-
Παράδειγμα: Site: 1.5D ACENTA CON 23.840 € , Πωλητής: 24.650 €
-
Ο χρήστης zEr0c0oL έγραψε:
Παράδειγμα: Site: 1.5D ACENTA CON 23.840 € , Πωλητής: 24.650 €Στο τέκνα λογικά στην τιμή που σου είπε είναι και ο φόρος πολυτελείας ή δεν ξέρω και γω πώς το λένε που μπαίνει αν δεν κάνω λάθος για τιμές πάνω από 30000.
Για το άλλο 23840 +520 μεταλλικό ( αν θύμαμαι καλα )+ κάνα 300 έξοδα προετοιμασίας -
25000 για QQ (όχι την πλούσια έκδοση.....αρκετά μου φαίνονται).
Επειδή βλέπω ότι και το peugeot είναι στα ίδια χρήματα (με την πανοραμική οροφή) μπορείς να μας πεις τι περισσότερο έχει ο εξοπλισμός του ενός σε σχέση με το άλλο;
-
Δεν μπορώ να σου πω ακριβώς τις διάφορες, αλλα νομίζω ότι η έκδοση acenta premium, ακόμα και αν δεν είναι η πιο πλούσια της NISSAN, έχει κάποια παραπάνω καλούδια απο την πιο πλούσια του Peugeot 2008. Η οροφή στο 2008 είναι extra 650€ άλλωστε.
Μπορεις να συγκρίνεις αυτά:
http://www.nissan.gr/vehicles/crossover ... /72826410/http://www.peugeot.gr/brochures/2008/crossover/ κατεβάζεις το έντυπο με τα τεχνικά χαρ/κα και βλέπεις το Allure.
Δεν συγκρίνονται τα 2 μοντέλα σε χώρους, δεν το συζητώ.
Το 2008 σε σχέση με το 500Χ που κοίταζα πριν, υπερτερεί στα δικά μου μάτια.Η σύγκριση μου και το δίλλημα μου εάν ανέβω στα 27500 είναι για το QQ ή το νέο Honda HRV.
Αν κάποιος έχει άποψη, είμαι όλος αυτιά (και μάτια)... -
c- max=1.6 = 2,7 ροπη = 450+ χωρος αποσκευων με πισω καθισματα που κανουν διαφορα τσαλιμια = πολυ καλη οδηγικη συμπεριφορα = αρκετα καλος εξοπλισμος = 21.500 μια καλη εκδοση........Μηπως να το κοιτουσες και αυτο?????λεω εγω τωρα....
-
Δεν πας να δεις και το Picasso
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
-
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Δεν πας να δεις και το PicassoSent from my LG-D855 using Tapatalk
σε σχεση με το c max δινεις λιγο παραπανω σε λεφτα παιρνεις λιγο περισσοτερο σε ογκο αυτοκινητου και....αυτα ....οποτε ......γνωμη μου καλυτερα να παει στο φορντακι....
-
Έχω την αίσθηση ότι αδικουμε ένα πολύ καλό αυτοκίνητο
-
Θα το δω και το cmax μέσα στην εβδομάδα..αν δεν γεννήσουμε!
Για το HRV δεν έχει να πει κανείς κάτι? ανάμεσα σε αυτο και το qq?
Αξίζει τα λεφτά του αυτο?
Ή μήπως να περιμενω το Kadjar μπας και το έχουν σε πιο λογική τιμή απο το qq?
Στην έκθεση μου είπαν ότι προσπαθούν για 1-2 χιλιάδες κάτω απο το qq.Προσπαθώ να μάθω για την απόσυρση απο παντού αλλα τίποτα...
-
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Δεν πας να δεις και το PicassoSent from my LG-D855 using Tapatalk
Δεν μ'αρεσει καθόλου!
Υ.Γ.: Τι έχεις κάνει και σου δουλεύει το Tapatalk? εχω πήξει στα logout και login (μόνο απο browsers) για να στείλω ένα μήνυμα! -
Απολύτως τίποτε δουλεύει μια χαρά. Αν δεν σου αρέσει το αμάξι case closed. Σαν τελευταία επιλογή θα έβλεπα και το Scenic σε έκδοση Grande με navi Εξαιρετικό αμάξι, φοβερός κινητήρας, φοβερός εξοπλισμός.
-
Μεταξύ των τριών που έχεις ξεχωρίσει,θα επέλεγα σαφώς το qq.To peugeot προσωπικά δε μου αρέσει καθόλου και το hrv είναι ακριβό και δεν υπάρχει ετοιμοπαράδοτο(εξ όσων γνωρίζω)ώστε να προλάβεις την απόσυρση,το ίδιο και το kadjar..θα αργήσει όπως μου είπε ο έμπορος στην Αυτοκίνηση.
Μην πας μόνο σε έναν έμπορο πριν κλείσεις τη συμφωνία και αν θέλεις την άποψή μου,μην κολλάς σε λεπτομέρειες...ακόμα και για το αν θα επιλέξεις 1.5 ή 1.6...έχοντας ως δεδομένο ότι τα έχεις οδηγήσει και τα έχεις δει όλα από κοντά,αποφάσισέ το και θα δεις πόσο απλά θα σου φαίνονται όλα όταν πας να παραλάβεις!Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις υποχωρήσεις σε αυτά που θέλεις,απλά μη σκας με μικρο-διλήμματα αν έχεις καταλήξει στα πολύ βασικά!Τa 32+ είναι πολλά για το qq,έστω και αν μιλάμε για 1.6 techna...δε θα το σκεφτόμουν καν..έχοντας περάσει μήνες κοιτάζοντας το qq,θα επέλεγα acenta connect ή premium και τέλος!
Όσο για τα 2400€ διαφοράς μεταξύ 1.5 και 1.6...είναι προσωπικό θέμα,έχει να κάνει καθαρά με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σου.
Και κάποια tips: i.τα 2400€ που απέχουν,δεν ξέρω αν θα τα πάρεις πίσω σε ενδεχόμενη μεταπώληση, ii.το 1.5 έχει μειωμένη κατανάλωση κατά μισό με ένα λίτρο συγκριτικά με το 1.6, iii.το 1.5 από το 2016 πληρώνει κανονικά τέλη κυκλοφορίας, iv.Καλό είναι να προλάβεις την απόσυρση...δεν πιστεύω ότι θα αφήσουν έτσι την αγορά το 2016 αλλά αν τελικά δεν υπάρξει κάποιο διάδοχο μέτρο,χάνεις αμέσως-αμέσως πάνω από 1000€.Επίσης να ξέρεις ότι στα τέλη του έτους όλοι οι έμποροι κυνηγάνε bonus και στόχους οπότε διαπραγματεύσου -
Με τα 2400 της διαφορας εκτος από 1.6 σου δινουν και τετρακινηση?
-
Όχι, αλλα σου δίνουν την δυνατότητα τετρακίνησης αν σκασεις μερικά ακόμη ευρουλακια.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Με τα 2400 της διαφορας εκτος από 1.6 σου δινουν και τετρακινηση?Όχι, αλλα σου δίνουν την δυνατότητα τετρακίνησης αν σκασεις μερικά ακόμη ευρουλακια.
1900 για την ακρίβεια
-
Βάλε, βάλε κόβω τον φίλο μας να παιρνει Porsche macan/cayenne.
-
Χαχα,το παράκανες!Άλλωστε γιατί να επιλέξει 4κίνηση αν δεν του είναι απαραίτητη;
Αυτό πάντως παθαίνουν πολλοί υποψήφιοι αγοραστές που έχουν μια σχετική άνεση και όχι πολύ ''σφιχτό'' budget...παρασύρονται και από τα 25 βρίσκονται για πλάκα στα 30 ή και παραπάνω χιλιάρικα,γλυκοκοιτάζοντας κάποιο καλύτερο ή ανώτερης κατηγορίας μοντέλο. -
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Μεταξύ των τριών που έχεις ξεχωρίσει,θα επέλεγα σαφώς το qq.To peugeot προσωπικά δε μου αρέσει καθόλου και το hrv είναι ακριβό και δεν υπάρχει ετοιμοπαράδοτο(εξ όσων γνωρίζω)ώστε να προλάβεις την απόσυρση,το ίδιο και το kadjar..θα αργήσει όπως μου είπε ο έμπορος στην Αυτοκίνηση.Δεν θα πάρω ετοιμοπαράδοτο QQ κατά 90%, γιατί το έχει acenta premium σε γκρί, εγώ θέλω μπλέ.. Και το HRV δεν θα το βρω ετοιμοπαράδοτο, και το 2008 παραγγελία θα γίνει. Οπότε σε όλα ρισκάρω την απόσυρση!
-
Χμμ,μάλιστα.Πόσες βδομάδες αναμονή σου έχουν πει για μπλε qq 1.5 acenta premium και πόσες για το ίδιο σε 1.6;
-
3 μήνες maximum μου λένε, ό,τι και να έχω ζητήσει σε παραγγελία, σε οποιαδήποτε μάρκα. 2 το λιγότερο, 3 το περισσότερο.
Αγορά νέου Diesel αρχές 2016