-
Ο χρήστης Στρατoς έγραψε:
Άσχετα με τον τρόπο σύνδεσης (android auto / mirror link), το κινητό σας, πιάνει σήμα δορυφόρου για το GPS, όταν είναι στην θέση δίπλα στον αναπτήρα ή στο διχτάκι ?
Έχω LG G2 και δεν δείχνει να κλειδώνει από την παραπάνω θέση στην κεντρική κονσόλα... αλλά ίσως φταίει το G2.
Αν αλλάξω κινητό θα ήθελα να μπαίνει ππεριποιημένα εκεί και όχι να κυκλοφορεί πάνω στο παρπριζ ή σε βάση πάνω στο τζάμι...
Είμαι παράξενος το ξέρω...Με iPhone στη θέση δίπλα στον αναπτήρα κανένα πρόβλημα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Και το Samsung Galagy μια χαρα πιανει σημα στη θεση για το κινητο. Πρεπει να εχεις απενεργοποιημενη την εξοικονομηση ενεργειας, αλλιως φαινεται να μην πιανει gps. Την εχω πατησει με αυτο σε ταξιδι.
-
Το μεταλλικό χρώμα πόσο ανεβάζει την συνολική τιμή του ambition 1.4 125?
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Ο χρήστης nikapin έγραψε:
Το μεταλλικό χρώμα πόσο ανεβάζει την συνολική τιμή του ambition 1.4 125?Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Με μεταλλικό και χωρίς τέλη - πινακίδες, νομίζω έβγαινε στα 22564
-
Ο χρήστης Thanoss έγραψε:
Το μεταλλικό χρώμα πόσο ανεβάζει την συνολική τιμή του ambition 1.4 125?
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Με μεταλλικό και χωρίς τέλη - πινακίδες, νομίζω έβγαινε στα 22564
Ευχαριστώ πολύ Thanoss! Να το χαίρεσαι
-
Με μεμβράνες ηλιοπροστασίας
-
Άγριο και θηρίο !
-
Το χρωμα τα σπαει! Δεν ζηλευω πολυ και δεν μετανιωνω που δεν το ανακαλυψα εγκαιρως, ευτυχως, γιατι μου αρεσει πολυ κ το ασημι που εχω. Το σαιτ της σκοντα, δειχνει τελειως ο,τι να ναι τα χρωματα ρε γαμωτο.
Στα μπροστα παραθυρα εβαλες το ιδιο σκουρο φιμε με τα πισω;
Η μπροστα ζαντα τί εχει, γιατι εχει μια μαυριλα;Εφτασα τα 1500 χλμ σημερα σε 20 μερες. Η καταναλωση ειναι στο 7,3, με πιεση, χωρις στρωσιμο κτλ.
150αρι TDI, dsg -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Το χρωμα τα σπαει! Δεν ζηλευω πολυ και δεν μετανιωνω που δεν το ανακαλυψα εγκαιρως, ευτυχως, γιατι μου αρεσει πολυ κ το ασημι που εχω. Το σαιτ της σκοντα, δειχνει τελειως ο,τι να ναι τα χρωματα ρε γαμωτο.Στα μπροστα παραθυρα εβαλες το ιδιο σκουρο φιμε με τα πισω;
Η μπροστα ζαντα τί εχει, γιατι εχει μια μαυριλα;Εφτασα τα 1500 χλμ σημερα σε 20 μερες. Η καταναλωση ειναι στο 7,3, με πιεση, χωρις στρωσιμο κτλ.
150αρι TDI, dsgΤο πας πάρα πολύ καλά. Εγώ είμαι στο 8.2 με την απλή έκδοση στα 350km.
Εγώ είδα την ημέρα της παράδοσης ένα lava blue μπροστά μου και έπαθα πλάκα! Πάντα μου συμβαίνει να έχω δεύτερες σκέψεις για τα χρώματα, αλλά το κάθε ένα έχει την ιδιαιτερότητα του.
Το δικό μου πχ είναι ασημί σκούρο κάποιες φορές
Η μαυρίλα στη ζάντα έγινε από ένα μικρό ατύχημα καθώς προσπαθούσα να σβήσω με το δάχτυλο τις πινακίδες
Ίδιο χρώμα έβαλα μπρος - πίσω, απλά συνήθως τα μπροστά παράθυρα φαίνονται πιο ανοιχτά λόγω μεγέθους παραθύρων νομίζω.
Άγριο και θηρίο !
-
Άγριο και θηρίο !
Όντως θηρίο!
Αυτοκινητάρα!Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
Ο χρήστης NickA έγραψε:
Και το Samsung Galagy μια χαρα πιανει σημα στη θεση για το κινητο. Πρεπει να εχεις απενεργοποιημενη την εξοικονομηση ενεργειας, αλλιως φαινεται να μην πιανει gps. Την εχω πατησει με αυτο σε ταξιδι.Μάλλον πάω για καινούργιο κινητό....
Υπάρχει άποψη για το ποιά σύνδεση είναι προτιμότερη, Android auto ή Mirrorlink ?Μέχρι σήμερα έχουν γίνει περί τα 400 μόνο χιλιόμετρα, με το στροφόμετρο να μην έχει ξεπεράσει τις 3.000 σαλ, αλλά η συνολική αίσθηση του αυτοκινήτου είναι εξαιρετική...
Μέχρι τώρα το μόνο που δεν μου άρεσε, ο ήχος του πορτμπαγκάζ όταν κλείνει και το μόνο που δεν κατάλαβα πως δουλέυει το Front Assist.. Πλησίαζα αυτοκίνητα από πίσω αλλά καμμία προειδοποίηση...
Μέση κατανάλωση (4Χ4 TSI) έχω 8,3λτ ενώ σε έκδρομή Σαββατοκύριακου σε επαρχιακό δρόμο, κατάφερα και ένα 6.9λτ σε μια διαδρομή 120χλμ και μέση ταχύτητα 60χλμ/ώρα....
Πως ? Έβαλα ένα αυγό ανάμεσα στο γκάζι και την σόλα ...Επίσης ανακάλυψα τυχαία πως αν αφήσεις τα παράθυρα ανοικτά και βγείς από το αμάξι... αυτά ανεβαίνουν απλά αν πατήσεις για λίγα δλ. το κλείδωμα στο κλειδί....
Τέλος παρατήρησα πως το Kodiaq τουλάχιστον στο forum των 4Τροχών 'κινείται' και είναι πολύ 'Up' πράγμα που σίγουρα δείχνει κάτι.... -
πολυ ομορφο! ποιο χρώμα ειναι? Οι μεβρανες δειχνουν εντυπωσιακες! οι μπροστινές 'επιτρεπονται'?
-
Και το Samsung Galagy μια χαρα πιανει σημα στη θεση για το κινητο. Πρεπει να εχεις απενεργοποιημενη την εξοικονομηση ενεργειας, αλλιως φαινεται να μην πιανει gps. Την εχω πατησει με αυτο σε ταξιδι.
Μάλλον πάω για καινούργιο κινητό....
Υπάρχει άποψη για το ποιά σύνδεση είναι προτιμότερη, Android auto ή Mirrorlink ?Γενικά μιλώντας (από άποψη λειτουργικότητας) σαφώς καλύτερα Android Auto. Συγκεκριμένα για το Kodiaq δε γνωρίζω (μπορεί π.χ. να υποστηρίζει καλύτερα το ένα απ' το άλλο).
-
Μάλλον πάω για καινούργιο κινητό....
Υπάρχει άποψη για το ποιά σύνδεση είναι προτιμότερη, Android auto ή Mirrorlink ?Μέχρι σήμερα έχουν γίνει περί τα 400 μόνο χιλιόμετρα, με το στροφόμετρο να μην έχει ξεπεράσει τις 3.000 σαλ, αλλά η συνολική αίσθηση του αυτοκινήτου είναι εξαιρετική...
Μέχρι τώρα το μόνο που δεν μου άρεσε, ο ήχος του πορτμπαγκάζ όταν κλείνει και το μόνο που δεν κατάλαβα πως δουλέυει το Front Assist.. Πλησίαζα αυτοκίνητα από πίσω αλλά καμμία προειδοποίηση...
Μέση κατανάλωση (4Χ4 TSI) έχω 8,3λτ ενώ σε έκδρομή Σαββατοκύριακου σε επαρχιακό δρόμο, κατάφερα και ένα 6.9λτ σε μια διαδρομή 120χλμ και μέση ταχύτητα 60χλμ/ώρα....
Πως ? Έβαλα ένα αυγό ανάμεσα στο γκάζι και την σόλα ...Επίσης ανακάλυψα τυχαία πως αν αφήσεις τα παράθυρα ανοικτά και βγείς από το αμάξι... αυτά ανεβαίνουν απλά αν πατήσεις για λίγα δλ. το κλείδωμα στο κλειδί....
Τέλος παρατήρησα πως το Kodiaq τουλάχιστον στο forum των 4Τροχών 'κινείται' και είναι πολύ 'Up' πράγμα που σίγουρα δείχνει κάτι....Τα παράθυρα μπορείς είτε να τα ανεβάσεις κρατώντας πατημένα το κουμπί κλειδώματος, είτε να τα κατεβάσεις κρατώντας το κουμπί ξεκλειδώματος στο κλειδί.
Με 4x2 μέχρι και η σύζυγος μου έχει κατανάλωση 6,7 με μέση ταχύτητα 110-120 χλμ σε εθνική οδό.
Android Auto θα πας αν δουλεύεις google maps ενώ σε mirrorlink αν θέλεις κάποια 3rd party εφαρμογή.Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης cac έγραψε:
πολυ ομορφο! ποιο χρώμα ειναι? Οι μεβρανες δειχνουν εντυπωσιακες! οι μπροστινές 'επιτρεπονται'?
Cappuccino Beige. Για τις μεμβράνες έχω χαρτί για τροχαία και ΚΤΕΟ, άλλοι λένε άλλοι λένε δεν είναι, Θα μάθουμε φαντάζομαι
-
Η έκδοση Style τι (βασικές) διαφορές έχει απ' την Ambition;
-
Έχει βάλει κάποιος από σας τριμ παραθύρων;Πως τα τοποθετησε; ΚΑΛΟ ειναι οποιος μαθαινει κατι για χρονο αναμονης να το δηλωνει αμεσως για να βοηθησει την κατασταση.
-
Ο χρήστης TimDeLAY έγραψε:
Η έκδοση Style τι (βασικές) διαφορές έχει απ' την Ambition;Πολλές - εδώ μπορείς να τις δεις όλες http://www.skoda.gr/SiteCollectionDocum ... atalog.pdf
Έχει βάλει κάποιος από σας τριμ παραθύρων;Πως τα τοποθετησε; ΚΑΛΟ ειναι οποιος μαθαινει κατι για χρονο αναμονης να το δηλωνει αμεσως για να βοηθησει την κατασταση.
Φίλος στην Κρήτη που τα έβαλε λέει ότι είναι μια χαρά. Εγώ τα περιμένω για δεύτερη φορά από AExpress, για την πρώτη πήρα refund μιας και δεν ήρθανε ποτέ.
-
Αυτό το χρώμα Beige Cappucino με έχει μπερδέψει. Χρώμα χαμαιλέων;
Μέσα στην έκθεση που μου το έδειξαν σε Octavia μου φάνηκε πολύ ποιο ανοιχτό.
Στο δικό σου (που ομολογουμένως είναι όμορφο) γιατί μου φαίνεται ποιο σκούρο;;;;Στο Octavia ήταν ακριβώς σαν αυτό:
-
Σε κάθε αμάξι φαίνεται διαφορετικό, αλλά στο δικό μου έχω φωτογραφίες που φαίνεται χρυσαφί, μπεζ, σκούρο γκρι και ασημί, οπότε ναι είναι λίγο περίεργη φάση
Skoda Kodiaq