-
Αυτό με τα φινιστρίνια του DS4 με σκότωσε.. ακόμα και το crossback θα είναι έτσι? Αν είναι δυνατόν!
Δεν θα θέλει με τίποτα η γυναίκα...χεχε.
Τι να πω...θα δω και το Qashqai.. -
Αν πας στην εκθεση δες κ το ολοκαινουργιο Renault kadjar.. Πιο ομορφο κ πιο ποιοτικο εσωτερικο απο το Nissan κ με ακομα μεγαλυτερο χωρο αποσκευων.. Τιμες δεν εχουν ανακοινωθει ακομα.. Λογικα θα εχει παρομοιες τιμες με το nissan
-
Σωστος. Και γενικά όπου έχει κυκλοφορήσει στο εξωτερικό έχει πάρει πολύ καλές κριτικές. Αν έχει και την σωστή τιμη....
-
Καλημέρα ,
Επίσης μια καλή & 'τιμια' λύση για τα λεφτά του είναι & το Suzuki SX4 S-CROSS
Ρίξε μια ματιά & σε αυτό... -
To Kadjar φαίνεται πολύ ωραίο, αλλα με ένα γρήγορο ψάξιμο είδα ότι το 1.6 diesel 130hp που για μένα αξίζει, θα έχει γύρω στα 30000€...
Δεν θέλω να φτάσω τόσο ψηλά ρε γμτ..
Θα το δω την ΚΥΡΙΑΚΗ στην έκθεση και θα σας πω γνώμες! -
To Captur είναι πολύ πιο μικρό από το Kadjar ? Γιατί πιο φτηνό είναι σίγουρα!
Ίδιας κατηγορίας δεν θεωρούνται? -
Οχι. Το Captur.είναι κατηγορίας Clio/Juke και το Kadjar κατηγορίας Megane/Qashqai.
From my SMO72HD via Tapatalk
-
Α οκ! Σ'ευχαριστω.
Εχω μια μεγάλη απορία, γιατί θα είναι η πρώτη φορά που αγοράζω καινούριο αυτοκίνητο με χρηματοδοτικό, θα ήμουν ευγνώμων σε όποιον με βοηθήσει. Το επιτόκιο , π.χ. 9,5% δεν θα έπρεπε να είναι αυτό που υπολογίζεται στο ποσό που απομένει μετά την προκαταβολή, και μετά αυτό να διαιρείται με τις δόσεις?
Παράδειγμα αν για 25000 δώσω προκαταβολή 6000, τα 19000 να γίνουν 20800 και εκεί να μπουν οι δόσεις? π.χ. για 48 μήνες 433, για 72 289 κ.ο.κ? μου έχουν απαντήσει μερικοί με αυτό το επιτόκιο και με κουφαναν, 24700 αξία, 6000 προκαταβολή και 306,59 x 84 δόσεις. Αυτό μας κάνει 25750!! Πάνω ακόμα και από την αρχική αξία του αυτοκινήτου!
Ακόμα και άλλοι με μικρότερες δοσεις(με ίδιο επιτόκιο) , για ένα υπόλοιπο 18650 μου το φτάνουν 474x48 δόσεις =22750 ! Με τα δικά μου μαθηματικά έπρεπε να είναι 20420..ακόμα και στην αρχική αξία, προσθέτω 9,5% και αφαιρώ προκαταβολή, θα έπρεπε να δώσω άλλες 21000.
Δεν μπορώ να καταλάβω..σόρυ για τα πολλά νούμερα, απλά πελαγωσα! -
όπως είπαν οι φίλοι παραπάνω....πήγαινε να οδηγήσεις μερικά αυτοκίνητα και στο τέλος πάρε την alfa Giulietta.
για εμένα προσωπικά η οδική συμπεριφορά, το γεγονός ότι η G δεν έχει εμφανίσει ιδιαίτερα μηχανικά προβλήματα μετά απο 5 χρόνια κυκλοφορίας καθώς και τα αποτελέσματα στα test euroncap μετρούν περισσότερο απο το γεγονός ότι το χερούλι που τραβάω την πόρτα είναι απο σκληρό πλαστικό.
-
Ο χρήστης zEr0c0oL έγραψε:
Α οκ! Σ'ευχαριστω.
Εχω μια μεγάλη απορία, γιατί θα είναι η πρώτη φορά που αγοράζω καινούριο αυτοκίνητο με χρηματοδοτικό, θα ήμουν ευγνώμων σε όποιον με βοηθήσει. Το επιτόκιο , π.χ. 9,5% δεν θα έπρεπε να είναι αυτό που υπολογίζεται στο ποσό που απομένει μετά την προκαταβολή, και μετά αυτό να διαιρείται με τις δόσεις?
Παράδειγμα αν για 25000 δώσω προκαταβολή 6000, τα 19000 να γίνουν 20800 και εκεί να μπουν οι δόσεις? π.χ. για 48 μήνες 433, για 72 289 κ.ο.κ? μου έχουν απαντήσει μερικοί με αυτό το επιτόκιο και με κουφαναν, 24700 αξία, 6000 προκαταβολή και 306,59 x 84 δόσεις. Αυτό μας κάνει 25750!! Πάνω ακόμα και από την αρχική αξία του αυτοκινήτου!
Ακόμα και άλλοι με μικρότερες δοσεις(με ίδιο επιτόκιο) , για ένα υπόλοιπο 18650 μου το φτάνουν 474x48 δόσεις =22750 ! Με τα δικά μου μαθηματικά έπρεπε να είναι 20420..ακόμα και στην αρχική αξία, προσθέτω 9,5% και αφαιρώ προκαταβολή, θα έπρεπε να δώσω άλλες 21000.
Δεν μπορώ να καταλάβω..σόρυ για τα πολλά νούμερα, απλά πελαγωσα!Το επιτόκιο είναι ετήσιο. 9,5% το χρόνο.
Δηλαδή τον 1ο χρόνο τόκο 1.800€
Τον δεύτερο 9,5% επί του ποσού που θα έχει απομείνει από το κεφάλαιο ΜΕΙΟΝ τις καταβολές που θα έχεις κάνει, και ουτο καθεξής...Ανάλογα το πόσα χρόνια θα έχει διάρκεια το δάνειο
-
Καλύτερα πήγαινε στην Peugeot που έχει άτοκο αυτή την στιγμή.Κοίτα κάτι και σε SW.
-
Ο χρήστης Andreas-Qashqai έγραψε:
Α οκ! Σ'ευχαριστω.
Δεν μπορώ να καταλάβω..σόρυ για τα πολλά νούμερα, απλά πελαγωσα!Το επιτόκιο είναι ετήσιο. 9,5% το χρόνο.
Δηλαδή τον 1ο χρόνο τόκο 1.800€
Τον δεύτερο 9,5% επί του ποσού που θα έχει απομείνει από το κεφάλαιο ΜΕΙΟΝ τις καταβολές που θα έχεις κάνει, και ουτο καθεξής...Ανάλογα το πόσα χρόνια θα έχει διάρκεια το δάνειο
Ναι 20420 βγαινουν και σωστα τα υπολογιζεις, για τον πρωτο ομως χρονο. Δλδ εσυ κανεις 18650χ9,5%= **1772 **+ 18650 = 20422
Οπως ομως σου λεει και ο Ανδρεας τα 1770 ευρω ειναι ο Τοκος τον Πρωτο χρονο. Τον επομενο χρονο ο τοκος θα ειναι οτι κεφαλαιο εχει μεινει απο τις δοσεις που θα πληρωσεις χ 9.5% επιτοκιο. Καθε χρονο θα πληρωνεις το 9.5%. Οχι μονον μια φορα οπως το υπολογισες.
Να κανουμε και λιγο παιχνιδι με το ποσο αγοραζει και ποσο πουλαει η τραπεζα το χρημα;
Επιτοκιο καταθεσεων προθεσμιακων κοντα στο 0,6% σου δινει αν κανεις καταθεση. Αν καταθεσεις πανω απο 100.000 ευρω στο κανει 1%
http://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/epitokia-deltia-timon/epitokia-prothesmiakwn-katathesewn
Παμε τωρα ποσο σου πουλαει το χρημα, αν θελησεις να παρεις δανειο. 7.9% με 9.25%
http://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/epitokia-deltia-timon/lending-rates
Δλδ στην καλυτερη περιπτωση για εσενα και στην χειροτερη για την τραπεζα. Σου παιρνει το χρημα με 1% και στο πουλαει με 7%. Ποσοστο κερδους 700%. Και χρεοκωπησαν με τετοιο ποσοστο κερδους οι τραπεζες!
Μην πιασουμε τα επιτοκια των πιστωτικων καρτων. Ποσο παιζουν δεν ξερω. 18%; -
Κατάλαβα! Επειδή το θεωρώ κοροϊδία λοιπόν, θα πρέπει να βρω αντιπροσωπεία που να κάνει άτοκες δοσεις, π.χ. με 35% προκαταβολή, ή να πάω στην Peugeot που τρέχει το 308x48 δοσεις και να δω τι παίζει με το υπόλοιπο ποσο.
Είναι κρίμα να δώσεις 20-30% παραπάνω λεφτά, έλεος!Υ.Γ.: Προς τους διαχειριστές: κάντε κάτι με το Tapatalk σας παρακαλώ! Ακόμα και από υπολογιστή όταν πάω να μπω, πρέπει να κάνω σύνδεση, αποσύνδεση και ξανά σύνδεση για να με βάλει στο φόρουμ, είναι κουραστικό!
Έχει επιληφθεί το Τεχνικό Τμήμα μας. Θα πρέπει να κάνετε όμως υπομονή καθώς υπάρχουν άλλες εργασίες που προηγούνται. Ευχαριστούμε για την κατανόηση. [Admin]
-
φιλε ατοκο εχει η jeep και η fiat . Ισως επειδη ειναι στον ιδιο ομιλο να εχει και η Alfa Romeo.
Το ατοκο σε αυτη την περιπτωση εχει ως εξης. Στην αρχικη τιμη του αυτοκινητου υπολογιζεις συν 2000 ευρω που η εταιρεια λεει οτι ειναι το κοστος των service και η οδικη βοηθεια για 5 χρονια.Οποτε αν κανει 25000 το τελικο σου ποσο θα ειναι 27000 αλλα για το επομενα 5 χρονια δεν θα πληρωσεις θεωρητικα τιποτα αλλο.
Οπως και να εχει ομως υπολογιζε εξοδα φακελου και 0.5% που ειναι της τραπεζας . Δηλαδη αν καποιος εμπορος σου πει 5% επιτοκιο υπολογιζε συν μισο τοις εκατο.
-
Ο χρήστης zEr0c0oL έγραψε:
Κατάλαβα! Επειδή το θεωρώ κοροϊδία λοιπόν, θα πρέπει να βρω αντιπροσωπεία που να κάνει άτοκες δοσεις, π.χ. με 35% προκαταβολή, ή να πάω στην Peugeot που τρέχει το 308x48 δοσεις και να δω τι παίζει με το υπόλοιπο ποσο.
Είναι κρίμα να δώσεις 20-30% παραπάνω λεφτά, έλεος!Υ.Γ.: Προς τους διαχειριστές: κάντε κάτι με το Tapatalk σας παρακαλώ! Ακόμα και από υπολογιστή όταν πάω να μπω, πρέπει να κάνω σύνδεση, αποσύνδεση και ξανά σύνδεση για να με βάλει στο φόρουμ, είναι κουραστικό!
Ειναι ασυμφορο ειδικα αν κανεις πολλες δοσεις. Καλυτερα να ζοριστεις και να δωσεις μια καλη προκαταβολη και ατοκες ή όσο γινεται χαμηλοτοκες δοσεις. Δες και της Fiat, Jeep, Peugeot τις προσφορες.
-
To 500Χ επισης το θεωρω πολυ καλη περιπτωση. Προσεγμενο σε λεπτομερειες οχημα.. μΙας που αναφερθηκε η fiat δηλαδη. Ειναι λιγο ακριβο ομως.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
To 500Χ επισης το θεωρω πολυ καλη περιπτωση. Προσεγμενο σε λεπτομερειες οχημα.. μΙας που αναφερθηκε η fiat δηλαδη. Ειναι λιγο ακριβο ομως.ναι αλλα fiat ρε παιδια......να δωσεις πανω απο 20αρικο και να παρεις φιατ???Σε καμια περιπτωση δεν το λεω ειρωνικα αλλα με προβληματιζει η αξιοπιστια που εχουν σε ηλεκτρικα - μηχανικα παντα σε σχεση με το 20αρικο που πρεπει να δωσεις.
-
Ισως τα πιο αξιοπιστα ευρωπαϊκα αυτοκινητα την τελευταια 5ετια...
-
μαζι σου, προσωπικα παντως με 10ρικο και κατι ψιλα εδινα για φιατ (panda ή 500ρακι) 20 plus για fiat το θεωρω madness!!!
-
Θεωρώ ότι τα καλύτερα diesel της μικρομεσαίας κατηγορίας είναι τα 308, Golf, Civic.
Απορρίπτω εξαρχής το Golf ως 1) VW, 2) γερμανικό.
Μεταξύ 308 και Civic θα επέλεγα το πρώτο λόγω εμφάνισης μέσα-έξω, καθώς στους υπόλοιπους τομείς θεωρώ ότι είναι λίγο-πολύ ισοδύναμα.
Δεν βάζω στη σύγκριση τα SUV, καθώς έχω ανέκαθεν μια αντιπάθεια στα ψηλά αυτοκίνητα.
Αγορά νέου Diesel αρχές 2016