-
Μηδεν επι μηδεν μηδεν
Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πάντως το XC40 πρέπει να είναι υπερτιμολογημένο από την αντιπροσωπεία.Σε φίλο έκαναν έκπτωση μέσω leasing 8.000 ευρώ ενώ στο Tiguan που πήρα εγώ μόνο 3.750 ευρώ. Μιλάμε πάντα για δίλιτρα αυτόματα και 4X4
-
συμφερει ρε παιδια να παρω κατι με leasing εαν ειμαι ιδιωτης?
-
Ο χρήστης tsotsos έγραψε:
Πάντως το XC40 πρέπει να είναι υπερτιμολογημένο από την αντιπροσωπεία.Σε φίλο έκαναν έκπτωση μέσω leasing 8.000 ευρώ ενώ στο Tiguan που πήρα εγώ μόνο 3.750 ευρώ. Μιλάμε πάντα για δίλιτρα αυτόματα και 4X4Οταν το δίλιτρο χειροκίνητο κ τετρακίνητο xc40 παει πανω απο 40 φυσικα κ ειναι υπερτιμολογημένο, λαμβάνοντας υποψη τι προσφέρει ο ανταγωνισμός σε χώρους ή σαφώς ανώτερη τετρακινηςη και σε πολυ λιγότερα χρήματα (πχ Tiguan, crv, xtrail, forester).
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Μαλιστα η bmw x1 το νεο audi q3 μοντελο η νεα gla σε τι τιμες παιζουν η θα παιξουν ξερει καποιος??γιατι για νισσαν και χοντα βλεπω μονο ως ανταγωνισμο...και το κονα τζαμπα το δινουν συγκριτικα...
Δε λεω οτι ειναι φτηνο αλλα μπορειτε να βρειτε εσεις ενα review που να συγκρινει καποιο απο αυτα με το κασκαι πχ?Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Επισης το 3008 το διλιτρο diesel ας μας πει καποιος ποσο εχει...
Αλλιως ολοι φουλ για κονα απο 17 χιλιαρικαΣτάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xtrail : 32500
Crv :31250
Forester: 28600Ολα τετρακίνητα (τα 2 με ΠΟΛΥ καλυτερη τετρακινηςη) κ με σαφώς καλύτερους χωρους. Τωρα το οτι δεν εχουν αφράτα πλαστικά ή 'γαλαζοαιματο' σήμα μαλλον μονο κάποιον που αγοράζει με κριτήριο τη μόστρα τον ενδιαφερει.
Δεν είπε κανεις οτι η Χ1 ή το Audi ειναι ευκαιρίες. Κ αύτα υπερτιμολογημένα ειναι οπως κ το βολβο (στις αντίστοιχες εκδόσεις πάντα).Και το Tiguan παρότι απεχθάνομαι τη vw, μπροστα στα συγκεκριμένα πριμιουμ ειναι πολυ καλα τιμολογημενο.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Το λήζινγκ σε ιδιώτη δε συμφέρει.
-
Ενταξει η τετρακινηση του σουμπαρου δε παιζεται συμφωνουμε...
Ολοι αυτοι που εχουν χ1(ασε το βολβο) το πηραν μονο για μοστρα??η για τη απιστευτη ποιοτητα των υλικων του, τη κυλιση,το κρατημα,(οσο να πεις το xtrail η το crv σε στροφες σα βαρκες πανε) την ασφαλεια ,την ομορφια ?
Εννοειται και για το πριμιουμ σημα θα σε παρουν παραπανω λεφτα.
Επισης εγω πχ που δε χρειαζομαι τους χωρους προς το παρον γιατι παιδια σκυλια δεν εχω γιατι να με νοιαξει να παρω καποιο απο αυτα?
Το φορεστερ 4wd αυτοματο ειχα την εντυπωση οτι εβγαινε πανω απο 35 παντως χωρις να μαι σιγουροςΣτάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οντως το ψαξα το 2λιτρο diesel subaru ξεκιναει απο 38...
Το crv εχει βγει νεο ηδη και σπρωχνουν τα τελευταια αρα λογικη τιμη τα 31 32..οταν ενδιαφερθηκα κ ρωτησα κανα 34 35 το 1.6 diesel..γιατο xtrail δεν εχω ιδεαΣτάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σπάνια κάποιος αγοράζει ένα αυτοκίνητο μονοδιάστα και για ένα μόνο λόγο. Ιδιαίτερα αυτοκίνητα πολλαπλών ρόλων σαν ένα τζιποειδές.
-
Αν σε ενδιαφερει η ποιότητα κύλισης κ το κράτημα, τότε μαλλον κοιτάς σε λαθος κατηγορία. Ενα καλο σεντάν τα προσφέρει πολυ καλύτερα αποτι τα SUV κ μαλλον με λιγότερα χρήματα.
Τα SUV φτιάχτηκαν για την εκτος δρομου οδήγηση. Εκει πλεονεκτούν κ στους καπως καλύτερους χωρους- αναλογικά με το μήκος του αμαξώματος γιατι υπάρχουν κ τα στέισον που επισης ειναι πολυ πρακτικά. Αν δε σε ενδιαφερει κατι απο αυτα τα 2, δε βλεπω λόγο να τα επιλέξεις.
Ολα ειναι βάρκες σε σχεση με ενα καλο σεντάν κ δεν ξερω εαν μεταξυ τους ειναι τοσο μεγάλες οι διαφορες.
Κ αν το Χ1 ή το kuga με βαση τα γραφόμενα τω κατόχων εδώμεσα όντως τοσο πολυ καλύτερα στημένα κ σπορ απο τα υπόλοιπα , για το βολβο αμφιβάλλω παρα πολυ αφού ποτε ο προσανατολισμός τους δεν ήταν προς τα εκει.
Crv κ xtrail μια Χαρα ποιότητα κύλισης εχουν.
Φόρεστερ υπαρχει κ βενζίνη με 28600 , δε θέλουν ολοι μηχανή με ήχο ανεμότρατας [emoji3]Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Συγγνωμη την αλλη φορα θα δωσω τα λεφτα μου οπου μου προτεινεις εσυ...
Και επειδη τα εχω οδηγησει ολα αυτα και το βολβο σου λεω οτι το βολβο σε σχεση με crv ειναι μερα με νυχτα...Αν θες μπορεις να πας καπου νατο οδηγησεις και μετα να σχηματισεις αποψη..Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τη πιθανοτητα να θελω και suv και ποιοτητα κυλισης τη σκεφτηκες???και συμβιβαζομαι καπου αναμεσα?
Το οτι δε θελω να οδηγαω κατι τοσο ασχημο οσο το crv ητο φορεστερ ??
εχεις δοκιμασει να κατεβεις σε παραλια κυκλαδων ας πουμε με σενταν??Οταν γινω 50 χρονων θα δω τα στεισον...προς το παρον θεωρω οτι ειναι οτι πιο ασχημο κυκλοφορει στους δρομους και μ θυμιζουν νεκροφορα...προσωπικη αποψη παντα αν μ επιτρεπεις βεβαια..
-
Οκ φίλε κάνε ότι νομίζεις.
Κακώς σπατάλησα κι αυτά τα λίγα λεπτά για να γράψω μια άλλη άποψη μήπως και βοηθήσω, άλλα τόσα χρόνια σε αυτό το φόρουμ έτσι έχω μάθει να κάνω.
Απ' ότι φαίνεται ο Δίας είχε (για μια ακόμα φορά) δίκιο.
Τις ειρωνίες περι των χρημάτων σου τις αφήνω ασχολίαστες και στην κρίση των υπολοίπων.
Καλορίζικο το νέο υπερατού σου , να το χαρείς και καλή συνέχεια από εμένα.
-
Μαλιστα της συνομοταξιας οποιος εχει αλλη αποψη ειναι μ@@@...καταλαβα..Ευχαριστω π προσπαθησες να μου αποδειξεις οτι αγορασα λαθος αυτοκινητο κατα εσενα..
Για τα χρηματα δεν ειρωνευτηκα αλλα νομιζω διαλεγει ο καθενας οτι καλυτερο νομιζει για τον εαυτο του...Μπορει εσυ να νομιζεις οτι εκανα λαθος και δικαιωμα σου αλλα δε μπορεις να μ επιβαλλεις την αποψη σου ως σωστη..Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης giannis3011 έγραψε:
Μαλιστα της συνομοταξιας οποιος εχει αλλη αποψη ειναι μ@@@...καταλαβα..Ευχαριστω π προσπαθησες να μου αποδειξεις οτι αγορασα λαθος αυτοκινητο κατα εσενα..Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για τελευταία φορά:
Δεν προσπάθησα να σου αποδείξω τίποτα αγαπητέ. Διαφορετική άποψη εξέφρασα. Σε κάποιον μπορεί να ταιριάζει και σε κάποιον όχι.
Μάλλον εσύ προσπαθείς να μας αποδείξεις ότι έκανες την τέλεια επιλογή βγάζοντας όλα τα υπόλοιπα άχρηστα (βλ. 'το crv με το βόλβο είναι η μέρα με τη νύχτα') , προφανώς για λόγους που εσύ ξέρεις
Τώρα για ποια συνομοταξία μιλάς, πάλι μόνο εσύ προφανώς ξέρεις
Καλή συνέχεια.
-
Ας συμφωνησουμε οτι διαφωνουμε...
-
Ο χρήστης giannis3011 έγραψε:
Ας συμφωνησουμε οτι διαφωνουμε...Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
-
Σας πήρε κανείς από την αντιπροσωπεία;; Απ ότι κατάλαβα το 'καράβι' θα ξεφορτωσει γυρω στις 25 Ιουλίου και οι παραλαβές θα ξεκινήσουν αρχές Αυγούστου. Άδειες οι υπάλληλοι στα υπουργεία κτλ βλέπω να παιρνουμε πινακίδες κατά τον Σεπτέμβριο
volvo XC40 / V40 / CMA platform