-
Γιατί αν βάλεις aftermarket όταν με τα ίδια χρήματα βάσεις τη μαμίσια?
https://www.carsystems.eu/kodiaq,c272.html
Εννοείται αν ξέρεις κωδικούς και με ποια άλλα μοντέλα είναι κοινά τα parts μπορείς να βρεις και πολύ φθηνότερα από ebay.
-
ενδιαφερον! θα προτιμούσα τη μαμισια αλλα ποιος μπορεί να την τοποθετησει?
-
Αυτός που θα τοποθετήσει και την aftermarket. Δεν μπορεί να έχουν δραματικές διαφορές οι δύο εγκαταστάσεις. Εξάλλου αν πάρεις πακέτο από carsystems, kufatec κτλ στέλνουν και οδηγίες μαζί.
-
Κάνει άραγε με το Bolero ή θέλει έξτρα module;
-
Μπορείς να κάνεις μια ερώτηση εδώ
Ψάξε τους και στο fb, κάνουν παπάδες!
-
καλησπέρα. πρωτο μου μυνημα. εχω κανει παραγγελια ενα kodiaq 1.5 style στις 10 σεπτεμβριου. συμφωνα με την ηλεκτρονικη παραγγελια που ειδα απο εκει που το παρηγγειλα εγραφε οτι θα γινει κατασκευη 44 εβδομαδα οπου ηταν η πρωτη του νεμβρη. τωρα γραφει οτι ειναι σε μεταφορα. αυτα ισχυουν? δηλαδη εννοω ειναι κριβη και οντως εχει κατασκευαστει ? αυτος μου λεει οτι θα το εχω τελος Νοεμβρη με αρχες Δεκεμβρη.
-
*Re: Skoda Kodiaq
Δημοσίευσηαπό fidelio » 27 Οκτ 2018 19:07
Κάνει άραγε με το Bolero ή θέλει έξτρα module;*Τελικά ρώτησα τους ίδιους και η απάντηση ήταν θετική. Κάνει για το Bolero
-
Ο χρήστης kopromax έγραψε:
καλησπέρα. πρωτο μου μυνημα. εχω κανει παραγγελια ενα kodiaq 1.5 style στις 10 σεπτεμβριου. συμφωνα με την ηλεκτρονικη παραγγελια που ειδα απο εκει που το παρηγγειλα εγραφε οτι θα γινει κατασκευη 44 εβδομαδα οπου ηταν η πρωτη του νεμβρη. τωρα γραφει οτι ειναι σε μεταφορα. αυτα ισχυουν? δηλαδη εννοω ειναι κριβη και οντως εχει κατασκευαστει ? αυτος μου λεει οτι θα το εχω τελος Νοεμβρη με αρχες Δεκεμβρη.Ξέρω ότι Γερμανία και Αγγλία υπάρχουν αυτά τα συστήματα και γενικά ισχύουν. Αν είσαι σε κάποια από τις δύο χώρες τους νομίζω πως ναι μπορείς να εμπιστευτείς τι σου γράφει το σύστημα.
Χαίρομαι πάντως που ο 1.5 μπήκε παραγωγή. -
το ελπιζω και εγω γιατι απο τον Αυγουστο οπου ενας ταξιτζης αποφασισε να με αφησει χωρις την octavia μου γιατι περασε stop με οσα μπορουσε, εχω μεινει χωρις αυτοκινητο και περιμενω πως και πως να ερθει αυτο.
-
Από τη στιγμή που 'κλειδώνει' η building week περίπου 1-1,5 μήνα μετά την παραγγελία, αυτό που σου λέει η αντιπροσωπεία ισχύει. Το πολύ αρχές Δεκέμβρη υποθέτω θα το έχεις. Το θέμα είναι αν αξίζει τον κόπο να πληρώσεις τα 2 τέλη κυκλοφορίας... Άντε, με το καλό!
-
Νομίζω ότι μπορεί να ζητήσει ο πελάτης να περιμένει και να το παραλάβει με τον νέο χρόνο ώστε να γλυτώσει τα τέλη του τρέχοντος έτους.
-
ναι μου εχουν δωσει αυτη την επιλογη να το παρω με το νεο χρονο αμα θελω. απλα επειδη σχεδιαζω ενα ταξιδι τα χριστουγεννα αν εχει ερθει θα το παρω οταν ερθει. απλα πηγε ολο τοσο νορμαλ απο την παραγγελια που ολα εγιναν σχετικα γρηγορα και γιαυτο ρωτησα αν ισχυουν αυτα μηπως απλα τα λενε ετσι.
-
Απο τοτε που κατασκευαστηκε το αμαξι,θελει ενα μηνα για να ερθει στην αντιπροσωπεια,οσο για τα τελη θα πληρωσει ποσοστο νομιζω και οχι ολο το ποσο
-
καλησπέρα. πρωτο μου μυνημα. εχω κανει παραγγελια ενα kodiaq 1.5 style στις 10 σεπτεμβριου. συμφωνα με την ηλεκτρονικη παραγγελια που ειδα απο εκει που το παρηγγειλα εγραφε οτι θα γινει κατασκευη 44 εβδομαδα οπου ηταν η πρωτη του νεμβρη. τωρα γραφει οτι ειναι σε μεταφορα. αυτα ισχυουν? δηλαδη εννοω ειναι κριβη και οντως εχει κατασκευαστει ? αυτος μου λεει οτι θα το εχω τελος Νοεμβρη με αρχες Δεκεμβρη.εβδομαδα κατασκευης ποτε σου εδωσε η αντιπροσωπεια απο την οποια το παρηγγειλες;
-
To style σου που ερχεται ειναι 4χ4
-
εβδομαδα μου εδωσε 44 του 18, ή οποια ηταν 29/10-3/11. τωρα που πηγα γραφει σε μεταφορα. εχω παραγγειλει το απλο οχι 4χ4.
-
Κανεις αλλος εχει παραλαβει σε 4χ4? η ξερει οτι εχει μπει για παραγωγη ?
-
εβδομαδα μου εδωσε 44 του 18, ή οποια ηταν 29/10-3/11. τωρα που πηγα γραφει σε μεταφορα. εχω παραγγειλει το απλο οχι 4χ4.εννοουσα ποτε σου την ειπαν την εβδομαδα παραγωγης οχι ποια εινα η εβδομαδα παραγωγης
Δηλαδη, ποτε ειχες την ενημερωση οτι θα κατασκευαστει αρχες νοεμβριου; -
Ο χρήστης donkavlon έγραψε:
Κανεις αλλος εχει παραλαβει σε 4χ4? η ξερει οτι εχει μπει για παραγωγη ?Γιατί έχω την αίσθηση ότι το 4Χ4 σε βενζίνη δεν θα βγει ??
Δεν το έχω δει σε κανεναν ξένο configurator...
-
Το εχω παραγγειλει απο αρχες αυγουστου,λογικα περιμενουν να περασει τα wltp
Skoda Kodiaq