-
Καλησπερα και καλη χρονια σε ολους! ειμαι νεο μελος και σκεφτομαι την αγορα αυτοκινητου. ΕΙμαι αναμεσα σε αυτα τα 2.
Δεν ειμαι αρκετα ψαγμενος και θα ηθελα την γνωμη σας ή και για καποια αλλη προταση.
Γενικα για τη ΤΟΥΟΤΑ ξερω οτι βγαζει αξιοπιστα αυτοκινητα, για την kia δεν γνωριζω κατι...
Απλα η kia εχει πιο πλουσιο εξοπλισμο σε σχεση με την toyota ως προς τη τιμη. -
Καλησπερα και καλη χρονια σε ολους! ειμαι νεο μελος και σκεφτομαι την αγορα αυτοκινητου. ΕΙμαι αναμεσα σε αυτα τα 2.
Δεν ειμαι αρκετα ψαγμενος και θα ηθελα την γνωμη σας ή και για καποια αλλη προταση.
Γενικα για τη ΤΟΥΟΤΑ ξερω οτι βγαζει αξιοπιστα αυτοκινητα, για την kia δεν γνωριζω κατι...
Ότι παραπάνω πληρώσεις τώρα για το τογιοτα θα το πάρεις στη μεταπωληση... Επίσης καλύτερο δίκτυο, κορυφαίο after sales.
Αναφορικά με ίδιο το αυτοκίνητο το Yaris είναι αξιόπιστο, σβελτο με εκπληκτικά φρένα και ποιότητα κατασκευής -
Σε ευχαριστω πολυ..
-
Kia rio για την όμορφη σχεδίαση του, για τους χώρους του (2570 μεταξόνιο) για την ροπή του 24,5 kgm, την μεγαλύτερη στην κατηγορία, για τον υπερπλήρη εξοπλισμό του, ακόμα και στην βασική έκδοση, για την τιμή του,για την αξιοπιστία του,και τέλος για την 7ετη του εγγύηση!
-
Τα KIA είναι γενικά αξιόπιστα αυτοκίνητα και με μεγάλη εγγύηση. Οι τιμές τους είναι χαμηλότερες από τα toyota λόγω ότι δεν έχει ίδια βαρύτητα το όνομα τους. Πιο μέγαλο όνομα έχει η hyundai που είναι και η επικεφαλής της kia. Οπότε ουσιαστικά ένα kia έχει καλύτερη σχέση τιμής - αξίας από ένα toyota. Σαν αξία μεταπώλησης όμως, το toyota θα κρατήσει και πιο ψηλά τη τιμή του. Και τα δυο πάντως είναι αξιόπιστα και καλές επιλογές για όποιον θέλει να αγοράσει αυτοκίνητο-εργαλείο και να χει το κέφάλι του ήσυχο. Εγώ προσωπικά ανάμεσα στα δυο θα κατέληγα μάλλον στο rio. Καλό θα είναι όμως να τα οδηγήσεις και τα δυο πρώτα, έτσι ώστε και να τα συγκρίνεις μεταξύ τους αλλά και για να έχεις άποψη και για τα δυο μοντέλα.
kia rio 1.4 diesel VS toyota yaris 1.4 diesel