-
Ο χρήστης AMarinos έγραψε:
Το Sygic ήταν και παραμένει το κορυφαίο navi, από όλες τις απόψεις (ακόμα και στο smoothness του scrolling). Αλλά δυστυχώς (α) είναι επί πληρωμή, και (β) έχει δύο διαφορετικές εκδόσεις, και μόνο μία παίζει σωστά σε αυτοκίνητο. Πάντως πριν κάποιες μέρες είχε βγει προσφορά που με 19.90€ αγόραζες lifetime την Ευρώπη, θεωρώ ότι αυτή η τιμή για τη συγκεκριμένη εφαρμογή ήταν super.πριν 3-4 χρόνια είχα αγοράσει και εγώ όλη την Ευρώπη με 19,99 όντως και πριν κανενα δίμηνο είχαν βγάλει προσφορά και τον υπόλοιπο κόσμο με άλλα 19 και την πήρα και αυτή.Δυστηχώς όμως έχουν αυτόν τον διαχωρισμό για άλλη εφαρμογή για το αυτοκίνητο. Θα προτιμούσα να βγάζανε ένα πρόσθετο feautre για αγορά εντός εφαρμογής.
Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Aπό περιέργεια το κατέβασα στο κινητό και βλέπω ότι για δυνατότητα σύνδεσης με αυτοκίνητο και χάρτες Ευρώπης το κόστος είναι 80Ε άπαξ! Δι' όλου ευκαταφρόνητο ποσό!
-
Ο χρήστης NickA έγραψε:
Aπό περιέργεια το κατέβασα στο κινητό και βλέπω ότι για δυνατότητα σύνδεσης με αυτοκίνητο και χάρτες Ευρώπης το κόστος είναι 80Ε άπαξ! Δι' όλου ευκαταφρόνητο ποσό!Δε ξέρω για αυτή την έκδοση, αλλά η άλλη έβγαζε συχνά πυκνά 'προσφορές' με τιμή κάτω από 20 ευρώ. Αν δε το βιάζεσαι περίμενε, ποτέ δε ξέρεις.
Και άμα δεις κάτι, σφύριξε το και σε εμάςΣτάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα ο κινητήρας Βεντζινα ποσό καίει πραγματικά μέσα στη πόλη ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Aς μου πει κάποιος πως να κάνω παράθεση!
cmak: μάλλον η έκδοση οπου έχει τόσο είναι αυτή που δεν παίζει σε infotainment.
ils: το 150 9l/100Km ακατέβατα. Για το 125 ακούω πολύ χαμηλότερα νούμερα. -
Για τετρακίνηση και τα κιλά του μια χαρά είναι η κατανάλωση
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Πάντως φίλε cmak, με αφορμή το sygic κατάφερα και δούλεψα το mirrorlink στην αρκούδα. Ήθελε κάποιο update το κινητό. Προσωπικά δε με ενθουσίασε. Και δεν λειτουργούσαν οι φωνητικές αναζητήσεις από το τιμόνι, που το βρίσκω πολύ χρήσιμο στο google maps γιατί μπορείς πχ να πεις εν κινήσει 'ταβέρνα' αν πεινάς και να σου βγάλει σχετικά χωρίς να πληκτρολογήσεις τίποτα. Είναι τι έχει συνηθίσει κανείς. Άσε που είναι 80Ε το ένα και 'δωρεάν' το άλλο.
-
Ο χρήστης NickA έγραψε:
Πάντως φίλε cmak, με αφορμή το sygic κατάφερα και δούλεψα το mirrorlink στην αρκούδα. Ήθελε κάποιο update το κινητό. Προσωπικά δε με ενθουσίασε. Και δεν λειτουργούσαν οι φωνητικές αναζητήσεις από το τιμόνι, που το βρίσκω πολύ χρήσιμο στο google maps γιατί μπορείς πχ να πεις εν κινήσει 'ταβέρνα' αν πεινάς και να σου βγάλει σχετικά χωρίς να πληκτρολογήσεις τίποτα. Είναι τι έχει συνηθίσει κανείς. Άσε που είναι 80Ε το ένα και 'δωρεάν' το άλλο.Καλά δε το συζητώ σε θέμα κόστους google maps δαγκωτό. Για εμένα το θέμα είναι εκτός Ελλάδος και εκτός ευρωπαϊκής ζώνης που ζορίζουν τα πράγματα, αλλά θα μου πεις ποτέ είναι αυτό.
Με iphone έχει δοκιμάσει κανείς?Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Με iPhone δεν έχεις google maps, έχεις τους Apple Maps που κατά τη γνώμη μου υστερούν στην Ελλάδα.
-
Θανο φιλε πως παει η αναμονη? Αντεχεις?
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Θανο φιλε πως παει η αναμονη? Αντεχεις? [emoji15]Ποιά αναμονή;
Δεν καταλαβαίνω τι λες, εγώ απλά συμμετέχω στο θέμα αυτό σαν θεατής όπως και στα υπόλοιπα. Όλα καλά είναι. Δεν περιμένω κάτι, όλα καλά όλα καλά όλα καλά -
Να σημειώσω βέβαια εδώ, για όσους δεν το ξέρουν, ότι υπάρχει και το αρκετά καλό, δυνατό και εύχρηστο Here, το οποίο τα κάνει -σχεδόν- όλα, ανανεώνεται πολύ συχνά, είναι τζάμπα, και είναι πολύ πιθανό να είναι στις επόμενες εφαρμογές που θα δουλεύουν με AndroidAuto.
-
Ο χρήστης Thanoss έγραψε:
Με iPhone δεν έχεις google maps, έχεις τους Apple Maps που κατά τη γνώμη μου υστερούν στην Ελλάδα.Με iphone μπορεί να μην έχεις Google Maps αλλά είμαστε και εμείς οι λίγοι που δε θα αλλάξουμε τηλέφωνο γιατί αλλάξαμε αυτοκίνητο
Αυτό έχουμε και με αυτό θα πορευτούμε. Σε βίντεο στο YouTube φαίνεται καλή η χρήση αλλά δε ξέρω σε réal life τι γίνεταιSent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης cmak έγραψε:
Με iPhone δεν έχεις google maps, έχεις τους Apple Maps που κατά τη γνώμη μου υστερούν στην Ελλάδα.
Με iphone μπορεί να μην έχεις Google Maps αλλά είμαστε και εμείς οι λίγοι που δε θα αλλάξουμε τηλέφωνο γιατί αλλάξαμε αυτοκίνητο
+1
-
Με iPhone δεν έχεις google maps, έχεις τους Apple Maps που κατά τη γνώμη μου υστερούν στην Ελλάδα.Πρέπει να έχεις πολλά χρόνια να πιάσεις iphone! Εννοείται παίζουν κανονικά οι google maps, όπως και το υπέροχο waze...
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Πρέπει να έχεις πολλά χρόνια να πιάσεις iphone! Εννοείται παίζουν κανονικά οι google maps, όπως και το υπέροχο waze...
Έχεις παιξει google maps μέσω CarPlay ? Μήπως είσαι τίποτα χάκερ;
-
Πρέπει να έχεις πολλά χρόνια να πιάσεις iphone! Εννοείται παίζουν κανονικά οι google maps, όπως και το υπέροχο waze...
Εγώ γενικά στο iphone αναφέθηκα όχι για τις βλακείες carplay/android auto/mirrolink.... λάθος κατανόηση
Πάντως μιας και το έπιασα το θέμα δεν εχει νόημα να συνδέεις με καλώδια το κινητό σου με το αμάξι και τα custom συστήματα του κάθε κατασκευαστή.
Οταν αποφασίσουν να βάλουν στα αμάξια κανονικά tablets και όχι καστομιές τα ξανασυζητάμε.. .μεχρι τότε κινεζούλης με tabletoσυστηματάκι στη θέση του όποιου βασικού εργοστασιακού και κανονική χρήση χωρίς περιττά ή περιορισμένα interfaces ή κάποια βασούλα στυλ spigen stealth .... -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Εγώ γενικά στο iphone αναφέθηκα όχι για τις βλακείες carplay/android auto/mirrolink.... λάθος κατανόηση
Πάντως μιας και το έπιασα το θέμα δεν εχει νόημα να συνδέεις με καλώδια το κινητό σου με το αμάξι και τα custom συστήματα του κάθε κατασκευαστή.
Οταν αποφασίσουν να βάλουν στα αμάξια κανονικά tablets και όχι καστομιές τα ξανασυζητάμε.. .μεχρι τότε κινεζούλης με tabletoσυστηματάκι στη θέση του όποιου βασικού εργοστασιακού και κανονική χρήση χωρίς περιττά ή περιορισμένα interfaces ή κάποια βασούλα στυλ spigen stealth ....Έχοντας βάλει κινέζο που λες στο προηγούμενο μου αμάξι, αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ναι μεν κερδίζεις κάποια χαρακτηριστικά όπως GPS, usb που πλέον έχουν όλα, τηλέφωνο που επίσης έχουν όλα, ή τηλεόραση που δεν πρόκειται να βάλω ποτέ, αλλά χάνει στο σύνολο. Πάντα θα υπολείπεται ενός καλού εργοστασιακού ο κινέζος. Είναι η φύση του, δεν μπορεί να το αποφύγει.
Χώρια που σε αυτοκίνητα όπως το KODIAQ που ένα αρκετό μέτρο της παραμετροποίησης γίνεται μέσα από το infotainmnet, αν βάλεις τον κινέζο χάνεις όλες αυτές τις επιλογές. Οπότε, why bother ? που λένε και στο χωριό μου.Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@iceman7 χαίρομαι που δεν είσαι χάκερ.
Θα συμφωνήσω με cmak πάλι, σε τέτοια αυτοκίνητα είναι πολύ δύσκολο να βρεις μονάδα που δεν χάνει τις παραμετροποιησεις που γίνονται μέσα από το μαμά infotainment.
Και το apple CarPlay είναι πολύ καλό για να το αλλάξω με οποιοδήποτε Κινέζο. Η έλλειψη google maps προσωπικά δεν αποτελεί λόγο αλλαγής κινητού ή infotainment σε καμία περίπτωση -
@iceman7 χαίρομαι που δεν είσαι χάκερ.Θα συμφωνήσω με cmak πάλι, σε τέτοια αυτοκίνητα είναι πολύ δύσκολο να βρεις μονάδα που δεν χάνει τις παραμετροποιησεις που γίνονται μέσα από το μαμά infotainment.
Και το apple CarPlay είναι πολύ καλό για να το αλλάξω με οποιοδήποτε Κινέζο. Η έλλειψη google maps προσωπικά δεν αποτελεί λόγο αλλαγής κινητού ή infotainment σε καμία περίπτωσηThanoss φίλε μου με το που θα παραλάβουμε να βρεθούμε για καφέ να τα πούμε
Στάλθηκε από το iPad Air μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Skoda Kodiaq