-
Α μιας κ ανεφερες κατι για αποσυρση κ μιας κ ειπες οτι μπορει να πεταχτεις κ στην εκθεση να ξερεις πως η Peugeot κανει δωρο το οφελος αποσυρσης για επισκεπτες της εκθεσης
-
Σ' ευχαριστώ για τις πληροφορίες giocitroen91 !
Θα σας πω εντυπώσεις σύντομα! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Μη πάρεις το opel ή την alpha. Πολύ μικρά για 2 οικογένεια με 2 παιδιά, χρειάζεσαι από 7θέσιο και με μπαγκαζιέρα από πάνω ... τουλάστιχον!
Έλα μου?????
From my SMO72HD via Tapatalk
Για να μη πω μπαγκαζιέρα από πάνω και ένα τρειλερ από πίσω! Ξέρεις πόσο αυξάνουν τις ανάγκες σε χώρους ΔΥΟ ΟΛΑΚΕΡΑ παιδιά?
-
Φίλε μου επειδή και γω ήμουν στην φάση που είσαι πριν κάποιους μήνες, λόγω της άφιξης της κορακλας μου, να σου πω ότι για το θέμα αποσκευών δεν χρειάζονται υπερβολές τύπου 7θεσιο κλπ. Καλό είναι όμως να πας τουλάχιστον σε 400 λίτρα και πανω. Εγώ τελικά πήρα το qashqai που το θεώρησα ιδανικό για οικογένεια και εδώ και 4 μήνες το έχουμε καταευχαριστηθει. Να σου πω όμως ότι τα 430 λίτρα είναι οριακά για εμάς. Πχ στις διακοπές το καλοκαίρι με ένα καρότσι, πάρκοκρεβατο, λοιπά συμπραγκαλα του μωρού και αποσκευές με το ζόρι χωρεσαμε. Χθες πήγαμε σε γνωστό παιχνιδαδικο μαζί με την μικρή και είχαμε και το ποδήλατο της. Πήραμε και κάτι ογκώδη πράγματα και τελικά χρειάστηκε να ρίξω κάθισμα. ...
-
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
Μη πάρεις το opel ή την alpha. Πολύ μικρά για 2 οικογένεια με 2 παιδιά, χρειάζεσαι από 7θέσιο και με μπαγκαζιέρα από πάνω ... τουλάστιχον!
Έλα μου?????
Για να μη πω μπαγκαζιέρα από πάνω και ένα τρειλερ από πίσω! Ξέρεις πόσο αυξάνουν τις ανάγκες σε χώρους ΔΥΟ ΟΛΑΚΕΡΑ παιδιά?
Είπα και εγω....
-
Μη πάρεις το opel ή την alpha. Πολύ μικρά για 2 οικογένεια με 2 παιδιά, χρειάζεσαι από 7θέσιο και με μπαγκαζιέρα από πάνω ... τουλάστιχον!Υπερβολικός είσαι λίγο...
Σιγά μη θέλει και φορτηγάκι -
Ο χρήστης plutare έγραψε:
Φίλε μου επειδή και γω ήμουν στην φάση που είσαι πριν κάποιους μήνες, λόγω της άφιξης της κορακλας μου, να σου πω ότι για το θέμα αποσκευών δεν χρειάζονται υπερβολές τύπου 7θεσιο κλπ. Καλό είναι όμως να πας τουλάχιστον σε 400 λίτρα και πανω. Εγώ τελικά πήρα το qashqai που το θεώρησα ιδανικό για οικογένεια και εδώ και 4 μήνες το έχουμε καταευχαριστηθει. Να σου πω όμως ότι τα 430 λίτρα είναι οριακά για εμάς. Πχ στις διακοπές το καλοκαίρι με ένα καρότσι, πάρκοκρεβατο, λοιπά συμπραγκαλα του μωρού και αποσκευές με το ζόρι χωρεσαμε. Χθες πήγαμε σε γνωστό παιχνιδαδικο μαζί με την μικρή και είχαμε και το ποδήλατο της. Πήραμε και κάτι ογκώδη πράγματα και τελικά χρειάστηκε να ρίξω κάθισμα. ...Διακοπές καλοκαίρι, 2πλό καρότσι (δίδυμες γαρ), 2 παρκοκρέβατα, λοιπά συμπράγκαλα και αποσκευές. Αμάξι ... ένα ηρωικό ibizaκι ... και ναι είμαστε ακόμα εδώ ζωντανοί! Και οι 4!!!
Πλάκα πλάκα, δε βαριέμαι να τα γράφω και να τα ξαναγράφω, και ας με παρεξηγήσει και ας με βρίζει όποιος θέλει. Ακόμα και εν έτη 2015 και βαθιά μέσα στη κρίση, επιμένουμε να υπερβάλουμε σε τέτοια πράγματα όπως η (πολυέξοδη) αγορά ενός αυτοκινήτου με δικαιολογία ότι κάναμε 2 παιδιά και έχουμε να κουβαλήσουμε όλα αυτά τα τσιμπράγκαλα. Και όταν μετά από 2 χρόνια ούτε παρκοκρέβατα θα έχουν μείνει ούτε καρότσια, ούτε τίποτα ... ξεμένουμε με το περίπτερο ....
-
Έλα μου?????
Ειναι αποριας αξιον πως ολοι σας μαζι με τ αδερφια σας μεγαλωσατε και πηγαινατε παντου με fiat 128 - toyota corolla και τωρα δε σας φτανει για τα παιδια σας c4 grand picasso....
υ.γ. οκ τωρα επιασα το πνευμα των γραφομενων σου..
-
Ο χρήστης giocitroen91 έγραψε:
Οσον αφορα την Alfa ετυχε να μπω προσφατα σε diesel εκδοση και απογοητευτηκα: Μετρια εως κακη ποιοτητα κατασκευης με πολυ πλαστικουρα στο εσωτερικο, απαραδεκτοι χωροι, μετρια ποιοτητα κοιλησης, θορυβωδες κινητηρας κ κακη ηχομονωση.Υπερβολές. Δεν είναι το πιο άνετο ή με τα πιο ζουληχτά πλαστικά, αλλά είναι πάνω από τον μέσο όρο και έχει άλλες χάρες που κανένα άλλο δεν έχει (οδική συμπεριφορά κλπ)! Όπως και να έχει όμως δεν είναι το ιδανικό οικογενειακό.
-
Το μονο προβλημα της G για εμενα ειναι το κατωτερο των περιστασεων εσωτερικο. Απο τα πλαστικα γυρω απο το καντραν συγκεκριμενα ,μεχρι το πανω μερος του ταμπλω και τα πλαστικα των door cards + τη γενικοτερη αισθηση οτι ολα εχουν υπερυψωθει στον ταμπλω.. Η το ξεπερνας και παιρνεις ενα πραγματικα καλο και ομορφο αμαξι ή κοιτας αλλου.
Βεβαια νταξ μπαινεις και στο leon και τρεχεις να παρεις την alfa.. -
Citroen c4 ,δεν το είχα στα υπόψιν μου, μέχρι που είδα την τον εξοπλισμό την τιμη και τις προσφορές. Επισης πολυ ποιοτικά πλαστικά μέσα και το μεγαλύτερο πορτπαγκαζ της κατηγοριας.
-
Ισως η πιο τιμια επιλογη στην κατηγορια. Πετυχημενο και το fl και καλοκραταει ποιοτικα η καμπινα παροτι καποια χρονια στην αγορα. Μ αρεσε πολυ και το 1.2 130 που οδηγησα προσφατα σα μοτερ! Γενικα αμαξι με αγχολυτικο χαρακτηρα ,σχεδιασμενο απο μεσα προς τα εξω κατα την αποψη μου. Βεβαια εχει σοβαρο ανταγωνισμο...
-
Συμφωνώ μαζί σου. Το κύριο πρόβλημα ειναι οτι δεν ειναι drivers car,αλλα και απο αυτα που σκέφτεται ο φίλος μας μόνο η άλφα ειναι. Απο αυτα που δεν σκέφτεται καλό, οικονομικό και οδηγό κεντρικό ειναι το φοκους αλλα εχει το μικρότερο πορτπαγκαζ της κατηγοριας, κάτι σημαντικό για οικογενειάρχη.
-
ΟΚ τώρα το έπιασα, sorry.
-
Για το 308 το μειονέκτημα (ως προς τη μεριά της γυναίκας μου) είναι η οθόνη touch η οποία κοντρολάρει τα πάντα-θα την μισήσει.
Για το DS4 ή το DS4 Crossback διάβασα ότι δεν ανοίγουν τα πίσω παράθυρα.. μάλλον είναι σπαστά αν κατάλαβα καλά. Δεν γίνεται να μην ανοίγουν καθόλου! (Ξέρει κανείς κάτι παραπάνω?)
Το Qashqai δεν το είδα ζεστά.. θα το ξανακοιτάξω όμως! Νομίζω το Mokka μ' αρέσει πιο πολύ και βγαίνει λίγο πιο φτηνό. Έχω διαβάσει όμως ότι είναι λίγο χαμηλή η απόσταση του μπροστινού μέρους-προφυλακτήρα- από το έδαφος (για το είδος του). -
Ο χρήστης zEr0c0oL έγραψε:
Για το DS4 ή το DS4 Crossback διάβασα ότι δεν ανοίγουν τα πίσω παράθυρα.. μάλλον είναι σπαστά αν κατάλαβα καλά. Δεν γίνεται να μην ανοίγουν καθόλου! (Ξέρει κανείς κάτι παραπάνω?)
Το Qashqai δεν το είδα ζεστά.. θα το ξανακοιτάξω όμως! Νομίζω το Mokka μ' αρέσει πιο πολύ και βγαίνει λίγο πιο φτηνό. Έχω διαβάσει όμως ότι είναι λίγο χαμηλή η απόσταση του μπροστινού μέρους-προφυλακτήρα- από το έδαφος (για το είδος του).Στο DS4 ανοιγουν στην ανακληση σα τα 3θυρα.. Το ιδιο και στο c4 cactus..
To mokka ειναι μικρο αμαξι οσο και αν δε του φαινεται και καιρο στην αγορα. Για το qq ποτε δε θα καταλαβω γιατι τοσος ντορος. Μη σου πω μεσα προτιμω το sx4 cross αλλα του αναγωριζω οτι ειναι καλοδουλεμενο σχεδιαστικα στο εξωτερικο του. Το θεωρω επισης ακριβο.Επισης στα μεταλλικα χρωματα εχει κακη ποιοτητα βαφης! Ασπρο απαραιτητα. Καλυτερη λυση παντως απο asx και vitara σε οτι αφορα καμπινα-σχεδιαση μεσα/εξω.Φιλος προ μηνος κατεληξε στο qq ενω ηταν αναμεσα και σε mokka/vitara/3008. Το mokka καπου στο τελος το απερριψε, το 3008 ηθελε κατα βαθος αλλα πειστηκε απο αντιλογους περι γαλλικου και το vitara εφαγε ακυρο ως πιο 'σπαρτιατικο'.. συνοπτικα κατοπιν test drive ειχε απορριψει asx και το sx4 cross εξωτερικα δεν αντεχε να το βλεπει..
-
Το ds4 ειναι ομορφότερο του c4 αλλα χάνει σε πρακτικότητα (μικρότερο πορτπαγκαζ, λιγότερο ύψος για τους πισω, παράθυρα φινιστρινια πισω) και φυσικά ειναι ακριβότερο.
-
Οι χλιδες και ο πανεμορφος εξωτερικος σχεδιασμος πληρωνονται..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Οι χλιδες και ο πανεμορφος εξωτερικος σχεδιασμος πληρωνονται..... ναρα η να ξέρει να μαγειρεύει ;
-
μετα απο αρκετη σκεψη - βολτα σε αντιπροσωπειες και λιγο πριν αγορασω το c- max 21000 και επιτοκιο 9,5 εκατσε ευκαιρια με ενα ελαφρως μτχ duster 1.5d 4x2 και εδω και 1 μηνα περιπου ειμαι κατοχος του......
Δεδομενα.....2 παιδια 20000 χλμ/ετος η αγορα με δοσεις.
στα συν ...475 λιτρα αποσκευες = μικρη σπηλια, ανετο λογω μεγεθους τοσο στους μεσα οσο και στο παρκαρισμα....δεν τραβαει ζορι στο ταξιδι με ταχυτητες 130-140, οσο και να ειναι φορτωμενο,καυσιμα - ασφαλεια φθηνη (μιας και δεν αποτελει πειρασμο για τους πονηρους) ...servise σε σχεση με τα αλλα φθηνο....εργαλειο με τα ολα του..
αρνητικα... η αισθηση απο την ποιοτητα του εσωτερικου του ειναι σαν να μπαινεις σε clio του 2000 (ιδιο ομως!!!!)....
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
με τις 8 χηνες που γλιτωσα και το 0% επιτοκιο, εχω ειδη ξεχασει το αρνητικο του.....
Αγορά νέου Diesel αρχές 2016