-
Γιώργο καλησπέρα. Όντως τελικά ήταν εξαιρετική περίπτωση αλλα....
Το μπλέ το είδα.... Ένα πράγμα θα σου πω. Δεν είχε ούτε book service! Γενικά πολύ ταλαιπωρημένο για τα χρόνια του και την τιμή του, χωρίς λάστιχα, κακομεταχειρισμένο γενικά.. Ένα άλλο με λιγα χλμ επίσης πουλήθηκε.
Είμαστε στο 0 -
Επισης πολυ ικανοποιημενος πρωην κατοχος. Sport 150αρι του 08 μπορντω, το αγορασα το 10 και το εδωσα πριν ενα χρονο, λογω αναχωρησης στο εξωτερικο. Εκανα κατι λιγοτερο απο 50.000 χιλιομετρα. Τα μονα εξοδα σε βλαβες ηταν μια μπαταρια το 13 και μια λαμπα οπισθεν (δε θυμαμαι εννοειται ποτε). Πολυ ικανοποιημενος και απο την καθημερινη χρηση του αυτοκινητου και φυσικα απο το ταξιδι του.
Καταναλωση μαξ που ειδα ηταν 10 χιλιομετρα/100 σε ταξιδι που πηγαινα πολυ γρηγορα ( για τα δικα μου δεδομενα τουλαχιστον, ειχα μεση ωριαια 120 με διοδια και 50 χιλιομετρα μη προστατευμενης εθνικης οδου) και μινιμουμ σε ταξιδι παντα 7.2/100 που πηγαινα με αυγο κατω απο το ποδι και μαξ 130km/h (επιτηδες για να δω ποσο καιει). -
Ο κύβος ερρίφθη!
Μετά από περίπου 6 μήνες εντατική αναζήτηση και αφού είχε προηγηθεί και ακόμη 1 χρόνος περισσότερο συλλογής πληροφοριών και φιλολογικού ενδιαφέροντος, εδώ και λίγες ημέρες έχω πλέον στην κατοχή μου ένα Bravo Sport του 2010 με 60.000 χλμ.
Σας ευχαριστώ όλους ιδιαίτερα για τηνν συζήτηση που είχαμε στο παρόν νήμα.
Θα συνεχίσω με εντυπώσεις στο τόπικ του αυτοκινήτου. -
Καλοταξιδο!
-
Καλοταξιδο φιλε μου. Σηκωσε και λιγο πιεση να κανεις και πλακα στις γερμανικες μαουνες!!!!
-
Καλοταξιδη ή αμαξαρα. Πήρες το πιο κλασσικό αυτοκίνητο της κατηγορίας. Είναι τόσο καλό που ποτέ δεν αντικαταστάθηκε
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
-
Kαλημερα Δημητρη. Καλοταξιδο να ειναι. Να το ευχαριστηθεις. Πολλα χλμ να κανεις και να ειναι απροβληματιστο. Εαν κρινω απο αυτα που εγραψες πιο πανω 60000χλμ και του 10 ηταν το μπορντω απο τον Αλμυρο. Σωστα. ?
υ.γ. Γραψε μας τις πρωτες εντυπωσεις σου οταν μπορεσεις. -
Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας.
Μετά τα πρώτα 500 χλμ (και αφού δηλώσω ότι έχω οδηγήσει πάνω από 20 διαφορετικά οχήματα μεταξύ των οποίων golf tsi 122,audi a4 1,8t,opel astra 1,8t,peugeot 106gti 122) το αυτοκίνητο έχει αξιοθάυμαστη συμπεριφορά στον δρόμο, είναι πολύ σφιχτό χωρίς να είναι ιδιαίτερα σκληρό(θεωρώ συνολικά πιό σκληρό για το σώμα στις αντιδράσεις το ibiza sport που είχα όσον αφορά το πέρασμα από κακοτεχνίες του δρόμου),το τιμόνι το βρίσκω πολύ ακριβές και προσωπικά με εμπνέει, η επιτάχυνση του είναι πραγματικά εξαιρετική ακόμη και χωρίς την λειτουργία σπορ-πάντως με το σπορ ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ και το καταλαβαίνεις όποια σχεση και να έχεις στο κιβώτιο με το πάτημα του γκαζιού.
Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με την επιλογή.Θεωρώ πως βρήκα αυτό που έψαχνα. Μου αρέσει και οδηγικά και το εσωτερικό του.
Θέλω να λύσω 2 θεματάκια (με τον τηλεχειρισμό του κλειδιού και το ηχείο του οδηγού που προφανώς το καλώδιο έχει φύγει από την θέση του) και βέβαια να βρω σύντομα ένα συνεργείο να του κάνω το service που χρειάζεται.
Για τα συγκεκριμένα κάθε βοήθεια πολύτιμη.
Και πάλι ευχαριστώ ιδιαίτερα όλους σας όπως βέβαια n.k.9 και gns για τον χρόνο που σπαταλήσανε βοηθώντας με στην αναζήτηση.
Fiat Bravo Sport 150 VS Alfa Romeo Guilietta 170