-
Παιδιά διάβασα το παραπάνω που αναφέρει ένα επικείμενο κλείσιμο του Δαβαρη και δίχως να το κρύψω άρχισα να αγχωνομαι http://masternews.gr/ποι ... %B9%CE%BD/. Ενώ έχω δώσει προκαταβολή για ετοιμοπαραδοτο μπορεί να γίνει το μπαμ στην εταιρεία και να χαθούν τα χρήματα;
-
Αυτά φίλε μου είναι γνωστά εδώ και πολλά χρόνια τα έχουμε αναφέρει πολλές στο θέμα των Hyundai.
Αλλά αυτά δεν πρέπει να σε ανησυχούν γιατί η Hyundai δεν είναι π.χ. Daihatsu ώστε να αποφασίζει ξαφνικά να φύγει από την Ευρώπη.
Το πολύ-πολύ να αναλάβει η ίδια η Hyundai την αντιπροσώπευση των αυτοκινήτων του ομίλου και να βγει από τη μέση ο Δάβαρης, ο Συγγελίδης, η Ρίτσα, τα αδέλφια της, οι δικηγόροι, τα διαζύγια, η Citroen, η Peugeot κλπ...κλπ... ...
-
Είχα διαβάσει αντίστοιχα όμως ποτέ ότι είναι τόσο κοντά στο κλείσιμο και πελάτες δε μπορούν να παραλάβουν τα αυτοκίνητα τους ενώ τα έχουν εξοφλήσει.
Από την Ευρώπη δε θα φύγει, από την ελληνομπανανία όμως;
Αν λοιπόν λάβω τηλέφωνο για εξόφληση από τον αντιπρόσωπο για εκτελωνισμό πως θα πρέπει να αντιδράσω; Θα υπάρχει ρίσκο απώλειας χρημάτων;
-
Ούτως ή άλλως οι σοβαρές αντιπροσωπείες ( αυτές που εγώ ας πούμε αγόρασαν έτσι έκαναν) δέχτηκαν μια προκαταβολή των 2 χιλιάδων και ή εξόφληση έγινε με τραπεζική επιταγή την ώρα της παράδοσης . Δεν καταλαβαινω γιατί πρέπει να προ εξοφλήσει το αμάξι και να έχεις εσύ όλο το πιστωτικό ρίσκο ιδιαίτερα δε αν μιλάμε για ετοιμοπαραδωτο
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
-
Ο χρήστης kotsos4u έγραψε:
Από την Ευρώπη δε θα φύγει, από την ελληνομπανανία όμως;
Το αποκλείω. Οι Κορεάτες έχουν επενδύσει πολλά φράγκα για να έχουν παρουσία σε όλη την Ευρώπη.
Άλλοι που έφυγαν δεν είχαν προχωρήσει σε μεγάλες επενδύσεις π.χ. εργοστάσια συναρμολόγησης, εργοστάσια κατασκευής ανταλλακτικών κλπ...
Βασικά θα πρέπει να επιθυμείς (όπως επιθυμώ και εγώ) να βγει από τη μέση ο Δάβαρης για να αναπνεύσει ξανά ο όμιλος στην Ελλάδα.
-
Η οικογένεια Συγγελίδη δεν έχει τον έλεγχο της Π&Ρ ΔΑΒΑΡΗ ΑΕ? Από όσο ξέρω ο Δάβαρης δεν ζει εδώ πια.
-
Μπερδεμένη ιστορία. Σίγουρα το πάνω χέρι το έχει η οικογένεια Συγγελίδη.
-
Όντως πολύ μπερδεμένα τα πράγματα.. Δε μπορώ να κάνω κάτι αυτή τη στιγμή παρά να οπλιστώ με υπομονή και πίστη πως θα πάνε όλα καλά
Kia Rio facelift - παλιό μοντέλο ΒΟΗΘΕΙΑ