-
[quote=jimyst]Μου κάνουν δώρο το συναγερμό θόλου (μου είπαν ότι ο συναγερμός που έχει είναι μόνο στη παραβίαση κλειδαριάς όχι θόλου) και δάπεδο μπαγκάζια.
Η εγκατάσταση αυτό του συναγερμού προϋποθέτει να ξηλωθούν πάνελ, ε; Δεν έχει ρίσκο να προκαλέσει τριγμούς στην πορεία;
-
[quote=sargus]
Είσαι σίγουρος Βασίλα; Γιατί εμάς το απλό sport έχει συναγερμό.
Τι συναγερμό; Θόλου με αισθητήρες κίνησης στα τζάμια σε περίπτωση σπασίματος;
-
[quote=bouranitis]
jimyst wrote:
Μου κάνουν δώρο το συναγερμό θόλου (μου είπαν ότι ο συναγερμός που έχει είναι μόνο στη παραβίαση κλειδαριάς όχι θόλου) και δάπεδο μπαγκάζια.
Η εγκατάσταση αυτό του συναγερμού προϋποθέτει να ξηλωθούν πάνελ, ε; Δεν έχει ρίσκο να προκαλέσει τριγμούς στην πορεία;
Δίκοπο μαχαίρι, τουλάχιστον θα τον βάλει η αντιπροσωπία οπότε άμα δω τριγμούς τους το πάω και το φτιάχνουν. Αλλιώς θα έβαζα viper ή Pandora με start engine και gps.
Διάβαζα το μανουαλ (Αμερικής) για το Sport plus και δεν είδα πουθενά για θερμενομενους και ανοιγωκλειομενους καθρέφτες όπως αναφέρουν τα specs της εδώ αντιπροσωπίας.
-
Δηλαδή ρε παιδιά το Sport+ που γράφει ότι έχει συναγερμό δεν έχει, έχει συνδεδεμένη κόρνα με πόρτες, έχει υποτυπώδη; Ξέρει κάποιος να μας πει στάνταρ γιατί δεν είναι για ξεκουμπώματα κανένα αμάξι πόσο μάλλον το Civic.
-
Πρέπει να έχει τον πιο απλό συναγερμό 20 ετίας που παίζει η κόρνα. Ανάβει μέσα ένα κόκκινο φωτακι όταν είναι κλειδωμένο
-
Όχι τίποτα άλλο. Το συγκεκριμένο αμάξι τραβάει πολύ έντονα τα βλέμματα και συνήθως αυτό δεν είναι για καλό. Άλλωστε θα έκανε και εξαιρετικό όχημα διαφυγής πέραν όλων των άλλων...
-
Αλλωστε θα έκανε και εξαιρετικό όχημα διαφυγής πέραν όλων των άλλων...
Μπα δεν νομίζω, θα τους πιανανε γιατί δεν θα τους έκανε καρδιά να το παρατήσουν.
-
Δεν το σκέφτηκα έτσι! Αχαχαχα
-
Sabas_Thess wrote:
Αλλωστε θα έκανε και εξαιρετικό όχημα διαφυγής πέραν όλων των άλλων...
Μπα δεν νομίζω, θα τους πιανανε γιατί δεν θα τους έκανε καρδιά να το παρατήσουν.
Θα συμφωνήσω απόλυτα...
-
Η ανάρτηση του sport plus στη νορμάλ ρύθμιση είναι ίδια με του sport ή είναι πιο άνετη;
Σαν κάτοχος του sport plus όταν η ανάρτηση είναι στη ρύθμιση νορμάλ, έχει την αίσθηση του άνετου αλλά παίρνει κλίσεις στις στροφές. Όταν η ανάρτηση είναι στη δυναμική ρύθμιση τότε δεν παίρνει κλίσεις, αλλά είναι άβολα όταν ο δρόμος είναι επαρχιακός με ανωμαλίες.
Σκέφτομαι να αλλάξω την πίσω αντιστρεπτική με αυτήν του Αμερικανικού Si που είναι ελάχιστα πιο παχιά.
Δηλαδή μήπως το sport έχει κάτι το ενδιάμεσο; Όσοι έχετε sport καταλαβαινετε κλίσεις στις στροφές;
Έχει δοκιμάσει κάποιος και τα δύο αυτοκίνητα;
-
Η ανάρτηση του sport plus στη νορμάλ ρύθμιση είναι ίδια με του sport ή είναι πιο άνετη;
Σαν κάτοχος του sport plus όταν η ανάρτηση είναι στη ρύθμιση νορμάλ, έχει την αίσθηση του άνετου αλλά παίρνει κλίσεις στις στροφές. Όταν η ανάρτηση είναι στη δυναμική ρύθμιση τότε δεν παίρνει κλίσεις, αλλά είναι άβολα όταν ο δρόμος είναι επαρχιακός με ανωμαλίες.
Σκέφτομαι να αλλάξω την πίσω αντιστρεπτική με αυτήν του Αμερικανικού Si που είναι ελάχιστα πιο παχιά.
Δηλαδή μήπως το sport έχει κάτι το ενδιάμεσο; Όσοι έχετε sport καταλαβαινετε κλίσεις στις στροφές;
Θα το κάνω λίγο παραστατικά για να το καταλάβεις. Το 1500 sport του sargus το 1000αρι του dghulio και το δικό μου diesel έχουν το ίδιο set up ανάρτησης. Η μόνη διαφορά του sargus εκτός του μοτέρ είναι τα μπροστινά δισκοφρενα που αντέχουν σε περισσότερη καταπόνηση. Μιλάμε για τα hatchback γιατί τα sedan έχουν ακόμη πιο άνετη ανάρτηση. Το δικό σου sport plus είναι σεταρισμενο στη θέση comfort περίπου ίδιο με τα προηγούμενα hatchback. Εμένα μου φάνηκε η comfort του sport plus λίγο πιο προοδευτική από τις στάνταρ των υπολοιπων. Στην άλλη επιλογή το plus χάνει εντελώς την προοδευτικότητα και δίνει στο αμάξι αυτό που πρέπει χωρίς να είναι τέλειο. Ναι υπάρχουν κλίσεις σε παρατεταμενες στα απλά hatchback αλλά από την άλλη αυτή είναι η Χρυσή τομή και επιλογή για τον χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Και μια συμβουλή, μην πειραζεις την ανάρτηση του plus. Ούτως η άλλως η σκληρή ρύθμιση δεν είναι για να βγάζεις βόλτα την οικογενεια.
-
χεχεχε, μαρέσει που έχω γίνει το παράδειγμα για το civic sport!
Η αλήθεια είναι ότι έχω γίνει κάτι σα ζωντανή διαφήμιση αφού έχω βάλει ένα φίλο και έχει πάρει civic (comfort sedan) και μέσα από τα φόρα, έχουν επικοινωνήσει μαζί μου 4 ή 5 άτομα τα οποία και προχώρησαν τελικά σε αγορά civic. O πιο πρόσφατος μάλιστα μου έστειλε πριν λίγα λεπτά και μου ανακοίνωσε ότι το έκλεισε και αυτός (sport plus).
Άντε να δούμε, θα μου δώσει ο λατρευτός μας Σ καμιά προμήθεια;;
-
τι να λέμε τώρα αλλά ρε παιδιά αυτο με τον ψευτοσυναγερμό με την κόρνα πιο πολυ σε φάρσα μου ακούγεται
για μένα το καλύτερο είναι μια ασφάλεια κλοπής αλλά παρόλα αυτά δεν νοείται (για μένα πάντα προσωπική άποψη) αμάξι χωρίς συναγερμό
το πιο απλό να σταματήσεις στο περίπτερο και να περάσει ένας ατζαμής να σου σπάσει τον καθρέπτη και να μην πάρεις χαμπάρι.
ερώτηση για ακριβό συναγερμό με τηλεειδοποίηση ή έστω για έναν απλό υπάρχει υπεύθυνος εγκαταστάτης τουλάχιστον στην Αττική?
και αν ναι θα βάζατε?
-
Το θέμα δεν είναι για εμένα η εμπιστοσύνη στην αξία του after sales συναγερμού. Είμαι βέβαιος ότι υπάρχουν εξαιρετικοί για κάθε τσέπη. Το θέμα είναι αν ρισκάρεις το κούμπωσε ξεκουμπώσε. Και δεν το λέω σαν μομφή για την ποιότητα συναρμογής της Honda αυτή τη φορά.
Είχα το Octavia 6 μήνες καινούργιο παρκαρισμένο στο σπίτι μου μπροστά. Περνάει μεθυσμένος παραβιάζοντας προτεραιότητα διασταύρωσης στενών και στον ελιγμό αποφυγής που έκανε σκάει στην πόρτα του συνοδηγού μου. 2850€ ζημιά.
Επισκευή στην αντιπροσωπεία και δεν έβαλαν άκουσον άκουσον κάποια μονωτικά κλιπσάκια στην πόρτα με αποτέλεσμα να έχω τριγμό μόνιμα σε 7 μηνών αμάξι ενώ το υπόλοιπο ήταν σχεδόν άρτιο. Δεν γύρισα πίσω να τους πάρει ο διάολος γιατί είχε μαυρίσει η ψυχή μου με την ζημιά.
Το θέμα είναι ότι δεν θα έδειχνα ξανά εμπιστοσύνη σε κανέναν στο κούμπωσε ξεκουμπώσε. Ο παλιός καλός κανόνας. Ότι λύσεις ποτέ δεν δένει το ίδιο....
-
Έτσι θα μοιάζει το νέο Honda Civic σεντάν
Μαμα!!!! θα το φαω το φαι μου
Οσοι ειχατε βαλει στο ματι το 1.5 Hatch αλλα περιμενατε το 22 το νεο, αγοραστε το τωρινο
-
Κουκλί είναι. Μοιάζει με το Accord. Και σε κανονικές φωτογραφίες σίγουρα θα είναι ακόμα πιο όμορφο.
Μπράβο στην εταιρία για την τεράστια σχεδιαστική βελτίωση! Μακάρι να είναι και το hatch το ίδιο βελτιωμένο!
-
χεχεχε, μαρέσει που έχω γίνει το παράδειγμα για το civic sport!
Η αλήθεια είναι ότι έχω γίνει κάτι σα ζωντανή διαφήμιση αφού έχω βάλει ένα φίλο και έχει πάρει civic (comfort sedan) και μέσα από τα φόρα, έχουν επικοινωνήσει μαζί μου 4 ή 5 άτομα τα οποία και προχώρησαν τελικά σε αγορά civic. O πιο πρόσφατος μάλιστα μου έστειλε πριν λίγα λεπτά και μου ανακοίνωσε ότι το έκλεισε και αυτός (sport plus).
Άντε να δούμε, θα μου δώσει ο λατρευτός μας Σ καμιά προμήθεια;;
Σου αξίζει και προμήθεια και δωρεάν σέρβις. Και μόνο για εκείνο το επικό (κοιμήσου ήσυχα σήμερα) που είπες και τον έστειλες τον ανθρωπο κατ ευθείαν Σαρακακη.χα ΧΑ ΧΑ αχ!!!!
-
Κουκλί είναι. Μοιάζει με το Accord. Και σε κανονικές φωτογραφίες σίγουρα θα είναι ακόμα πιο όμορφο.
Μπράβο στην εταιρία για την τεράστια σχεδιαστική βελτίωση! Μακάρι να είναι και το hatch το ίδιο βελτιωμένο!
Τωρα θα πάρει και το πιο συντηρητικό κοινό.
-
[quote=Slowmotion]
τι να λέμε τώρα αλλά ρε παιδιά αυτο με τον ψευτοσυναγερμό με την κόρνα πιο πολυ σε φάρσα μου ακούγεται
για μένα το καλύτερο είναι μια ασφάλεια κλοπής αλλά παρόλα αυτά δεν νοείται (για μένα πάντα προσωπική άποψη) αμάξι χωρίς συναγερμό
το πιο απλό να σταματήσεις στο περίπτερο και να περάσει ένας ατζαμής να σου σπάσει τον καθρέπτη και να μην πάρεις χαμπάρι.
ερώτηση για ακριβό συναγερμό με τηλεειδοποίηση ή έστω για έναν απλό υπάρχει υπεύθυνος εγκαταστάτης τουλάχιστον στην Αττική?
και αν ναι θα βάζατε?
Σχετικά με συναγερμούς έχω ακούσει για viper και Pandora, με gps και start engine λογικά έχουν και ειδοποίηση με SMS στο κινητό.
-
vasilas wrote:
Θα το κάνω λίγο παραστατικά για να το καταλάβεις. Το 1500 sport του sargus το 1000αρι του dghulio και το δικό μου diesel έχουν το ίδιο set up ανάρτησης. Η μόνη διαφορά του sargus εκτός του μοτέρ είναι τα μπροστινά δισκοφρενα που αντέχουν σε περισσότερη καταπόνηση. Μιλάμε για τα hatchback γιατί τα sedan έχουν ακόμη πιο άνετη ανάρτηση. Το δικό σου sport plus είναι σεταρισμενο στη θέση comfort περίπου ίδιο με τα προηγούμενα hatchback. Εμένα μου φάνηκε η comfort του sport plus λίγο πιο προοδευτική από τις στάνταρ των υπολοιπων. Στην άλλη επιλογή το plus χάνει εντελώς την προοδευτικότητα και δίνει στο αμάξι αυτό που πρέπει χωρίς να είναι τέλειο. Ναι υπάρχουν κλίσεις σε παρατεταμενες στα απλά hatchback αλλά από την άλλη αυτή είναι η Χρυσή τομή και επιλογή για τον χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Και μια συμβουλή, μην πειραζεις την ανάρτηση του plus. Ούτως η άλλως η σκληρή ρύθμιση δεν είναι για να βγάζεις βόλτα την οικογενεια.
Τις προάλλες πηγαίναμε με την σύζυγό Εθνική με 100 χαω με αυτόματο πιλότο και είχε κάποια σκαμπανεβάσματα ο δρόμος αν και ήταν όλο ευθεια.. Γύρισε και μου είπε ότι νιώθει ανασφάλεια γιατί το αυτοκίνητο πάει σαν τη βάρκα......Κατοπιν έβαλα τη σκληρή ρύθμιση και το βρήκε καλύτερο και πιο σταθερό. Με έχει προβληματίσει αυτή η κατάσταση.
Οπότε δηλαδή το plus έχει λίγο πιο comfort ανάρτηση απο το sport. Αν αλλάζω τη ρύθμιση συχνά υπάρχει περίπτωση να χαλάσει;
Νέο Honda Civic 2017