-
Καλησπέρα παιδία νέος στο forum και καλός σας βρήκα .
Εχω μια απορία, ενδιαφέρομε να αγοράσω ενα μεταχειρισμένο BMW 316 Compact(98-99) στα 160,000χλμ περιπου ή Sedan(93-98) 200,000 το Budget είναι μικρό αλλα έχω ακούσει οτι ο M43B16 είναι 'σκυλή κινητήρας' και άμα είναι προσεγμένος δεν παρουσιάζει προβλήματα σας παρακαλώ όποιος μπορεί να με βοηθήσει με τις εμπειρίες του να αποφασίσω ποιο από τα δύο να πάρω. Η χρήση θα είναι εντός πόλης (16χλμ την ημέρα) και μια φορά την εβδομάδα βγαίνω και εκτός (200χλμ).
Αυτο θα είναι και το κύριο αυτοκίνητο μου πλέον και θα ήθελα να το κρατήσω όσο περισσότερα χρόνια γίνεται. -
Εχω μια απορία, ενδιαφέρομε να αγοράσω ενα μεταχειρισμένο BMW 316 Compact(98-99) στα 160,000χλμ περιπου ή Sedan(93-98) 200,000 το Budget είναι μικρό αλλα έχω ακούσει οτι ο M43B16 είναι 'σκυλή κινητήρας' και άμα είναι προσεγμένος δεν παρουσιάζει προβλήματα σας παρακαλώ όποιος μπορεί να με βοηθήσει με τις εμπειρίες του να αποφασίσω ποιο από τα δύο να πάρω. Η χρήση θα είναι εντός πόλης (16χλμ την ημέρα) και μια φορά την εβδομάδα βγαίνω και εκτός (200χλμ).
Αυτο θα είναι και το κύριο αυτοκίνητο μου πλέον και θα ήθελα να το κρατήσω όσο περισσότερα χρόνια γίνεται. -
Προσεγμένη τέτοια BMW δύσκολο έως αδύνατο να βρεις. Η αδυναμία ντόπιων καγκουρων και το όνειρο αλλοδαπών (γειτονικής χώρας) μεταναστών. Άφησε τες για αυτούς ...
Και σκυλί ο τότε 1,6 δεν ήταν. Λανθασμένη πληροφόρηση μάλλον έχεις.
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πήρε ο γαμπρός μου μία 316i compact me 150.000 και έβγαλε αισθητήρα στροφάλου .... το παραθυρο του συνοδιγού έπεσε μέσα στην πόρτα .... χανη λάδια απο κάπου ... ακόμα το ψαχνουμε απο που ... ήθελε γερό σερβις .... καλύτερα πάρε ένα yaris ... με τα ίδια χρήματα ...
-
Αν σ αρεσει και βρεις περιποιημενη και χωρις καγκουριες, μονο τοτε.. Και να ξερεις θα θελει εν καιρω και πραγματακια.. Μιλαμε για τουλαχιστον 16 ετων αυτοκινητο..
Σκυλι δε θα τη χαρακτηριζα ουτε και αμαξι με προβληματα ομως. Κυρια ευαισθησια σ αυτες ηταν η αντλια βενζινης στα e36 των απλων εκδοσεων. -
Μακρυά κι από τα δύο.
Βγαίναν πολλά προβλήματα σε πολύ πιο σύντομο χρόνο, όπως immobilizer, ABS και το κόστος είναι πολύ ψηλό. Αναγκαστικά συνεχίζεις χωρίς αυτά ...
Και έχε υπόψη ότι στο Compact διέφεραν διάφορα εξαρτήματα και μπορεί να μην βρίσκεις εύκολα ούτε μεταχειρισμένα. Εδώ την εποχή που πουλιόταν δεν είχαν όλα τα ανταλλακτικά διαθέσιμα. -
Το αμάξι φίλε μου ειναι πλέον πολύ παλιό, τα σχόλια που γενικά ακούγονται ειναι αντίστοιχα με την εικόνα του αυτοκινήτου στο δρόμο .......χρεπι δηλαδή ...
Sent from my iPad using Tapatalk
Αγορά Μεταχειρισμένης BMW 316 Compact(98-99) ή Sedan(93-98)