδώ!
-
Υπάρχει περίπτωση να έχουμε θέμα με την εγγύηση λόγω κάμερας άραγε? Το λογικό είναι να μην υπάρχει, αλλά ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος με τις αντιπροσωπείες.
Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Η κάμερα σίγουρα όχι.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Πάντως, στα 2 test drive που έκανα με το Kodiaq και στα 4 παρκαρίσματα που δοκίμασα, οι πίσω αισθητήρες καθώς και η φωτεινή ένδειξη στην οθόνη έκαναν πολύ καλά τη δουλειά τους. Δεν αισθάνθηκα ότι κάπου 'έχασα' την ακριβή (πίσω) θέση του αυτοκινήτου.
Αντίθετα, με προβλημάτισε αρκετά η μπροστινή θέση. Για τον λόγο αυτό ρώτησα την αντιπροσωπεία εάν μπορούν να μπουν και μπροστινοί αισθητήρες, έστω με ηχητική, μόνο, ένδειξη. Μου απάντησαν ότι, αν και το έκαναν παλιότερα, τους εμφάνισε προβλήματα και πλέον το έχουν σταματήσει (χτυπούσαν όλη την ώρα). -
Εγώ θα την πω την αμαρτία μου πάντως. Καλύτερο από το μπιπ μπιπ του parktronic δεν έχει. Με κάμερα στο εταιρικό κατάφερα και την έφαγα την πίσω αριστερή γωνία κάπου [emoji51]
-
Μόλις Παρηγγειλα τα dummy τελικά εξάτμισης από milotec. 89,82 με τα μεταφορικά.
-
@manpor
Tα καλύτερα features της Style έκδοσης σε επίπεδο χρηστικότητας είναι κατά τη γνώμη μου 2:- Το park pilot (μπρος-πίσω αισθητήρες και ένδειξη θέσης και απόστασης από το εμπόδιο στην οθόνη.
- Οι αναδιπλούμενοι καθρέφτες.
Το park pilot κυριολεκτικά μου έχει λύσει τα χέρια στο παρκάρισμα. Μπαίνω σε στριμωγμένο υπόγειο γκαράζ όπου όλα είναι στο εκατοστό και δεν έχω πρόβλημα. Μοναδική παραφωνία είναι η βροχή. Όταν βραχούν ή έχουν σκουπίδια οι αισθητήρες μπορεί να δείχνουν άλλα 'ντάλλα!
-
Οι αναδιπλώμενοι καθρέπτες θα συμφωνήσω. Τους είχα και εγώ στο προηγούμενο SUVάκι και βοηθούν. Για τους αισθητήρες μπρος πίσω θα ψιλό διαφωνήσω αλλά γούστα είναι αυτά. Σε στριμωγμένα μέρη γίνεται χορωδία
-
Νομίζω τα φώτα είναι η τεράστια διαφορά, τόσο αισθητικά όσο και χρηστικά (από όσο μας λένε εδώ τα παιδιά που έχουν παίξει με led & xenon).
Οι αναδιπλούμενοι Καθρεφτες επίσης είναι πολύ βολικό ναι.
Τώρα το Park pilot, ωραίο, αλλά θα το έβαζα στα nice to have features.
-
Αν θα υπήρχε η δυνατότητα να προσθέσω εξοπλισμό χωρίς έξτρα φορολογία ή αλλαγή κλίμακας για εμένα το virtual pedal και τα led φώτα θα ήταν must.
-
Virtual pedal must??
-
Για εμένα που δεν αδειάζουν τα χέρια από σακούλες όταν βγαίνουμε με την οικογένεια ναι
-
Πέτυχα ενα kodiaq πριν μια-μιάμιση ωρα με άφησε να μπω στην κάθοδο της κηφισιας στα σίδερα Χαλανδρίου και το ειχα πισω μου μέχρι Πανορμου περίπου.. καποια στιγμή μπήκε για λιγο δεξιά λωρίδα και το χάζεψα αρκετά στην κινηση. Θηρίο επιβλητικό. Χρώμα μαλλον cappuccino beige (χωρίς να ειμαι σίγουρος), ειχε xenon φώτα μπροστά.
Η πινακίδα τελείωνε σε 34, ειναι κανένας απο δω; Ήμουν μπροστά με ενα kuga.
-
Ο χρήστης cmak έγραψε:
Για εμένα που δεν αδειάζουν τα χέρια από σακούλες όταν βγαίνουμε με την οικογένεια ναιΣυμφωνώ! Απίστευτα χρήσιμο και πολύ μου λείπει ως εξοπλισμός. Ελπίζω να τα καταφέρω να το βάλω στο επόμενο αυτοκίνητο!
-
Έχει κάνει κανείς την παραγγελία του μέσα στον Οκτώβριο και έχει πάρει bw? Τελικά αυτό με την αύξηση της τιμής από 1/11 προς το παρών αποδεικνύεται άκυρο, μιας και εξακολουθούν να υπάρχουν οι ίδιες τιμές σε όλες τις εκδόσεις.
-
Ο χρήστης siamego έγραψε:
Έχει κάνει κανείς την παραγγελία του μέσα στον Οκτώβριο και έχει πάρει bw? Τελικά αυτό με την αύξηση της τιμής από 1/11 προς το παρών αποδεικνύεται άκυρο, μιας και εξακολουθούν να υπάρχουν οι ίδιες τιμές σε όλες τις εκδόσεις.Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
εγώ στα τέλη και δεν εχω πάρει ακόμα , μου είπε αυτή την εβδομάδα θα ξερουμε BW
Kαι στην έκθεση έλεγαν ότι του Οκτώβρη θα παραλάβουν σε 3 μήνες. -
Ο χρήστης amagawd έγραψε:
Έχει κάνει κανείς την παραγγελία του μέσα στον Οκτώβριο και έχει πάρει bw? Τελικά αυτό με την αύξηση της τιμής από 1/11 προς το παρών αποδεικνύεται άκυρο, μιας και εξακολουθούν να υπάρχουν οι ίδιες τιμές σε όλες τις εκδόσεις.
εγώ στα τέλη και δεν εχω πάρει ακόμα , μου είπε αυτή την εβδομάδα θα ξερουμε BW
Kαι στην έκθεση έλεγαν ότι του Οκτώβρη θα παραλάβουν σε 3 μήνες.Τέλος του μήνα την έκανα κι εγώ. Λογικά μέχρι 20 θα ξέρουμε. Για τέλος Ιανουαρίου, αρχές Φεβρουαρίου μας βλέπω.
-
Μια χαρά έπεσαν οι χρόνοι βλέπω.
-
Virtual Pedal Aftermarket
Δεν είναι κακό....και μπαίνει σε αρκετά αυτοκίνητα.....
http://www.che1.com/product/tl105-elect ... st-system/
Skoda Kodiaq