-
Μία ερώτηση γιατί μπερδεύτηκα...
Μιλάμε για το Style ή για το Ambience ?
Το Style δεν έχει ήδη led ?
Tι λάμπες έχει το καθένα ?Επειδή υπάρχει ροοστάτης για τον φωτισμό ποδιών, είναι ασφαλής η αλλαγή από θερμικές σε LED ?
Στα 220v ξέρω ότι οι ροοστάτες είναι διαφορετικοί για λάμπες led.... -
Ο χρήστης Στρατoς έγραψε:
Tι λάμπες έχει το καθένα ?Επειδή υπάρχει ροοστάτης για τον φωτισμό ποδιών, είναι ασφαλής η αλλαγή από θερμικές σε LED ?
Στα 220v ξέρω ότι οι ροοστάτες είναι διαφορετικοί για λάμπες led....Μιλάμε για ambition έκδοση. Στη style νομίζω έχει ήδη Led. Στο φωτισμό των ποδιών δεν μπορώ να ρυθμίσω πλέον την ένταση. Για αυτό και έβαλα μικρότερη λάμπα απ'ότι στις πλαφονιερες κτλ. ωστε να είναι διακριτικό το φως και να μην ενοχλεί. Δεν ψαχτηκα να δω αν υπάρχουν led λάμπες dimmable ώστε να μπορώ να ρυθμιζω την ένταση τους.
Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ετσι και αλλιως ο ροοστατης ειναι για να ρυξμιζεις την ενταση αν θες μονιμο φωτισμο στα ποδια, που εμενα δεν μου λεει κατι. Θα το βαλω στο off να αναβει μονο οταν ανοιγει η πορτα.
Το εβγαλα στα γρηγορα στα ποδια του οδηγου. Το τζαμακι απο τη μια μερια εχει εσοχη για να το βγαλεις απο εκεινη τη μερια βαζοντας το νυχι ή κανα κατσαβιδακι. Μετα θελει λιγο δουλεια να ανοιξει το τζαμακι για να βρεις τη λαμπα, οποτε το αφησα για αυριο.Στο κατηφορικο κομματι πριν τα διοδια αφιδνων (ερχομενος προς αθηνα) επιασε 219 στο κοντερ. Δε το περιμενα να παει τοσο λογο μεγαλης αεροδυναμικης αντιστασης που λογικα εχει. Επισης δεν περιμενα να ειναι τοσο σταθερο σε αυτα τα χιλιομετρα! Ενιωθα και εγω και η συνεπιβατης (που γενικα δεν ειναι της ταχυτητας) ανετα.
-
Τζάμπο.
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Τζάμπο.Την ειπες, μπραβο
-
Τέλειο...
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
-
Τερας
-
Πανέμορφο για βιτρίνα, πολύ extreme επιλογή όμως για αγορά.
-
Ο χρήστης siamego έγραψε:
Στα 220v ξέρω ότι οι ροοστάτες είναι διαφορετικοί για λάμπες led....Μιλάμε για ambition έκδοση. Στη style νομίζω έχει ήδη Led. Στο φωτισμό των ποδιών δεν μπορώ να ρυθμίσω πλέον την ένταση. Για αυτό και έβαλα μικρότερη λάμπα απ'ότι στις πλαφονιερες κτλ. ωστε να είναι διακριτικό το φως και να μην ενοχλεί. Δεν ψαχτηκα να δω αν υπάρχουν led λάμπες dimmable ώστε να μπορώ να ρυθμιζω την ένταση τους.
στα λεντάκια που έβαλα εγώ στα πόδια μπορείς να ρυθμίσεις την ένταση. Απλά είναι πολύ κοντά στην μοκέτα και απλώνεται ανομοιόμορφα το φως.
ωραία είναι. Τώρα μου αρέσει να είναι και μόνιμα ανοιχτάάλλο που παρατήρησα. Στην κεντρική οθόνη όταν επιλέξεις να βλέπεις τα στοιχεία διαδρομής, η ζωγραφιά του κόντιακ όσο λιγότερη αυτονομία καυσίμου σου μένει, τόσο πλησιάζει δεξιά προς προς την ζωγραφιστή αντλία.
το αντροιντ οτο σταμάτησε να παίζει. Θέλει μια αναβάθμιση που όταν πάω να την κάνω μου λέει πως δεν επιτρέπεται στη χώρα μας.
-
Κάνε ενημέρωση στο Google maps κ οποία άλλη εφαρμογή σχετίζεται με το Android auto (μουσική κλπ αν υπαρχει)
Κ θα σου δουλέψει κανονικά.
Αν δεν έχεις τις τελευταίες ενημερώσεις ειδικά στους χάρτες το κανει. -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
στα λεντάκια που έβαλα εγώ στα πόδια μπορείς να ρυθμίσεις την ένταση. Απλά είναι πολύ κοντά στην μοκέτα και απλώνεται ανομοιόμορφα το φως.
ωραία είναι. Τώρα μου αρέσει να είναι και μόνιμα ανοιχτάάλλο που παρατήρησα. Στην κεντρική οθόνη όταν επιλέξεις να βλέπεις τα στοιχεία διαδρομής, η ζωγραφιά του κόντιακ όσο λιγότερη αυτονομία καυσίμου σου μένει, τόσο πλησιάζει δεξιά προς προς την ζωγραφιστή αντλία.
το αντροιντ οτο σταμάτησε να παίζει. Θέλει μια αναβάθμιση που όταν πάω να την κάνω μου λέει πως δεν επιτρέπεται στη χώρα μας.
Mερικές μέρες μετά την έκδοση καινούργιας version του android auto, η παλιά σταματά να δουλεύει για να σε αναγκάσει να την αναβαθμίσεις. Πας εκεί που κατέβασες και την προηγούμενη και κατεβάζεις την καινούργια. Θα την κάνει εγκατάσταση από πάνω
https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/#description
-
Για αυτό σας λέω. Πάρτε iPhone να βρείτε την υγεία σας
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Γεια σας.
Επειδή δεν έχω καταλάβει , φωτισμό στα πόδια έχει και η έκδοση ambition, ή μόνο η style;
Ξέρει κανεις τη διαφορά στους εσωτερικούς φωτισμούς;
-
Κ η αμπισιον εχει.
Αναβει με τις πορτες, ενω εχει κ ρυθμιση στην κεντρικη οθονη αν τα θες μονιμα ανοιχτα και με τί ενταση. Τωρα που εβαλα λεντ λαμπακια ειναι ψιλοωραιο, πριν οδηγουσες κ ηταν σαν να ειχες φακο στα ποδια
Η style εχει κ στις πορτες ψηλα led φωτισμο που αλλαζει χρωμα. (+ led εχει κ ολα τα αλλα λαμπακια στο εσωτερικο, πλαφονιερα, ντουλαπακι, ποδια) -
Είναι εύκολο να τα αλλάξω όλα ή θα το πετάξω στον κάδο μετά το αυτοκίνητο;
-
Πανευκολο!
-
Η διαδικασία είναι απλή:
Α. Προσπαθείς να τα αλλάξεις μόνος σου. Αν τα καταφέρεις αισθάνεσαι σαν να έλυσες κινητήρα μόνο σου. Αν σπάσεις κανένα πλαστικό, το σκέφτεσαι όλη μέρα, βρίζεις τον εαυτό σου και καταριέσαι την ώρα και την στιγμή που σου μπήκε η ιδέα να τα πειράξεις. Καταλήγεις αντιπροσωπεία στο τμήμα ανταλλακτικών και πληρώνεις 25 ευρώ την παπαρίτσα που έσπασες.Β. Πας σε μαγαζί με αξεσουάρ αυτοκινήτων να στις αλλάξουν αυτοί. Στα κάνουν μπουρδέλο όλα γιατί δεν θα κάτσουν τώρα να δουν 45 βιντεακια στο youtube για το πως θα βάλουν το κατσαβιδάκι και με τη φορά θα το σπρώξουν. Εσύ βέβαια δε θα το δεις ποτέ και θα φύγεις ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Εκτός αν βρεις το πλαστικό στο πατάκι μετά από 2-3 μέρες, αφού θα έχει φύγει από τους κραδασμούς.
Win-Win θα έλεγα
-
και για να επανέλθω: τελικά την κάμερα την έβαλε κανένας???
-
Ο χρήστης Infide1 έγραψε:
Η διαδικασία είναι απλή:
Α. Προσπαθείς να τα αλλάξεις μόνος σου. Αν τα καταφέρεις αισθάνεσαι σαν να έλυσες κινητήρα μόνο σου. Αν σπάσεις κανένα πλαστικό, το σκέφτεσαι όλη μέρα, βρίζεις τον εαυτό σου και καταριέσαι την ώρα και την στιγμή που σου μπήκε η ιδέα να τα πειράξεις. Καταλήγεις αντιπροσωπεία στο τμήμα ανταλλακτικών και πληρώνεις 25 ευρώ την παπαρίτσα που έσπασες.Β. Πας σε μαγαζί με αξεσουάρ αυτοκινήτων να στις αλλάξουν αυτοί. Στα κάνουν μπουρδέλο όλα γιατί δεν θα κάτσουν τώρα να δουν 45 βιντεακια στο youtube για το πως θα βάλουν το κατσαβιδάκι και με τη φορά θα το σπρώξουν. Εσύ βέβαια δε θα το δεις ποτέ και θα φύγεις ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Εκτός αν βρεις το πλαστικό στο πατάκι μετά από 2-3 μέρες, αφού θα έχει φύγει από τους κραδασμούς.
Win-Win θα έλεγα
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Ειδικα το συναισθημα μολις εχεις σπασει εκεινο το κ@λοκλιπακι, που ηξερες πως θα σπασει
Skoda Kodiaq