-
Ο χρήστης donkavlon έγραψε:
Το εχω παραγγειλει απο αρχες αυγουστου,λογικα περιμενουν να περασει τα wltpτο εχεις επιβεβαιωσει αυτο με fora του εξωτερικου; ρωταω γιατι με τα wltp εχουν γινει διαφορα κουφα. Εισαι σιγουρος οτι θα βγει τελικα βενζινη 4Χ4. Στο σαιτ της adac δεν εχει παρει πιστοποιηση (ενω εχει παρει το ντηζελ 4Χ4). Ισως να αργει, ισως να μην βγει ποτε αυτη η εκδοση. Ψαξε το λιγο στο ιντερνετ και κανε και ενα τηλεφωνακι στην κοσμοκαρ.
Εμενα ειχαν μπει ψυλλοι στα αυτια μου εδω και 2-3 εβδομαδες για τον συνδυασμο tiguan dsg+κοτσαδορος οταν δεν το εβλεπα στα ξενα configurators. -
κοσμοκαρ μου ειπαν οτι εχει δωθει ημερομηνια τελευταια ομαδα νοεμβριου για παραγωγη ειδωμεν
-
επανερχομαι μετα απο καιρο λογο δουλειας. τελικα η εβδομαδα κατασκευης που χαν πει για την 44 του χρονου ηταν σωστη. το kodiaq ειναι εδω απο χθες. πηγα το ειδα και τωρα περιμενω τα χαρτια για να παραλαβω.
-
ΠΟιο μοντελο ειχες παραγγειλει? Εμενα μου ειπαν τελικα οτι θα εχω ημερομηνια κατασκευης μεσα στον δεκεμβριο,την δευτερα δλδ θα ξερω λογικα,το ειδα επισης στο γερμανικο configurator ,και ετσι ησυχασα οτι δεν μου λενε π@π@ριες
-
Πηρα την εκδοση Style με 1.5 κινητηρα και αρκετα εξτρα
-
Ο χρήστης kopromax έγραψε:
Πηρα την εκδοση Style με 1.5 κινητηρα και αρκετα εξτραΜε το καλό και καλοταξιδο!
-
ευχαριστω, η αναμονη πλεον ειναι πιο μεγαλη μετα την πρωτη γνωριμια. λογικα την αλλη βδομαδα θα το εχω στα χερια μου.
-
καλοταξιδο το θεριο 4χ4 dsg ?
-
Oχι 4*4, απλο πηρα.
-
Καλοτάξιδη η αρκούδα. Αναμένουμε εντυπώσεις
-
Πραγματικά έχει εντυπωσιακό μέγεθος ενώ σε σκούρα χρώματα προσθέτει και κομψότητα, αρχοντιά. Ωστόσο για εμένα τον παλιόγερο μου φαίνεται ιδιαίτερα άτολμο - συντηρητικό (πάντα μιλώ για την αφεντιά μου) και είναι το μόνο, καθαρά υποκειμενικό όμως... αρνητικό που του βρίσκω. Στον δρόμο όμως μου αρέσει να το βλέπω να το οδηγούν άλλοι.
-
Είχα σήμερα μια σύντομη επαφή με την αρκούδα καθώς οδήγησα το scout 2.0 4x4 dsg με τα 190 άλογα. Η διαδρομή ήταν μικρή και δεν μπορεσα να βγαλω ασφαλή συμπεράσματα αλλα μου άφησε μεικτές εντυπώσεις. Καθαρά υποκειμενικά και καθώς είμαστε 3 ενήλικες μέσα μπορώ να πω πως ο κινητήρας με τα 40 κιλά ροπής είναι άμεσος όταν ζητάς να επιταχύνεις απο στάση μέχρι τα 120 αλλά για ψηλότερα ζορίζεται αρκετά. Η καμπίνα είναι όμορφη και οι χώροι άπλετοι αλλά παρατήρησα οτι δεν αποσβένονται επαρκώς οι ανωμαλίες του δρόμου με τις 19 ζάντες 235/50. Ρωτώντας για τους ρύπους μου είπαν ότι τα αυτοκίνητα μέχρι το 8/2019 στην άδεια θα γράφουν και τα 2 νούμερα και θα δούμε πως θα τα φορολογήσει η κυβέρνηση μετά.
Πήρα προσφορά και η έκπτωση ήταν μόνο 500 ευρώ για κόστους 50 χιλ αυτοκίνητο. Οι φίλοι που αγόρασαν τι εκπτώσεις πήραν;
-
Όσον αφορά τα δύο νούμερα και αν λάβουμε υπόψη το νόμο του Μέρφι, μάλλον το νούμερο που δεν θες θα βγει.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Όσον αφορά τα δύο νούμερα και αν λάβουμε υπόψη το νόμο του Μέρφι, μάλλον το νούμερο που δεν θες θα βγει. [emoji38]Στη Γερμανία νομίζω ότι αυτό γίνεται όντως αλλά στην Ελλάδα αμφιβάλλω κατά πόσο θα ισχύσει κάτι τέτοιο.
Εγώ αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι κανείς δεν έχει ιδέα ακριβώς τι θα γίνει από πρωτοχρονιά και μετά -
Ο χρήστης grimm23 έγραψε:
Πήρα προσφορά και η έκπτωση ήταν μόνο 500 ευρώ για κόστους 50 χιλ αυτοκίνητο. Οι φίλοι που αγόρασαν τι εκπτώσεις πήραν;
πως και δεν προτειναν δωρο τα πατακια?!!! ξοδευτηκαν...απλα τραγικοι για αμαξι 50 χιλ οταν κυνηγουν τον πελατη με το τουφεκι....
-
Η ΛΤΠΦ του Kodiaq 2.0 TDI DSG 2wd ambition είναι άκρως ενδιαφέρουσα καθώς είναι κάτω από τα 20Κ.
Το έχει πάρει κανείς σε αυτή την έκδοση να μου πει εντυπώσεις?
-
καλημερα. εφτασε η μερα επιτελους μετα απο δυο εβδομαδες που εχει ερθει το kodiaq να παραλαβω. ερωτηση εβαλα την οθονη amundsen me navi και παω να μπω σε χαρτες και μου λεει δεν υπαρχει βαση δεδομενων. το λεω σε αυτους και μου λεει χρειαζεται και τους χαρτες σε καρτουλα sd που κανει μου λεει 280 ευρω? ισχυει αυτο οτι πρεπει να τους αγορασω ή θα επρεπε να ειναι εγκατεστημενοι χωρις εξτρα χρεωση?
-
Ο χρήστης kopromax έγραψε:
καλημερα. εφτασε η μερα επιτελους μετα απο δυο εβδομαδες που εχει ερθει το kodiaq να παραλαβω. ερωτηση εβαλα την οθονη amundsen me navi και παω να μπω σε χαρτες και μου λεει δεν υπαρχει βαση δεδομενων. το λεω σε αυτους και μου λεει χρειαζεται και τους χαρτες σε καρτουλα sd που κανει μου λεει 280 ευρω? ισχυει αυτο οτι πρεπει να τους αγορασω ή θα επρεπε να ειναι εγκατεστημενοι χωρις εξτρα χρεωση?Χρειάζεται όντως καρτουλα SD με τους χάρτες. Τώρα, αν αυτή η κάρτα χρεώνεται έξτρα ή αν θα έπρεπε να είναι μέσα στην τιμή είναι άλλο θέμα.
-
θεωρουσα οτι θα ηταν μεσα και οτι απλα ξεχασαν να την βαλουν. του το λεω χθες και με πηρε τωρα οτι πρεπει να την παραγγειλει και οτι κανει 283 ευρω. απλα ρωτησα απο γιατι δεν εχω αλλη εμπειρια με κατι τετοιο μηπως το κανουν ετσι να παρουν τιποτα παραπανω
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Η ΛΤΠΦ του Kodiaq 2.0 TDI DSG 2wd ambition είναι άκρως ενδιαφέρουσα καθώς είναι κάτω από τα 20Κ.Το έχει πάρει κανείς σε αυτή την έκδοση να μου πει εντυπώσεις?
Χτες το έβλεπα στο site και είμαι σε δίλημμα γι΄αυτό ή την ίδια έκδοση σε βενζίνη αυτόματο. Το ζήτημα είναι αν είσαι διατεημένο να πληρώνεις και κάθε χρόνο φόρο πολυτελείας (εγώ επειδή πληρώνω πάρα πολλούς φόρους δεν είμαι διατεθημένος να τους δώσω ούτε ένα ευρώ επειδή οι κυβερνώντες έχουν κόμπλεξ με τα ακίνητα και τα αυτοκίνητα)
Skoda Kodiaq