-
Ο χρήστης adensa έγραψε:
Ξέρω Αγγλικά όπως ξέρω και τα αφεντικά του κόσμου τι τομάρια είναι ώστε να την πέσουν στο κανάλι.
Αν δεν μπορείς να καταλάβεις με το μυαλό σου αυτό που σου δείχνουν τα μάτια σου
Τότε κάποιο από τα δύο όργανα υπολειτουργεί. Καλή χρονιά ! -
Ο χρήστης seismic έγραψε:
Ξέρω Αγγλικά όπως ξέρω και τα αφεντικά του κόσμου τι τομάρια είναι ώστε να την πέσουν στο κανάλι.
Αν δεν μπορείς να καταλάβεις με το μυαλό σου αυτό που σου δείχνουν τα μάτια σου
Τότε κάποιο από τα δύο όργανα υπολειτουργεί. Καλή χρονιά !Όταν είσαι τόσο χαζός που δεν καταλαβαίνεις τι μαλακίες λες τότε χέσε μέσα.
Επίσης καλή χρονιά. -
Βρε σεισμικ μου,ποτε θα καταλάβεις οτι μερικοί άνθρωποι γνωρίζουν φυσική λυκείου και ξέρουν οτι αυτο που γράφεις αντιτίθενται σε βασικές αρχές ενέργειας.
Στη θέση σου, και αν με κοροϊδευε το 99,9% των μηχανικών φυσικών κλπ ενώ ήμουν αποδεδειγμένα αμόρφωτος θα προβληματιζομουν
Υπάρχουν ειδικοί επαγγελματίες που μπορούν να σε βοηθήσουν, τόλμησε το και μίλησε τους.
-
Αυτούς τους κανόνες που επικαλείστε είναι κανόνες της φυσικής τους οποίους όμως έχει φτιάξει ο άνθρωπος από παρατηρήσεις που έκανε πάνω στην φύση. Ερώτηση Αποκλείεται αυτές οι παρατηρήσεις να είναι λανθασμένες και η φύση να κρύβει καλά μερικά μυστικά της?
Μου θυμίζετε την γιαγιά μου το 1970 που έπρεπε να της πάρουμε τηλεόραση για να πιστέψει ότι υπάρχει.
Όταν η γιαγιά μου είδε την τηλεόραση κατάλαβε αμέσως ότι πράγματι υπάρχει ... είναι εκεί. Δεν χρειάστηκε να της εξηγήσω γιατί και πως δουλεύει. Εσείς σαν επιστήμονες απαιτείτε να μάθετε. Άλλο είναι να απαιτείτε να μάθετε και άλλο είναι να απορρίπτεται κάτι που υπάρχει και λειτουργεί. Αντί να απαιτείται από τον κάθε εφευρέτη να σας αποδείξει τι έχει κάνει βάλετε κάτω το μυαλό σας να δουλέψει Αν το μυαλό σας δεν μπορεί να βρει την λύση αλλά ούτε και την απάτη, τότε περιμένετε τις εξελίξεις. Δεν έχετε όμως το δικαίωμα να μου υποβάλετε εμένα χωρίς αποδείξεις ότι αυτό είναι απάτη.
Οι απατεώνες εξαφανίζονται μετά από λίγο καιρό. Οι πραγματικοί εφευρέτες επιμένουν. Αυτό κάνω και εγώ και ο κύριος Π. Ζωγράφος σαν γνήσιοι εφευρέτες που μπορούν να σταθούν όρθιοι επιστημονικά.
Άλλωστε γιατί να χαλάμε τόσα χρήματα και να δίνουμε τόσο κόπο για κάτι που δεν πιστεύουμε? -
Αυτούς τους κανόνες που επικαλείστε είναι κανόνες της φυσικής τους οποίους όμως έχει φτιάξει ο άνθρωπος από παρατηρήσεις που έκανε πάνω στην φύση. Ερώτηση Αποκλείεται αυτές οι παρατηρήσεις να είναι λανθασμένες και η φύση να κρύβει καλά μερικά μυστικά της?
Μου θυμίζετε την γιαγιά μου το 1970 που έπρεπε να της πάρουμε τηλεόραση για να πιστέψει ότι υπάρχει.Ξέρεις την διαφορά μεταξύ του κανόνα και του νόμου;
-
Μου θυμίζετε την γιαγιά μου το 1970 που έπρεπε να της πάρουμε τηλεόραση για να πιστέψει ότι υπάρχει.Εχεις καταλάβει οτι αν ισχύει ο ισολογισμός ενέργειας που ευαγγελίζεται ο καθυστερημένος φίλος σου πάει για ΝΟΜΠΕΛ ;
Γιατι δεν το αποδεικνύει πειραματικά σε ανεξάρτητο φορέα να τσιμπήσει τον πακτωλο χρημάτων ;
-
Ο χρήστης adensa έγραψε:
Μου θυμίζετε την γιαγιά μου το 1970 που έπρεπε να της πάρουμε τηλεόραση για να πιστέψει ότι υπάρχει.Ξέρεις την διαφορά μεταξύ του κανόνα και του νόμου;
Ξέρεις την διαφορά μεταξύ του
άνθρωποι είμαστε και λάθη κάνουμε και του λάθη ήμαστε και ανθρώπους κάνουμε? -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Μου θυμίζετε την γιαγιά μου το 1970 που έπρεπε να της πάρουμε τηλεόραση για να πιστέψει ότι υπάρχει.Εχεις καταλάβει οτι αν ισχύει ο ισολογισμός ενέργειας που ευαγγελίζεται ο καθυστερημένος φίλος σου πάει για ΝΟΜΠΕΛ ;
Γιατι δεν το αποδεικνύει πειραματικά σε ανεξάρτητο φορέα να τσιμπήσει τον πακτωλο χρημάτων ;
Τι είναι το Νόμπελ μπροστά στον Π. Ζωγράφο.
-
άνθρωποι είμαστε και λάθη κάνουμε και του λάθη ήμαστε και ανθρώπους κάνουμε?Mάλιστα.Πάω να κάνω διάλογο με τον τοίχο που είναι απεναντι μου.Ποιο εύκολα θα βγάλω άκρη και θα είναι και πιο ανοιχτόμυαλος απο εσένα.
-
Ο χρήστης adensa έγραψε:
άνθρωποι είμαστε και λάθη κάνουμε και του λάθη ήμαστε και ανθρώπους κάνουμε?Mάλιστα.Πάω να κάνω διάλογο με τον τοίχο που είναι απεναντι μου.Ποιο εύκολα θα βγάλω άκρη και θα είναι και πιο ανοιχτόμυαλος απο εσένα.
Απάντησε σε αυτή την ερώτηση και πες τους όπως θες κανόνες ή νόμους.
Ερώτηση Αποκλείεται αυτοί οι νόμοι - κανόνες να είναι λανθασμένοι και η φύση να κρύβει καλά μερικά μυστικά της?
Η συσκευή και η καινοτομία του κου Ζωγράφου δεν περιέχει μονάχα ένα επιστημονικό τομέα...θα την καταλάβουν εν καιρό όσοι βιάζονται να βγάζουν ατεκμηρίωτα συμπεράσματα...
Η επιστημονική γνώση είναι ανθρώπινη γνώση και οι επιστήμονες είναι ανθρώπινα όντα. Δεν είναι θεοί και η επιστήμη δεν είναι αλάνθαστη. Και όμως, το ευρύ κοινό συχνά πιστεύει τους επιστημονικούς ισχυρισμούς ως απόλυτα σίγουρες αλήθειες. Πιστεύουν πως αν κάτι δεν είναι βέβαιο τότε δεν είναι επιστημονικό, και αν δεν είναι επιστημονικό τότε οποιαδήποτε άλλη μη-επιστημονική άποψη είναι ισοδύναμη. Αυτή η παρανόηση φαίνεται να είναι, κατά μέρους τουλάχιστον, πίσω από τη γενική έλλειψη κατανόησης της φύσης των επιστημονικών θεωριών. -
Ο χρήστης adensa έγραψε:
Το μεγάλο τηλεοπτικό δίκτυο PBS των ΗΠΑ, έστειλε στην Ελλάδα έναν από τους πιο διάσημους δημοσιογράφους του, τον Malcolm Brabant, για να αναδείξει την εκπληκτική εφεύρεση του Πέτρου Ζωγράφου, που αλλάζει τα δεδομένα της “Βιομηχανικής Εποχής” και να του πάρει συνέντευξη. https://www.youtube.com/watch?v=8KdcBoo5f0Q&t=16s
Water to Power' Controversy[edit]
On Dec. 27, 2016, the PBS NewsHour broadcast a segment by Brabant titled “Water to Power,” in which Brabant appeared to take seriously fantastic claims by Greek inventor Petros Zografos. Hari Sreenivasan introduced the segment by saying, “Imagine a mini power supply in your house or car that made it possible for you to be off the grid. What if that source of energy was totally clean and powered by simple tap water? Well, a Greek scientist claims to have created a machine that converts water into power. As part of our occasional innovation series, special correspondent Malcolm Brabant traveled to the inventor's island home.”[13]Quickly after the broadcast, at the PBS NewsHour page streaming the episode, scores of viewers left comments harshly critical of the segment’s journalistic integrity and alleged lack of scientific sophistication, some going so far as to say the NewsHour and Brabant had descended to propagating “fake news.”[14] On Dec. 28, 2016, the segment was removed from the “Full Program” streaming page with the explanation, “NOTE: The story about a Greek inventor and clean energy has been removed temporarily while it is being further reviewed by our staff.”[15] A full transcript[16] and full streaming segment[17][18] could still be found elsewhere on the Web.
At the end of the Dec. 28, 2016 episode, Sreenivasan made a statement on the situation, saying, “the NewsHour acknowledges that our reporting of this segment should have been more skeptical….We are examining each step in our process, and we apologize to our audience for the lapses in this report.” Further controversy ensued as some commenters accused the NewsHour of 'censoring' the segment and practicing 'blackout tactics' to squelch 'divergent science.'[19] Malcolm Brabant has not yet commented on his role in the story and has neither defended nor disavowed its journalistic integrity.
https://en.wikipedia.org/wiki/Malcolm_B ... ontroversy
Θες να σου μεταφράσω;Για άλλη μια φορά γίναμε ρεζίλι διεθνώς για την κουτοπονηρία μας...
Μόνο ένας διανοητικά καθυστερημένος (κάτι σαν τον μέσο ψηφοφόρο του Αλέξη και τον σεισμικ) μπορεί να πιστέψει οτι ΔΕΝ είναι απάτη ένα σωληνάκι με παροχή υδρογόνο που κάπου μπαίνει στον ΜΕΚ και ένα σωληνάκι με παροχή καυσίμου που κάπου βγαίνει από αυτόν. (στοίχημα ότι το σωληνάκι που βγαίνει από τον ΜΕΚ δεν είναι παροχή καυσίμου αλλά αναθυμιάσεων )
Σε ένα κράτος με νόμους τέτοιοι τσαρλατάνοι έπρεπε να διώκονται αυτεπάγγελτα για παραπλάνηση....
-
Πωωωω, ρε σεις τι θεματάρα μου είχε ξεφύγει για φτιάξιμο συκωτιού από τα γέλια!
Βασικά και ο «εφευρέτης» και ο «κίτρινος» έπρεπε να διωχθούν ποινικά και αν δεν υπάρχει σχετικός νόμος απλά να νομοθετηθεί.
ΥΓ: Θα πεθάνω ρε, σταματήστε , μέχρι και το κομμάτι για το controversy εξαφάνισε ο άλλος από το Wikipedia...
-
Πολλοί επιστήμονες επικαλούνται ότι αυτά που λέει ο κύριος Π. Ζωγράφος δεν συμβαδίζουν με τους νόμους της φύσης και για τον λόγο αυτό δεν τον πιστεύουν. Τους απαντώ.
Αυτούς τους νόμους που επικαλείστε είναι νόμοι της φυσικής τους οποίους όμως έχει φτιάξει ο άνθρωπος από παρατηρήσεις που έκανε πάνω στην φύση. Ερώτηση Αποκλείεται αυτές οι παρατηρήσεις να είναι λανθασμένες και η φύση να κρύβει καλά μερικά μυστικά της?
Μου θυμίζετε την γιαγιά μου το 1970 που έπρεπε να της πάρουμε τηλεόραση για να πιστέψει ότι υπάρχει.
Όταν η γιαγιά μου είδε την τηλεόραση κατάλαβε αμέσως ότι πράγματι υπάρχει ... είναι εκεί. Δεν χρειάστηκε να της εξηγήσω γιατί και πως δουλεύει. Εσείς σαν επιστήμονες απαιτείτε να μάθετε. Άλλο είναι να απαιτείτε να μάθετε και άλλο είναι να απορρίπτεται κάτι που υπάρχει και λειτουργεί. Αντί να απαιτείται από τον κάθε εφευρέτη να σας αποδείξει τι έχει κάνει βάλετε κάτω το μυαλό σας να δουλέψει Αν το μυαλό σας δεν μπορεί να βρει την λύση αλλά ούτε και την απάτη, τότε περιμένετε τις εξελίξεις. Δεν έχετε όμως το δικαίωμα να μου επιβάλετε εμένα χωρίς αποδείξεις ότι αυτό είναι απάτη.
Οι απατεώνες εξαφανίζονται μετά από λίγο καιρό. Οι πραγματικοί εφευρέτες επιμένουν. Αυτό κάνει ο κάθε σοβαρός εφευρέτης και ο κύριος Π. Ζωγράφος, σαν γνήσιοι εφευρέτες που μπορούν να σταθούν όρθιοι επιστημονικά.
Άλλωστε γιατί να χαλάει τόσα χρήματα και να δίνει τόσο κόπο για κάτι που δεν πιστεύει? Άλλωστε τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα λειτουργούν ανοιχτά.
Γιατί δεν τον ρωτάτε οι ίδιοι εδώ? http://forum.zougla.gr/forum/8-ο-% ... %B1%CF%82/
Σαν εφευρέτης έχω δει τι γίνεται στην Ελλάδα και έχω αντιμετωπίσει πολύ χειρότερους χλευασμούς από τον Π. Ζωγράφο. Για πέστε μου εγώ τι λαμογιά έχω κάνει σε αυτό το πείραμα και μου την λένε συνέχεια?
Youtube Video -
Αν είναι τόσο λαμπρός επιστήμονας γιατί είναι τόσα χρόνια ο άφραγκος και τρελός του χωριού??
Φίλος και συμφοιτητής με ευρεσιτεχνία συστήματος που έθιγε και θίγει συμφέροντα ενεργειακών εταιριών έχει ήδη λίγο κάτω από μύριο σε ξένα και ελληνικά φαντς... Τρέχει γραφείο με μηχανικούς-λογιστές κλπ πληρώνει φόρους-εισφορές... Και όλα αυτά στα 28...
Ο λαμπρός επιστήμονας τι έχει?
σάιτ έχει?
φαντ να έχει δείξει έμπρακτο ενδιαφέρον ? -
Περίμενε και θα δεις που θα πάει ο φίλος σου και οι 7 ορφανές αδελφές ψυχές.
-
Περίμενε και θα δεις που θα πάει ο φίλος σου και οι 7 ορφανές αδελφές ψυχές.Ενημέρωσε τον εφευρέτη ότι δεν του μένουν πολλά ακόμα χρόνια πρέπει να επιταχύνει τις διεργασίες
Η πατέντα σχετίζεται με την Απολλώνια τεχνολογία του Σώρρα ?
-
Είναι η απόδειξη ότι μας ψεκάζουν αυτές οι περιπτώσεις(τσάμπα ρεύμα-τσάμπα ΔΙΣ-Σώρρας).
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Είναι η απόδειξη ότι μας ψεκάζουν αυτές οι περιπτώσεις(τσάμπα ρεύμα-τσάμπα ΔΙΣ-Σώρρας).Υπάρχουν αυτοί που πιστεύουν αυτό που βλέπουν με τα μάτια τους
και αυτοί που πιστεύουν μέχρι εκεί που φθάνει το μυαλό τους.
Αν το μυαλό σου δεν πιστεύει αυτό που του δείχνουν τα μάτια σου τότε κάποιο
από τα δύο όργανα υπολειτουργεί. -
Είναι η απόδειξη ότι μας ψεκάζουν αυτές οι περιπτώσεις(τσάμπα ρεύμα-τσάμπα ΔΙΣ-Σώρρας).
Υπάρχουν αυτοί που πιστεύουν αυτό που βλέπουν με τα μάτια τους
από τα δύο όργανα υπολειτουργεί.Αν το μυαλό σου δούλευε ως όφειλε θα ήσουν μηχανικός και δεν θα είχες αυτά τα κομπλεξάκια
Τα μάτια σου βλέπουν μια επαγωγική αντίδραση με καύσιμο και καταλύτη αλλά το μυαλουδάκι σου είναι πολύ άδειο για να το επεξεργαστεί...
'μαγικά καθρεφτάκια'
-
Υπάρχουν αυτοί που πιστεύουν αυτό που βλέπουν με τα μάτια τους
από τα δύο όργανα υπολειτουργεί.Με κατατρόπωσες.
Θα περιμένω να περάσουν 6-12-18-24-36 μήνες να δω έστω να του κλέβει κάποιος την πατέντα και μετά θα τα ξαναπούμε.Τα γραπτά μένουν όμως και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο και θα δούμε πιος κυνηγάει ανεμόμυλους σαν τον Δον Κιχώτη και ποιος είναι ρεαλιστής.
Τσάμπα! Ηλεκτρισμός και υδρογόνο από το νερό!