-
gerakos wrote:
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις παιδιά..
Ο μόνος μου προβληματισμός πλέον είναι η after sales εξυπηρετηση που απ οσο ξέρω δεν είναι η καλύτερη. Αλλά απ όσα διαβάζω δεν τη χρειαζεσαι συχνά.
Υ. Γ. Έχει οδηγήσει κάνεις το insignia με τα 165 ps για να το συγκρίνει με το civic..
Παιδιά απλά μη συγκρίνετε Opel με Honda. Είναι ντροπή
Βασίλα επιτέλους σταματα με αυτά τα παινέματα, θα ξαναματιαχτουμε, κι άμα πέσει και καμμιά κατάρα από τα άλλα τοπικ θα αρχίσουν πάλι οι μικροζημιες. Τι τα θες; Θυμάσαι την άλλη φορά με τη μπιρμπιλοματα που σε κοίταξε τι πάθαμε.
-
Φίλε gerakos, απλά το παίρνεις άφοβα και χωρίς σκέψη, εννοώντας βεβαια να πλήρει τις απαιτήσεις σου κ οικογένειας.
Όντας κάτοχος 1.5 hatch εδώ κ κλεισμένα 3 χρόνια με 29.000km, εχω να πω όλα τα καλα που έχουν πει οι άλλοι κάτοχοι αλλα κ όλα τα προβληματάκια (αισθητηρες, τριγμοί κτλ ) που είπαν άλλοι. Αγορασμένο 1η παραλαβή από Σ καθώς το αγόρασα ήδη πριν έρθει αφου είχα κ το προηγούμενο καθώς είμαι hondakias αλλα πλέον οικογενειάρχης ,γι αυτό κ με υπερκαλύπτει αυτό το αμάξωμα(2 μικρά παιδιά=ποδήλατα λικνα κτλ) , εχω να πω γενικά ότι εντυπωσιάστηκα πέρα απ το μηχανικό σύνολο , ότι κ στο αισθητικό κομμάτι μέσα, αλλα κ έξω καθώς μιλαμε για civic κ όχι Lexus κ Ιάπωνα κ το λέω για το extreme look , έχει αναβαθμιστεί αρκετά σε συγκρίσει με τα ευρωπαϊκά όπου υστερούσε παλιότερα. Για το Honda sensing απλα τα είδα όλα με την ακρίβεια που παρέχει και εν κατακλείδι μιλαμε για ένα μηχανικό σύνολο αξιόπιστο με ελάχιστα κόστη στα σερβις κ εν δυνάμει βλάβες που μπορεί..αλλα γνωρίζοντας τη Honda ευελπιστώ ότι δε θα έβγαζε ένα ελλατωματικό προϊόν όπως ακούω και σε άλλες εταιρείες Audi Mercedes για κατι βλάβες αρκετά ακριβές , το παίρνεις το αυτοκινητο το 1.5 σιγουρα για ταχύτητα εννοώντας ότι με πλήρες φόρτωμα απλα δε κολωνει ούτε σε ανηφόρα, στις στροφές δε κουνιέσαι εχεις ασφάλεια σε όλους τους επιβάτες κ κινητήρα κ τεχνολογία που θα σε κάνει να κρατήσεις το αυτοκινητο άνω των 20 χρόνων.
αλλιως κάποιος που δεν τον νοιάζουν αυτά παίρνει κανα Porsche Cayenne κ στη στροφή τον παιρναει κανα civic! ;-). -
https://www.newsauto.gr/news/poso-antechi-enas-kinitiras-choris-ladi-video/
Αν και δεν αφορά τα δικά μας μοντέλα, προκαλεί ένα αίσθημα ασφάλειας παραπάνω.
-
https://www.newsauto.gr/news/poso-antechi-enas-kinitiras-choris-ladi-video/
Αν και δεν αφορά τα δικά μας μοντέλα, προκαλεί ένα αίσθημα ασφάλειας παραπάνω.
Ναι το έχω δει. Βάζουν coca cola στο καρτερ
-
-
Το χιλιάρι facelift 5d
https://www.drive.gr/test-drives/dokimi/test-drive-honda-civic-10-vtec-turbo-my2020
-
Το χιλιάρι facelift 5d
https://www.drive.gr/test-drives/dokimi/test-drive-honda-civic-10-vtec-turbo-my2020
7.3 κατανάλωση αναφέρει το drive όχι 10 και 11 που έλεγε ο άλλος στο youtube
-
Ο τύπος αυτός (συμπαθέστατος κατά τα άλλα) έχει βγάλει μια σχετική 'εμπάθεια' προς το civic. Φαίνεται από διάφορες λεπτομέρειες στα 2-3 βίντεο που τους έχει κάνει.
Εγώ έχω πει πολλάκις ότι ο κινητήρας ο 1.5 είναι από τους πιο οικονομικούς κινητήρες που υπάρχουν. Αν δε, βάλεις στην εξίσωση και τα άλογα που βγάζει, τότε είναι σίγουρα ο πιο οικονομικός. Εγώ έχω κινηθεί -παραπάνω από 1 φορές- με κάτω από 5 στο trip computer (πραγματικά γύρω στο 0,5 λίτρο πάνω) με αυγό κάτω από το πόδι αλλά και σε ανωφέρειες-κατωφέρειες, στοπ, 1-2α κτλ. Υποθέτω ότι σε καμιά πεδιάδα ευθεία (αλλά δεν έχουμε εδώ κάτω) θα μπορούσες να κινηθείς και με 4! Γενικά χωρίς να προσέχω, με κίνηση κατά βάση μέσα στην πολύ κίνηση της πόλης και με συνεχή ανοίγματα, από τότε που το πήρα πριν 2 χρόνια, είμαι ανάμεσα στο 8-8,5. Είναι ίσως το πιο οικονομικό αμάξι που είχα και αποτυπώνεται αυτό και στο spritmonitor που βγάζει μια μέση γύρω στο 6,6 lt/100 km αν θυμάμαι καλά.
Ανάλογα οικονομικό είναι και το 1.0 από ότι διαβάζω στο spritmonitor.
-
Καλημέρα σε όλους! Άρχισε να κάνει κόλπα η οθόνη και να σβήνει μόνη της μετά από ακριβώς 2 λεπτά. Πρέπει να πατήσω κάποιο κουμπί πάνω στην οθόνη (αριστερά) για να ξανανοίξει. Ξέρεις κανείς πώς και εάν λύνεται αυτό ή έχει παρόμοια εμπειρία;
-
Καλημέρα και από μένα.
Μετά από 25.000+ Km και χρήση ως οικογενειακό αυτοκίνητο (Sport 1.5) μπορώ να πω πως είμαι ακόμη ερωτευμένος μαζί του... Έκανε και το ταξιδάκι του Κρήτη και συμφωνώ με τον Sargus πως πρέπει να υπάρχουν ελάχιστα στο νησί. Οπότε όταν έτυχε να παρκάρουμε το ένα πίσω από το άλλο στην εξωτική Κάτω Ζάκρο, ήταν έκπληξη Τα κρητικόπουλα το θαυμάζανε όταν περνούσα και τραβάει τα βλέμματα συνεχώς. Το φόρτωσα σχεδόν όσο το παλιό μου Passat και δεν είχε θέμα. Στο δε ταξίδι απόλαυση, ιδίως στις στροφές προς Νότια Κρήτη. ¨Οπως και σε κάθε ερωτική σχέση, υπάρχουν και τα ελαττώματα, τα οποία παραβλέπει η καρδιά
-
-
Καλημέρα σε όλους! Άρχισε να κάνει κόλπα η οθόνη και να σβήνει μόνη της μετά από ακριβώς 2 λεπτά. Πρέπει να πατήσω κάποιο κουμπί πάνω στην οθόνη (αριστερά) για να ξανανοίξει. Ξέρεις κανείς πώς και εάν λύνεται αυτό ή έχει παρόμοια εμπειρία;
Στο δικό μου έχει μια ρύθμιση 'προστασία οθόνης'. Μήπως έχεις ενεργοποιήσει κάτι παρόμοιο;;;
-
@GGAB: Μπορεί θα το κοιτάξω.. ευχαριστώ
-
Τα χειλάκια του πίσω προφυλακτήρα, τα μαύρα μαζεύουν για κάποιο λόγο χώμα. Μιλάω για το hatch. Κάθε φορά που το πλένω και ρίχνω νερό σε εκείνο το σημείο βγάζει συνεχώς χώμα. Έχει βρει κανείς λύση για αυτό; Ίσως πρέπει να μπουν λασποτήρες;
-
Ναι, λογικά θα έρχονται μέσα από τους θόλους των τροχών.
Και εγώ είχα το ίδιο θέμα παλιότερα. Το έλυσα όμως...σταμάτησα να το πλενω εκεί χαμηλά και αφού δεν του ρίχνω εγώ νερό, δε μου βγάζει κ αυτό χώμα...
-
Πέρα από την πλάκα, αν του ρίξεις πολύ νερό σε εκείνο το σημείο, θα φύγει όλο το χώμα.
Λασπωτηρες δε θα έβαζα ποτέ στο αμάξι μου. Μου θυμίζουν Ελλάδα της κακομοιριάς δεκαετίας 70 κ 80!
-
Πέρα από την πλάκα, αν του ρίξεις πολύ νερό σε εκείνο το σημείο, θα φύγει όλο το χώμα.
Λασπωτηρες δε θα έβαζα ποτέ στο αμάξι μου. Μου θυμίζουν Ελλάδα της κακομοιριάς δεκαετίας 70 κ 80!
αναλόγως φίλε αν είναι εκείνο το κομμάτι πλαστικό σαν σαμπρελα από ποδήλατο ναι είναι όμως και μερικοί που είναι όμορφοι. Εγώ αν ήμουν στη θέση σου θα τους έπαιρνα δώρο στην επέτειο με το civic.
-
Πρέπει να πιτσιλάς ενα τέταρτο καθε φορά για να σταματήσει να βγάζει χώμα. Θα εξετάσω πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να βάλω διακριτικούς λασποτήρες μόνο και μόνο επειδή το αυτοκίνητο το αξίζει.
-
Αυτό είναι έρωτας. Αυτό με τα χειλάκια μ εχει τρελάνει. Και το άλλο με την επέτειο με αποτελείωσε. Μπράβο βρε παιδιά.
-
Κοίτα, πολύς κόσμος έχει ερωτική σχέση με το αυτοκίνητο... ειδικά με κάποια γερμανικά που τους έχουν γ......ει τους ιδιοκτήτες τους. Και δε μολογάνε και τα κρυφά πάθη οι περισσότεροι...
Νέο Honda Civic 2017