-
Τώρα δεν μπορώ να συγκρατηθώ και να μην γίνω 'κακός'
Ιδού το...νέο Golf! Αγνώριστο ε;;; Άλλη μια απόδειξη της εξελικτικής πορείας σχεδίασης από την εταιρία!!
Μάλλον πρέπει να περάσει καμιά 20ετία και 4-5 μοντέλα για να δούμε πραγματικά κάτι διαφορετικό στη σχεδίαση!
Από την άλλη respect για τις νέες τεχνολογίες που ενσωματώνει το μοντέλο.
Κάντε κάτι και για τη σχεδίαση...Βλέπουμε τα ίδια μοντέλα επί δεκαετίες...http://www.drive.gr/news/nea-montela/et ... i-neo-golf
Η VW έχει το δύσκολο έργο να αντικαταστήσει ένα εμβληματικό αυτοκίνητο, με ένα σχέδιο που θα δείχνει φρέσκο αλλά δεν θα έρχεται σε ρήξη με το πετυχημένο παρελθόν. Ένα σχέδιο που δημοσιεύει το OmniAuto μας δείχνει πως θα είναι η 8η γενιά του Golf που θα παρουσιαστεί στα τέλη του 2016 ή στις αρχές του 2017.
Η συγκεκριμένη μελέτη-πρόταση δείχνει ότι το αυτοκίνητο θα έχει φώτα laser, στοιχείο που προέρχεται από τα κορυφαία Audi. Επίσης, φαίνεται να έχει πιο επιθετική όψη και πιο αιχμηρές γραμμές από το τωρινό μοντέλο. Ξεχωρίζουν επίσης τα σχήματος C φώτα ημέρας τεχνολογίας LED,ενσωματωμένα στον εμπρός προφυλακτήρα.
Παρότι προωθείται ως Mk8, στην πραγματικότητα είναι ένα βαρύ facelift της σημερινής έβδομης γενιάς. Κάτι ανάλογο είχε γίνει και με το Mk6, που ήταν ένα ανανεωμένο Golf V, ένα μεταβατικό στάδιο πριν γίνει η μετάβαση στην σημερινή γενιά και στην πλατφόρμα MQB. Θα βασίζεται λοιπόν στο ίδιο πάτωμα, με μικρές επεμβάσεις, όπως ακριβώς θα συμβεί και με τα ανανεωμένα Skoda Octavia και Seat Leon.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η VW σκοπεύει να καταργήσει την 3θυρη έκδοση αμαξώματος στο νέο Golf, καθώς η ζήτηση για αυτή την έκδοση είναι εξαιρετικά μικρή.
Κατά τα άλλα, είναι ήδη γνωστό ότι το νέο αυτοκίνητο θα ενσωματώνει στοιχεία εξοπλισμού όπως το σύστημα χειρισμού διαφόρων συστημάτων της καμπίνας με χειρονομίες και ένα νέο σύστημα infotainment που θα υποστηρίζει τις πλατφόρμες συνδεσιμότητας MirrorLink, Android Auto και Apple CarPlay.
Σύμφωνα με πληροφορίες το Golf του 2017 θα έχει και μια ήπια υβριδική έκδοση. Το ηλεκτρικό μοτέρ θα συνδυάζεται με κινητήρα 1.0 τούρμπο, 3κύλινδρο. Το δυναμό θα έχει και αντίστροφη λειτουργία, ώστε να φορτίζει την μπαταρία. Η κατανάλωση θα κυμαίνεται στα 4,7 lt/100 km.
-
Ιδού το...νέο Golf! Αγνώριστο ε;;; Άλλη μια απόδειξη της εξελικτικής πορείας σχεδίασης από την εταιρία!!
Μάλλον πρέπει να περάσει καμιά 20ετία και 4-5 μοντέλα για να δούμε πραγματικά κάτι διαφορετικό στη σχεδίαση!
Κάντε κάτι και για τη σχεδίαση...Βλέπουμε τα ίδια μοντέλα επί δεκαετίες...http://www.drive.gr/news/nea-montela/et ... i-neo-golf
Η VW έχει το δύσκολο έργο να αντικαταστήσει ένα εμβληματικό αυτοκίνητο, με ένα σχέδιο που θα δείχνει φρέσκο αλλά δεν θα έρχεται σε ρήξη με το πετυχημένο παρελθόν. Ένα σχέδιο που δημοσιεύει το OmniAuto μας δείχνει πως θα είναι η 8η γενιά του Golf που θα παρουσιαστεί στα τέλη του 2016 ή στις αρχές του 2017.
Η συγκεκριμένη μελέτη-πρόταση δείχνει ότι το αυτοκίνητο θα έχει φώτα laser, στοιχείο που προέρχεται από τα κορυφαία Audi. Επίσης, φαίνεται να έχει πιο επιθετική όψη και πιο αιχμηρές γραμμές από το τωρινό μοντέλο. Ξεχωρίζουν επίσης τα σχήματος C φώτα ημέρας τεχνολογίας LED,ενσωματωμένα στον εμπρός προφυλακτήρα.
Παρότι προωθείται ως Mk8, στην πραγματικότητα είναι ένα βαρύ facelift της σημερινής έβδομης γενιάς. Κάτι ανάλογο είχε γίνει και με το Mk6, που ήταν ένα ανανεωμένο Golf V, ένα μεταβατικό στάδιο πριν γίνει η μετάβαση στην σημερινή γενιά και στην πλατφόρμα MQB. Θα βασίζεται λοιπόν στο ίδιο πάτωμα, με μικρές επεμβάσεις, όπως ακριβώς θα συμβεί και με τα ανανεωμένα Skoda Octavia και Seat Leon.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η VW σκοπεύει να καταργήσει την 3θυρη έκδοση αμαξώματος στο νέο Golf, καθώς η ζήτηση για αυτή την έκδοση είναι εξαιρετικά μικρή.
Κατά τα άλλα, είναι ήδη γνωστό ότι το νέο αυτοκίνητο θα ενσωματώνει στοιχεία εξοπλισμού όπως το σύστημα χειρισμού διαφόρων συστημάτων της καμπίνας με χειρονομίες και ένα νέο σύστημα infotainment που θα υποστηρίζει τις πλατφόρμες συνδεσιμότητας MirrorLink, Android Auto και Apple CarPlay.
Σύμφωνα με πληροφορίες το Golf του 2017 θα έχει και μια ήπια υβριδική έκδοση. Το ηλεκτρικό μοτέρ θα συνδυάζεται με κινητήρα 1.0 τούρμπο, 3κύλινδρο. Το δυναμό θα έχει και αντίστροφη λειτουργία, ώστε να φορτίζει την μπαταρία. Η κατανάλωση θα κυμαίνεται στα 4,7 lt/100 km.
-
-
Σαν facelift στο Peugeot 308 μοιάζει...
-
Ενδιαφέρον, αλλά μόνο για λεφτάδες.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ενδιαφέρον, αλλά μόνο για λεφτάδες.εντάξει βρε Storm...το Golf είναι...όχι η jaguar!!
-
Ημαρτον βαρεθηκαμε να βλέπουμε τα ίδια
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Ενδιαφέρον, αλλά μόνο για λεφτάδες.
εντάξει βρε Storm...το Golf είναι...όχι η jaguar!!
Γιατί είπα εγώ ότι είναι το Sandero;
Εγώ είπα ότι είναι για λεφτάδες.
-
Ένα από τα πιο καλοπουλημένα μοντέλα παγκοσμίως και αν δεν κάνω λάθος πρώτο σε πωλήσεις και φέτος στην Ευρώπη δεν νομίζω ότι μπορεί να χαρακτηριστεί 'για λεφτάδες'. Εκτός αν οι 'λεφτάδες' αποτελούν την πλειοψηφία των ανθρώπων τουλάχιστον της Ευρωπαϊκής ηπείρου, για το οποίο έχω μεγάλες αμφιβολίες...
Αν από την άλλη εννοείς ότι είναι υπερτιμημένο...1000% μαζί σου!
Έχει πολλά θετικά σαν αμάξι, αλλά πιστεύω ότι δεν αξίζει τα χρήματά του, ιδίως όταν με αυτά αγοράζεις 'περισσότερα' ακόμη και σε μεγαλύτερες κατηγορίες... -
Αναφερόμουν για το ελληνικό περιβάλλον.
Εκτός ότι το θεωρώ υπερτιμημένο όπως λες και εσύ, προσωπικά θεωρώ ότι όποιος μπορεί να αγοράσει Golf (στην Ελλάδα), έχει (ακόμα) φράγκα και κάποια οικονομική επιφάνεια.
Κοιτούσα τις τιμές του και βλέπω ότι ξεκινά από:
GOLF 1.2 TSI 85PS 3D ACTIVE 15.240
GOLF 1.2 TSI 85PS 5D ACTIVE 16.190Αν κάποιος καλύπτεται από τον 1.2TSI/85ps τότε η τιμή είναι κάπως προσιτή.
Αν όμως θέλει να ανέβει σε κινητήρα ή καύσιμο, εύκολα η τιμή ξεπερνά τα 20000euro. -
Αυτό πραγματικά είναι προς συζήτηση...γιατί από τη μια βλέπω Έλληνες που πραγματικά βρίσκονται σε αδιέξοδο, και από την άλλη οι πωλήσεις αυτοκινήτων αυξάνονται διαρκώς! Ο υπάλληλος στην αντιπροσωπεία της bmw μου έλεγε ότι οι πωλήσεις της εταιρίας έχουν αυξηθεί κατακόρυφα και είχε π.χ. να παραδώσει 10 αυτοκίνητα την τελευταία μέρα πριν κλείσουν για τις γιορτές!
Από την άλλη, αναφορικά με το golf εάν δεις και τον ανταγωνισμό στην ίδια κατηγορία από τις άλλες εταιρίες δεν νομίζω ότι θα βρεις ιδιαίτερα πιο χαμηλές τιμές...Τα περισσότερα πρέπει να παίζουν με μια απόκλιση 2-3k το πολύ για αυτοκίνητα με παραπλήσιους κινητήρες/εξοπλισμό.
Κοιτάζω π.χ. εντελώς ενδεικτικά το focus και βλέπω ότι παίζει από 14.420 και φτάνει μέχρι και 23.945 σύμφωνα με τη σελίδα εδώ:
http://www.gocar.gr/cars/FORD/FOCUS_5d/ -
Έχω μία υποψία ότι οι πωλήσεις έχουν ανέβει λόγω των εταιριών leasing. Αλλά αυτό είναι προς συζήτηση.
Από εκεί και πέρα και επειδή εγώ έκανα το τολμηρότατο βήμα και πήγα σε Ιταλικό, το επόμενό μου αυτοκίνητο θα το επιλέξω ποιο προσεχτικά και έχω ήδη αποκλείσει αρκετούς κατασκευαστές και κάποιες χώρες.
Η VW δεν είναι ανάμεσά τους. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Έχω μία υποψία ότι οι πωλήσεις έχουν ανέβει λόγω των εταιριών leasing. Αλλά αυτό είναι προς συζήτηση.Από εκεί και πέρα και επειδή εγώ έκανα το τολμηρότατο βήμα και πήγα σε Ιταλικό, το επόμενό μου αυτοκίνητο θα το επιλέξω ποιο προσεχτικά και έχω ήδη αποκλείσει αρκετούς κατασκευαστές και κάποιες χώρες.
Η VW δεν είναι ανάμεσά τους.Και αυτός είναι ένας παράγοντας που λες, αλλά εγώ θα προσθέσω και έναν ακόμη. Πολλοί - ομολογώ ότι και εγώ το έλαβα υπόψη μου αυτό, μαζί φυσικά με το γεγονός ότι χρειαζόμουν μεγαλύτερο αυτοκίνητο λόγω των 2 παιδιών που απέκτησα σε 2 χρόνια... - έσπευσαν να αγοράσουν αυτοκίνητο και υπό τον φόβο του κουρέματος καταθέσεων. Ξέρω αρκετό κόσμο που σκέφτηκε 'από το να μου τα πάρουν, ας αγοράσω ένα αυτοκίνητο, ένα ακίνητο' κτλ...
Golf και γενικότερα VW δύσκολα θα αγόραζα και εγώ...αν και το νέο Tiguan μου φαίνεται πολύ πιο όμορφο από το παλιό...Δεν μου αρέσει ο σχεδιασμός των περισσότερων αυτοκινήτων της εταιρίας, που είναι πολύ συντηρητικός. Από την άλλη δεν παύει να είναι μια από τις κορυφαίες εταιρίες παγκοσμίως...
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Ο υπάλληλος στην αντιπροσωπεία της bmw μου έλεγε ότι οι πωλήσεις της εταιρίας έχουν αυξηθεί κατακόρυφα και είχε π.χ. να παραδώσει 10 αυτοκίνητα την τελευταία μέρα πριν κλείσουν για τις γιορτές!Εντελως ειδικος μηνας ο Δεκεμβριος στις πωλησεις αν παρακολουθεις τα στατιστικα του seaa ιστορικα.
-
Έπαιξε ίσως ρόλο και το ότι δεν είχε ξεκαθαρίσει το θέμα της απόσυρσης. Σε αμάξια μεγάλης αξίας η απόσυρση πλησίαζε τα 3k...
-
Εταιρικά το 70% των πωλήσεων με τους ελεύθερους επαγγελματίες να κάνουν πάρτυ στις αγορές μιας και οι αυξημένοι συντελεστές φορολόγησης τους σπρώχνουν στην δημιουργία ακόμη και τεχνητών εξόδων
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
-
αν είναι όπως στο σχέδιο....θα είναι κακέκτυπο του σημερινού!
-
Πήρανε στη vw τους σχεδιαστές της Toyota?
-
Αν ειναι ετσι 1000 φορες το δικο μου το 7ρι
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Πήρανε στη vw τους σχεδιαστές της Toyota?Aikibill κατά τη γνώμη μου η toyota τα τελευταία χρόνια έχει κάνει σημαντικά βήματα προόδου στο σχεδιαστικό κομμάτι!
Τα περισσότερα νέα μοντέλα της παρουσιάζουν εξέλιξη και σαφώς βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με τα προηγούμενα. Δεν θα έλεγα το ίδιο για τα περισσότερα νέα μοντέλα της VW...
Νέο...Golf??