-
Ευχαριστώ πολύ. Δεν βιάζομαι για την παραλαβή μιας και το passataki μου μια χαρά μας πηγαίνει μέχρι τώρα.
Να ρωτήσω. Έχει βάλει κανείς κάποια από τα πακέτα Illumination; Το sport έχει κόκκινο χρώμα από όσο ξέρω σε όλα. Θα επιλέγατε κάποιο;
Επίσης έχει κανείς το orange line; Εξωτερικά το θεωρώ υπερβολή αλλά εσωτερικά ίσως θα μου άρεσε η αντίθεση που προσφέρει στο ταμπλό (άρα θα επέλεγα - αν γίνεται αυτό - μόνο το μέσα μέρος)
-
Μπαίνουν αυτά τα πακέτα εκ των υστέρων;
-
Μου είπανε πως μπαίνουν εδώ αν θέλω...
-
Δες αν σου αρέσει και η κόκκινη λεπτομέρεια σαλονιού που έχει το type r. Μπαίνει και μετέπειτα με μικρό κόστος. Δες στο αμερικάνικο forum που έχει και οδηγό DIY
-
1.5 μετα απο 11000km μεση καταναλωση 6.9 lt/100km. Διαδρομη 60% αττικη οδος 40% πολη. Σε αττικη οδο νορμαλ γρηγορη οδηγηση (130km - αδειος δρομος). Αν το πας με 100-110 km/h εχει δειξει κ 5.6 γ αυτη τη διαδρομη.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
-
Απίστευτα νούμερα!
-
Ο χρήστης dadj έγραψε:
1.5 μετα απο 11000km μεση καταναλωση 6.9 lt/100km. Διαδρομη 60% αττικη οδος 40% πολη. Σε αττικη οδο νορμαλ γρηγορη οδηγηση (130km - αδειος δρομος). Αν το πας με 100-110 km/h εχει δειξει κ 5.6 γ αυτη τη διαδρομη.Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Έχεις ενεργό το Econ Mode?
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Κατα 80% ναι
-
Πόσο πολύ αλλάζει η οδηγική εμπειρία στο Econ mode;
-
Εχει πιο αργες αποκρισεις, γ καθημερινη οδηγηση ειναι μια χαρα.
-
Ο χρήστης gkouk έγραψε:
Πόσο πολύ αλλάζει η οδηγική εμπειρία στο Econ mode;Αλλάζει τόσο όσο όταν το βάλεις στο off να χαμογελάς!
-
Ο χρήστης elefasgr έγραψε:
Πόσο πολύ αλλάζει η οδηγική εμπειρία στο Econ mode;
Αλλάζει τόσο όσο όταν το βάλεις στο off να χαμογελάς!
Πολύ καλό Βέβαια από την άλλη χαμογελάς βλέποντας και την κατανάλωση του econ ιδίως αν ειναι για καθημερινή χρήση προς τη δουλειά. Και όταν θες πατάς το κουμπάκι και ... Γειά σας
Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά, επειδή έχω μπερδευτεί λίγο με τις συνδεσιμότητες, τι ισχύει στο σιβικ; Συνδέεται με iphone, android; Κυρίως ρωτάω για να παίζουν τα google maps (αν και από ότι έχω δει το 1.5 sport που κοιτάζω έχει πλοήγηση);
-
Το 1.5 sport έχει το 'καλό' infotainment, οπότε ναι συνδέεται και με android και με iphone και έχει και δικιά του πλοήγηση. Τώρα πόσο καλά τα κάνει όλα αυτά είναι ένα θέμα, μιας και το infotainment τρέχει αρκετά παλιά έκδοση android (4.4 νομίζω). Περισσότερα ας μας πούν οι ευτυχείς κάτοχοί του (εγώ έχω το απλό infotainment).
Η σύνδεση (για mirroring) με android κινητό γίνεται μέσω android auto το οποίο νομίζω δεν κυκλοφορεί επίσημα στην Ελλάδα όπότε θα πρέπει να το περάσεις 'πλαγίως', για το iphone, θέλει το carplay.
-
Ευχαριστώ φίλε μου. Και κάτι άλλο: Που αρχίζουν τα κόκκινα στο στροφόμετρο σου; Διότι στο 1.0 είναι στις 5500 στροφές και είναι λίγο ξενέρωτο αυτό.
-
Το στροφόμετρο κοκκινίζει στις 6500
-
Όλα τα 1000-1200αρια εκεί γύρω τον έχουν τον κόφτη. Δεν έχει νόημα για παραπάνω οπότε δεν το γλιτώνεις αυτό.
-
Ο χρήστης elefasgr έγραψε:
Το στροφόμετρο κοκκινίζει στις 6500Όλα τα 1000-1200αρια εκεί γύρω τον έχουν τον κόφτη. Δεν έχει νόημα για παραπάνω οπότε δεν το γλιτώνεις αυτό.
To civic συγκεκριμένα είναι πολύ ξενέρωτο σε αυτό το σημείο γιατί ανεβάζει πολύ δυνατά μέχρι εκεί και σε κόβει απότομα ο κόφτης χωρίς δηλαδή να σου έχει δώσει πρώτα ο κινητήρας την αίσθηση ότι φτάνει στο τέλος του. Λόγω αυτού, βρέθηκα 2 φορές στο τεστ ντραιβ να είμαι στον κόφτη και να μην το έχω καταλάβει καν. Αν δεν είχε στροφόμετρο δε θα ήξερα τι συμβαίνει. Δεν το έχω συναντήσει αυτό σε άλλο αμάξι.
-
τα παλια τα μαστορια απο τα χοντα πηρανε τον ορισμο πολυστροφο
γενικα ειναι χαρακτηριστικο των γιαπονων ετουτων το ανετο στροφαρισμα
ολες οι μηχανουλες τους ανεβαζουν ασυστολα (ειδε και s2000 με red line μηχανης)
...και ετσι για να ξευρωμε
https://www.autoevolution.com/news/hond ... 17418.html
αρα επισημη-εργοστασιακη αναβαθμιση στα 225/34.4 για τα μανιουαλ και 214/29.8 για να σιβιτι με μολις 7 κατοσταρικα ανευ απωλειας εγγυησης... -
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
...και ετσι για να ξευρωμε
https://www.autoevolution.com/news/hond ... 17418.html
αρα επισημη-εργοστασιακη αναβαθμιση στα 225/34.4 για τα μανιουαλ και 214/29.8 για να σιβιτι με μολις 7 κατοσταρικα ανευ απωλειας εγγυησης...Αυτό άραγε θα γίνεται και Ελλάδα και αν ναι, που;
Νέο Honda Civic 2017