-
Ο χρήστης axem έγραψε:
) Καμία συμβουλή ως προς την χρηστικότητα?
δεν ρωτάμε ποτέ τη γυναίκα μας για το αυτοκίνητο.
ή μάλλον ρωτάμε την άποψή της για να φανούμε δημοκρατικοί και μετά κάνουμε αυτό που θέλουμε. [emoji38]+1
Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
-
το 'κακό' είναι ότι κι εγω δεν είμαι σίγουρος για το λευκό... Με προβληματίζει ο όγκος του... Πως θα δείχνει...
-
Ο χρήστης kids έγραψε:
το 'κακό' είναι ότι κι εγω δεν είμαι σίγουρος για το λευκό... Με προβληματίζει ο όγκος του... Πως θα δείχνει...Το ειδα σε ασπρο και θα έλεγα δεν του πάει. Μεγάλο και τετράγωνο.
Και από τις φωτογραφίες βλέπω ότι του πάνε τα σκούρα. Γκρι, μπλε κλπ.Μου φέρνει σε Range Rover κάπως στο προφίλ του. Θα το ήθελα σε μια 'εγγλεζικη' απόχρωση. Κυπαρισσί, μπορντό ...
-
όντως τα σκούρα του πάνε περισσότερο
-
Μαζεύει οπτικά σε σκούρο, αλλά σε λευκό θα δείχνει τανκ
-
Άκου και τη γυναίκα τουλάχιστον στο χρώμα. Εγώ ήθελα το stline is σε ασημί μια και τονιζονταν ωραία οι μαύρες λεπτομέρειες και η γυναίκα μου ήθελε μαύρο. Τελικά πήρα μαύρο και τώρα δεν το αλλάζω με κανένα χρώμα.
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δε νομιζω οτι του πηγαινει το λευκο.
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Sugarman1975 έγραψε:
Άκου και τη γυναίκα τουλάχιστον στο χρώμα. Εγώ ήθελα το stline is σε ασημί μια και τονιζονταν ωραία οι μαύρες λεπτομέρειες και η γυναίκα μου ήθελε μαύρο. Τελικά πήρα μαύρο και τώρα δεν το αλλάζω με κανένα χρώμα.Ειναι συνηθες να λέμε να ακούσουμε τη γυναίκα για το χρώμα αλλά και αυτό κακως γίνεται ειδικά αν το αμάξι δεν το οδηγεί και δεν είναι δικο της. Το πολύ πολύ να την ακόυσουμε και μετά να κάνουμε ότι θέλουμε
Ο οδηγός πρέπει να διαλέγει το χρώμα και τελειώσε! Σε όποιον δεν αρέσει δεν μπαινει μέσα! -
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Δε νομιζω οτι του πηγαινει το λευκο.Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και μιλάμε για άποψη γυναίκας!!!!
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Δε νομιζω οτι του πηγαινει το λευκο.
Και μιλάμε για άποψη γυναίκας!!!!
Ωχχχχχ... θα πεσει λιντσαρισμα;;;
-
Όχι καλέ, απλά ξέχασα να βαλω το +1.
-
Το οδήγησα προχτές, και ενω έχω μερικά κολλήματα με τα skoda (ξέρω θα τα ξεπεράσω) μπορώ να πω οτι είναι καταπληκτικό. Οδήγησα με τα 125ps 4χ2 και περίμενα οτι θα είναι αναιμικό αλλά τραβάει σε όλο το φάσμα των στροφών. Το 6αρι χειροκίνητο πολύ θετικό αν και μεγάλο ποσοστό θα προτιμήσει το DSG λόγω άνεσης. Είναι πολύ άνετο και ακόμα σε σύγκριση με άλλα Suv (Range Rover Sport) είναι πολύ πιο άνετο. Κατά την γνώμη μου ο ιδανικός κινητήρας είναι αυτός με τα 150ps αλλά εδω ξεκινάει η παράνοια της ελληνικής φορολογίας.
Ενω η τιμή των 22.000 + μεταλλικό+έξοδα πινακίδων είναι ασυνάγωνιστη για το σύνολο που παίρνεις, δεν μπορείς να προσθέσεις extra χωρίς να εκτοξευθεί η τιμή στα 30.000+. Αυτόματο σε προσθιοκίνητη 'εκδοση δεν μπορείς να βάλεις, με απότελεσμα να σου λέει η πας στο πιο φθηνό ή αν το θες με 2-3 πραγματάκια βαράς 30αρια.
-
Στο kodiaq πας για χωρους ξεκαθαρα,αυτο που εκαναν ειναι να προσφερουν την βασικη εκδοση ακριβως στο οριο..Αν οντως οι χωροι ειναι προτεραιοτητα τοτε υποχωρηση στα υπολοιπα..
-
Ο χρήστης ikos έγραψε:
Στο kodiaq πας για χωρους ξεκαθαρα,αυτο που εκαναν ειναι να προσφερουν την βασικη εκδοση ακριβως στο οριο..Αν οντως οι χωροι ειναι προτεραιοτητα τοτε υποχωρηση στα υπολοιπα..Για να αποδίδουμε ομως και του καισαρα τω καισαρι η βασική έκδοση του kodiaq ειναι πληρέστατη. Η τιμη του πραγματικά ειναι ασυναγωνιστη. Φοβερή επιλογη για όποιον δεν ειναι πλούσιος και εχει μεγάλες ανάγκες απο χώρους ( η κόμπλεξ λόγω μικρού μοριου ).
-
η αληθεια είναι ότι και η skoda το προμοταρει σε άσπρο και αυτό με ιντριγκάρει λίγο περισσοτερο
-
μαλλον θα παω για bussines grey εξωτερικο με μαύρο μπεζ εσωτερικό! Ετσι θέλει η γυναίκα ... Αλλα κια το άσπρο είναι...
-
Καλα ξηγιεσαι!
-
εγω η γυναίκα?
-
Εσυ που ακουσες τη συζυγο
-
Σωστό κι αυτο αλλά έκανα τη 'σωστή' επιλογη?
Skoda Kodiaq