-
έβαλα παραγγελλία σήεμρα αλλα η προκαταβολή δευτέρα. θα τους μιλησω πάντως πρώτα, αν και δε νομίζω να κάνουν τέτοιες χοντράδες
-
Καλά , μην το λες!
Εμένα η παραγγελία μπήκε 1η Δεκεμβρίου και χτες σε mail τους θεωρούν πως θα το έχω τελευταία βδομάδα του Απρίλη χωρίς όμως να λένε ΠΟΥΘΕΝΑ πως αν εκτελωνιστεί έστω 1η Μαΐου δε θα χρεώθω με τις νέες τιμές..
Το αντίθετο... λένε πως γενικά ότι εκτελωνιστεί από 1η Μαΐου κ έπειτα θα εκτελωνιστεί με τις νέες τιμές..
-
Προφανως μονο το kodiaq θα ακριβυνει το Μαη
-
Ο χρήστης Στρατoς έγραψε:
Φοβερός.... πράκτωρ Malawi !Παράξενο που η TSI Ambtion ανεβαίνει από τα 27900 στα 28000 ενώ η TDI Ambition DSG από τα 27700 στα 31500 ...
Αυξήσεις 1000€ αν δεν υπάρχει αλλαγή κλίμακας....
Εμένα λόγω εταιρικού με θερίζει...
Επέλεξα το ambition TDI 4x2 2.0lt για να είναι κάτω από τα 20000 προ φόρων ωστε να φορολογηθώ με 14%. Και το έφτασα με κάτι ψιλά καλούδια από τα 19562 που έχει τώρα στα 19940.
Με την αλλαγή αυτή και αν με πιάσει, πάει η τιμή προ φόρων στα 20944 και τα ψιλά που έχω βάλει 21400 και πλέον φορολογούμαι με 18%. Θα έπαιρνα απ την αρχή style και θα ήμουνα και αρχηγός αφού έτσι κ αλλιώς το πληρώνω!
Και με παραγγελία 1η Δεκεμβρίου θα με φτάσουν να είμαι σ αναμμένα καρβουνα
-
Μισο λεπτό για να καταλάβω ρε παιδιά...καταρχάς καλημέρα, είμαι μέλος εδώ και 10 λεπτά στο forum και μέχρι πριν λίγο ήμουν έτοιμος να παω να αγοράσω το Kodiaq στη βασική έκδοση δηλ στα 22 χιλιάρικα...αλλά μ'αυτά που διαβάζω μάλλον χλωμό το βλέπω, βγαινω εκτός budget. H ερώτηση είναι η εξής: Αν αύριο το πρωί εγώ παω σε μια αντιπροσωπεία της Skoda και τους πω ότι θέλω να αγοράσω το kodiaq στα 22000 (όπως άλλωστε λέει και στο site της Skoda) και δε με ενδιαφέρει να βάλω τίποτα εξτρα, ούτε καν το χρώμα με νοιάζει, θα μπορεσω να το αγοράσω? Κοινώς ετοιμοπαραδοτα kodiaq στη βασική έκδοση υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα?
-
Ο χρήστης klaus έγραψε:
Μισο λεπτό για να καταλάβω ρε παιδιά...καταρχάς καλημέρα, είμαι μέλος εδώ και 10 λεπτά στο forum και μέχρι πριν λίγο ήμουν έτοιμος να παω να αγοράσω το Kodiaq στη βασική έκδοση δηλ στα 22 χιλιάρικα...αλλά μ'αυτά που διαβάζω μάλλον χλωμό το βλέπω, βγαινω εκτός budget. H ερώτηση είναι η εξής: Αν αύριο το πρωί εγώ παω σε μια αντιπροσωπεία της Skoda και τους πω ότι θέλω να αγοράσω το kodiaq στα 22000 (όπως άλλωστε λέει και στο site της Skoda) και δε με ενδιαφέρει να βάλω τίποτα εξτρα, ούτε καν το χρώμα με νοιάζει, θα μπορεσω να το αγοράσω? Κοινώς ετοιμοπαραδοτα kodiaq στη βασική έκδοση υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα?Θα με ενδιέφερε και μένα τυχόν απάντηση.
-
Ετοιμοπαράδοτα απ όσο ξέρω δεν υπάρχουν ούτε για δείγμα.. (θα το ξέρω καλύτερα μέσα στη βδομάδα γιατί το ψάχνουμε επισήμως).
Επίσης η τιμή που το κλείνει κάποιος σήμερα είναι αυτή που λες φίλε μου. Το θέμα είναι πως οι αλλαγές θα γίνουν με βάση τον εκτελωνισμό από 1η Μαΐου κ έπειτα. Δεν ξέρω κατά ποσό υπάρχει εγγύηση τιμής.
Φαντάσου εγώ παίζεται αν θα επιρεαστω η όχι ενώ η παραγγελία απ την εταιρεία leasing μπήκε το Δεκεμβρη
-
Παντως αν ισχύουν αυτά για τις παραδόσεις και την επικείμενη αύξηση ο κατάλογος είναι ανακριβής και πρέπει να γίνει καταγγελία!
-
Ακριβώς, πολύ σωστά τα λέει ο iceman7...ποιο το νόημα να λες ότι η βασική έκδοση είναι στα 22000 ευρώ από τη στιγμή που αν το παραγγείλω εγώ σήμερα θα μου έρθει στα 24900 και επίσης δεν έχεις ούτε ένα ετοιμοπαραδοτο για να μπορείς να δικαιολογησεις αυτήν την τιμή (22000) στον επίσημο κατάλογο σου? Ας βάλουν από τώρα τα 24900 αρχική τιμή αν είναι έτσι τα πραγματα
-
Ετοιμοπαραδοτα σίγουρα υπάρχουν αλλά από όσο γνωρίζω τα κρατάνε βιτρίνα..
-
Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι η σκοντα αλλα και αλλες εταιριες δεν αφηνουν την τιμη ιδια και δεν σε βαζουν να προαγοραζεις αναγκαστικα τα σερβις, ας πουμε για δυο χρονια, στην τιμη των 1500 ευρω + φπα
Να τα 1200 ευρω που αυξησε την τιμη στο 2.0 tdi προ φορων αλλα καταληγει ο καταναλωτης να πληρωνει +4000 -
Ο χρήστης klaus έγραψε:
Ακριβώς, πολύ σωστά τα λέει ο iceman7...ποιο το νόημα να λες ότι η βασική έκδοση είναι στα 22000 ευρώ...Το νόημα είναι, οτι τα ετοιμοπαράδοτα με έξτρα εξοπλισμό επί της βασικής έκδοσης που μπορεί να υπάρχουν, 'πάτησαν' στην τιμή των €22,000.
...και δεν σε βαζουν να προαγοραζεις αναγκαστικα τα σερβις, ας πουμε για δυο χρονια, στην τιμη των 1500 ευρω + φπα
Γιατί θα ήταν η μέγιστη κλοπή και η απόλυτη καταπάτηση του Συντάγματος!
-
Και τι θα πουν δηλαδή? Δε σου το δίνω γιατί το κρατάω για βιτρίνα? LOL... Και με υποχρεώνεις να βάλω παραγγελία χρεώνοντας με με καπέλο 3000 ευρώ? Με ένα τηλ στο συνήγορο του πολίτη θα το φυσάνε και δε θα κρυώνει, είναι κλασική περίπτωση εξαπάτησης καταναλωτή... Τεσπα αύριο θα λυθούν οι απορίες, θα πάω το πρωί στην αντιπροσωπεία να τους τα πω face to face για να δω τι θα μου πουν... Υπομονή μέχρι αύριο λοιπόν...
-
Παιδιά ποιος θα παραγγείλει kodiaq τώρα αν όντως ισχύουν όλα αυτά? Προσωπικά αν έβαζα τώρα παραγγελία και η τιμή του αυτοκινήτου ήταν πχ 25 χιλιάρικα θα τους έβαζα να υπογράψουν ότι η τιμή είναι δεσμευτική και τελική ανεξάρτητα πότε θα έρθει το αυτοκίνητο. Αν δεν το υπέγραφαν πολύ απλά δεν θα τους έδινα φράγκο.
Πάντως οι αυξήσεις είναι μεγάλες και σίγουρα θα επηρεάσουν αρνητικά τις πωλήσεις του μοντέλου. Εκτός και αν αρχίσουν οι εκπτώσεις -
Παίδες κοιτάξτε.
Εφόσον δεν έχει γίνει ανακοίνωση οι τελικές αυξήσεις μπορεί να διαφέρουν...
ΟΜΩΣ αυξήσεις θα υπάρχουν σίγουρα!!! Μέσω mail εμμέσως πλην σαφώς μου το αποδέχτηκαν!
-
Ανέκαθεν η τιμή που σου δίνουν στην οποιαδήποτε εμπορία είναι η τιμή βάση της παρούσας τιμής καταλόγου και παρόντος φορολογικού συστήματος. Όταν υπογράφεις συμβόλαιο για την αγορά το γράφουν ότι δεν ευθύνονται για αλλαγή της τιμής αν το εργοστάσιο αλλάξει την τιμή η αν το κράτος αλλάξει τους φόρους. Απατη υπάρχει μόνο αν σου αποκρύψουν ενώ το γνωρίζουν ότι πρόκειται να αλλάξει η τιμή του αυτοκινήτου όταν θα το παραλάβεις.
-
Ο χρήστης klaus έγραψε:
Και τι θα πουν δηλαδή? Δε σου το δίνω γιατί το κρατάω για βιτρίνα? LOL...Ναι.. sh!t happens..
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Ανέκαθεν η τιμή που σου δίνουν στην οποιαδήποτε εμπορία είναι η τιμή βάση της παρούσας τιμής καταλόγου και παρόντος φορολογικού συστήματος. Όταν υπογράφεις συμβόλαιο για την αγορά το γράφουν ότι δεν ευθύνονται για αλλαγή της τιμής αν το εργοστάσιο αλλάξει την τιμή η αν το κράτος αλλάξει τους φόρους. Απατη υπάρχει μόνο αν σου αποκρύψουν ενώ το γνωρίζουν ότι πρόκειται να αλλάξει η τιμή του αυτοκινήτου όταν θα το παραλάβεις.Εγω οσα αμαξια εχω παραγγειλει η τιμη ηταν κλειδωμενη προς τα πανω, σε οτι αφορα το εργοστασιο. Το προς τα κατω μου αφηναν ανοιχτο, αλλα οχι ξεκαθαρα. Δηλαδη αν επαιζε καποια εκπτωση οταν θα ερχοταν το αμαξι ΜΠΟΡΕΙ να τη επαιρνα και εγω...
Ανοιχτη ηταν παντα η τελικη τιμη σε οτι αφορα το φπα και το τελος ταξινομησης. -
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
Παιδιά ποιος θα παραγγείλει kodiaq τώρα αν όντως ισχύουν όλα αυτά? Προσωπικά αν έβαζα τώρα παραγγελία και η τιμή του αυτοκινήτου ήταν πχ 25 χιλιάρικα θα τους έβαζα να υπογράψουν ότι η τιμή είναι δεσμευτική και τελική ανεξάρτητα πότε θα έρθει το αυτοκίνητο. Αν δεν το υπέγραφαν πολύ απλά δεν θα τους έδινα φράγκο.
Πάντως οι αυξήσεις είναι μεγάλες και σίγουρα θα επηρεάσουν αρνητικά τις πωλήσεις του μοντέλου. Εκτός και αν αρχίσουν οι εκπτώσειςΜη το παιδευουμε, με τα +3 και +4 χιλιαρικα στη τιμη, εμπορικα τελος το κοντιακ στην Ελλαδα
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Ανέκαθεν η τιμή που σου δίνουν στην οποιαδήποτε εμπορία είναι η τιμή βάση της παρούσας τιμής καταλόγου και παρόντος φορολογικού συστήματος. Όταν υπογράφεις συμβόλαιο για την αγορά το γράφουν ότι δεν ευθύνονται για αλλαγή της τιμής αν το εργοστάσιο αλλάξει την τιμή η αν το κράτος αλλάξει τους φόρους. Απατη υπάρχει μόνο αν σου αποκρύψουν ενώ το γνωρίζουν ότι πρόκειται να αλλάξει η τιμή του αυτοκινήτου όταν θα το παραλάβεις.
Εγω οσα αμαξια εχω παραγγειλει η τιμη ηταν κλειδωμενη προς τα πανω, σε οτι αφορα το εργοστασιο. Το προς τα κατω μου αφηναν ανοιχτο, αλλα οχι ξεκαθαρα. Δηλαδη αν επαιζε καποια εκπτωση οταν θα ερχοταν το αμαξι ΜΠΟΡΕΙ να τη επαιρνα και εγω...
Ανοιχτη ηταν παντα η τελικη τιμη σε οτι αφορα το φπα και το τελος ταξινομησης.Δλδ αν η χ αυτοκινητοβιομηχανια αυξήσει τις τιμές την αύξηση θα στην πληρώσει ο εισαγωγέας από την τσέπη του? Ψιλοχλωμο το βλέπω.
Skoda Kodiaq